- 11 Kasım 2015
- 1.125
- 1.275
- 133
Canım ben de bu bir olarak gözüküyor yani ayrı ayrı değil bir faktör olarak bu isim yazıyor ve homozigot mutant diyor işte karşısında homozigot mutant diyor ben şu an 3 gündür hiçbir şey kullanmıyorum. Düşündüm kaldım o yüzdenMerhaba, aynen o MTHFR 1298A homozigot bende de, ben de iğne kullanmıyorum şu an, Faktör V Leiden normal çıkmış, sadece coraspin verdi bana da, çok teşekkürler cevap için.
Tesekkür ederim
İkisi ayrı genler aslında ama lab. ın gösterim şekli belki öyledir, doktorunla yine konuş canım için rahat etsin ama bana da hematolog iğne vermedi, bu önemsiz bir gen dedi, nüfusun çoğunda olan mutasyonlar gibi bir yorum yaptı. Riskli gebelik uzmanı ama coraspin vermişti, onu kullanabilirsin dedi. İleride iğneye geçeriz dedi bi de ama ben de tam bilemiyorum hangisi doğru, hangisi yanlış. Cumartesi kontrolde detaylı konuşup yazarım yine iğne verirse bu defa.Canım ben de bu bir olarak gözüküyor yani ayrı ayrı değil bir faktör olarak bu isim yazıyor ve homozigot mutant diyor işte karşısında homozigot mutant diyor ben şu an 3 gündür hiçbir şey kullanmıyorum. Düşündüm kaldım o yüzden
Teşekkür ederim canım. Ben de çok bilgili olmadığımdan hatta sen yazdığında farkettim. Allah allah dedim öyle şüphe düştü içime.İkisi ayrı genler aslında ama lab. ın gösterim şekli belki öyledir, doktorunla yine konuş canım için rahat etsin ama bana da hematolog iğne vermedi, bu önemsiz bir gen dedi, nüfusun çoğunda olan mutasyonlar gibi bir yorum yaptı. Riskli gebelik uzmanı ama coraspin vermişti, onu kullanabilirsin dedi. İleride iğneye geçeriz dedi bi de ama ben de tam bilemiyorum hangisi doğru, hangisi yanlış. Cumartesi kontrolde detaylı konuşup yazarım yine iğne verirse bu defa.
Ya kusura bakma, kendi kafamı karıştırdığım yetmedi, sizin de huzurunuzu bozdum, iyi düşünelim iyi olsun inşallah her şeyTeşekkür ederim canım. Ben de çok bilgili olmadığımdan hatta sen yazdığında farkettim. Allah allah dedim öyle şüphe düştü içime.
Estağfirullah olur mu. Hepimiz burda birbirimize işte. Olsun napalım inşallah doktorlarımızın basireti bağlanmamıştır. İyi olsun her şeyYa kusura bakma, kendi kafamı karıştırdığım yetmedi, sizin de huzurunuzu bozdum, iyi düşünelim iyi olsun inşallah her şey
Tesekkurederım arastırma için listeme eklıyeyımCanım benim eşim başkent hastanesinde Levent peşkircioğluna oldu. Eşim memnun kaldı rahatsız hissettiği ağrıları geçti ve değerleri eskisine göre daha iyi çıkıyordu.
Cnm bende 15 gun sonra gorusmeye gitcem ankaradaki merkezlerle 3-4 merkezi aradim ben fiyatlari genelde 10-12 arasi degisiyo.raporlu olursada ilaclar haric 5-6 arasi bi fiyat verdilerKızlar bidaki ay tüp bebek için görüşmeye gidicez doktor arasında kararsız kaldık Ankara'da bildiğiniz menmun kaldığınız doktor varsa tavsiyede bulanabilirmisiniz birde maliyeti ortalama ne kadar tutuyor ?
Sağol canım teşekkürler ben 22 yaşındayım devlet rapor verirmi acaba?Cnm bende 15 gun sonra gorusmeye gitcem ankaradaki merkezlerle 3-4 merkezi aradim ben fiyatlari genelde 10-12 arasi degisiyo.raporlu olursada ilaclar haric 5-6 arasi bi fiyat verdiler
Nereye gidiyorsn acaba ankara da ? Ben de baskentē gdecgm insCnm bende 15 gun sonra gorusmeye gitcem ankaradaki merkezlerle 3-4 merkezi aradim ben fiyatlari genelde 10-12 arasi degisiyo.raporlu olursada ilaclar haric 5-6 arasi bi fiyat verdiler
Rapor icin istenilen belgeler var yas kriteri yok diye biliyorum.bende belgelerimi hazirliyorum rapor cikarmak icin rapor gecerli bi merkezde yaptirmaya karar verirsem tedaviyi. Oyle rapora basvurcam.B
Sağol canım teşekkürler ben 22 yaşındayım devlet rapor verirmi acaba?
Suan arastiriyorum ama on planda benim icin novart ve centrium tup bebek merkezleri var suan.yuzyuze gorusme yapinca netlestiricem.Nereye gidiyorsn acaba ankara da ? Ben de baskentē gdecgm ins
Gittiğin zaman bizi bilgilendirir misin canım?Rapor icin istenilen belgeler var yas kriteri yok diye biliyorum.bende belgelerimi hazirliyorum rapor cikarmak icin rapor gecerli bi merkezde yaptirmaya karar verirsem tedaviyi. Oyle rapora basvurcam.
Ya hiç bilmiyorum ki kuzum. Benim hiç denk gelmedi ya.Kizlar iyi aksamlar ben ve degisik sorularimla yine geldimben haziran adetımle tup bebege baslamk istyrm nasipse ama adetm bayram civarlari denk glyr L Longway2015 canmgogsen hoca bayramda calisyrmu sencee bunu hocaya sormam dha mantikli blyrm ama sabir edemeđm hos gor .
Çok geçmiş olsun. İnsülin direnci yoktur umarım varsa ilaç kullanmayı ihmal etme.Selam kizlar
Cok degisik bisey oldu
Sabah esimle sonuclarini gostermeye urolojiye gidecektik
Bi kalktim heryer kan icinde kanamam olmus asiri bi sekilde
Carsaf alez altimdakiler
Parca parca pihti gibi kanlar gelmis ic camasirima sok oldum
En son adetimi 8 subatta oldum tamam gecikti ama boyle baslamazki benim adetim cok az gelir ki hic belirti bile yoktu
Hastaneye gidince kendimede sira aldim hemen
Doktor alttan bakti bisey yok dedi beta ve hormon testi istedi simdi sonuclarima baktim biri cikmamis sanirim ama digerleri temiz hamile falanda degilim
Bide isin en ilginci kanamamda kesildi su an hani adet biterken kahverengi lekelenme gibi olur ya oyle geliyo cokk az
Diyetisyenede gittim iyi bisey bu dedi ama kadin dogum doktoru asilama onerdi bize esimin degerlerinden dolayi
Zaten urolojiyede cikamadik ameliyattaymis telefonla goruscek
Diyetisyene anlatirken aglicaktim nerdeyse zor tuttum kendimi
Kilon engel degil cok kilo verdin en kotu tekrar basladigimiz kiloya gelirsin hamile kalirsan dedi kendini hazir hissediyosan basla tedavine dedi
Bilmiyorum doktordan telefon bekliyorum su an
insülin direncim vardı düştü ilaç kullanıyordum ama bıraktım şu an çok nadir kullanıyorum sağol canımÇok geçmiş olsun. İnsülin direnci yoktur umarım varsa ilaç kullanmayı ihmal etme.
Yıkama sonrası en az 10 milyon ileri haraketli sperm varsa öneririm yoksa maalesef şans düşük oluyor fakat allah büyük inşallah güzel sonuç alırsınız.
Sen kendin ovulasyon takibi yap Yada emin olmak istiyorsan dr eşliğinde yap hiçbirşey kullanmadan o ay kendin yumurta oluşturuyor musun? Çatlıyor mu baksın. Adet düzenliyse yumurtlama problemin olacağını sanmıyorum. Avülasyonla takip edebilirsin.insülin direncim vardı düştü ilaç kullanıyordum ama bıraktım şu an çok nadir kullanıyorum sağol canım
yıkamayı doktorlar kendileri istek yapıpmı baktırıyolar yoksa bizmi bakmalarını istiyoruz
hiç bi fikrim ve bilgim yok biliyomusun
hatta aşılamadan önce çatlatma iğnesiyle yumurtalıkları geliştirip normal ilişkiyle falan önermiyolarmı acaba denemeyi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?