Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Saklicennet arya gene salca olyrm gene kusura bakma bsy nerak ettm tup bebek oncesi yikamali sperm testi mi yaptrlm yani kendileri mi yapiyor biz mi soyleyeim uff cok soru sorym valaha yaa ayp olmyr ins sacma sorulr birde

Saklicennet arya gene salca olyrm gene kusura bakma bsy nerak ettm tup bebek oncesi yikamali sperm testi mi yaptrlm yani kendileri mi yapiyor biz mi soyleyeim uff cok soru sorym valaha yaa ayp olmyr ins sacma sorulr birde
Hiç sorun değil. Defalarca da sorabilirsin. :)
Benim gittiğim tüm merkezler tedavi öncesi sperm testi istediler bizlerden. Sanırım sizden de isterler istemezlerse söyleyebilirsin burada test vermek istiyoruz diye. Sen amh yaptırdın mı? Bazıları gereksiz bazıları gerekli görüyor.

sanrrim amh her yer de yapilmyrms devllete bakmamislr . Ama gidnce soylicm orda varsa yaptrcm . Neden sordn ki onu pinpirikli oldmiyice :)

sanrrim amh her yer de yapilmyrms devllete bakmamislr . Ama gidnce soylicm orda varsa yaptrcm . Neden sordn ki onu pinpirikli oldmiyice :)
Hahaaaa meraktan canım yaaa. Kimi yer istiyor kimi yer istemiyor. Bu işe girince zaten birsürü testler onlar bunlar hep isteniyor :))
Maalesef her yer yapmıyor.

Hahaaaa meraktan canım yaaa. Kimi yer istiyor kimi yer istemiyor. Bu işe girince zaten birsürü testler onlar bunlar hep isteniyor :))
Maalesef her yer yapmıyor.
Baslayalm ins sizden ogreyrm ogrencem dha ona gore eksizsz baslarim ins . Sen kac ay hazrldn canm kendin icn dyrm esindegl bu surec oncesi esim artk kendnle ilgilen diyor maalesef ikmze brdn yetisemyrz destek konusnda oyuzden bnde kendime destk vitamin alyrm

Sen niye vitamin alıyosunkı tüp bebk sürecinde doktorlar zaten geliştirmiyomu yumurtaları?

Sen niye vitamin alıyosunkı tüp bebk sürecinde doktorlar zaten geliştirmiyomu yumurtaları?
Canim ole vitamin tarzi eksik cikn d vit b12 viyamin yumurta kalitesini artyrn omega 3 falan kullyrm yani ole ztn vucudun ihtyci olan sylr ole ekstra dha cok meyve krur yemis tarzi sylr yyrm.. kisacasi saglikli bir bunye olustrmya calsyrm

Ben 3/4 ay hazırlandım canım. Son ay bende bırakmıştım eşim kendi hazırlanmıştı bende kendim hazırlandım. :)

Gel bir de bana sor. Az mı kavga ettik bu yüzden. Benimki de sigarayı bırakmadı sadece azalttı onu bıraktıramadım maalesef. 2 aylık evli adam sigara da kullanıyor ama karışı hamile hemde 2/3 ayda 7/8 haftalık ben anlamıyorum sigara kime zarar veriyor.
Benim bir amuda kalkmadığım kaldı hatta onu da yaptım. Ayaklarımı duvara yaslayıp popo salladım. Belki ileri gider diye. Salak gibi hissediyorum kendimi.

Canim benm ya bugun asitli icecek alms gelms cildirdim ben neyin derdiňeyim dye her sy batiyr yazik adamlarada biz sigra birktrn klinik vrms oraya gdecgz para verrsek oraya belki birakir :)

Benim eşimde bu mantıkla 5 yıl içti deli gibi içti günde 1 paket, 4 negatif tüp denemesinden sonra bıraktı 10 aydır içmiyor, tedavi sürecinde morfoloji 3,2,1 çıkıyordu sigarayı bırakınca morfoloji 6 ya çıktı. Şükür şuan içmiyor.

Ameliyatın sonucu da olmuş olabilir. Benim eşimde 5 aldır falan günde 2/3 tane içiyor ama hiç bir faydasını göremedim. İnşallah tamamen bırakır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…