Ameliyatın çok faydasını gördük,ameliyat öncesinde de 5ay bırakmıştı onda da 4 oldu, ameliyat sonrası 6 olduAmeliyatın sonucu da olmuş olabilir. Benim eşimde 5 aldır falan günde 2/3 tane içiyor ama hiç bir faydasını göremedim. İnşallah tamamen bırakır.
Başkent üniversitesi hastanesi yazarsan çıkar canım.Beşevler metro durağına yürüme mesafesinde 10 dakika kadar.Kizlr gogsen hocanin tam olarak yeri nerde . Basket universite hastanesi mi diye gecyr. Navigasyana ne yazalim tam olrak .yanls gtmeylm birde:)
Ameliyat varıkosel ameliyatı mı oldunuzAmeliyatın çok faydasını gördük,ameliyat öncesinde de 5ay bırakmıştı onda da 4 oldu, ameliyat sonrası 6 oldu
Başkent hastanesi yaz canım Beşevler metrosuna yakın. Navi de çıkıyor.Kizlr gogsen hocanin tam olarak yeri nerde . Basket universite hastanesi mi diye gecyr. Navigasyana ne yazalim tam olrak .yanls gtmeylm birde:)
Eşiniz sperm testi verdi mi acaba?Fiyat olarak ne kadarmış?Morfolojiye de bakıyorlar mı bir de?Kusura bakma çok sordum canım.Eşim testi cuma günü verecek. Morfolojiye de bakıyorlar diye biliyorum.
Faktör V de sorun çıkmıştı sanırım onu Memorial de yaptırdım. Diğerlerini devlette yaptırdım proteinlerin s/c nin sonucunu da henüz almadım. Hiç de anlamıyorum bunlardan ama dr aspirin kullanırsın demişti. Faktörlerin ikisinde de sorun çıksaydı iğne demişti yanlış hatırlamıyorsam.Saklicennet kuzu sen pıhtılaşma testi yaptırmıştın değil mi ?
Ya kafayı yememe az kaldı. Tüp bebek doktorum güven diyor bırak diyor. Bugün başka bi doktorlar telefonda görüştüm o da kullan diyor.Faktör V de sorun çıkmıştı sanırım onu Memorial de yaptırdım. Diğerlerini devlette yaptırdım proteinlerin s/c nin sonucunu da henüz almadım. Hiç de anlamıyorum bunlardan ama dr aspirin kullanırsın demişti. Faktörlerin ikisinde de sorun çıksaydı iğne demişti yanlış hatırlamıyorsam.
T Tubeee görüşmenin sonucunu bekliyoruz. :)
Evet varikosel ameliyatı.Ameliyat varıkosel ameliyatı mı oldunuz
evet bugün verdi. 180 TL ödemiş. Morfolojiye bakıp bakmadıklarını bilmiyorum. Estağfirullah sor tabi birbirimize soracağız tabiki. Destek olacağız.Eşiniz sperm testi verdi mi acaba?Fiyat olarak ne kadarmış?Morfolojiye de bakıyorlar mı bir de?Kusura bakma çok sordum canım.
Kuzum benim İnan bu konuda bilgili değilim. Seninuönlendirmek isterdim ama yapamıyorum. Bir dr daha danış iğne değil de hap olarak kullansan olmazmıymış. Bilemedim ki.Ya kafayı yememe az kaldı. Tüp bebek doktorum güven diyor bırak diyor. Bugün başka bi doktorlar telefonda görüştüm o da kullan diyor.
Bu genin de sorun olup sıkıntı yaşayan çok var. Şu an çok stres oldum. Geçen Pazar’dan beri vurmuyorum
Teşekkür ederim canım.Sonuç çıkınca haber eder misin?Morfoloji bakmışlar mı diyeevet bugün verdi. 180 TL ödemiş. Morfolojiye bakıp bakmadıklarını bilmiyorum. Estağfirullah sor tabi birbirimize soracağız tabiki. Destek olacağız.
Canim konu hakkında bilgim yok ama stres yapma. Bir iki kisiye daha danis içine sineni uygula .Sen tedbirini al takdir Allah c.c. in .Ya kafayı yememe az kaldı. Tüp bebek doktorum güven diyor bırak diyor. Bugün başka bi doktorlar telefonda görüştüm o da kullan diyor.
Bu genin de sorun olup sıkıntı yaşayan çok var. Şu an çok stres oldum. Geçen Pazar’dan beri vurmuyorum
Ameliyatı nerde yaptırdınız nekadar surede degerler arttı acaba bızımkı 1grade sızınkı kactıAmeliyatın çok faydasını gördük,ameliyat öncesinde de 5ay bırakmıştı onda da 4 oldu, ameliyat sonrası 6 oldu
Çift taraflı grade 3 tü sanırım elle muayenede ve doppler de reflü akımı vardı sayı ml 70 milyonla başladı 5 yılın sonunda 30 milyona kadar düşmüştü. İzmir kentte oldu ameliyatı klomen vr promotil kullandı 6 ay,4 ayın sonunda ml de 100 milyon morfoloji 6 oldu.Eğer satı düşüklüğünde ve diğer parametreleri düşüren sadece varikosel ise ameliyat şart bence, çünkü bizim dna hasarı,ros, canlılık, hormonlar herşey normaldiAmeliyatı nerde yaptırdınız nekadar surede degerler arttı acaba bızımkı 1grade sızınkı kactı
Olmaz diye birşey yok ama sayı biraz daha yükselse iyi olur. Sperra deneyin isterseniz sayıda biz fayda görmüştük belki sizde görürsünüz.%35 ileri hareketlilik 18 milyon sperm ile doğal yollarla hamile kalınır mı kızlar
Tesekkurederim cevabınız içünÇift taraflı grade 3 tü sanırım elle muayenede ve doppler de reflü akımı vardı sayı ml 70 milyonla başladı 5 yılın sonunda 30 milyona kadar düşmüştü. İzmir kentte oldu ameliyatı klomen vr promotil kullandı 6 ay,4 ayın sonunda ml de 100 milyon morfoloji 6 oldu.Eğer satı düşüklüğünde ve diğer parametreleri düşüren sadece varikosel ise ameliyat şart bence, çünkü bizim dna hasarı,ros, canlılık, hormonlar herşey normaldi
25.6 yıldır bekliyor bir düşüğü varMerhaba kizlar
Biz bu hasarlar duzeltilmez sanip dr.larda tup bebek diyince direk tup bebege yoneldik
Ancak sonucunda bebegimin kalbi atmadi ve dusme asamasinda
Gelin eslerimize kendimize yaptigimiz kurleri vitaminleri tedavileri paylasalim
Bilmediklerimizi ogrenelim birbirimize destek olup careler arayalim
Topicteki hamile olmak isteyen, inşallah hamile olacak olan, halihazırda hamile olan arkadaslarim
- @Defnelfin 29, Antalya, 8 aydır bekliyor --- HAMİLE
- @Alevce7 28, 3 yildir bekliyor----HAMİLE
Afilim92 25, X ilinde, 8 aydır bekliyor----HAMİLE-erkek bebis bekliyor - @Gamze020 26, Denizli 2yildir bekliyor... cok sukur tup bebek tedavisiyle suanda HAMİLE
- @sellida 29, İstanbul 14 aydir bekliyor HAMİLE
- @Selvi25 26, uzun zamandir bebek bekliyor HAMİLE
Beth18 30, Ankara, 2.5 yıldır bekliyor HAMİLE
- @raortac , 30 X ilinde 12 aydir bekliyor HAMİLE
- @ruyagokk 26, X ilinde, 3 yıldır bekliyor HAMİLE
- @Perican01 6 aylik evliler, yas 40, Ilk tup bebek denemesinden HAMİLE
- @cetiha88 29, X ilinde, 10 aydır bekliyor , HAMİLE
- @Beyza_2018 30, 3 yildir bekliyor, HAMİLE
- @Karabiberim123 32,Izmir 1.5 yildir bekliyor, HAMİLE
- @zeynepppppppp 31, Sanliurfa 2,5 yıldır bekliyor
- @-Pandora- 28.5, Ankara, 1.5 yildır bekliyor
- @sekerim00 25, Ankara, 2 yıldır bekliyor
- @Eylul41213 25, X ilinde, 1 yıldır bekliyor
- @rvydmrt 25, 4 yildir bekliyor.
- @Bestttt 26, 3 yıldır bekliyor 5 dusugu var
Saklicennet 26, uzun suredir bekliyor - @Suskun Ceylan 33 17 aydir bekliyor.
- @ayllllliiiin35 30,2 yildir bekliyor.
- L Longway2015 yas 29
moonlovers 30, 3. Tup bebek denemesi olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?