Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlr gogsen hocanin tam olarak yeri nerde . Basket universite hastanesi mi diye gecyr. Navigasyana ne yazalim tam olrak .yanls gtmeylm birde:)

Ameliyatın sonucu da olmuş olabilir. Benim eşimde 5 aldır falan günde 2/3 tane içiyor ama hiç bir faydasını göremedim. İnşallah tamamen bırakır.
Ameliyatın çok faydasını gördük,ameliyat öncesinde de 5ay bırakmıştı onda da 4 oldu, ameliyat sonrası 6 oldu

Saklicennet kuzu sen pıhtılaşma testi yaptırmıştın değil mi ?
Faktör V de sorun çıkmıştı sanırım onu Memorial de yaptırdım. Diğerlerini devlette yaptırdım proteinlerin s/c nin sonucunu da henüz almadım. Hiç de anlamıyorum bunlardan ama dr aspirin kullanırsın demişti. Faktörlerin ikisinde de sorun çıksaydı iğne demişti yanlış hatırlamıyorsam.
T Tubeee görüşmenin sonucunu bekliyoruz. :)

Ya kafayı yememe az kaldı. Tüp bebek doktorum güven diyor bırak diyor. Bugün başka bi doktorlar telefonda görüştüm o da kullan diyor.
Bu genin de sorun olup sıkıntı yaşayan çok var. Şu an çok stres oldum. Geçen Pazar’dan beri vurmuyorum

Kuzum benim İnan bu konuda bilgili değilim. Seninuönlendirmek isterdim ama yapamıyorum. Bir dr daha danış iğne değil de hap olarak kullansan olmazmıymış. Bilemedim ki.

evet bugün verdi. 180 TL ödemiş. Morfolojiye bakıp bakmadıklarını bilmiyorum. Estağfirullah sor tabi birbirimize soracağız tabiki. Destek olacağız.
Teşekkür ederim canım.Sonuç çıkınca haber eder misin?Morfoloji bakmışlar mı diye

Canim konu hakkında bilgim yok ama stres yapma. Bir iki kisiye daha danis içine sineni uygula .Sen tedbirini al takdir Allah c.c. in .
Hamilelik boyunca bir cok konuda ikileme duseceksin .Ben hep kalbimin sesini dinledim .Mesela ikili test yaptirmadim.Ama seker yüklemesi yaptirdim. Bu kararlarin tersini yapsam stres olacaktim ve bebegim etkilenecekti .Gonlunu ferah tut .

Ameliyatı nerde yaptırdınız nekadar surede degerler arttı acaba bızımkı 1grade sızınkı kactı
Çift taraflı grade 3 tü sanırım elle muayenede ve doppler de reflü akımı vardı sayı ml 70 milyonla başladı 5 yılın sonunda 30 milyona kadar düşmüştü. İzmir kentte oldu ameliyatı klomen vr promotil kullandı 6 ay,4 ayın sonunda ml de 100 milyon morfoloji 6 oldu.Eğer satı düşüklüğünde ve diğer parametreleri düşüren sadece varikosel ise ameliyat şart bence, çünkü bizim dna hasarı,ros, canlılık, hormonlar herşey normaldi

%35 ileri hareketlilik 18 milyon sperm ile doğal yollarla hamile kalınır mı kızlar

Tesekkurederim cevabınız içün

25.6 yıldır bekliyor bir düşüğü var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…