Ayycanim benim... tabi ben gene hyacnli heycanli grdim anlttk derdimizi gogsen hocä sasrdi bilgime ben de sagolsn arkdsrm dedim :) hormonlima iyi dedi fsh 12 sinir korkma dedi esimin degrline de tedaviyle gebelik olsur biz ne degerlrk gorduk dedi alltan muayne etti gayet ilimli bi sekilde yumurtalmisn dedi iliski onerdi guzel goruyr rahmin dedi skntsz film de ceklm dedi gun aldik amh bn istcktm kendi dedî oncesinde bska bi kac hormon dha proklatij de isaretlydi ona sasrdm 3.gun olmasa da olr dedilr. Ben vìtamin sperm secme yontmli flanda konsyrdm hoca henuz basindayz dedi tabi oda basi yogun ... ne bileyim sicak ve kibar geldi o sekilde filme gdcgz iste...uzun olduuu:)Faktör V de sorun çıkmıştı sanırım onu Memorial de yaptırdım. Diğerlerini devlette yaptırdım proteinlerin s/c nin sonucunu da henüz almadım. Hiç de anlamıyorum bunlardan ama dr aspirin kullanırsın demişti. Faktörlerin ikisinde de sorun çıksaydı iğne demişti yanlış hatırlamıyorsam.
T Tubeee görüşmenin sonucunu bekliyoruz. :)
sagol canm ankarayi bilmyrz ama koly buldkBaşkent üniversitesi hastanesi yazarsan çıkar canım.Beşevler metro durağına yürüme mesafesinde 10 dakika kadar.
Hadi hayırlısı olsun. İçine sinmesi önemliydi. Sevindim senin adına.Ayycanim benim... tabi ben gene hyacnli heycanli grdim anlttk derdimizi gogsen hocä sasrdi bilgime ben de sagolsn arkdsrm dedim :) hormonlima iyi dedi fsh 12 sinir korkma dedi esimin degrline de tedaviyle gebelik olsur biz ne degerlrk gorduk dedi alltan muayne etti gayet ilimli bi sekilde yumurtalmisn dedi iliski onerdi guzel goruyr rahmin dedi skntsz film de ceklm dedi gun aldik amh bn istcktm kendi dedî oncesinde bska bi kac hormon dha proklatij de isaretlydi ona sasrdm 3.gun olmasa da olr dedilr. Ben vìtamin sperm secme yontmli flanda konsyrdm hoca henuz basindayz dedi tabi oda basi yogun ... ne bileyim sicak ve kibar geldi o sekilde filme gdcgz iste...uzun olduuu:)
Canim biz de bugn gttk semaer testi mi ne onu bnde de aldi kndi herkse yapiyor sanrm . Amh testi icn de 100 tl vrdk . Sen yaptrdn mi blmyrm .senin ilķ gidisnde muayene icn ne kdr aldi ? Yani tek emin olmadgm sey hastanyle ilgili fiyatlr sanki degsyr kiside kisiye bize sanki 180 demedi sperm testi icnevet bugün verdi. 180 TL ödemiş. Morfolojiye bakıp bakmadıklarını bilmiyorum. Estağfirullah sor tabi birbirimize soracağız tabiki. Destek olacağız.
Evț ama ben devlt hastanenrldn mi nedr biraz ilgi alakyla d yetinym . Tamm hocalrda arrk cok farkli vakalr gormus artk ayni seylrdn yorulms olablr ama keske herkse ayni rutin yapilmasa estra ilginep biž soru srmk icn frsat kollamsak valaha tecrubesz bu konuda fikir sahibi olmayan arkadslrmz kirk kere gidp geleck nyi ne icn istedilrini anlamaycklr vs..yani demem o ki evt icime sindi ama bu esktra yapiln bi sey icn degl kendi az beklentim ve sabrim icn dye dusunyrm cnkü ne kdr fiyatlr alindigi ortada .biemyrm ayrintili dusundm gene ic sesim dile geldi:)Hadi hayırlısı olsun. İçine sinmesi önemliydi. Sevindim senin adına.
Canım benden amh istemedi sperm testine eşim 197 ödemiş bugün 180 demiştim yanlış oldu. Eşimin sonucu da 2 yıl öncekiyle neredeyse aynı yalnız yıkamadan sonraki değerleri anlayamadım. Daha tedaviye başlamadık ama hiç umudum yok bu değerlerle. pzt daha ayrıntılı konuşacağım.Canim biz de bugn gttk semaer testi mi ne onu bnde de aldi kndi herkse yapiyor sanrm . Amh testi icn de 100 tl vrdk . Sen yaptrdn mi blmyrm .senin ilķ gidisnde muayene icn ne kdr aldi ? Yani tek emin olmadgm sey hastanyle ilgili fiyatlr sanki degsyr kiside kisiye bize sanki 180 demedi sperm testi icn
Evț ama ben devlt hastanenrldn mi nedr biraz ilgi alakyla d yetinym . Tamm hocalrda arrk cok farkli vakalr gormus artk ayni seylrdn yorulms olablr ama keske herkse ayni rutin yapilmasa estra ilginep biž soru srmk icn frsat kollamsak valaha tecrubesz bu konuda fikir sahibi olmayan arkadslrmz kirk kere gidp geleck nyi ne icn istedilrini anlamaycklr vs..yani demem o ki evt icime sindi ama bu esktra yapiln bi sey icn degl kendi az beklentim ve sabrim icn dye dusunyrm cnkü ne kdr fiyatlr alindigi ortada .biemyrm ayrintili dusundm gene ic sesim dile geldi:)
Muayene için 122 aldılarCanım benden amh istemedi sperm testine eşim 197 ödemiş bugün 180 demiştim yanlış oldu. Eşimin sonucu da 2 yıl öncekiyle neredeyse aynı yalnız yıkamadan sonraki değerleri anlayamadım. Daha tedaviye başlamadık ama hiç umudum yok bu değerlerle. pzt daha ayrıntılı konuşacağım.
Canım 197 ödemiş sperm testine evet morfolojiye de bakmışlarTeşekkür ederim canım.Sonuç çıkınca haber eder misin?Morfoloji bakmışlar mı diye
Evt bize dw o rakam soylendi . 122 ayni evet bakalm rahim filmi test sonuclri icn tkrar alacalr mi gosterrkn sonclri. Senin adet gunu yapilan horamonlrinn tamam mi amh vrdi bazi baktrdgim horamonlra tik koyms blmyrm ne kdr bilincle koyduCanım benden amh istemedi sperm testine eşim 197 ödemiş bugün 180 demiştim yanlış oldu. Eşimin sonucu da 2 yıl öncekiyle neredeyse aynı yalnız yıkamadan sonraki değerleri anlayamadım. Daha tedaviye başlamadık ama hiç umudum yok bu değerlerle. pzt daha ayrıntılı konuşacağım.
Aslında hepimiz öyleyiz. Benim ilk gittiğim merkez siz böyle olursanız hamile kalamazsınız biraz akışına bırakmalısınız demişti. Bu kadar çok araştırmak iyi değil dedi. Ben o kadar çok konuştum ki. Hatta polipler için önce yumurta toplansa sonra polipler alınıp rahim dinlense transfer olsa olmaz mı demiştim. Bana kibarca bizim işimizi bize bırakın dedi öyle olmaz dedi :) ımsı de yoktu zaten. Dışarıya çıktık eve geliyoruz ben oraya gitmem dedim eşime eşimde orada başlamayı istiyordu kavga ettik üstünden birde. Sen böyle yapıyorsun tabi senin çocuğun olmaz. Dr işine de karışıyorsun falan felan. Ben memoriala gideceğim dedi. Oraya görüşmeye gittik öğrendim ki poliplerimin alınmasına gerek Yokmuş alınacaksa bile yumurta toplandıktan sonra olması gerekiyormuş. Çok iyi analiz etmek lazım.Canim biz de bugn gttk semaer testi mi ne onu bnde de aldi kndi herkse yapiyor sanrm . Amh testi icn de 100 tl vrdk . Sen yaptrdn mi blmyrm .senin ilķ gidisnde muayene icn ne kdr aldi ? Yani tek emin olmadgm sey hastanyle ilgili fiyatlr sanki degsyr kiside kisiye bize sanki 180 demedi sperm testi icn
Evț ama ben devlt hastanenrldn mi nedr biraz ilgi alakyla d yetinym . Tamm hocalrda arrk cok farkli vakalr gormus artk ayni seylrdn yorulms olablr ama keske herkse ayni rutin yapilmasa estra ilginep biž soru srmk icn frsat kollamsak valaha tecrubesz bu konuda fikir sahibi olmayan arkadslrmz kirk kere gidp geleck nyi ne icn istedilrini anlamaycklr vs..yani demem o ki evt icime sindi ama bu esktra yapiln bi sey icn degl kendi az beklentim ve sabrim icn dye dusunyrm cnkü ne kdr fiyatlr alindigi ortada .biemyrm ayrintili dusundm gene ic sesim dile geldi:)
Iste biz sadce soylenen kadar analizyapabilrz fazlasini gormuyorz inanmk guvenmk zorundayiz biraz da nasip deyip biraķmak lazm keske bna soyle boyle yap sunu kullan bunu kullanma deselr cok iyi ugrasir kafa yorarm ama bunu istmyolr . Bazen de birakirsin akisina oluverir ... gidisat neler yaplmasi greken belli biz elimzden geleni yapaln doktrlnda artk kendi vicdani . Eksk yalambsy vrsa obur dunyaya ne diylm .insan yoruluyor bi yerden de baslamk istyr hersey Allahtan deyip .hayilrisi:)A8slında hepimiz öyleyiz. Benim ilk gittiğim merkez siz böyle olursanız hamile kalamazsınız biraz akışına bırakmalısınız demişti. Bu kadar çok araştırmak iyi değil dedi. Ben o kadar çok konuştum ki. Hatta polipler için önce yumurta toplansa sonra polipler alınıp rahim dinlense transfer olsa olmaz mı demiştim. Bana kibarca bizim işimizi bize bırakın dedi öyle olmaz dedi :) ımsı de yoktu zaten. Dışarıya çıktık eve geliyoruz ben oraya gitmem dedim eşime eşimde orada başlamayı istiyordu kavga ettik üstünden birde. Sen böyle yapıyorsun tabi senin çocuğun olmaz. Dr işine de karışıyorsun falan felan. Ben memoriala gideceğim dedi. Oraya görüşmeye gittik öğrendim ki poliplerimin alınmasına gerek Yokmuş alınacaksa bile yumurta toplandıktan sonra olması gerekiyormuş. Çok iyi analiz etmek lazım.
Teşekkürler canım.Canım 197 ödemiş sperm testine evet morfolojiye de bakmışlar
Siz birebir ilgi istiyorsunuz onun için özel bir merkez tercih etmeniz gerekiyor.Iste biz sadce soylenen kadar analizyapabilrz fazlasini gormuyorz inanmk guvenmk zorundayiz biraz da nasip deyip biraķmak lazm keske bna soyle boyle yap sunu kullan bunu kullanma deselr cok iyi ugrasir kafa yorarm ama bunu istmyolr . Bazen de birakirsin akisina oluverir ... gidisat neler yaplmasi greken belli biz elimzden geleni yapaln doktrlnda artk kendi vicdani . Eksk yalambsy vrsa obur dunyaya ne diylm .insan yoruluyor bi yerden de baslamk istyr hersey Allahtan deyip .hayilrisi:)
Basknette ozel degil mi ozel bi universite diye bilyrm yani hr sey gene ucretli tup bbek fiyatlari da keza ole .birebir ilgi gostrdilrztn ama bizi dha net adinlatmari gerekiyor biz yapiyrz hal edyrz sekilde olmamali ozel dedgnz merkzelrde bu sekilde konusuyr zaten .muayene icn rahim filmi icn ozel hormonlr icn vrdm ucret . tup bbek fiayltrida diger merkzlrle ayni raporsz 10 bin tl pgt fln haric . Sadce kndileri rapor cikrtabilyolr ozel bi universteye bagli oldkri icn ida bize cikmyck . Ben bu kast ettgmi tum ozel merkzler icn soyledm ztn devlete hc anlatmaya grek yokSiz birebir ilgi istiyorsunuz onun için özel bir merkez tercih etmeniz gerekiyor.
Pazartesi söylerim amh testini ne diyecek bakalım. Eşimin değerler berbat hareket yine yokEvt bize dw o rakam soylendi . 122 ayni evet bakalm rahim filmi test sonuclri icn tkrar alacalr mi gosterrkn sonclri. Senin adet gunu yapilan horamonlrinn tamam mi amh vrdi bazi baktrdgim horamonlra tik koyms blmyrm ne kdr bilincle koydusen de amh yaptr istrswn rezerv hakknda bilgi veyrms. Esinndeglri nasl cikti canm rapor sanrm bize cikmazms
Sen pazrtesi esinin degrlini gostrmk icn mi gidiyrsn .ogun ciknca gosteremedn mi
Pazartesi söylerim amh testini ne diyecek bakalım. Eşimin değerler berbat hareket yine yok
Geçen hafta bana 1 hafta 10 gün sonrası için tekrar randevu al muayene ücreti de ödemezsiniz dedi hem beni hem eşimin sonuçlarını değerlendirip ona göre bir yol çizecekSen pazrtesi esinin degrlini gostrmk icn mi gidiyrsn .ogun ciknca gosteremedn mi
Valla bu sürece başladığınızda daha iyi anlarsınız öyle gelin bakalım şimdi durumunuz bu, sorununuz bu, şu ilaç bu işe yarar, bunu kullanırsanız yumurtanın sperminiz böyle güçlenir, şu yöntem size uygun gibi konuşmalara şahit olamıyorsunuz malesef.Başkenti devlet olarak düşündüm belki kalabalıktır üni hastanesi olduğu için çünkü doktorun adını çok duyuyorum.Basknette ozel degil mi ozel bi universite diye bilyrm yani hr sey gene ucretli tup bbek fiyatlari da keza ole .birebir ilgi gostrdilrztn ama bizi dha net adinlatmari gerekiyor biz yapiyrz hal edyrz sekilde olmamali ozel dedgnz merkzelrde bu sekilde konusuyr zaten .muayene icn rahim filmi icn ozel hormonlr icn vrdm ucret . tup bbek fiayltrida diger merkzlrle ayni raporsz 10 bin tl pgt fln haric . Sadce kndileri rapor cikrtabilyolr ozel bi universteye bagli oldkri icn ida bize cikmyck . Ben bu kast ettgmi tum ozel merkzler icn soyledm ztn devlete hc anlatmaya grek yok
Evt kalabalik bilemyrm tercih mi cok edilyr yoksa rapor falnda cikyr dye mi bilemyrm ben de hoocadan dolayi gttmm aslnda oraya ozel mi bska bsy mi dye arastrmm olumlu sonclr pozitf yorumlr etkiledi beni . Birde novartimerak edyrm ama gdermyrm bilemyrm tabiki lab hoca onemli ama bizm degrlmzn yumrta kalitemz de onemli nasip nerdyse gelr bulr ins kafami da cok karstmk istemyrm acikcasi yoksa baslayamacagm gibi .Valla bu sürece başladığınızda daha iyi anlarsınız öyle gelin bakalım şimdi durumunuz bu, sorununuz bu, şu ilaç bu işe yarar, bunu kullanırsanız yumurtanın sperminiz böyle güçlenir, şu yöntem size uygun gibi konuşmalara şahit olamıyorsunuz malesef.Başkenti devlet olarak düşündüm belki kalabalıktır üni hastanesi olduğu için çünkü doktorun adını çok duyuyorum.
Bu forumda tanıdığım biri 6. Denemede Göğşen hocada pozitif aldı,5.denemesi de Göğşen Hocada oldu negatifti 6.da taze transfer denedi oldu.Novada Ahmet, Mehmet hoca var ikizler hatta profesör ikisi De oradan da memnun herkes ama orası da kalabalık diye biliyorum. Kafanızı çok karıştırmayın ilk deneme nekadar rahat olursanız okadar iyi.Evt kalabalik bilemyrm tercih mi cok edilyr yoksa rapor falnda cikyr dye mi bilemyrm ben de hoocadan dolayi gttmm aslnda oraya ozel mi bska bsy mi dye arastrmm olumlu sonclr pozitf yorumlr etkiledi beni . Birde novartimerak edyrm ama gdermyrm bilemyrm tabiki lab hoca onemli ama bizm degrlmzn yumrta kalitemz de onemli nasip nerdyse gelr bulr ins kafami da cok karstmk istemyrm acikcasi yoksa baslayamacagm gibi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?