Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sagol canm esimde ole diyor ama ben ikizlr burcu olrk cok etlińyrm yorunrdan falan :)

Swn nerde gidyrsn canm merak ett.

@Lı
Teşekkür ederim canım. Ben de çok bilgili olmadığımdan hatta sen yazdığında farkettim. Allah allah dedim öyle şüphe düştü içime.
Merhaba canım, az önce doktordan geldim, her şey yolunda dedi, pıhtılaşma için coraspin kullanmaya devam et, ancak iki hafta sonra ikili test zamanı kilonu da dikkate alarak iğneye geçebiliriz dedi, ben şu anda 47 kiloyum, galiba kanama yapması ya da ağır gelmesi ihtimalini düşündü. İki hafta sonra yine yazarım doktorun görüşünü. İnşallah her şey yolundadır sizin de, kendine iyi bak.

3. Denememi ankarada yapmıştım, o ara araştırmıştım Novarti hatta randevu da almıştık ama Gürgan clinikle görüşünce gitmemiştik keşke gitseydim.İzmirde deneyeceğim yaza
Himm allah yardicin olsn canimm ins bu son tedavin olr bebesine kavusrsn. Zor ya valaha.. ankara da mi yasiyrsn? Esinn problemi degrli nasldi

Himm allah yardicin olsn canimm ins bu son tedavin olr bebesine kavusrsn. Zor ya valaha.. ankara da mi yasiyrsn? Esinn problemi degrli nasldi
İzmirde yaşıyorum, öneri üzerine gitmiştik ama memnun kalmadım. Eşimin tedavi sürecinde morfoloji 2,1 arasında ileri hareket 18 -20 arasında, toplam hareketli 45 falandı,sayı da ml de 30 -50 milyon arasındaydı. Negatif denemeler sonrası varikosel ameliyatı oldu, sigarayı bıraktı şuan normal olsun diye uğraşıyoruz bende görünen bir sorun yok.

3. Denememi ankarada yapmıştım, o ara araştırmıştım Novarti hatta randevu da almıştık ama Gürgan clinikle görüşünce gitmemiştik keşke gitseydim.İzmirde deneyeceğim yaza
İzmir'de nereyi düşünüyorsun canım bende İzmir'de yaptiricam ama hiç bı bilgim yok malesef

İzmir'de nereyi düşünüyorsun canım bende İzmir'de yaptiricam ama hiç bı bilgim yok malesef
İlk denememi smyrna da yaptım memnun kalmadım.Her gittiğinde farklı doktor oluyor direkt muayene odasına geçiyorsun muayene oluyorsun çıkınca hemşire ile muhatap oluyorsun bu yüzden memnun kalmadım. İkinci denememi irenbede yaptım negatif oldu ama en iyi embriyo orada oluştu. Şimdi yine irenbede başlayacağım.Kaan bey doktorum benim, Ümit hanım var Prof ondan da memnunlar araştıracağın yerler arasında olsun bence ücretsiz görüşmeler oluyor.Benşm doktor sert duruyor ama bilgili biri

Kızlar 2 aldır emodex kullanıyoruz. Acaba sperraya mı geçsek ????? Saklicennet cnm ne dersin ???? Diğer arkadaşlar size de soruyorum. Sperra kullanan fayda gören var mı ???

Kızlar 2 aldır emodex kullanıyoruz. Acaba sperraya mı geçsek ????? Saklicennet cnm ne dersin ???? Diğer arkadaşlar size de soruyorum. Sperra kullanan fayda gören var mı ???
Bence kullanılabilir. Ben kullanıp her ay test yaptırıp sonuca göre haraket ediyordum. Kendi kendime vitamin değiştirdim hep :)

Kızlar tüp bebek öncesi neler yaptınız? Hangi vitaminleri kullandınız? Doktor bana vitamin olarak vinalac verdi. Eşimde emodekse devam ediyor. Beslenmemize de dikkat ediyoruz. Sizce yeterli mi?

Benim ilk denemede de hep hemşirelerle muhatap oldum heryer mi aynı acaba ben Aydın'da yaşıyorum burada Ali Rıza odabaşi var İrenbe ile çalışıyor burda yumurta büyütme işlemini yapıp toplama transfer irenbede sectigin bı doktor yapıyormuş sence direk irenbedeki doktorlarlami görüşmeyim yoksa az önce yazdığım gibi Ali Rıza ya mı gideyim hangisi faydalı olur...@saklicennet bu arada genetik bölüme gittim yeni düşük yaptığım için Nisan 15 e randevu verdi

Eğer doktorun tecrübesi iyi ise git gel yapmayayım diyorsanız orada da başlayabilirsiniz. Demekki irenbenin laboratuvarına güveniyor. İsterseniz bi görüşün Aydındaki ve izmirdeki doktorlarla o şekilde karar verin.irenbede doktorunuzla muayene öncesi sonrası konuşabiliyorsunuz, ilaç takibini hemşire yapıyor.dojtprun telefonundan ulaşabiliyorsunuz herzaman. Bence görüşün ona göre karar verin

Tmm canım sağol

Cnm mesela Sperra özellikle neye iyi geliyor??? Emodex için me düşünüyorsun??? O sizde neye iyi gelmişti ???
Bizde sperra sayıyı arttırmıştı. Emodex genelde hasar için veriliyor. Bence sperrayı deneyin bir kaybınız olmaz bitince test yaptırın olmadı tekrar emodex dönersiniz.

Hayırlısı olsun canım.
moonlovers sen memorialın sayfasını bayadır takip ediyorsun değil mi?
Pgtli embriyolar genelde tutunuyor mu? Çok merak ediyorum. Stres başladı galiba bende :)

Genelde tutuyor hele 5. 6. Hün embriyosu ise çok tutan var. Rahat ol :))
Allah razı olsun canım arkadaşım.
Bu günlere kadar da gelebildim rabbime şükürler olsun. Pgtli olsa da tutunamıyor olabiliyormuş korktum ama allahın taktiri. Benim pgtli 2 embriyom 5. Gün 6a 5a. İnşallah bana evlat olurlar bakalım. Hep senden de kızlar hamileyim haberi gelecek diye bekliyorum nedense. :) inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…