Sagol canm esimde ole diyor ama ben ikizlr burcu olrk cok etlińyrm yorunrdan falan :)Bu forumda tanıdığım biri 6. Denemede Göğşen hocada pozitif aldı,5.denemesi de Göğşen Hocada oldu negatifti 6.da taze transfer denedi oldu.Novada Ahmet, Mehmet hoca var ikizler hatta profesör ikisi De oradan da memnun herkes ama orası da kalabalık diye biliyorum. Kafanızı çok karıştırmayın ilk deneme nekadar rahat olursanız okadar iyi.
Swn nerde gidyrsn canm merak ett.Bu forumda tanıdığım biri 6. Denemede Göğşen hocada pozitif aldı,5.denemesi de Göğşen Hocada oldu negatifti 6.da taze transfer denedi oldu.Novada Ahmet, Mehmet hoca var ikizler hatta profesör ikisi De oradan da memnun herkes ama orası da kalabalık diye biliyorum. Kafanızı çok karıştırmayın ilk deneme nekadar rahat olursanız okadar iyi.
Merhaba canım, az önce doktordan geldim, her şey yolunda dedi, pıhtılaşma için coraspin kullanmaya devam et, ancak iki hafta sonra ikili test zamanı kilonu da dikkate alarak iğneye geçebiliriz dedi, ben şu anda 47 kiloyum, galiba kanama yapması ya da ağır gelmesi ihtimalini düşündü. İki hafta sonra yine yazarım doktorun görüşünü. İnşallah her şey yolundadır sizin de, kendine iyi bak.Teşekkür ederim canım. Ben de çok bilgili olmadığımdan hatta sen yazdığında farkettim. Allah allah dedim öyle şüphe düştü içime.
3. Denememi ankarada yapmıştım, o ara araştırmıştım Novarti hatta randevu da almıştık ama Gürgan clinikle görüşünce gitmemiştik keşke gitseydim.İzmirde deneyeceğim yazaSwn nerde gidyrsn canm merak ett.
Himm allah yardicin olsn canimm ins bu son tedavin olr bebesine kavusrsn. Zor ya valaha.. ankara da mi yasiyrsn? Esinn problemi degrli nasldi3. Denememi ankarada yapmıştım, o ara araştırmıştım Novarti hatta randevu da almıştık ama Gürgan clinikle görüşünce gitmemiştik keşke gitseydim.İzmirde deneyeceğim yaza
İzmirde yaşıyorum, öneri üzerine gitmiştik ama memnun kalmadım. Eşimin tedavi sürecinde morfoloji 2,1 arasında ileri hareket 18 -20 arasında, toplam hareketli 45 falandı,sayı da ml de 30 -50 milyon arasındaydı. Negatif denemeler sonrası varikosel ameliyatı oldu, sigarayı bıraktı şuan normal olsun diye uğraşıyoruz bende görünen bir sorun yok.Himm allah yardicin olsn canimm ins bu son tedavin olr bebesine kavusrsn. Zor ya valaha.. ankara da mi yasiyrsn? Esinn problemi degrli nasldi
İzmir'de nereyi düşünüyorsun canım bende İzmir'de yaptiricam ama hiç bı bilgim yok malesef3. Denememi ankarada yapmıştım, o ara araştırmıştım Novarti hatta randevu da almıştık ama Gürgan clinikle görüşünce gitmemiştik keşke gitseydim.İzmirde deneyeceğim yaza
İlk denememi smyrna da yaptım memnun kalmadım.Her gittiğinde farklı doktor oluyor direkt muayene odasına geçiyorsun muayene oluyorsun çıkınca hemşire ile muhatap oluyorsun bu yüzden memnun kalmadım. İkinci denememi irenbede yaptım negatif oldu ama en iyi embriyo orada oluştu. Şimdi yine irenbede başlayacağım.Kaan bey doktorum benim, Ümit hanım var Prof ondan da memnunlar araştıracağın yerler arasında olsun bence ücretsiz görüşmeler oluyor.Benşm doktor sert duruyor ama bilgili biriİzmir'de nereyi düşünüyorsun canım bende İzmir'de yaptiricam ama hiç bı bilgim yok malesef
Bence kullanılabilir. Ben kullanıp her ay test yaptırıp sonuca göre haraket ediyordum. Kendi kendime vitamin değiştirdim hep :)Kızlar 2 aldır emodex kullanıyoruz. Acaba sperraya mı geçsek ?????Saklicennet cnm ne dersin ???? Diğer arkadaşlar size de soruyorum. Sperra kullanan fayda gören var mı ???
Cnm mesela Sperra özellikle neye iyi geliyor??? Emodex için me düşünüyorsun??? O sizde neye iyi gelmişti ???Bence kullanılabilir. Ben kullanıp her ay test yaptırıp sonuca göre haraket ediyordum. Kendi kendime vitamin değiştirdim hep :)
Benim ilk denemede de hep hemşirelerle muhatap oldum heryer mi aynı acaba ben Aydın'da yaşıyorum burada Ali Rıza odabaşi var İrenbe ile çalışıyor burda yumurta büyütme işlemini yapıp toplama transfer irenbede sectigin bı doktor yapıyormuş sence direk irenbedeki doktorlarlami görüşmeyim yoksa az önce yazdığım gibi Ali Rıza ya mı gideyim hangisi faydalı olur...@saklicennet bu arada genetik bölüme gittim yeni düşük yaptığım için Nisan 15 e randevu verdiİlk denememi smyrna da yaptım memnun kalmadım.Her gittiğinde farklı doktor oluyor direkt muayene odasına geçiyorsun muayene oluyorsun çıkınca hemşire ile muhatap oluyorsun bu yüzden memnun kalmadım. İkinci denememi irenbede yaptım negatif oldu ama en iyi embriyo orada oluştu. Şimdi yine irenbede başlayacağım.Kaan bey doktorum benim, Ümit hanım var Prof ondan da memnunlar araştıracağın yerler arasında olsun bence ücretsiz görüşmeler oluyor.Benşm doktor sert duruyor ama bilgili biri
Eğer doktorun tecrübesi iyi ise git gel yapmayayım diyorsanız orada da başlayabilirsiniz. Demekki irenbenin laboratuvarına güveniyor. İsterseniz bi görüşün Aydındaki ve izmirdeki doktorlarla o şekilde karar verin.irenbede doktorunuzla muayene öncesi sonrası konuşabiliyorsunuz, ilaç takibini hemşire yapıyor.dojtprun telefonundan ulaşabiliyorsunuz herzaman. Bence görüşün ona göre karar verinBenim ilk denemede de hep hemşirelerle muhatap oldum heryer mi aynı acaba ben Aydın'da yaşıyorum burada Ali Rıza odabaşi var İrenbe ile çalışıyor burda yumurta büyütme işlemini yapıp toplama transfer irenbede sectigin bı doktor yapıyormuş sence direk irenbedeki doktorlarlami görüşmeyim yoksa az önce yazdığım gibi Ali Rıza ya mı gideyim hangisi faydalı olur...@saklicennet bu arada genetik bölüme gittim yeni düşük yaptığım için Nisan 15 e randevu verdi
Tmm canım sağolEğer doktorun tecrübesi iyi ise git gel yapmayayım diyorsanız orada da başlayabilirsiniz. Demekki irenbenin laboratuvarına güveniyor. İsterseniz bi görüşün Aydındaki ve izmirdeki doktorlarla o şekilde karar verin.irenbede doktorunuzla muayene öncesi sonrası konuşabiliyorsunuz, ilaç takibini hemşire yapıyor.dojtprun telefonundan ulaşabiliyorsunuz herzaman. Bence görüşün ona göre karar verin
Bizde sperra sayıyı arttırmıştı. Emodex genelde hasar için veriliyor. Bence sperrayı deneyin bir kaybınız olmaz bitince test yaptırın olmadı tekrar emodex dönersiniz.Cnm mesela Sperra özellikle neye iyi geliyor??? Emodex için me düşünüyorsun??? O sizde neye iyi gelmişti ???
Bence q10 omega 3 kullanın en azından.Kızlar tüp bebek öncesi neler yaptınız? Hangi vitaminleri kullandınız? Doktor bana vitamin olarak vinalac verdi. Eşimde emodekse devam ediyor. Beslenmemize de dikkat ediyoruz. Sizce yeterli mi?
Hayırlısı olsun canım.Benim ilk denemede de hep hemşirelerle muhatap oldum heryer mi aynı acaba ben Aydın'da yaşıyorum burada Ali Rıza odabaşi var İrenbe ile çalışıyor burda yumurta büyütme işlemini yapıp toplama transfer irenbede sectigin bı doktor yapıyormuş sence direk irenbedeki doktorlarlami görüşmeyim yoksa az önce yazdığım gibi Ali Rıza ya mı gideyim hangisi faydalı olur...@saklicennet bu arada genetik bölüme gittim yeni düşük yaptığım için Nisan 15 e randevu verdi
Genelde tutuyor hele 5. 6. Hün embriyosu ise çok tutan var. Rahat ol :))Hayırlısı olsun canım.
moonlovers sen memorialın sayfasını bayadır takip ediyorsun değil mi?
Pgtli embriyolar genelde tutunuyor mu? Çok merak ediyorum. Stres başladı galiba bende :)
Allah razı olsun canım arkadaşım.Genelde tutuyor hele 5. 6. Hün embriyosu ise çok tutan var. Rahat ol :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?