Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Allah bilir cnm zamanı gelmediyse yapacak birşey yok ama 5.gün 6.gün ve A kalite bence olacak . İnşallah çok istiyorum normal yolla olsun temmuza kadar bekleyeceğim inşallah buradan yazmak nasip olur cnm

Allah bilir cnm zamanı gelmediyse yapacak birşey yok ama 5.gün 6.gün ve A kalite bence olacak . İnşallah çok istiyorum normal yolla olsun temmuza kadar bekleyeceğim inşallah buradan yazmak nasip olur cnm
Bence olacak özellikle 2. Kesinlikle normal olacak allahın izniyle çünki 1. Elimde olacak 2. Akışına bırakılacak ve sürpriz bir şekilde merhaba anne diyecek.

Aslinda degrlzn fena deglm bizm saadce sayimiz ml 165 mlyn faln ins olr ikimzde hc gebelik olstu mu peki birde baskentte deneniz mi

Aslinda degrlzn fena deglm bizm saadce sayimiz ml 165 mlyn faln ins olr ikimzde hc gebelik olstu mu peki birde baskentte deneniz mi
Bizde hiç gebelik oluşmadı, morfoloji 4 altında ise zaman alıyor normal yolla gebelikte. Bem sadece gürgan klinikte denedim, izmirde yaşadığım için denemelerim izmirde oldu

Merhaba kızlar,1 senedir bizde sizlerin yaşadığı problemlerle uğraşyrz bugün doktor kontrolümüz vardı 1 ay önce testesteron hormonun düşük oldğnu ve sperm sayı ve hızının bundan dolayı düşük oldğnu demişti bize ilaç vermedi bitkisel bi macun kullandrdı ( liste şeklinde bir sürü ot,aktardan alıp bala katarak macun elde ettik )1 ay sonucunda testesteron dışında diğer hormonlar düzene girmiş ama testesteronda ilerleme yok bunun için TALES adında bi ilaç verdi kullanan yada bu ilaçla ilgili bilgisi olan var mı

kızlar merhaba yıllar sonra ilk defa değerimiz ekteki gibi olmuş( iyileşme var) sizce nasıl nisanda başlamayı düşünüyoruz

Eklentiler

• 78E9935C-5014-4224-B817-F536684391EE.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 72
  • 21531E0E-88CA-4B37-B877-3AFBD5952477.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 69
Kizlarr nasilsniz . Siz mi yazmiyorsunz ben mi goremiyrm:)
Ben buradayım :))) bir soruyla açılışı yapayım özellikle yeni hamile kalan arkadaşlar. -Pandora- L Longway2015 ve de bilgisine güvendiğim moonlovers transfer öncesi idaal rahim kalınlığı kaç mm olmalıdır? Bilene benden 100 puan şaka bir yana cevap verirseniz mutlu olurum.

Merveee artik isi buyutuyorr. Jübile yapacagiz sayende tup bbek konusnda :) benim fikrim yok ama bi ara yum doneminden sonra gebelik olsursa dye rahimkalinginj artiran beslneme sekline mi n bakmistm .ben de dereyi gomeden pacayi sivamisim :)

Canım bildiğim kadarıyla 8-11mm civarı uygun oluyor. 6mmden aşağı ise ya da 16-18mmden fazlaysa transfer erteleniyor. Transfer zamanı benim kalınlık ne kadardı hiç sormadım. Sadece hoca rahim kalınlığı güzel demişti.

Canım hiç bilmiyorum İnan çünkü sormamışım o da söylememiş hayırlı haberler bekliyoruz senden inşallah.

Merveee artik isi buyutuyorr. Jübile yapacagiz sayende tup bbek konusnda :) benim fikrim yok ama bi ara yum doneminden sonra gebelik olsursa dye rahimkalinginj artiran beslneme sekline mi n bakmistm .ben de dereyi gomeden pacayi sivamisim :)
Hahaaa jübileyi ilk ben yapacağım gibi
Fenalardayım. Bir de başıma dondurulmuş embriyo çözülürken bozulabiliyormuş bu çıktı :) allah korusun.
Tıbbi manevi ne gerekiyorsa araştırıyorum. İstirahat edilmeli mi ne yenilmeli ne yenilmemeli vs vs. Bir de önemli hocalarımızdan birinin yazısını okudum sürekli düşük yapanlar için yazmış ama bende deneyeceğim. El yazısıyla 61 kere Arapça bbismillahirrahmanirrahim yazılıp üzerinde taşınırsa inşallah bir daha düşün yaşanmazmış diyor. Tabiki düşğnlerin sebebini araştırmak gerek ama tedbir bizden taktir allahtan bende yapacağım belki tutunmasına yardımcı olur kim bilir. Allah’a emanet artık :)

Ben adetin 10./12. Günü gitmiştim 6 mm di ama zaten döngüm uzun olduğundan bana normal gelmişti 15.16. Günü yumurtluyorum transfere kadar daha da yükselir inşallah o gün geldiğinde :)
Teşekkür ederim bilgi için.
Canım hiç bilmiyorum İnan çünkü sormamışım o da söylememiş hayırlı haberler bekliyoruz senden inşallah.
Amin canım inşallah. Dualarınız benimle olsun. Git gide heyecan artıyor. :)

Ben de meryem suresini okyrdm bi ara yenden baslaycgm ins . Okumami tavsiye edebilecgin dua sure vrsa soylrsn sevinir şekerim :)ahh bde namaza baslasm sanki bunun icn baslamis firkri de uzuyoe beni

Ben de meryem suresini okyrdm bi ara yenden baslaycgm ins . Okumami tavsiye edebilecgin dua sure vrsa soylrsn sevinir şekerim :)ahh bde namaza baslasm sanki bunun icn baslamis firkri de uzuyoe beni
Bende bir kaç tane buradaki dua gruplarında 41 Meryem süresi okudum okuttum bebeğim için. Onun haricinde 41 Yasin de makbulmüş. Özellikle 7 güne yayarsan Perşembe akşam mamazından sonra diğer Perşembe akşam namazına kadar 41 Yasin okuyup dua etmek çok tesirliymiş yapacağım bende inşallah.
Her Perşembe gecesi Yasin okumak çok iyi zaten Yasin’i ne niyetle okursan o niyet kabul olurmuş. Haram olmadığı sürece bir de tabi istediğin senin için hayırlı değilse olmaz. Bu nedenle dualarını da eksiksiz yapmalısın. Kabul olmuyor diye isyan da etmemeliyiz. Ben de bir çok şey yaptım ama henüz kabul olmadı veya oldu beni bekliyor. Allah herşeyin en iyisini bilir. Namaz kulla allah arasında birşey diyemem ama çok önemli bunu her müslüman biliyor. İnşallah başlarsın. Zaten herşey bir bahane ya da aracı oluyor kimse hadi bismillah ben bir namaza başlayayım demiyordur sanırım. Benim okuduğum kitaplar araştırmalarım karşılaştığım olaylar insanlar vesilem oldu seninde belki bu başına gelenlerdir. Böyle düşün. Bazen ben birşeyi yapmayacağım diyorum Allah’a söz veriyorum sonra yine yapıyorum ve dua etmekten utanır oluyorum oysa ki o kimi huzurundan yüzünden çevirmiş ki? Hatta ona eğilmiyorsan aslında seni çevirmiş demektir mahrum etmiştir. Sen vazgeçme inşallah başlarsın. Duanın tılsımıda namazdan geçiyor diye bir yazı okumuştum. Hepimizin dualarını rabbim kabul etsin.

Agzina saglik ... inss baslarim haklisin vesile olr bu drum ve birdha birakmam Allah dualrimizi kabul etsn inss

bende senden tüyolari bekliyorum o zaman canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…