- 6 Ağustos 2018
- 867
- 465
- 53
inşallah canımBen bir hamile kalayım da ne isterseniz.hatta kargo bile yaparım
Hacamatın günleri var eğer denk geliyorsa yaptırabilirsin ama transfere çok yakın olmasın yine de. Ben bugün biraz araştırdım da transfer sonrası en fazla 30/60 dk dinlenmem yatakta istirahat öneriyorlar 24 saat yatanlarda çoğunluk tutunamıyormuş. Yürüyüş şart. Birde pıhtılaşma olsun olmasın aspirin kullanmak vücudun farklı maddelerle savaşan yapılarının bir araya toplanmasını engelliyormuş. Kötü yağlar kırmızı et paket Ürünler alkol sigara kahve Yok.@saklı bende transferden önce şunu mu yapsam bunu yapsam diye düşünüp duruyorum.
soğan kürüne cesaret edemedim kaldı öyle..
şimdide hacamat mı yaptirsam diyorum.. vücudu temizliyor ya... gece gece aklımda deli sorular ???
8 üzeri, 10 -12 olsa iyi olur.transfer hazırlığında hergün taze sıkılmış nar suyu içersen sorun yaşamazsın :))Merveee artik isi buyutuyorr. Jübile yapacagiz sayende tup bbek konusnda :) benim fikrim yok ama bi ara yum doneminden sonra gebelik olsursa dye rahimkalinginj artiran beslneme sekline mi n bakmistm .ben de dereyi gomeden pacayi sivamisim :)
adetime 11 gün var daha... arkadaşa sordum eğer temiz yapan yer biliyorsa bugün yarın gideyim diyorum.. transferden sonra merkezde 1-2 saat dinlendirip öyle gönderiyorlarmış.. bende pıhtılaşma çıktı ya o yüzden iğne kullanırım gene sanırım... (opu dan sonra adet olan kadar oksapar kullanmıştım ) .Hacamatın günleri var eğer denk geliyorsa yaptırabilirsin ama transfere çok yakın olmasın yine de. Ben bugün biraz araştırdım da transfer sonrası en fazla 30/60 dk dinlenmem yatakta istirahat öneriyorlar 24 saat yatanlarda çoğunluk tutunamıyormuş. Yürüyüş şart. Birde pıhtılaşma olsun olmasın aspirin kullanmak vücudun farklı maddelerle savaşan yapılarının bir araya toplanmasını engelliyormuş. Kötü yağlar kırmızı et paket Ürünler alkol sigara kahve Yok.
Mümkünse omega 3 süt yoğurt çekirdek badem fıstık fındık ceviz. Karnabahar brokoli lahana pırasa havuç vs tüketimi önemli imiş. :)
Eğer gecikmezsem büyük ihtimalle öyle olacak. Genelde herkes opu sonrası gecikmiş. :)adetime 11 gün var daha... arkadaşa sordum eğer temiz yapan yer biliyorsa bugün yarın gideyim diyorum.. transferden sonra merkezde 1-2 saat dinlendirip öyle gönderiyorlarmış.. bende pıhtılaşma çıktı ya o yüzden iğne kullanırım gene sanırım... (opu dan sonra adet olan kadar oksapar kullanmıştım ) .
yarım kalan omega 3 haplarım vardı gene başladım onlara.. transfere kadar kullanırım. transferden sonra devam et derse doktor devam ederim.
tamam canım dediklerine dikkat ederim inşallahbide 1 dilim ananas yemek önemliymiş.. tedavi sırasında ananas ve taze nar suyu içmiştim... sonra bırakmıştım.. adetle beraber tekrar başlayayım inşallah
sanırım bizim transferler birbirine yakın zamanda olacak
Evet onu okumuştum. Hergün 1 nar yesem yetmez mi ben yemesini daha çok seviyorum. :)8 üzeri, 10 -12 olsa iyi olur.transfer hazırlığında hergün taze sıkılmış nar suyu içersen sorun yaşamazsın :))Saklicennet
Yok suyu deniyor özellikle,ananas, avokado, bol protein gerekEvet onu okumuştum. Hergün 1 nar yesem yetmez mi ben yemesini daha çok seviyorum. :)
Teşekkür ederim bu arada.
Yaşınızı bilmiyorum ama değeriniz çok iyiKizlar amh 2.03 cikms naslll szce
Ne güzel :)Geçmiş olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Kizlar selam dogum yaptim cok sukur darisi bekleyen herkese insaplah
27 canm 28 grcmYaşınızı bilmiyorum ama değeriniz çok iyi
İyi canım normal. Ne düşük ne de pco gibi yüksek :)Kizlar amh 2.03 cikms naslll szce
Aaaa yaşdaşım27 canm 28 grcm
Kaç gündür seni bekliyorum çok sevindim. Normal mi oldu. Allah bağışlasın bebeğini.Kizlar selam dogum yaptim cok sukur darisi bekleyen herkese insaplah
Naslll sence degr . Seninki nasl cok yumosun olmstu merveeAaaa yaşdaşım
Pco gib derkn canm anlamadimİyi canım normal. Ne düşük ne de pco gibi yüksek :)
Kuzum benim 9.2 di ama bildiğin ben pco var bende olması gereken değil yani. Seninki ideal birde ölçüm yapan yere göre değişiyor. En iyi sonu bence adet sonrası 5 gün falan. 3/4 senin yaşın için ideal olan bence bu tabi. Sorun sakın etme. 0.25 ile hamile kalan var 1 altı rezerv azlığıydı yanlış hatırlamıyorsam. Bebişini kucağına Alman için yeterli allahın izniyle.Naslll sence degr . Seninki nasl cok yumosun olmstu mervee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?