- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Heryerin referans aralığı farklı olabilir benim yaptırdığım yer 5 ve üstünü pco kabul ediyordu.Aa yuksek olnc pco mu olyr kafam karsti
Benim yaş 31, gecen yıl 2,17 idi. Sizin normal bence.1altı risk,yüksek olursa da pco oluyor.27 canm 28 grcm
Ben tam tm adetin 13 gunu yptrdm yum. GunumduKuzum benim 9.2 di ama bildiğin ben pco var bende olması gereken değil yani. Seninki ideal birde ölçüm yapan yere göre değişiyor. En iyi sonu bence adet sonrası 5 gün falan. 3/4 senin yaşın için ideal olan bence bu tabi. Sorun sakın etme. 0.25 ile hamile kalan var 1 altı rezerv azlığıydı yanlış hatırlamıyorsam. Bebişini kucağına Alman için yeterli allahın izniyle.
Canim sen nasl hamile klmstn yni norml mi yup m hatlydm esinn degrli faaln nasldi
Bu benim düşüncem normalde herhangi bir tarih olur diyorlar. Verdiğim bilgiler şu kısa zamanda öğrendiklerim. Bu konuda moonloves daha bilgili o da çok iyi dedi bence de iyi zaten. Canını sıkma dombilixl normal yolla hamişe kaldı eşinin değerlerinde düzelmiş.Ben tam tm adetin 13 gunu yptrdm yum. Gunumdu
Evet canım bizimki normal yolla olmuştu, rezervim iyiydi benim zaten, tahminim senin de iyidir, değerin güzel çünkü, bendeki sorun rahimde perde olması ve bir tüpte sıvı birikmesiydi, o nedenle Ekim ayında histeroskopi ve laparoskopi oldum. Eşimde de hız ve morfoloji düşüktü, o da vitamin/antioksidan kullanıp sigarayı bırakmıştı. T TubeeeBu benim düşüncem normalde herhangi bir tarih olur diyorlar. Verdiğim bilgiler şu kısa zamanda öğrendiklerim. Bu konuda moonloves daha bilgili o da çok iyi dedi bence de iyi zaten. Canını sıkma dombilixl normal yolla hamişe kaldı eşinin değerlerinde düzelmiş.
Canım sen hangi ovulasyon testinden almıstın markası neydi?
Laboquick almıştım canım, internetten toplu alınca uyguna geliyordu fiyatı.Canım sen hangi ovulasyon testinden almıstın markası neydi?
50 lık ten mi aldınLaboquick almıştım canım, internetten toplu alınca uyguna geliyordu fiyatı.
Galiba 30’luktu, iki tane falan da gebelik testi hediyeli olandı50 lık ten mi aldın
Tamm canım buldum teşekkür ederimGaliba 30’luktu, iki tane falan da gebelik testi hediyeli olandı
Birde sizde ileri hız kaçtı?Laboquick almıştım canım, internetten toplu alınca uyguna geliyordu fiyatı.
İlk verdiğimiz testte ileri hızlı %2, ileri yavaş da %26’ydı canım, toplamda %28’e geliyordu. İkinci testi 2 ay kadar sonra yaptırmıştık, toplam ileri hareketli %35 çıkmıştı, aynı merkez olmadığı için ayrı ayrı bakılmamıştı.Birde sizde ileri hız kaçtı?
Bize üroloji uzmanı ileri yavaşlar da dölleyebilir demişti canım, o nedenle olumlu düşün bence. Tüp bebek uzmanı olan ameliyatımı yapan doktorum ise hız ve morfoloji değeri nedeniyle tüp bebek olur size demişti, eğer olmasaydı da dediği gibi tedaviye başlayacaktık birkaç aya kadar. Yani bu işlerde tek bir doğru yok bence, neyin vesile olup olmayacağını Allah bilir neticede, bu süreçte kendini de eşini de üzmemeye, elinden geldiğince pozitif düşünmeye çalış sen, inşallah hayırlı haberlerle gelirsin.Bizde ileri hız yıkandıktan sonra çıktı normalde yoktu 10 oldu doğal yolla olma ihtimali vsrmı
Canim sagoll. Esimide 5 gun ititbryle birakti sigarayi. Hzi 10 15 civari ckyr sayi mml de 165 morfoloji 2 ila 4 cikyr hasarda yuzde 14 cikti cok cok ktu degl deglrlr ama belli olmyr ki bu is . Nasip valaha sevndm senn adinaa allahim saglikla aldrsn ķucaginaEvet canım bizimki normal yolla olmuştu, rezervim iyiydi benim zaten, tahminim senin de iyidir, değerin güzel çünkü, bendeki sorun rahimde perde olması ve bir tüpte sıvı birikmesiydi, o nedenle Ekim ayında histeroskopi ve laparoskopi oldum. Eşimde de hız ve morfoloji düşüktü, o da vitamin/antioksidan kullanıp sigarayı bırakmıştı. T Tubeee
Merhaba hangı vitamını ve antıoksıdanı kullandınızEvet canım bizimki normal yolla olmuştu, rezervim iyiydi benim zaten, tahminim senin de iyidir, değerin güzel çünkü, bendeki sorun rahimde perde olması ve bir tüpte sıvı birikmesiydi, o nedenle Ekim ayında histeroskopi ve laparoskopi oldum. Eşimde de hız ve morfoloji düşüktü, o da vitamin/antioksidan kullanıp sigarayı bırakmıştı. T Tubeee
Çok sağol canım, inşallah siz de hayırlı haberlerle gelirsiniz, çok sevindim sigarayı bırakmasına da eşinin, Allah’a emanet ol.Canim sagoll. Esimide 5 gun ititbryle birakti sigarayi. Hzi 10 15 civari ckyr sayi mml de 165 morfoloji 2 ila 4 cikyr hasarda yuzde 14 cikti cok cok ktu degl deglrlr ama belli olmyr ki bu is . Nasip valaha sevndm senn adinaa allahim saglikla aldrsn ķucagina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?