Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ben tam tm adetin 13 gunu yptrdm yum. Gunumdu

Ben tam tm adetin 13 gunu yptrdm yum. Gunumdu
Bu benim düşüncem normalde herhangi bir tarih olur diyorlar. Verdiğim bilgiler şu kısa zamanda öğrendiklerim. Bu konuda moonloves daha bilgili o da çok iyi dedi bence de iyi zaten. Canını sıkma dombilixl normal yolla hamişe kaldı eşinin değerlerinde düzelmiş.

Evet canım bizimki normal yolla olmuştu, rezervim iyiydi benim zaten, tahminim senin de iyidir, değerin güzel çünkü, bendeki sorun rahimde perde olması ve bir tüpte sıvı birikmesiydi, o nedenle Ekim ayında histeroskopi ve laparoskopi oldum. Eşimde de hız ve morfoloji düşüktü, o da vitamin/antioksidan kullanıp sigarayı bırakmıştı. T Tubeee

Kızlar bızde DNA hasarı vardı düzeldi tekrardan eski değerlere dönme gibi ihtimali varmı morfoloji tekrardan düşermi ?

Birde sizde ileri hız kaçtı?
İlk verdiğimiz testte ileri hızlı %2, ileri yavaş da %26’ydı canım, toplamda %28’e geliyordu. İkinci testi 2 ay kadar sonra yaptırmıştık, toplam ileri hareketli %35 çıkmıştı, aynı merkez olmadığı için ayrı ayrı bakılmamıştı.

Bizde ileri hız yıkandıktan sonra çıktı normalde yoktu 10 oldu doğal yolla olma ihtimali vsrmı

Bizde ileri hız yıkandıktan sonra çıktı normalde yoktu 10 oldu doğal yolla olma ihtimali vsrmı
Bize üroloji uzmanı ileri yavaşlar da dölleyebilir demişti canım, o nedenle olumlu düşün bence. Tüp bebek uzmanı olan ameliyatımı yapan doktorum ise hız ve morfoloji değeri nedeniyle tüp bebek olur size demişti, eğer olmasaydı da dediği gibi tedaviye başlayacaktık birkaç aya kadar. Yani bu işlerde tek bir doğru yok bence, neyin vesile olup olmayacağını Allah bilir neticede, bu süreçte kendini de eşini de üzmemeye, elinden geldiğince pozitif düşünmeye çalış sen, inşallah hayırlı haberlerle gelirsin.

Canim sagoll. Esimide 5 gun ititbryle birakti sigarayi. Hzi 10 15 civari ckyr sayi mml de 165 morfoloji 2 ila 4 cikyr hasarda yuzde 14 cikti cok cok ktu degl deglrlr ama belli olmyr ki bu is . Nasip valaha sevndm senn adinaa allahim saglikla aldrsn ķucagina

Merhaba hangı vitamını ve antıoksıdanı kullandınız

Çok sağol canım, inşallah siz de hayırlı haberlerle gelirsiniz, çok sevindim sigarayı bırakmasına da eşinin, Allah’a emanet ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…