Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Üzülüyoruz ister istemez her ay hüsran rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın eğer olmıycaksa rabbim sabrını versin biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi takdir ilahi

Selam kızlar. Tedavi ertelendi. Spermlerde hiç hareket yokmuş. Bunun için sigarayı bırak dedi eşime 3 ay hazırlanın kaan aydosa gidin dedi gittiğimizi söyledim. Oda o zaman antioksidan devam edin dedi. Ne zaman başlamak isterseniz gelin dedi. Nisan adetim le başlayacaktı. Hareket olmayınca zor dedi. Ne yapacağımı şaşırdım of yaa

Nasil hic hareket yokmus cikti mi esinin sonucuy yikma sonrasi mi hc hareketli kalmamis Saklicennet tup tedavisnde harekrtli sperm mi istyrlr yoksa canli mi anlamadim bu isi

Bir umudum olsun sen misin? YOksa yeni bir arkadaş mısın? Üzülmek lütfen. Canlı olması yeterli neden erteledi anlamadım. Eğer şimdiye kadar haraket olmadıysa olması pek muhtemel değil o zaman ama tabi allah bilir. Pandora diye bir arkadaşımız var onun eşinin de 0 haraketli ama hamile. Allah büyük. Bence merkezi tekrar gözden geçirin.

Basknete gdyr arkdas longwayn limonlulun gttgi yer onlr gogsen hoca icn ztn tedavie baslmk icn acele etmyr demsti

Valla kuzum bilemeyeceğim senin merkez veya değil böyle demesi çok enteresan
nayirr etkilenmé diyorum kendimee ama olmyr sgolsn esim cok degisik ordan orayi gezmeylm hangi yer nasl iyi emin olamayz dedi burda baslaym dddi bnde adamin ustune gtmk istmyrm artk tamm dedim ama etkioneymr iste

nayirr etkilenmé diyorum kendimee ama olmyr sgolsn esim cok degisik ordan orayi gezmeylm hangi yer nasl iyi emin olamayz dedi burda baslaym dddi bnde adamin ustune gtmk istmyrm artk tamm dedim ama etkioneymr iste
Sen etkilenme senin eşinde spermde hız da var zor vaka ben Pandora ve bizim gibi olanlar. Bizim için kadın doğumcudan çok spermi seçen dölleyen kişi ve lab önemli. Sen kolay gruptansın allahın izniyle. Bu denli etkilenirsen yasaklayacağım sana buraya girmeni :) ben ne biliyorsam onu söylüyorum biraz eksik veya biraz fazla bu benim düşüncem. Ama kesinlikle şiddetli erkek infertilitesinde araştırılmalı diye düşünüyorum.

Yasaklama beniii siz benm ailem oldunuzzz bazilarinzla mutlakagorusmek bile istyrmm :) zor vakayim dme hemn hemn ayni eslemizin degeri senlee .. canim senn yum toplama islemine hocanin kendisi grdi dimi kalabak orasi da ama baya ilgiliydi sanrm bide spermi secen ve dolleyen dedin ya onlari kimin yaptigi hakknda bilgi veryolr mi valaja ben hcalra bsy sormaya ceknyrm artk suphe edyrm hersydn

Canımsın yaaa ben eşinin hızını iyi diye hatırlıyorum sanki. Sizde de mi %8 civarı toplam haraketlilik.? Allah büyük canım teslim olup başlayın bakalım. İnşallah güzel sonuç alırsınız. Oradan baya kişi memnun sanırım. Ankara hakkında bilgim Yok maalesef.

Ayrica canmcigim ben senle ozleden knsmstm bibara tedirgin ol
Iste ileri yok gibi ama yavas yerinde toplm 20 flan edyr sanrm degsyr . Ama sna ozelden yazmsmtm bikere tedirgn olmamain ekstra sebbi esimin abilerinnde cocugunn olmamamsi ve bunn sebebinn blinmemesi

Evet evet şimdi oldu hatırladım. Kusura bakma lütfen. Bir çok kişiyle konuşuyorum. Konuşmaların üzerinden zamanda geçince değerleri hatırlayamıyorum. Birsürü kişi özelden spermiyogram gönderiyorlar değerlendireyim diye o yüzden rakamsal hatırlayamıyorum ama kişi olarak unutmuyorum. :)
Peki gittiğin hastane hangi sperm seçme yöntemini uyguluyormuş?

Onmli degl cnm ne demek. Aslinda okdr ayrintili konusmadi acele etme gibsdne knstu zor vaka degsnz dedi. Var mi yontmlr imsi fln dedim vr dedi ama sze sunu yaprz boe yaprz demedi suan hatta baslamayi dusnmyrm oncelkle hażlnrmk skntili durm vrsa gdermk icn geldm dedim esin test vrn sende film ciktr bakrz hele yolumuza dedi ne bileym aslnda dikkt ettm basknete gdenlr genl olrk yontmlrden bahsetmedilr bu bnm de dikktimi cekti acaba L Longway2015 bunu secme yontemini knsmsmydu mikrocip fln mindemisti

Yok canım o kişi değilim yeni de değilim anlamadım neden böyle dedi. Pek bişey de soramadım geçen hafta gittiğimizde başlayalım hemen yaşta önemli beklemeye gerek yok demişti. O zamanda eski sonuçlarına bakmıştı eşimin ama şimdi yeni sonucu görünce böyle dedi. Hatta mikroçip yöntemini deneriz demişti.

Kusura bakmayın lütfen hiç haraket olmayan iki arkadaşımızı biliyorum ben o yüzden acaba isim mi değişti diye düşündüm. Öncesinde sizin haraket vardı bu test de mi hiç haraket çıkmadı. Eğer öncesinde haraket varsa tekrar olur diye düşünüyorum.

Estağfurullah ne kusuru yok bizde hiç hareket yok. Doktor niye böyle dedi anlamadım. Kaan hocada o zaman hareket artmıyor sa tüp bebek demişti. Canlı sperm yeterli demişti. Başka merkezlere de bakacağım. Eşim zaten sinirlendi. Niye böyle dedi diye. Çok vakit kaybettik düzelir diye çok bekledik ama olmadı. 7 yıl oldu birde eşimin abilerinin de çok geç oldu çocukları. Endişeleniyorum. Birde benim için tüplerde tıkanıklık ve rahimde şekil bozukluğu var demişti. Bugün de rahimde ki sorun tüp bebekte sorun olmaz dedi. Çok kararsız kaldım. Ne yapacağımı şaşırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…