- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Tek merkeze bağlı kalmayın. Muhakkak farklı merkezlere ve farklı drlara görünün. Ankara olduğu içinnyardımcı olamıyorum istanbulda da iki merkez biliyorum kaliteli olarak. Bizde de haraketli %8/9 canlı %30 spermimiz vardı. Canlı olması yetiyor gerçekten örneğimizde var hamile kaldı arkadaş. Sizde bıkmadan usanmadan bütün yerleri gözden geçirin.Estağfurullah ne kusuru yok bizde hiç hareket yok. Doktor niye böyle dedi anlamadım. Kaan hocada o zaman hareket artmıyor sa tüp bebek demişti. Canlı sperm yeterli demişti. Başka merkezlere de bakacağım. Eşim zaten sinirlendi. Niye böyle dedi diye. Çok vakit kaybettik düzelir diye çok bekledik ama olmadı. 7 yıl oldu birde eşimin abilerinin de çok geç oldu çocukları. Endişeleniyorum. Birde benim için tüplerde tıkanıklık ve rahimde şekil bozukluğu var demişti. Bugün de rahimde ki sorun tüp bebekte sorun olmaz dedi. Çok kararsız kaldım. Ne yapacağımı şaşırdım.
Canlı sperme bakılmafı bizde. Bizi ikileme düşüren geçen hafta farklı bu hafta faklı konuşması oldu. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallahTek merkeze bağlı kalmayın. Muhakkak farklı merkezlere ve farklı drlara görünün. Ankara olduğu içinnyardımcı olamıyorum istanbulda da iki merkez biliyorum kaliteli olarak. Bizde de haraketli %8/9 canlı %30 spermimiz vardı. Canlı olması yetiyor gerçekten örneğimizde var hamile kaldı arkadaş. Sizde bıkmadan usanmadan bütün yerleri gözden geçirin.
İki merkez biri memorıal dgerı neresıTek merkeze bağlı kalmayın. Muhakkak farklı merkezlere ve farklı drlara görünün. Ankara olduğu içinnyardımcı olamıyorum istanbulda da iki merkez biliyorum kaliteli olarak. Bizde de haraketli %8/9 canlı %30 spermimiz vardı. Canlı olması yetiyor gerçekten örneğimizde var hamile kaldı arkadaş. Sizde bıkmadan usanmadan bütün yerleri gözden geçirin.
Bnde ıyı üroloji doktoru arıyorumAhmet hakan Halil oğlunu duydunuz mu hiç kızlar üroloji doktoru
Bahçeciyi çok duyup okuyorum :)İki merkez biri memorıal dgerı neresı
Evet bnde ıkısı arasındayım ama sıkıntılarımız aynı oldugu içün şişli memorıal tercıhımBahçeciyi çok duyup okuyorum :)
İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Ben bahçeciye çok yanaşmadım hayırlısı böyledir inşallah.Evet bnde ıkısı arasındayım ama sıkıntılarımız aynı oldugu içün şişli memorıal tercıhım
Vitalite testi .y testi diye de gecirdusanrm sehir hastenerinden birinde ucretsz baktrmsmtm canlilik testine .sen de baktr istrsen canmCanlı sperme bakılmafı bizde. Bizi ikileme düşüren geçen hafta farklı bu hafta faklı konuşması oldu. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah
Canım ben de imkansız sanıyordum ama öyle değil. Bak gebe kaldım. Sizde daha önce yüzde 2 de olsa hareket olmuştu diye hatırlıyorum. Biz de hiç olmadı hep 0 dı. Benim sana tavsiyem düzen labaratuarına gidip vitalite testi yaptırın. Çok pahalı değil 100 lirayı bile geçmez bir test.Eğer canlılığınız yüksekse sizi benim gittiğim yere yönlendireyim. Bizim durumda spermleri yıkamak için daha farklı solüsyonlar gerekiyor ya da yöntemler. Demekki senin gittiğin yerin bu konuda başarısı yok. Sana yalan söyleyip boşuna umut vermedikleri iyi bile olmuş. Üzülme lütfen bir gün olacak.Selam kızlar. Tedavi ertelendi. Spermlerde hiç hareket yokmuş. Bunun için sigarayı bırak dedi eşime 3 ay hazırlanın kaan aydosa gidin dedi gittiğimizi söyledim. Oda o zaman antioksidan devam edin dedi. Ne zaman başlamak isterseniz gelin dedi. Nisan adetim le başlayacaktı. Hareket olmayınca zor dedi. Ne yapacağımı şaşırdım of yaa
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. O kadar çok 0 gördük ki 2 ye sevinemiyorum bile. Birde doktor hareketin artması lazım deyince ben çöktüm resmen. Tabi doktora bişey diyemem en azından yalan söyleyip paramızı almadı. Zaten paragöz bir adam değil. Testi yaptıralım canım inşallah yüksektir. Peki spermiyogram gibi perhiz süresi falan varmı. Canlılık kaç çıktı sizde? Siz tüp bebeği nerde yaptırdınız? Nasıl tedavi uygulandı size?Canım ben de imkansız sanıyordum ama öyle değil. Bak gebe kaldım. Sizde daha önce yüzde 2 de olsa hareket olmuştu diye hatırlıyorum. Biz de hiç olmadı hep 0 dı. Benim sana tavsiyem düzen labaratuarına gidip vitalite testi yaptırın. Çok pahalı değil 100 lirayı bile geçmez bir test.Eğer canlılığınız yüksekse sizi benim gittiğim yere yönlendireyim. Bizim durumda spermleri yıkamak için daha farklı solüsyonlar gerekiyor ya da yöntemler. Demekki senin gittiğin yerin bu konuda başarısı yok. Sana yalan söyleyip boşuna umut vermedikleri iyi bile olmuş. Üzülme lütfen bir gün olacak.
Bizde canlılık yüzde 8-9 çıkıyordu. O dönemde 2 kez tüp bebek denedik tutmadı. Daha sonra yine düzende yüzde 25lerde çıktı. Sonra bu tüp bebek yaptığımız embriyologa denk geldik. O kendi yaptığı testte canlılık yüzde 40-50 lerde dedi. Zaten onun yaptığı tüp bebekte de tuttu. Bu arada son tedavimde 22 yumurtadan sadece 4 tanesi döllenmişti. O zaman yine olmaz diye üzülmüştüm ama demek ki düzgün canlı bir sperme denk gelmişiz tuttu. O yüzden dua et canım, imkansız bir şey değil ama biraz sabır gerekiyor.@ndora
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. O kadar çok 0 gördük ki 2 ye sevinemiyorum bile. Birde doktor hareketin artması lazım deyince ben çöktüm resmen. Tabi doktora bişey diyemem en azından yalan söyleyip paramızı almadı. Zaten paragöz bir adam değil. Testi yaptıralım canım inşallah yüksektir. Peki spermiyogram gibi perhiz süresi falan varmı. Canlılık kaç çıktı sizde? Siz tüp bebeği nerde yaptırdınız? Nasıl tedavi uygulandı size?
Merhaba; Biz kullandık promen k. Kullanmadan önce ileri hızlı hareketimiz %10 yavaş ileri hızlı hareketimizde %15 ti. İlaçtan sonra ileri hızlı değişmedi. Yavaş ileri hareketli %20 oldu. Çokta faydası olmadı. Şuan progenym kullanıyor. Sanırım 3. Kutu. Sonuç ne olur bilemem. Prowomen benim kadın doğum drm. Israrla iç diyor bana. Düzenli adet olduğum için içmiyorum artık. İlaç manyağı olduk çıktık çünkü. Umarım kısa sürede güzel haberlerle gelirsiniz.selam kızlar
eşi hiç promen k kullanıp faydasını gören oldumu ?
eşimin sayıda hareketlilikte düşük çıkmış
varikoselede bakıldı kaçak çıkmış ama ameliyat gerekli değil demiş
yumurtalıklar küçükmüş bide normale göre biraz
promen kyı vermiş 3 ay kullan demiş
bide kendim için prowoman diye bi takviye gördüm onunda faydasını gören çok olmuş onuda almayı düşünüyorum
2 çeşit test var, eosin testinde boyanıyor, canlı olanlar farklı renk çıkıyor.Diğeri HOS testi; spermler bir solüsyona koyuluyor, canlı olan spermlerin baş kısmı şişiyor.Canlilik testi nasil yapiliyor acaba, boyamayla mi biliyo musunuz
Teşekkür ederim.2 çeşit test var, eosin testinde boyanıyor, canlı olanlar farklı renk çıkıyor.Diğeri HOS testi; spermler bir solüsyona koyuluyor, canlı olan spermlerin baş kısmı şişiyor.
Merkez seçimi çok önemli. Hormonlarına baktırdı mı eşiniz? Bunun mutlaka bir sebebi olmalı. Belki damar tıkanıklığı belki geri akım. Bazen idrarda sperm hiçresine rastlanıyor. Siz nerelere gittiniz bilmiyorum ama alanın da uzman ürologlarla görüşün.Teşekkür ederim.
Ben de ne yapacağımı şaşırdım. Eşimde sperm yok, yıkama sonrası 6 7 adet hareketsiz çıkıyor. 4 5 ay kadar oldu merional iğne denedik, vitaminler denedik son 1 aydır da klomen denedik ama aynı kaldı. Bu durumda azosperm de sayılmıyor bundan dolayı ameliyat da yapmak istemiyor doktorlar. Hareketsiz spermle de hamile kalan var dene dedi üroloğumuz ama tabi size baktığımda yine milyonlarca sperm varmış ve bunların arasından 4 yumurtanız döllenmiş. Ben yıkama sonrası bile hareket etmeyen 5 spermle tüp bebek denesem bi dert denemesem bir dert. Kimse de canlılık testi yapalım demedi belki bu kadar az sayıya yapılmıyordur. Burayı okuduğumda milyon spermi olanlar kendilerini umutsuz vaka görüyor ben halime üzülüyorum. Azosperm konusuna gittiğimde de ameliyatla bile 1 tane spermi çıkmamış kişiler var. Tese ile 4 adet sperm çıkıp hamile kalan var, hatta şimdi türkiyede ilk defa olgunlaşmamış sperm hücresiyle hamile kalan olmuş. Bunları duyunca da hemen yarın tüp yaptırasım geliyor.
Evet cnm her seyine bakildi testis yetmezligi var 15 yasinda kabakulak gecirmis testisi de sismis fsh yuksek ztn bndan dolayi tikanikliktan suphelenmiyorlar. Alaninda uzman bi dr ozellikle azospermde. Tansel kaplancana gidiyor esim suan ama ben tup bebege gecebilirsek sisli memorial istiyorm. Semra hanima muayene olmstm murat basari gorun demisti o ne derse o sekilde alalim spermleri dedi biz de o sirada tansel beye basladigimiz icin daha gitmemistik. Heralde ona goruncez bir iki ay icindeMerkez seçimi çok önemli. Hormonlarına baktırdı mı eşiniz? Bunun mutlaka bir sebebi olmalı. Belki damar tıkanıklığı belki geri akım. Bazen idrarda sperm hiçresine rastlanıyor. Siz nerelere gittiniz bilmiyorum ama alanın da uzman ürologlarla görüşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?