Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Teşhis koyulmuş o zaman. İnşallah hayırlısı olur. Onlar daha iyi bilirler. Bir yerden başlamak lazım.

Bize tese değil ama tesa yöntemini öneren doktor da olmuştu. Yani testisden küçük bir iğne ile sperm aspire ediliyor. O yöntem size uygun olur mu acaba ?

Bize tese değil ama tesa yöntemini öneren doktor da olmuştu. Yani testisden küçük bir iğne ile sperm aspire ediliyor. O yöntem size uygun olur mu acaba ?
Iste ben de aslinda oyle olsun istiyorum tansel beye de soyledm mesa diye bi yontem var igneli onu sordm ama esimde cok az uretim oldugu icin, igneyle de girsem ordan doku alcam sperm ureten doku iyice azalcak eger tutmazsa ikinciyi denemeye kalktiginizda sperm hic bulunamayabilir bu sefer dedi. Ayrica iceri bakildiginda hareketli olacaginin garantisi de yok. Ondan dolayi cok caresiz kaldim zaten. Allah yardim eder insallah hepimize. Hayirlisi kalbimdeki gibi olsun diye dua ediyorum hep

Tesede dediğiniz doğru. Tesada da mı doku alınıyormuş? Ben sadece sperm alınıyor diye biliyordum.

Tansel beyi ben de duymuştum. Azosperm olan uzaktan bir tanıdığımız ona gidiyormuş. Değerlerinde gelişme olmuş diye bize de o doktoru önermişlerdi. Biz Ankara'da Kaan hocayla halen tedavide olduğumuz için gitmemiştik. Azosperm testleri daha değişik, bazen azosperm topiğini okuyorum ama ben de anlamıyorum. Bu işler bol sabır gerektiriyor. İnşallah meleğinize kavuşursunuz, dua edeceğim sizin için de.

kızlar meraba benim eşimde 2018 nisanda evlenmeden önce testis torsiyonu ameliyatı olmuştu.ekim 2018 de evlendık 3 ay denedık olmadı.eşim test yaptırdı sayı 6 milyon hız %100 hareketsiz cıktı.doktor proxeed plus önermiş 18 gündür kullanıyor eşim.baska herhangi bir test yaptırmadık.birde aktardan bir karışım yaptırdık onu ve yanında keciboynuzu kürü çakşır otu kullanıyor.1 ay sonra tekrar test yaptırcaz.bizim durumumuzda olupta çocuk sahibi olan var mı.doğal yollarla değerleri yükselen ya da tüp bebek yöntemiyle olan.birde tüp bebek yönteminde hız önemli mi

hadi ya bende dün internetten sipariş verdim şu an hiç hevesim kalmadı napsamki
inşallah hakkınızda hayırlısı olur hepimiz güzel haberler veririz

Herkese merhaba.
1 yıl önce bebek sahibi olmak isteyip doktora göründüm. Hiçbir sıkıntım yoktu, denemelere başladık. Olmayınca eşim doktora gitti ve sol tarafta varikosel, %97 morfoloji bozukluğu, 2-3 milyon sperm sayısı ve hız çok çok düşük bir sonuç aldık.

Testi özel de olmak üzere 3 kez yaptırdık ve ameliyat olursanız değerleriniz düzelir denildi.
Progenym, keçiboynuzu özü ve meyvesi, çakşır otu ve içerisinde 15-20 çeşit baharatlı-ballı macun yediriyorum eşime.

Kendi doktoruma eşimin sonuçlarını göstermeme yakın geçen hafta kimyasal gebelik geçirdiğimi farketmiştim ama dört gün kahverengi kanama 15-17 beta sonucunda normal adet kanamam başladı.

Bugün kendi doktorumla görüştüm.
Kimyasal gebelik geçirdiğim kesinleşti.

Eşimin spermiyogram sonuçlarının çok kötü olduğunu söyledi. Bu durumda hamile kalsam da tüm gebeliklerim düşükle sonuçlanırmış.

Yaptıracağım testler şunlar:
Kimyasal gebelik sonucu rahimimin kontrolü için ayrıntılı rahim filmi (adetin bittiği günden itibaren üç gün içinde)
Eşimle birlikte ayrıntılı gen analizi ve karyotip testi
Hem hastahanede test verdim hem de sağlık ocağında ayrıntılı bir kan testi vereceğim.
Eşim yine sperm testi verecek.Progenym kullanmaya devam edecek.
Ben de kilo vermem için glifor ve folik asit için folidoce kullanacağım. Folbiolü kesinlikle önermediğini söyledi.

Ancak asla varikosel ameliyatı önermiyorum, değerler daha da düşüyor dedi.
Sanırım yolumuz tüp bebeğe doğru gidiyor.
Sizlerin yorumlarını bekliyorum.
Forumu da okuyorum ama benzer süreçleri geçirenler var mıdır?

Hakkımızda hayırlısı olsun.

Allah yardımcınız olsun bizim durumumuzda aynı sayı ve hareket çok düşük eşim aktardan bi karışım aldı onu kullanıyo faydası olmazsa bizde tüp bebeğe yönelicez

kimsede yazmadı şuan eşimin geçirdiği ameliyatı olanda çok nadir sanırım

Allah yardımcınız olsun bizim durumumuzda aynı sayı ve hareket çok düşük eşim aktardan bi karışım aldı onu kullanıyo faydası olmazsa bizde tüp bebeğe yönelicez
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Tüp bebek süreci de kolay değilmiş.
Bana doktorum hemen tüp bebek demedi ama verdiği testlerin sonucuna göre düşünecek sanırım.
ProgenyM alın muhakkak. Biz 15 gün içinde az da olsa artış gördük.

Varikosel öneren de var önermeyende.ama bence hormonal bir sorun yoksa,DNA hasarı,ros,canlılıkta sorun yoksa sperm sayısını ve hızını morfolojisini varikosel etkiliyosa ameliyat olmalı. Benim eşim oldu ameliyat eylülde henüz gebelik olmadı ama morfoloji 6 ya yükseldi, önceden 2-3 arasıydı.Daha önceden 4 negatif tüp denememiz olmuştu.

Progeny m içeriği çok iyi değil mg lar çok düşük.promotil men içeriği daha iyi bence bi araştırın

Tüm testleri yaptırınca umarım önümüzü görebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…