proxeed plus kullanıyo eşim şuan 18 gündür doktor tavsiye etti.test yaptırmadı henüz.o daha mı etkili acaba ne kadar artış olmuştuAllah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Tüp bebek süreci de kolay değilmiş.
Bana doktorum hemen tüp bebek demedi ama verdiği testlerin sonucuna göre düşünecek sanırım.
ProgenyM alın muhakkak. Biz 15 gün içinde az da olsa artış gördük.
Geçmiş olsun canım.Bebişin sana sıkı sıkı tutunsun inşallah.Kızlar bu sabah kanamam oldu, bebek bizi korkuttu ama şükür iyiymiş. İğne yaptılar, rapor verdiler, şimdi evde yatıyorum. Dua edin bize.
Ayy gecmis olsn canm dkkt et kendine neddn olms acabaaa .Kızlar bu sabah kanamam oldu, bebek bizi korkuttu ama şükür iyiymiş. İğne yaptılar, rapor verdiler, şimdi evde yatıyorum. Dua edin bize.
Geçmiş olsun canım. Korkma Allahın izniyle bişey olmaz inşallah. Dikkat et kendine.Kızlar bu sabah kanamam oldu, bebek bizi korkuttu ama şükür iyiymiş. İğne yaptılar, rapor verdiler, şimdi evde yatıyorum. Dua edin bize.
Morfolojide %1, sayıda 10 milyon artış farkettik. Ama keçiboynuzunun da etkisi vardır muhakkak. Proxeed de iyidir. Önemli olan düzenli kullanmak bence hepsi aynı.proxeed plus kullanıyo eşim şuan 18 gündür doktor tavsiye etti.test yaptırmadı henüz.o daha mı etkili acaba ne kadar artış olmuştu
güzel etkisi olmus yine bizimde artar inşallah bir sürü şey yiyip içiyo eşim günlük keciboynuzu kürü ve çakşır otu suyu da dahil.hareketlilik artmadı mıMorfolojide %1, sayıda 10 milyon artış farkettik. Ama keçiboynuzunun da etkisi vardır muhakkak. Proxeed de iyidir. Önemli olan düzenli kullanmak bence hepsi aynı.
Hepsini yazmadım, hareketlilikte de %5 yükselme var.güzel etkisi olmus yine bizimde artar inşallah bir sürü şey yiyip içiyo eşim günlük keciboynuzu kürü ve çakşır otu suyu da dahil.hareketlilik artmadı mı
Canım her şeyden önce çok geçmiş olsun. Durum hakkında çok bilgim yok. Ama Tansel bey bana instagramdan bile çok yardımcı olmuştu. Ben kendisine çok minnettarım.Evet cnm her seyine bakildi testis yetmezligi var 15 yasinda kabakulak gecirmis testisi de sismis fsh yuksek ztn bndan dolayi tikanikliktan suphelenmiyorlar. Alaninda uzman bi dr ozellikle azospermde. Tansel kaplancana gidiyor esim suan ama ben tup bebege gecebilirsek sisli memorial istiyorm. Semra hanima muayene olmstm murat basari gorun demisti o ne derse o sekilde alalim spermleri dedi biz de o sirada tansel beye basladigimiz icin daha gitmemistik. Heralde ona goruncez bir iki ay icinde
Canım 9. Hafta çok kritikmiş bana doktorum öyle demişti. Çok geçmiş olsun kendine çok dikkat et.Kızlar bu sabah kanamam oldu, bebek bizi korkuttu ama şükür iyiymiş. İğne yaptılar, rapor verdiler, şimdi evde yatıyorum. Dua edin bize.
Merhaba sizin bilgilerinizi ilk sayfaya eklemeye calistim ama duzenleyemedim. Kk.nin yeni uygulamasini cozemedim hala25.6 yıldır bekliyor bir düşüğü var
nasilsin longway?Canım 9. Hafta çok kritikmiş bana doktorum öyle demişti. Çok geçmiş olsun kendine çok dikkat et.
Teşekkür ederim. Evet Tansel Bey gerçekten çok yardımcıdır, bayramda mesaj attım yurtdışında tatildeydi cvp verdi, akşam 10da msj atıyorum cvp verir hiç terslemez hep olumludur. Gitmeyi düşünen varsa tavsiye ederim. Gerçekçidir de aynı zamanda.Canım her şeyden önce çok geçmiş olsun. Durum hakkında çok bilgim yok. Ama Tansel bey bana instagramdan bile çok yardımcı olmuştu. Ben kendisine çok minnettarım.
Canım biraz baş ağrısı ve bulantılardan buralara pek bakamıyorum. İyiyim ama çok şükür. Sen nasılsın kuzular nasıl ?nasilsin longway?
bizde iyiyiz cok sukur canim bu aralar bebeler zorluyor gece uykulari pek yokCanım biraz baş ağrısı ve bulantılardan buralara pek bakamıyorum. İyiyim ama çok şükür. Sen nasılsın kuzular nasıl ?
burda bazı arkadaşlar yazmış proxeed kullanan baya baya artışlar olmuş.bizde bi umut bekliyoruz.varikosel ultrasonda belli oluyor değil mi.Hepsini yazmadım, hareketlilikte de %5 yükselme var.
Ama varikosel sayıları sürekli değiştirebilirmiş.
Evet canım plesentanın hormon üretimine başladığı haftalarmış. Kanama epey azaldı, rengi de kahverengiye dönmeye başladı, inşallah sona erer. Sen nasılsın, sende hiç sıkıntı oldu mu şimdiye kadar ? Bir de hangi ilaçları kullanıyorsun?Canım 9. Hafta çok kritikmiş bana doktorum öyle demişti. Çok geçmiş olsun kendine çok dikkat et.
yazının devamını okurken o kadar korktumki içim cız etti
Allah bebeğinizi size bağışlasın canım çok dikkat et
Geçmiş olsun canım.Bebişin sana sıkı sıkı tutunsun inşallah.
Ayy gecmis olsn canm dkkt et kendine neddn olms acabaaa .
Saolun kızlar, cevap da yazamadım. Şu an biraz azaldı inşallah kesilir.-Pandora- bir an korktum. Biz dua ederiz inşallah. Sende karnına dokunarak bol bol dua oku bebeğin için.
Canım inşallah sıkıntısız atlatırsın. Ben iyiyim mide bulantısı ve baş ağrısı ile mücadele ediyorum sadece. Bu şekilde bir sıkıntı olmadı canım henüz. Folik asit kullanıyorum sadece 2 gündür de coraspirin verdi doktor.Evet canım plesentanın hormon üretimine başladığı haftalarmış. Kanama epey azaldı, rengi de kahverengiye dönmeye başladı, inşallah sona erer. Sen nasılsın, sende hiç sıkıntı oldu mu şimdiye kadar ? Bir de hangi ilaçları kullanıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?