Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
proxeed plus kullanıyo eşim şuan 18 gündür doktor tavsiye etti.test yaptırmadı henüz.o daha mı etkili acaba ne kadar artış olmuştu

proxeed plus kullanıyo eşim şuan 18 gündür doktor tavsiye etti.test yaptırmadı henüz.o daha mı etkili acaba ne kadar artış olmuştu
Morfolojide %1, sayıda 10 milyon artış farkettik. Ama keçiboynuzunun da etkisi vardır muhakkak. Proxeed de iyidir. Önemli olan düzenli kullanmak bence hepsi aynı.

Morfolojide %1, sayıda 10 milyon artış farkettik. Ama keçiboynuzunun da etkisi vardır muhakkak. Proxeed de iyidir. Önemli olan düzenli kullanmak bence hepsi aynı.
güzel etkisi olmus yine bizimde artar inşallah bir sürü şey yiyip içiyo eşim günlük keciboynuzu kürü ve çakşır otu suyu da dahil.hareketlilik artmadı mı

Canım her şeyden önce çok geçmiş olsun. Durum hakkında çok bilgim yok. Ama Tansel bey bana instagramdan bile çok yardımcı olmuştu. Ben kendisine çok minnettarım.

Canım her şeyden önce çok geçmiş olsun. Durum hakkında çok bilgim yok. Ama Tansel bey bana instagramdan bile çok yardımcı olmuştu. Ben kendisine çok minnettarım.
Teşekkür ederim. Evet Tansel Bey gerçekten çok yardımcıdır, bayramda mesaj attım yurtdışında tatildeydi cvp verdi, akşam 10da msj atıyorum cvp verir hiç terslemez hep olumludur. Gitmeyi düşünen varsa tavsiye ederim. Gerçekçidir de aynı zamanda.

Canım 9. Hafta çok kritikmiş bana doktorum öyle demişti. Çok geçmiş olsun kendine çok dikkat et.
Evet canım plesentanın hormon üretimine başladığı haftalarmış. Kanama epey azaldı, rengi de kahverengiye dönmeye başladı, inşallah sona erer. Sen nasılsın, sende hiç sıkıntı oldu mu şimdiye kadar ? Bir de hangi ilaçları kullanıyorsun?

yazının devamını okurken o kadar korktumki içim cız etti
Allah bebeğinizi size bağışlasın canım çok dikkat et
Geçmiş olsun canım.Bebişin sana sıkı sıkı tutunsun inşallah.
Ayy gecmis olsn canm dkkt et kendine neddn olms acabaaa .
-Pandora- bir an korktum. Biz dua ederiz inşallah. Sende karnına dokunarak bol bol dua oku bebeğin için.
Saolun kızlar, cevap da yazamadım. Şu an biraz azaldı inşallah kesilir.

Canım inşallah sıkıntısız atlatırsın. Ben iyiyim mide bulantısı ve baş ağrısı ile mücadele ediyorum sadece. Bu şekilde bir sıkıntı olmadı canım henüz. Folik asit kullanıyorum sadece 2 gündür de coraspirin verdi doktor.
Haberdar et bizi. Dikkat et dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…