Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Imsi vr mi sence orda yaziyor ama emin deglm birde yum toplama vr transfere gogsen hoca kendisi mi giriyor canm sein yoruyurm kusura bakmaa minnosun naslll
Ne yorması canım benim sor tabi ki. Elimden geldiği kadar cevaplarım. Canım var dediler ama sanırım göğşen hoca biraz bu uygulamaları en son düşünüyor. Benim ikisine de kendi girdi. Ve öyle girdiğini biliyorum. Hatta Pazar günü yumurta toplama için Aytaç hoca girecek müsait olursa göğşen hoca gelecek dediler kendisi geldi.
Minnoş şimdilik iyi dün gördük.

Aytac hocayida duyd naslbiri acaba ins kendi girer onceden soylcm:) sen yorum yapnca bebegnle bilgilr glyr ya altta onlri hep okyrm 4 gr falan yazyryaa ayy cok degisk olyr 4 gr nedir yaaa :) masallah allahim nelere kadir damlaya can veriyorr :)

Selam kızlar. Kaç gündür düşünüyorum. Karar veremedim. Göğşen önalanın dediğini yapıp hazirana kadar kendimizi hazırlasak mı yoksa başka merkezlere mi gitsem çok kararsız kaldım. Bahçeciyle gidip görüşmek istiyorum birde. Ama ilginç bir şekilde göğşen hocadan ayrılmak istemiyorum. Offff çıkmazlardayım. Eşim sigarayı bıraktı bu arada. Şimdi emodeks kullanıyor. Akşamları keçiboynuzu tozu yiyor sabahta pekmez. Sigarayı bıraktığı için 3 ay falan beklesekmi diyoruz. Yardım edin lütfen sizce ne yapalım???

tüp bebek içinmi canım?
ne zamandır bebek istiyosunuz?
hazırlanın derken neyi kastediyor orasını anlamadım?

Benimde Eşimde varikosel vardı ben de kaç doktora sordum hiçbiri önermedi. Varikosel ağrı varsa ameliyat ediyorlarmış yoksa etmiyorlarmış. Benimde eşimin sonuçları çok düşük biz başladık tüp bebeğe. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bence Bi doktor bekleyin biraz daha diyorsa umut vardır değerlendir derim bize kendi kendine olması imkansız hemen tüp bebek dedi. Bence şanslısın canım maşallah böyle şansınız varsa bekleyin bence inşallah olur

Yok canım doğal yolla olması için şans vermedi tüp bebek için sperm hareketini artırmak istedi sadece.

evet canım tüp bebek 4 yıldır istiyoruz. Eşimin sperm hareketi 0 onun için antioksidan kullanın 3 ay kadar dedi.
hareket sıfırsa bence biraz daha bekleyin canım bi umut doktorun bildiği vardır mutlaka o kadar beklemişsiniz bide o süreci geçirip elin boş dönmende çok zor olur eminim

size neden hiç şansınız yok dedi

Eşimin tesisleri normalden küçük olduğu için ilaçlar takviyeler sperm üretimini artırmaz dedi. Dua edin ki az da olsa sperm var sizin durumunuzda olan insanların %90ında hiç sperm yok dedi
Evet mesela bizden daha şanslısınız. Bizde yıkama öncesi sıfır yıkamadan sonra 5 6 immotil. Ben başlayamıyorum tüp bebeğe. Ve ilaçların zerre faydası olmadı ne ilerleme ne gerileme

Eşimin tesisleri normalden küçük olduğu için ilaçlar takviyeler sperm üretimini artırmaz dedi. Dua edin ki az da olsa sperm var sizin durumunuzda olan insanların %90ında hiç sperm yok dedi
İnşallah ilk seferde hamile kalır sağlıklı hayırlı evlatlar doğurursunuz

Amin canım.
Çok geçmiş olsun. En kısa zamanda bebek sahibi olalım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…