- 17 Ekim 2018
- 209
- 160
- 103
Ins kesilir canim sukur kahveye donmus.dikkat et kendine su bi kac gun bol bol dinlen.ins atlatirsinSaolun kızlar, cevap da yazamadım. Şu an biraz azaldı inşallah kesilir.
Imsi vr mi sence orda yaziyor ama emin deglm birde yum toplama vr transfere gogsen hoca kendisi mi giriyor canm sein yoruyurm kusura bakmaa minnosun naslll
Evet ultrasonda da çıktı.burda bazı arkadaşlar yazmış proxeed kullanan baya baya artışlar olmuş.bizde bi umut bekliyoruz.varikosel ultrasonda belli oluyor değil mi.
Ne yorması canım benim sor tabi ki. Elimden geldiği kadar cevaplarım. Canım var dediler ama sanırım göğşen hoca biraz bu uygulamaları en son düşünüyor. Benim ikisine de kendi girdi. Ve öyle girdiğini biliyorum. Hatta Pazar günü yumurta toplama için Aytaç hoca girecek müsait olursa göğşen hoca gelecek dediler kendisi geldi.Imsi vr mi sence orda yaziyor ama emin deglm birde yum toplama vr transfere gogsen hoca kendisi mi giriyor canm sein yoruyurm kusura bakmaa minnosun naslll
Biraz rahatsızlık geçirdiler düzenleri bozuldu sanırım demibizde iyiyiz cok sukur canim bu aralar bebeler zorluyor gece uykulari pek yok
Aytac hocayida duyd naslbiri acaba ins kendi girer onceden soylcm:) sen yorum yapnca bebegnle bilgilr glyr ya altta onlri hep okyrm 4 gr falan yazyryaa ayy cok degisk olyr 4 gr nedir yaaa :) masallah allahim nelere kadir damlaya can veriyorr :)Ne yorması canım benim sor tabi ki. Elimden geldiği kadar cevaplarım. Canım var dediler ama sanırım göğşen hoca biraz bu uygulamaları en son düşünüyor. Benim ikisine de kendi girdi. Ve öyle girdiğini biliyorum. Hatta Pazar günü yumurta toplama için Aytaç hoca girecek müsait olursa göğşen hoca gelecek dediler kendisi geldi.
Minnoş şimdilik iyi dün gördük.
Canım çok geçmiş olsun kanama lafını duyunca tansıyonum düşüyor resmen çok dikkat et dualarım senınleKızlar bu sabah kanamam oldu, bebek bizi korkuttu ama şükür iyiymiş. İğne yaptılar, rapor verdiler, şimdi evde yatıyorum. Dua edin bize.
tüp bebek içinmi canım?Selam kızlar. Kaç gündür düşünüyorum. Karar veremedim.Göğşen önalanın dediğini yapıp hazirana kadar kendimizi hazırlasak mı yoksa başka merkezlere mi gitsem çok kararsız kaldım. Bahçeciyle gidip görüşmek istiyorum birde. Ama ilginç bir şekilde göğşen hocadan ayrılmak istemiyorum. Offff çıkmazlardayım. Eşim sigarayı bıraktı bu arada. Şimdi emodeks kullanıyor. Akşamları keçiboynuzu tozu yiyor sabahta pekmez. Sigarayı bıraktığı için 3 ay falan beklesekmi diyoruz. Yardım edin lütfen sizce ne yapalım???
Benimde Eşimde varikosel vardı ben de kaç doktora sordum hiçbiri önermedi. Varikosel ağrı varsa ameliyat ediyorlarmış yoksa etmiyorlarmış. Benimde eşimin sonuçları çok düşük biz başladık tüp bebeğe. Allah hepimizin yardımcısı olsunHerkese merhaba.
1 yıl önce bebek sahibi olmak isteyip doktora göründüm. Hiçbir sıkıntım yoktu, denemelere başladık. Olmayınca eşim doktora gitti ve sol tarafta varikosel, %97 morfoloji bozukluğu, 2-3 milyon sperm sayısı ve hız çok çok düşük bir sonuç aldık.
Testi özel de olmak üzere 3 kez yaptırdık ve ameliyat olursanız değerleriniz düzelir denildi.
Progenym, keçiboynuzu özü ve meyvesi, çakşır otu ve içerisinde 15-20 çeşit baharatlı-ballı macun yediriyorum eşime.
Kendi doktoruma eşimin sonuçlarını göstermeme yakın geçen hafta kimyasal gebelik geçirdiğimi farketmiştim ama dört gün kahverengi kanama 15-17 beta sonucunda normal adet kanamam başladı.
Bugün kendi doktorumla görüştüm.
Kimyasal gebelik geçirdiğim kesinleşti.
Eşimin spermiyogram sonuçlarının çok kötü olduğunu söyledi. Bu durumda hamile kalsam da tüm gebeliklerim düşükle sonuçlanırmış.
Yaptıracağım testler şunlar:
Kimyasal gebelik sonucu rahimimin kontrolü için ayrıntılı rahim filmi (adetin bittiği günden itibaren üç gün içinde)
Eşimle birlikte ayrıntılı gen analizi ve karyotip testi
Hem hastahanede test verdim hem de sağlık ocağında ayrıntılı bir kan testi vereceğim.
Eşim yine sperm testi verecek.Progenym kullanmaya devam edecek.
Ben de kilo vermem için glifor ve folik asit için folidoce kullanacağım. Folbiolü kesinlikle önermediğini söyledi.
Ancak asla varikosel ameliyatı önermiyorum, değerler daha da düşüyor dedi.
Sanırım yolumuz tüp bebeğe doğru gidiyor.
Sizlerin yorumlarını bekliyorum.
Forumu da okuyorum ama benzer süreçleri geçirenler var mıdır?
Hakkımızda hayırlısı olsun.
Bence Bi doktor bekleyin biraz daha diyorsa umut vardır değerlendir derim bize kendi kendine olması imkansız hemen tüp bebek dedi. Bence şanslısın canım maşallah böyle şansınız varsa bekleyin bence inşallah olurSelam kızlar. Kaç gündür düşünüyorum. Karar veremedim.Göğşen önalanın dediğini yapıp hazirana kadar kendimizi hazırlasak mı yoksa başka merkezlere mi gitsem çok kararsız kaldım. Bahçeciyle gidip görüşmek istiyorum birde. Ama ilginç bir şekilde göğşen hocadan ayrılmak istemiyorum. Offff çıkmazlardayım. Eşim sigarayı bıraktı bu arada. Şimdi emodeks kullanıyor. Akşamları keçiboynuzu tozu yiyor sabahta pekmez. Sigarayı bıraktığı için 3 ay falan beklesekmi diyoruz. Yardım edin lütfen sizce ne yapalım???
evet canım tüp bebek 4 yıldır istiyoruz. Eşimin sperm hareketi 0 onun için antioksidan kullanın 3 ay kadar dedi.tüp bebek içinmi canım?
ne zamandır bebek istiyosunuz?
hazırlanın derken neyi kastediyor orasını anlamadım?
Yok canım doğal yolla olması için şans vermedi tüp bebek için sperm hareketini artırmak istedi sadece.Bence Bi doktor bekleyin biraz daha diyorsa umut vardır değerlendir derim bize kendi kendine olması imkansız hemen tüp bebek dedi. Bence şanslısın canım maşallah böyle şansınız varsa bekleyin bence inşallah olur
Anladım canım varikosel falan mı var eşindeYok canım doğal yolla olması için şans vermedi tüp bebek için sperm hareketini artırmak istedi sadece.
hareket sıfırsa bence biraz daha bekleyin canım bi umut doktorun bildiği vardır mutlaka o kadar beklemişsiniz bide o süreci geçirip elin boş dönmende çok zor olur eminimevet canım tüp bebek 4 yıldır istiyoruz. Eşimin sperm hareketi 0 onun için antioksidan kullanın 3 ay kadar dedi.
size neden hiç şansınız yok dediBence Bi doktor bekleyin biraz daha diyorsa umut vardır değerlendir derim bize kendi kendine olması imkansız hemen tüp bebek dedi. Bence şanslısın canım maşallah böyle şansınız varsa bekleyin bence inşallah olur
Eşimin tesisleri normalden küçük olduğu için ilaçlar takviyeler sperm üretimini artırmaz dedi. Dua edin ki az da olsa sperm var sizin durumunuzda olan insanların %90ında hiç sperm yok dedisize neden hiç şansınız yok dedi
Evet mesela bizden daha şanslısınız. Bizde yıkama öncesi sıfır yıkamadan sonra 5 6 immotil. Ben başlayamıyorum tüp bebeğe. Ve ilaçların zerre faydası olmadı ne ilerleme ne gerilemeEşimin tesisleri normalden küçük olduğu için ilaçlar takviyeler sperm üretimini artırmaz dedi. Dua edin ki az da olsa sperm var sizin durumunuzda olan insanların %90ında hiç sperm yok dedi
İnşallah ilk seferde hamile kalır sağlıklı hayırlı evlatlar doğurursunuzEşimin tesisleri normalden küçük olduğu için ilaçlar takviyeler sperm üretimini artırmaz dedi. Dua edin ki az da olsa sperm var sizin durumunuzda olan insanların %90ında hiç sperm yok dedi
Amin canım.Benimde Eşimde varikosel vardı ben de kaç doktora sordum hiçbiri önermedi. Varikosel ağrı varsa ameliyat ediyorlarmış yoksa etmiyorlarmış. Benimde eşimin sonuçları çok düşük biz başladık tüp bebeğe. Allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?