- 21 Ocak 2019
- 2.099
- 2.692
- 83
- 34
Amin inşallah canımAmin canım.
Çok geçmiş olsun. En kısa zamanda bebek sahibi olalım inşallah.
Amin canım Allah isteyen herkesin kucağını doldursun inşallahİnşallah ilk seferde hamile kalır sağlıklı hayırlı evlatlar doğurursunuz
benim eşimede öyle demiş doktorEşimin tesisleri normalden küçük olduğu için ilaçlar takviyeler sperm üretimini artırmaz dedi. Dua edin ki az da olsa sperm var sizin durumunuzda olan insanların %90ında hiç sperm yok dedi
Bizde normal çıkış olmazsa tese ile alacaklar sizde de mi öyle olmuştuEvet mesela bizden daha şanslısınız. Bizde yıkama öncesi sıfır yıkamadan sonra 5 6 immotil. Ben başlayamıyorum tüp bebeğe. Ve ilaçların zerre faydası olmadı ne ilerleme ne gerileme
Bizde varikosel etki etmez dedi doktor. İnşallah değerleri yükselir canımbenim eşimede öyle demiş doktor
varikosel ameliyatıda oldu 2 sene önce
ameliyattan 1 sene sonra sayı 18 mil hız yüzde 55 ti
sonra bebeğe ara verdik takviyeleri bıraktık
şu an sayı 8 mil hız yüzde 20
takviye verdi
ama hiç şansınız yok demedi
zaten varikosel yine varmış ama ameliyatlık değil demişBizde varikosel etki etmez dedi doktor. İnşallah değerleri yükselir canım
Varikosel yok canımAnladım canım varikosel falan mı var eşinde
Merhaba, progeny m’in bize faydası olmuştu, günde 2 kez kullandı 3 ay kadar kullandı ama eşim, doktoru da öyle yazmıştı, içeriğinde de çam kabuğu extresi de vardı ki bu her takviyede yok gördüğüm kadarıyla, morfoloji için de faydalı sanıyorum. Ancak kişiden kişiye değişebilir tabi.Progeny m içeriği çok iyi değil mg lar çok düşük.promotil men içeriği daha iyi bence bi araştırın
İnşallah etki eder takviyeler artış olurzaten varikosel yine varmış ama ameliyatlık değil demiş
şu an sadece takviye verdi 3 aylık
nasip inşallah canım
Anladım canımVarikosel yok canım
inşallah canım sağol inşallah hepimiz bebeğimize kavuşuruzİnşallah etki eder takviyeler artış olur
varikosele iyi geliyor diye duydum bende ama kullanmadı eşim hiçArkadaşlar at kestanesi morfolojisi iyi geliyor mu?
Balen marka alacağım.
Ne düşünüyorsunuz?
Biz başlamadık ki cnm daha hiçbişeye. İlaç kullanıyor eşim 4 5 aydır iğne kullandı vitamin kullandı ama hep sonuç aynı. Ben bu kadar uğraşmasak ameliyat olsa diyorum ama tese ameliyatında da testisten doku alındığı için ve testis de ztn kçk olduğu için tutmazsa ve bidaha denemeye kalkarsak bu sefer hiç çıkmayabilir dedi ürolog, oyüzden hareketli çıksın en azından diye bekliyoruz. Sadece bir kere ağustos ayındaki testte, ki o zaman daha hiçbirşey kullanmıyordu, solüsyonla +2 hareket olmuştu onu dondurmuşlardı. Siz havuzlama yapıyor musunuz? Tavsiyem senden yumurta toplanana kadar eşin sürekli örnek versin hareketli çıkanlar dondurulsun havuz olsun böylece son gün çıkmazsa ameliyat olmak zorunda kalmaz ya da daha fazla sperm olur elinizde döllemek için.Bizde normal çıkış olmazsa tese ile alacaklar sizde de mi öyle olmuştu
İçeriği az geldi bana oyüzden yazdım. Sonucta günde iki tane kullandığında maliyeti artıyor daha ekonomik içeriği sağlam ilaçlar var,araştırmakta fayda var masraflı bir süreç sonuçtaMerhaba, progeny m’in bize faydası olmuştu, günde 2 kez kullandı 3 ay kadar kullandı ama eşim, doktoru da öyle yazmıştı, içeriğinde de çam kabuğu extresi de vardı ki bu her takviyede yok gördüğüm kadarıyla, morfoloji için de faydalı sanıyorum. Ancak kişiden kişiye değişebilir tabi.
Bizim ilk deneyim havuzlama falan şu an duyuyorum çok mantıklı ya keşke yapsaydık ama şu an sadece Bi kere falan yapabilir galiba çünkü biz başladık iğnelere yarın kontrolüm var ben bunu doktora Bi sorayım çok teşekkür ederim canım benim. Hiç duymadığım şeyleri duyuyorumBiz başlamadık ki cnm daha hiçbişeye. İlaç kullanıyor eşim 4 5 aydır iğne kullandı vitamin kullandı ama hep sonuç aynı. Ben bu kadar uğraşmasak ameliyat olsa diyorum ama tese ameliyatında da testisten doku alındığı için ve testis de ztn kçk olduğu için tutmazsa ve bidaha denemeye kalkarsak bu sefer hiç çıkmayabilir dedi ürolog, oyüzden hareketli çıksın en azından diye bekliyoruz. Sadece bir kere ağustos ayındaki testte, ki o zaman daha hiçbirşey kullanmıyordu, solüsyonla +2 hareket olmuştu onu dondurmuşlardı. Siz havuzlama yapıyor musunuz? Tavsiyem senden yumurta toplanana kadar eşin sürekli örnek versin hareketli çıkanlar dondurulsun havuz olsun böylece son gün çıkmazsa ameliyat olmak zorunda kalmaz ya da daha fazla sperm olur elinizde döllemek için.
Bizim ilk deneyim havuzlama falan şu an duyuyorum çok mantıklı ya keşke yapsaydık ama şu an sadece Bi kere falan yapabilir galiba çünkü biz başladık iğnelere yarın kontrolüm var ben bunu doktora Bi sorayım çok teşekkür ederim canım benim. Hiç duymadığım şeyleri duyuyorum
Tamam canım haber veririm tabiNe demek cnm, iyi şanslar. Haberleşelim mutlaka ben merak ederim şimdi seni =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?