Aslında daha ekonomik çünkü bir kutuda 90 tane var zaten, diğeri yanlış görmediysem 30 tane mesela, ama faydası tabi kişiden kişiye değişiyordur tabi, biraz deneme/yanılmayla bulunuyor ancak bence, eğer arkadaşlar eşleri ile birlikte kendileri de takviye almak isterse bir de pregnacare conception him/her iyiydi, ben iki kutu kullanmıştım bu arada.İçeriği az geldi bana oyüzden yazdım. Sonucta günde iki tane kullandığında maliyeti artıyor daha ekonomik içeriği sağlam ilaçlar var,araştırmakta fayda var masraflı bir süreç sonuçta
bende prowomen gördüm nette eşime promen k verdi ona bakarken aynımıki bunlar acaba bende düşünüyorum şu an alsammı almasammı diyeAslında daha ekonomik çünkü bir kutuda 90 tane var zaten, diğeri yanlış görmediysem 30 tane mesela, ama faydası tabi kişiden kişiye değişiyordur tabi, biraz deneme/yanılmayla bulunuyor ancak bence, eğer arkadaşlar eşleri ile birlikte kendileri de takviye almak isterse bir de pregnacare conception him/her iyiydi, ben iki kutu kullanmıştım bu arada.
Onları biz hiç kullanmamıştık ama kullanan arkadaşlar vardı burada, faydalıdır herhaldebende prowomen gördüm nette eşime promen k verdi ona bakarken aynımıki bunlar acaba bende düşünüyorum şu an alsammı almasammı diye
Pregnacare conception içeriğinde ne var??? Ben araştırayım dedim internetten baktım ama bulamadım. İngilterede çocuk düşünenlere veliyormuş. Siz kaça alıyordunuz bu ilacı ve kaç tane vardı bi kutuda ???Aslında daha ekonomik çünkü bir kutuda 90 tane var zaten, diğeri yanlış görmediysem 30 tane mesela, ama faydası tabi kişiden kişiye değişiyordur tabi, biraz deneme/yanılmayla bulunuyor ancak bence, eğer arkadaşlar eşleri ile birlikte kendileri de takviye almak isterse bir de pregnacare conception him/her iyiydi, ben iki kutu kullanmıştım bu arada.
Canım ovulasyon testinı aldık test yaptık diğer çizgi diğerine göre silik yumurtlama günü oldugunumu gösteriyor silik olması yoksa diğerininde diğeri gibi net olması mı lazım?Merhaba, progeny m’in bize faydası olmuştu, günde 2 kez kullandı 3 ay kadar kullandı ama eşim, doktoru da öyle yazmıştı, içeriğinde de çam kabuğu extresi de vardı ki bu her takviyede yok gördüğüm kadarıyla, morfoloji için de faydalı sanıyorum. Ancak kişiden kişiye değişebilir tabi.
Ben internetten almıştım iki seferde de ama tam ne kadardı hatırlayamadım, 180 civarı olabilir, 30 tane kadın için 30 da erkek için vardı ambalajda, bana da doktor vermişti. İçeriğini dosya olarak eklemeye çalışayım, çam ekstratı erkek için bunda da vardı, bir de lepidyum, o ikisi her takviyede olmayabiliyor.Pregnacare conception içeriğinde ne var??? Ben araştırayım dedim internetten baktım ama bulamadım. İngilterede çocuk düşünenlere veliyormuş. Siz kaça alıyordunuz bu ilacı ???
Selam canım, lh hormonu vücutta her zaman belli bir seviyede oluyormuş, o nedenle ikinci çizginin silik olması negatif sayılıyor, daha yumurtlama dönemi gelmemiş olabilir. Her gün aynı saatlerde yapmaya devam et istersen, yavaş yavaş koyulaşınca yumurtlamanın yaklaştığını anlıyoruz, o günlerde gün aşırı değerlendirmekte fayda var. Yumurtlamanın hemen öncesinde ise lh hormonu pik yapıyor vücutta, o zaman test pozitif oluyor, iki çizgi de eşit koyulukta çıkıyor hemen, o gün ve silikleşene kadar da değerlendirmek lazım mümkün olduğu kadar.Canım ovulasyon testinı aldık test yaptık diğer çizgi diğerine göre silik yumurtlama günü oldugunumu gösteriyor silik olması yoksa diğerininde diğeri gibi net olması mı lazım?
Bazen dr boşuna da antibiyotik verebiliyor. Eğer eşin kendini iyi hissediyorsa kullanmasın. Sıcak içecekler sirkeyle ağzını temizlesin limon tüketsin. Eğer kullanacaksa da üroloğa gösterin. Her antibiyotik spermleri etkilemiyor. Ben eşime hiç ilaç kullandırmıyordum. Birşey de olmadı. Sen canını sıkma. Üroloğa gösterin bakalım.Kızlar pazartesi başlayacaktım tüp bebeğe artık sıkıldım başlamak istiyorum ama eşim üşütmüş boğazları kötü doktor antibiyotik verdi.Sinirden çıldırdım geçen ay işim var şehir dışında dedi erteledim bu ay da hasta oldu çıldırdım. Niye dikkat etmiyorsun diye başlayacaktık biliyordu aslında.yoruldum destek olmuyor zorla verdiğim vitaminleri içiyor.Her şeyin zorluğunu ben yaşıyorum bir de suratını çekiyorum.Hastaneye tek başıma gidip ilaçlarım dahi her şeyi ben alıyorum ki hastane farklı bir şehirde.Ne bilim çok doldum bu ay da başlayamazsam önümüz ramazan ve iki ay Ramazan’a denk geliyor.Ne yapsam ilaç içmese daha kötü olur mu?Kafamda deli sorular.
At kestanesi morfoloji için değil. Damarlardaki kan akışının sağlanması için. Varikoselli hastalar denemiş ve fayda gördükleri için bazılarında morfoloji de 1/2 değer artmış ama bilimsel olarak kanıtlanmış birşey yok. Demek isterseniz deneyebilirsiniz.Arkadaşlar at kestanesi morfolojisi iyi geliyor mu?
Balen marka alacağım.
Ne düşünüyorsunuz?
Sayı için daha çok bitkisel destekli Ürünler kullanın. Sperra bizde sayıda işe yaramıştı bence denemekte fayda var. İnşallah daha çok sperm çıkar.Biz başlamadık ki cnm daha hiçbişeye. İlaç kullanıyor eşim 4 5 aydır iğne kullandı vitamin kullandı ama hep sonuç aynı. Ben bu kadar uğraşmasak ameliyat olsa diyorum ama tese ameliyatında da testisten doku alındığı için ve testis de ztn kçk olduğu için tutmazsa ve bidaha denemeye kalkarsak bu sefer hiç çıkmayabilir dedi ürolog, oyüzden hareketli çıksın en azından diye bekliyoruz. Sadece bir kere ağustos ayındaki testte, ki o zaman daha hiçbirşey kullanmıyordu, solüsyonla +2 hareket olmuştu onu dondurmuşlardı. Siz havuzlama yapıyor musunuz? Tavsiyem senden yumurta toplanana kadar eşin sürekli örnek versin hareketli çıkanlar dondurulsun havuz olsun böylece son gün çıkmazsa ameliyat olmak zorunda kalmaz ya da daha fazla sperm olur elinizde döllemek için.
Morfolojiye iyi gelen şeyler nelerdir?At kestanesi morfoloji için değil. Damarlardaki kan akışının sağlanması için. Varikoselli hastalar denemiş ve fayda gördükleri için bazılarında morfoloji de 1/2 değer artmış ama bilimsel olarak kanıtlanmış birşey yok. Demek isterseniz deneyebilirsiniz.
Normalde benim hesaplarıma göre bugün yumurtlama günüm ama silik çizgi çıktı yumurtlama döneminin olmadığınımı gösteriyor şimdiSelam canım, lh hormonu vücutta her zaman belli bir seviyede oluyormuş, o nedenle ikinci çizginin silik olması negatif sayılıyor, daha yumurtlama dönemi gelmemiş olabilir. Her gün aynı saatlerde yapmaya devam et istersen, yavaş yavaş koyulaşınca yumurtlamanın yaklaştığını anlıyoruz, o günlerde gün aşırı değerlendirmekte fayda var. Yumurtlamanın hemen öncesinde ise lh hormonu pik yapıyor vücutta, o zaman test pozitif oluyor, iki çizgi de eşit koyulukta çıkıyor hemen, o gün ve silikleşene kadar da değerlendirmek lazım mümkün olduğu kadar.
Çok sağol canım valla akşamdan beri ıhlamur kaynatıyorum gargara da yaptırayım inşallah daha da ilerlemez.Bazen dr boşuna da antibiyotik verebiliyor. Eğer eşin kendini iyi hissediyorsa kullanmasın. Sıcak içecekler sirkeyle ağzını temizlesin limon tüketsin. Eğer kullanacaksa da üroloğa gösterin. Her antibiyotik spermleri etkilemiyor. Ben eşime hiç ilaç kullandırmıyordum. Birşey de olmadı. Sen canını sıkma. Üroloğa gösterin bakalım.
Silik olunca daha gelmemiş diye düşünüyorum canım ama istersen yine de değerlendir gün aşırı, yarın da test yapıp bakarsın koyulaşma var mı diyeNormalde benim hesaplarıma göre bugün yumurtlama günüm ama silik çizgi çıktı yumurtlama döneminin olmadığınımı gösteriyor şimdi
Cnm çok teşekkürlerBen internetten almıştım iki seferde de ama tam ne kadardı hatırlayamadım, 180 civarı olabilir, 30 tane kadın için 30 da erkek için vardı ambalajda, bana da doktor vermişti. İçeriğini dosya olarak eklemeye çalışayım, çam ekstratı erkek için bunda da vardı, bir de lepidyum, o ikisi her takviyede olmayabiliyor. Eki Görüntüle 2251671 Eki Görüntüle 2251672 Eki Görüntüle 2251673 Eki Görüntüle 2251674 Eki Görüntüle 2251675 Eki Görüntüle 2251676 Eki Görüntüle 2251671 Eki Görüntüle 2251672 Eki Görüntüle 2251673 Eki Görüntüle 2251674 Eki Görüntüle 2251675 Eki Görüntüle 2251676 Eki Görüntüle 2251677
Test bu şekilde canımSilik olunca daha gelmemiş diye düşünüyorum canım ama istersen yine de değerlendir gün aşırı, yarın da test yapıp bakarsın koyulaşma var mı diye
Daha tam pozitif olmamış gibi canım, ama öncesi de önemli aslında, günaşırı değerlendir sen bence, yarın da tekrar test yaparsın sıvı alımını azaltarak.Test bu şekilde canım
Daha genç bi doktor canım ama birebir ben de tanışmadım. Bence kendisi gelir ki zaten kendi geliyor sanırım sadece Pazar için öyle bir açık kapı bırakmışlardı. Ama kendi geldi yine de.Aytac hocayida duyd naslbiri acaba ins kendi girer onceden soylcm:) sen yorum yapnca bebegnle bilgilr glyr ya altta onlri hep okyrm 4 gr falan yazyryaa ayy cok degisk olyr 4 gr nedir yaaa :) masallah allahim nelere kadir damlaya can veriyorr :)
Nisanda rahim filmi ceklcm esim de bi test vereck ordâ. Ins sknti cikmz film de. Benm dusunce mayistada adetli gderm bi bakr hemde oructtmk istyrm .haziran adetimle bslmk istyrm esm tatile girnce inss. bayrama denk geleblr ins sknti olmz benm dusuncem bu yonde hemde hazrlyrm ama hayaler ayrı hayatlar ayri:)Daha genç bi doktor canım ama birebir ben de tanışmadım. Bence kendisi gelir ki zaten kendi geliyor sanırım sadece Pazar için öyle bir açık kapı bırakmışlardı. Ama kendi geldi yine de.
Yaaa canııımmm çok tatlısınrabbim tez zamanda sana da tattırsın ben de sağ Salim kucağıma alayım inşallah. Demi küçücük şey Rabbim mucizesi şimdi ne zaman başlıyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?