Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sayı için daha çok bitkisel destekli Ürünler kullanın. Sperra bizde sayıda işe yaramıştı bence denemekte fayda var. İnşallah daha çok sperm çıkar.
Sperraya baktim smdi, esim neofortil kullanmisti smdi progeny m kullaniyor ama sperrada tribulus terrestis fln diyor daha bitkisel belki daha faydali olur. Ama ilaclara inancim azaldi malesef 5 aydir sonuc alamayinca.
Buradaki arkadaslara bisey daha danismak istiyorm. Ben topiclerdeki eski yazilara bakinca herkes kaan aydosa gidiyordu ve herkes ove ove bitiremiyordu. Fakat son 2 3 seneki yazilara baktigimda sikayet edenlern ve memnun olmayanlarin da oldugunu gordum. Aslinda tansel bey de bize muhtemelen kaan beyin verecegi ilaclari verdi ama yine de aklimda acaba gitsem mi diye bi soru kaliyor. Yakin zamanlarda gidenler siz ne dusunuyorsunuz sizce deger mi

Ben nacizene buraya yazilan yazilanlrdan anladgm kadariyla sunu cikrdm belki kimileine gore yanls geleblt saygm herkse. Kaan hoca iyi bi doktor ama bizim gibi esinde hiz sayi morf sorunu olanr icn nadir sekilde dogal gebelik olblr kaan hocaya giden herks dogal yolla gebe aklrm umudyla gidiyor bnce ama belli basli seylr soylenyr uyglanyr herkese iste sayi icn benzer vit dnahasari icn benzer vit beslenmeler benzerr.. ve dogla gebelik gene olusmyr maalsef ve yolunu ayiryor tup bebek tavsiyesind bulunyr ekstra bi islem uygunmyor yda bu durmda yaplck ekstra bi islem yok bilemyrm... biz de umtlra gidp sonra yolunuz ayinca husrana ugyrz ama adam napalr.. oyzden durmzda ekstra bi fsrklilik yoksa atyrm hc sayi yok hc hiz yok gibi tam teshis yoks yda gidilblr ama sayi hiz biraz da vrsa bana gore hazirln dna hasarina baktrp tup bebege baslamakdha mantkkli yoksa vakit kaybi gibi tabiki iyi bir hocadir ama. Diger arkdslmda soylelr fikirlni bnm dusuncm bu yonde

Morfolojiye iyi gelen şeyler nelerdir?
Şu morfolojiye kesin iyi geliyor diyemem fakat pycnogenol iyi geliyormuş araştırabilirsiniz.
Bunun dışında 1 aylık evicap 200lük e vitamini kullanılabilir. Ben eşime 400lük kullandırmıştım %1lik bir iyileşme olmuştu fakat devamlı kullanmak da faydalı değil. 1 ay kullanıp 1 ay kullanmamıştı.

Normalde benim hesaplarıma göre bugün yumurtlama günüm ama silik çizgi çıktı yumurtlama döneminin olmadığınımı gösteriyor şimdi
Bildiğim kadarıyla lh hormonu vücudumuzda olduğu için silik çıkıyor fakat vücut lh hormonunu yumurta çatlatmak içim yükseltiyor orada kırmızı çizgi netleşir sonra artık seviyeyi düşürdüğü için sonra çizgide yavaş yavaş silikleşir o silikleşme çaylama ibaresidir.
Ben bunşekilde biliyorum belki faydalı olur diye cevap vermek istedim.

Kaan hocaya gitmiş biri olarak. Eğer ki azospermiyseniz hormonlarda sıkıntı varsa veya DNA hasarı varsa gidilebilir. Başka türlü ben tavsiye etmiyorum. Kaliteli bir hoca ben çok beğeniyorum ama sonuçta o da bir kul ve insan yapabilecekleri sınırlı. Benim eşimde %97/91 arasında haraketsiz sperm var. DNA hasır Yok. Kullanmadığımız şey kalmadı sonuç alamayınca Kaan aydosun gittik değişen birşey olmadı. Sadece sperra önermişti onu hiç denememiştim sayı arttı. Hıza hiçbirşey etki etmedi maalesef. Bizde tüp bebeğe geçtik. İnşallah bebeğim olursa 2. İçin bu kadar uğraşmayacağım. Direk tüp bebek yapacağım. Benimle bu yola girenlerin tüp bebekle çocukları oldu hatta yaşına gelecekler ben hala gereksiz savaşıyorum. Bazen gerçekten kabullenmek en iyi çözüm.
Bu benim düşüncem. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Çok sağol canım valla akşamdan beri ıhlamur kaynatıyorum gargara da yaptırayım inşallah daha da ilerlemez.
İlerlemez hiç korkma. Benimki senede kaç kez atlatıyor. Dr hemen antibiyotiğe sarılıyor. Meyve sebze çok ver. Bu ara vücut direncide düşecektir kuruyemiş gibi şeylerle takviye sağla.

Kaan bey dna hasarınız varsa, sperm yoksa ilgileniyor yani sadece ilgi alanı ile ilgileniyor. Bizde çift taraflı varikosel vardı yok dedi,morfoloji 2-3-1 değişiyor hızımız 18-20 arasında idi dna hasarına baktı %7çıktı sizin spermlerde birşey yok spermlerle uğraşmayı bırakın Varikoselde yok dedi gönderdi. Üstüne 1 yıl sonra tüp yaptırdık olmadı, sonra eşim varikosel ameliyatı oldu şimdş morfoloji düzelmeye başladı.Her duyduğumuzda koşuyoruz bu dönemde sudan çıkmış balık gibi oluyoruz

İlerlemez hiç korkma. Benimki senede kaç kez atlatıyor. Dr hemen antibiyotiğe sarılıyor. Meyve sebze çok ver. Bu ara vücut direncide düşecektir kuruyemiş gibi şeylerle takviye sağla.
Veriyorum havuç suyu da yapıyorum işe gitme yat dinlen dedim ıhlamur kaynatıyorum gargara yaptırdım inşallah geçer pazartesi başlayabilirim çünkü.Çok tedirgin ve biraz da rahatlamış hissediyorum artık başlamak istiyorum Allah’ın izniyle.Çok sağol canım.

Teşekkür ederim canım

Canım Göğşen hoca rahim filminden sonra 3 adet bekleyelim demişti bana.Hemen yapmıyor bir işlem rahim filminden sonra.Yani bana öyle demişti.Rahmin içine ilaç falan da veriyorlar ya.Ama tabi kişiden kişiye değişebilir.

Bilemyrm ama burda cekip onumzdeki ay bsłynlrda oldu. Ben de iki adet donemi beklems olacm ztn neyse haylrsi o olsn ins:)

Rica ederim ben demek. Antioksidan ağırlıklı yüklen eşine. Nar kırmızı lahana tüketsin. Sperm vermeden önce dinlensin. Psikoloji çok önemli. Çok aç olmasın çok da tok olmasın. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Güzel sonuçlarınızı bekliyoruz.

Bi turk markasi vrya t ile baslaynn reklam grr mi blmyrm da.orda sekerz dogl nar sulari vr bn onlrdan alyrm tatlandrici olmadgi cok bell tadi saf yani .. sen blyrmsncanm o kast ettigim nar suyunu. Suan nar sezonu gecti ya ondan dyrm

Bi turk markasi vrya t ile baslaynn reklam grr mi blmyrm da.orda sekerz dogl nar sulari vr bn onlrdan alyrm tatlandrici olmadgi cok bell tadi saf yani .. sen blyrmsncanm o kast ettigim nar suyunu. Suan nar sezonu gecti ya ondan dyrm
Burada hala nar var :)
Tropikano mu? Transfer sürecinde içmek istiyorum bende.

Bilemyrm ama burda cekip onumzdeki ay bsłynlrda oldu. Ben de iki adet donemi beklems olacm ztn neyse haylrsi o olsn ins:)
Göğşen hoca bana öyle demişti.Ama dediğim gibi kişiden kişiye değişebilir uygulama yöntemi.Sadece söylemek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…