Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Benim esimde de sperm yok, azosperm konusunda da pek memnun degiller kaan hocadan. Sanirim ben de gitmicem

Aynen canım bizde Kaan hocaya gittik tedavimiz sonlanalı 1ay oldu Kaan hoca bize elle muamele ettiği zaman varikosel yok dedi ama sperm sonuçları çıktığında ileri hızda ve morfoloji de sıkıntı olunca varikosel var dedi 6 ay normal deneyin dedi eğer değerleriniz düşmesse dedi tüp bebk yaptırabilirsiniz dedi yani diyeceğim şu ki tutarsız hem bize 6 ay bekleyin diyo hemde değerleriniz düşebilir diyoe ozaman niye direk tüp bebk önermiyosun değerlerin düşceğinide biliyo o yüzden hakan haliloğlu na gidicez birde artık nederse onu yapıcaz.

Benim esimde de sperm yok, azosperm konusunda da pek memnun degiller kaan hocadan. Sanirim ben de gitmicem
Kesinlikle önermiyorum. Boşa para verdik. Onun söylediklerinin hepsi burda yazıyor zaten ama azosperm konusunda daha iyi bence. Sperm varsa, sayısı azmış morfolojisi düşükmüş pek bir çare olmuyor. Tek bir sperm testine göre bize tüp bebek dedi. Bir daha yaptırın vs falan demedi. Açıkçası 500 lira ona vermek yerine daha başka doktora gidilebilir.

Eşinizde sperm yoksa üroloji doktorlarında vakit kaybetmeyin tüp bebekten başka yapacakları birşey yok,iyi bir merkez bulun tüp bebek yaptırın

Evet canım geçti günüm 1-2 gün. Eskiden yaptığım testlerde tek çizgi oluyordu çok koyu bir şekilde. Ilk kez böyle çıktı. Sabah kan vereyim bari. Çok teşekkür ederim canım. Inşallah hamileyimdir. Hevesim kursagimda kalmaz

Merhaba, çatlatma iğnesi vs. kullanmadıysanız test pozitif, inşallah sağlıkla devam eder, Allah tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…