Burda da vr ama yenmez esim anlyr ne bileymm com eksi tatli narzamani gecti diyor oda tad derdinde:)Burada hala nar var :)
Tropikano mu? Transfer sürecinde içmek istiyorum bende.
Burda da vr ama yenmez esim anlyr ne bileymm com eksi tatli narzamani gecti diyor oda tad derdinde:)
Cam sislerrde canim okur ustunebakrsntamam bende bakayım. Normalde paketli meyve suyu ağzıma sürmüyorum ama deneyeyim. Rahim kalınlığına iyi geliyormuş.
Benim esimde de sperm yok, azosperm konusunda da pek memnun degiller kaan hocadan. Sanirim ben de gitmicemKaan bey dna hasarınız varsa, sperm yoksa ilgileniyor yani sadece ilgi alanı ile ilgileniyor. Bizde çift taraflı varikosel vardı yok dedi,morfoloji 2-3-1 değişiyor hızımız 18-20 arasında idi dna hasarına baktı %7çıktı sizin spermlerde birşey yok spermlerle uğraşmayı bırakın Varikoselde yok dedi gönderdi. Üstüne 1 yıl sonra tüp yaptırdık olmadı, sonra eşim varikosel ameliyatı oldu şimdş morfoloji düzelmeye başladı.Her duyduğumuzda koşuyoruz bu dönemde sudan çıkmış balık gibi oluyoruz
Sperraya baktim smdi, esim neofortil kullanmisti smdi progeny m kullaniyor ama sperrada tribulus terrestis fln diyor daha bitkisel belki daha faydali olur. Ama ilaclara inancim azaldi malesef 5 aydir sonuc alamayinca.
Buradaki arkadaslara bisey daha danismak istiyorm. Ben topiclerdeki eski yazilara bakinca herkes kaan aydosa gidiyordu ve herkes ove ove bitiremiyordu. Fakat son 2 3 seneki yazilara baktigimda sikayet edenlern ve memnun olmayanlarin da oldugunu gordum. Aslinda tansel bey de bize muhtemelen kaan beyin verecegi ilaclari verdi ama yine de aklimda acaba gitsem mi diye bi soru kaliyor. Yakin zamanlarda gidenler siz ne dusunuyorsunuz sizce deger mi
Kesinlikle önermiyorum. Boşa para verdik. Onun söylediklerinin hepsi burda yazıyor zaten ama azosperm konusunda daha iyi bence. Sperm varsa, sayısı azmış morfolojisi düşükmüş pek bir çare olmuyor. Tek bir sperm testine göre bize tüp bebek dedi. Bir daha yaptırın vs falan demedi. Açıkçası 500 lira ona vermek yerine daha başka doktora gidilebilir.Benim esimde de sperm yok, azosperm konusunda da pek memnun degiller kaan hocadan. Sanirim ben de gitmicem
Eşinizde sperm yoksa üroloji doktorlarında vakit kaybetmeyin tüp bebekten başka yapacakları birşey yok,iyi bir merkez bulun tüp bebek yaptırınBenim esimde de sperm yok, azosperm konusunda da pek memnun degiller kaan hocadan. Sanirim ben de gitmicem
Kızlar hamile olabilir miyim acaba bi bakabilir misiniz
Canım bence hamilesin baya çıkmış. Günün geçti mi ?Kızlar hamile olabilir miyim acaba bi bakabilir misiniz
Merhaba, çatlatma iğnesi vs. kullanmadıysanız test pozitif, inşallah sağlıkla devam eder, Allah tamamına erdirsinEvet canım geçti günüm 1-2 gün. Eskiden yaptığım testlerde tek çizgi oluyordu çok koyu bir şekilde. Ilk kez böyle çıktı. Sabah kan vereyim bari. Çok teşekkür ederim canım. Inşallah hamileyimdir. Hevesim kursagimda kalmaz
Hiçbir şey kullanmadım canım. Doktora gidecektim aşılama için. Adetimi bekliyordum. Umarım dediğiniz gibidirMerhaba, çatlatma iğnesi vs. kullanmadıysanız test pozitif, inşallah sağlıkla devam eder, Allah tamamına erdirsin
Evet test bariz pozitif, hayırlı olsun. Sağlıcakla devam etsin inşallahKızlar hamile olabilir miyim acaba bi bakabilir misiniz
Inşallah canım inşallahEvet test bariz pozitif, hayırlı olsun. Sağlıcakla devam etsin inşallah
Bildiğin pozitif :))hayırlısı olsunKızlar hamile olabilir miyim acaba bi bakabilir misiniz
Kan tahlilini yaptırmadan güvenemiyorum. Inşallah pozitiftir gerçektenBildiğin pozitif :))hayırlısı olsun
Sen nasılsın canım ?Evet test bariz pozitif, hayırlı olsun. Sağlıcakla devam etsin inşallah
Kan tahlilini yaptırmadan güvenemiyorum. Inşallah pozitiftir gerçekten
Tabi ki de canım. Öğrenir öğrenmez haber ederim❤İnşallah canım. Bizi de haberdar et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?