Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Eşimde morfoloji sorunu vardı canım. 1 senedir deniyoruz. Umarım kan testinde de çıkar

Kızlar bu ay başlıyorum inşallah ama bu akşam 20.00 da adet oldum Cumartesi olmaz pazarda açık değil pazartesi geç olmaz mı?pazartesi tam üçüncü gün oluyor geç mi acaba.Hep tatile denk geliyor ya.

Kızlar bu ay başlıyorum inşallah ama bu akşam 20.00 da adet oldum Cumartesi olmaz pazarda açık değil pazartesi geç olmaz mı?pazartesi tam üçüncü gün oluyor geç mi acaba.Hep tatile denk geliyor ya.
Normalde Pazar günü gitmen gerek ama Pazartesi için birşey diyemeyeceğim hastaneden birine sor ulaşabildiklerine.

Normalde Pazar günü gitmen gerek ama Pazartesi için birşey diyemeyeceğim hastaneden birine sor ulaşabildiklerine.
Yarın arayacağım eşim dedi ki saat hesabı yaparsan iki buçuk gün olur pazartesi şuan az kahve kanamam var bu saatte daha kıpkırmızı gelmedi.

Yarın arayacağım eşim dedi ki saat hesabı yaparsan iki buçuk gün olur pazartesi şuan az kahve kanamam var bu saatte daha kıpkırmızı gelmedi.
Yok canım merak etme bugün birinci gün değil. Ben saat 17:00 de adet olduğum halde o günü saymadılar. Saat 16:00dan önce kırmızı gelince o günü 1. Günü eğer o saatten sonra gelirse ertesi günü 1. Gün olarak saydı benim merkezim hatta saat 1de hasta oldum 5de kırmızıya döndü ama o günü saymadık. Sorun da olmadı.

O zaman benim pazartesi olur galiba çünkü hala kırmızı olmadı kanamam.Geç kalmam inşallah İnşallah bu defa hayırlı güzel haberler alırım.Çok sağol canım ya içim rahatladı.

O zaman benim pazartesi olur galiba çünkü hala kırmızı olmadı kanamam.Geç kalmam inşallah İnşallah bu defa hayırlı güzel haberler alırım.Çok sağol canım ya içim rahatladı.
İnşallahhhh inşallahhhh. Takviyelerini ihmal etme inşallah dolu dolu yumoşların olur.

Canım ya sabah hemşiresiyle konuştum doktor genelde 2.gün istiyor hastasını dedi ama tatile denk geldi sorun olmaz dedi.İnşallah geç olmaz şimdiden başladı sitresi.3. Deneme olmasına rağmen hala heyecanlıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…