Çok yüksek çıkmış kızlar ya bilemedim normal mi sizce son adet tarihim 24 şubattı.Kızlaaaaaar hamileyim6075 çıktı sonucum
Gözünüz aydın, doktora görünün isterseniz, bu değerle kese görünür tahminim zaten, o zaman içiniz rahar olur hem.Çok yüksek çıkmış kızlar ya bilemedim normal mi sizce son adet tarihim 24 şubattı.
Merhaba, sayı ve ileri hız değerleri bahsettiğiniz takviye ile yükselmişti bizim, morfolojiniz zaten bizden daha iyi bile, bir de isterseniz omega 3 alın hem eşiniz hem siz, inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz.Eşimin spermiyogram sonucu ile ilgili düşünce ve tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
ProgenyM ve kürlerle değerlerimizi yükseltebilir miyim?
Amin inşallahMerhaba, sayı ve ileri hız değerleri bahsettiğiniz takviye ile yükselmişti bizim, morfolojiniz zaten bizden daha iyi bile, bir de isterseniz omega 3 alın hem eşiniz hem siz, inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz.
Tebrik ederim, maşallah, hayırlı olsunKızlaaaaaar hamileyim6075 çıktı sonucum
Teşekkür ederim inşallah olumlu olur her şeyTebrik ederim, maşallah, hayırlı olsun☺
Bu ilk 3-5 dk içinde oluşmuş çizgi ise hamilesin. Doğru kullandiysan, yanlış çıkma ihtimali pek yok bu testlerin. Tebrikler.Kızlar hamile olabilir miyim acaba bi bakabilir misiniz
Normal normal katlana katlana artar. Bugün 6000 lerdeyse yarın 12000 olur. Takma hiç. 3-4 hafta sonra kese ve kalp atışı için gidersin. Eğer takviye folik asit vitamini almiyorduysan eczane den hamileler için olan vitaminlerden bugün acilen almani öneririm. Çünkü bu haftalarda onemli sonrasında pek faydası yada zararı yok.Kızlaaaaaar hamileyim6075 çıktı sonucum
Ihtimal vermiyordum olmasina canım o yüzden hiç takviye kullanmıyordum. Pazartesi gideceğim doktora kontrole. Inşallah sağlıkla gelirNormal normal katlana katlana artar. Bugün 6000 lerdeyse yarın 12000 olur. Takma hiç. 3-4 hafta sonra kese ve kalp atışı için gidersin. Eğer takviye folik asit vitamini almiyorduysan eczane den hamileler için olan vitaminlerden bugün acilen almani öneririm. Çünkü bu haftalarda onemli sonrasında pek faydası yada zararı yok.
Bence sorun olmaz ama Pazartesi erken saatte git.Canım ya sabah hemşiresiyle konuştum doktor genelde 2.gün istiyor hastasını dedi ama tatile denk geldi sorun olmaz dedi.İnşallah geç olmaz şimdiden başladı sitresi.3. Deneme olmasına rağmen hala heyecanlıyım.
Sayı yükseltmek istiyorsanız sperra emodex gibi takviyeler kullandırın eşinize. Bence yükselecektir.Eşimin spermiyogram sonucu ile ilgili düşünce ve tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
ProgenyM ve kürlerle değerlerimizi yükseltebilir miyim?
10.30 aldım randevu çok sağol canım.Bakalım hayırlısı artık inşallah.Bence sorun olmaz ama Pazartesi erken saatte git.
Son adet tarihim 24 şubattı. Bu değer baya yüksek 5 haftalık gösteriyor. Ama bilemedim. Hani baya baya da adet oldum çünkü. Neyse pazartesi belli olacak inşallah.Normal normal katlana katlana artar. Bugün 6000 lerdeyse yarın 12000 olur. Takma hiç. 3-4 hafta sonra kese ve kalp atışı için gidersin. Eğer takviye folik asit vitamini almiyorduysan eczane den hamileler için olan vitaminlerden bugün acilen almani öneririm. Çünkü bu haftalarda onemli sonrasında pek faydası yada zararı yok.
Hatta benim gittiğim merkez kanaman yoğun olmuyorsa o günü de saymıyor. Stres yapma kendine. Bence Pazartesi ortalama bir gün inşllah herşey yolunda gider.10.30 aldım randevu çok sağol canım.Bakalım hayırlısı artık inşallah.
İnşallah canım ya geçen ay 5 yumurtam vardı inşallah bu defa daha az olmaz.Az olursa iki toplama yapıp 5. güne giden olursa genetik yaptıracak doktor.Allah yardımcımız olsun bu defa inşallah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin bana da isteyen herkese de.Hatta benim gittiğim merkez kanaman yoğun olmuyorsa o günü de saymıyor. Stres yapma kendine. Bence Pazartesi ortalama bir gün inşllah herşey yolunda gider.
Tebrik edrim cnm dogal yolla oldu dim.?Son adet tarihim 24 şubattı. Bu değer baya yüksek 5 haftalık gösteriyor. Ama bilemedim. Hani baya baya da adet oldum çünkü. Neyse pazartesi belli olacak inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?