Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Eşimin spermiyogram sonucu ile ilgili düşünce ve tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
ProgenyM ve kürlerle değerlerimizi yükseltebilir miyim?

Eklentiler

• BF5DB053-1520-47A5-9227-1B6727769DE2.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 58
Eşimin spermiyogram sonucu ile ilgili düşünce ve tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
ProgenyM ve kürlerle değerlerimizi yükseltebilir miyim?
Merhaba, sayı ve ileri hız değerleri bahsettiğiniz takviye ile yükselmişti bizim, morfolojiniz zaten bizden daha iyi bile, bir de isterseniz omega 3 alın hem eşiniz hem siz, inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz.

Kızlaaaaaar hamileyim 6075 çıktı sonucum
Normal normal katlana katlana artar. Bugün 6000 lerdeyse yarın 12000 olur. Takma hiç. 3-4 hafta sonra kese ve kalp atışı için gidersin. Eğer takviye folik asit vitamini almiyorduysan eczane den hamileler için olan vitaminlerden bugün acilen almani öneririm. Çünkü bu haftalarda onemli sonrasında pek faydası yada zararı yok.

Ihtimal vermiyordum olmasina canım o yüzden hiç takviye kullanmıyordum. Pazartesi gideceğim doktora kontrole. Inşallah sağlıkla gelir

Bence sorun olmaz ama Pazartesi erken saatte git.

Son adet tarihim 24 şubattı. Bu değer baya yüksek 5 haftalık gösteriyor. Ama bilemedim. Hani baya baya da adet oldum çünkü. Neyse pazartesi belli olacak inşallah.

Hatta benim gittiğim merkez kanaman yoğun olmuyorsa o günü de saymıyor. Stres yapma kendine. Bence Pazartesi ortalama bir gün inşllah herşey yolunda gider.
İnşallah canım ya geçen ay 5 yumurtam vardı inşallah bu defa daha az olmaz.Az olursa iki toplama yapıp 5. güne giden olursa genetik yaptıracak doktor.Allah yardımcımız olsun bu defa inşallah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin bana da isteyen herkese de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…