Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
@ Tubeee arkadaşım hepimiz aynı duygularını yaşıyoruz... bizimde yüzümüz gülecek inşallah.. duamız var umudumuz var inşallah

bana da arada geliyorlar kendimi çok kötü hissediyorum.. bir haber aldığım da bende üzülüyorummm. sonra dua ediyorum Rabbbime mücadele veriyoruz. bizimde kucağımız dolar inşallah..

C
@ Tubeee arkadaşım hepimiz aynı duygularını yaşıyoruz... bizimde yüzümüz gülecek inşallah.. duamız var umudumuz var inşallah
Cok sacma burda hepiiz hamile kalmasini istyrm komsuda gorunce moralim bozuyr .sanrm onlr seneye yapcgz deyo seneye olnca hemen insan burkuluyor

C
Cok sacma burda hepiiz hamile kalmasini istyrm komsuda gorunce moralim bozuyr .sanrm onlr seneye yapcgz deyo seneye olnca hemen insan burkuluyor
Benim haberimle ilgili değildir inşallah. Ben kimseyi üzmek için söylemedim Çok mutlu oldum mutluluğumu paylaşmak için yazdim. Ben de bir senedir deniyordum eşimin morfolojisi 0dı hatta %100 baş anomalisi vardı. Doktor tüp bebeğe bile çok şans vermedi. Ben de çok üzüldüm. Burada sevinenlerle sevindik üzülenlerle üzüldük. Hep dua ediyorum tanımasam da hepinize. Inşallah benim gebeliğim sağlıklıdır ve inşallah Rabbim en yakın zamanda isteyen herkesin yüzünü güldürür

Komşusu için söyledi canım. Buradakiler için değil bende burada ki herkesin olsun istiyorum ama çevremde hemen hamile kalan görünce üzülüyorum onlara değil kendime. Hamile kalamadığım için. Psikoloji işte :)
Ben sana demiştim başın hangi kısmında anomali olduğu önemli diye. Allahım daim etsin inşallah.

T Tubeee
Ahh tubiş bende aynıyım çevremde ilk Aydan hamile kalan var :))) gidip tüyo almak istiyorum. Bazen diyorum ki biz yanlış yerden birleşiyoruz galiba artık durumumuzla alay eder olduk. rabbim sabır diyor. İmtihandasın kulum benim için sabret diyor. Çok şükür ki sperm var yumurta var. 1 taneye umut bağlayanlar var. O yüzden hamd olsun her halimize. Üzülmüyor muyum tabiki üzülüyorum 26 yumurtamdan 5 tane ondan da 3 tane bana kaldı çok üzülmüştüm milletin 9/10 tane kaliteli elinde kalıyor diye fakat sonra düşündüm dedim ki rabbim ben kadar dengeli yaratıyor herşeyi. Ya benim 2/3 yumurtam olsaydı elimde 1 tane bile kalmazdı. Şuan sadece ümitli ve pozitif olmalıyız.

Ben de geçtim aynı yollardan canım. Hatta aynı zamanda evlendik kuzenim hamile kaldı ki tiroit hastası kendisi bir o kadar sevinmiş ama bir o kadar da kendime üzülmüştüm. Benzer şeyleri yaşıyoruz. Rabbim imtihan ediyor inşallah sonucları çok güzel olur.

Yaa delimisn aslnda komsuma d ole kiznglk falam degll bole geecn yil onmdeki yil ypchz dei snra bi baktm karin kocaman yani burkulyrm ole gezmye flan gidp gordukce bu kisksnclk degl burkulma yanlzlk hssine kapilma yoksa kardesmde hamile meselaa degisk bi his ve ben burdkilr anlar acaba bizler necabalalrla bebek shibi olyrzyda olamayacagz bu his gorunce olyrr sadce . Ben burda cogu hamilwlk haberini sevinctñ aglayark okdum suskun ceylan bebgini kaybednce agladm bu ole bisy degl canmmm sen oledusundrysem ozur dilrm .

Ahh birde bu yil uc olyr oturdgn apartman ustek hamile alltki bbegi kucaginda ikside bendensonra geldi nasl daraldm anlatamam .kizlar iyi birileri benzedklri halde samimi olmdm birde yenden derdimi bkalrini anlatmym diye .. ama enyakn arkdsmm bbginj cok sevryrm .degsik hislr iste... ya bide seye ne demeli kocada 10 kardes bnde 10 kardes ama biz de yok guleyim mi aglayim mi:)

Sen sona geldin ins canm benm bundan sonrasi nasippsen yaptn eliden geleni fzlaysiyla

Maaşallah :)))

Anlıyorum ben seni canım. Sıkıntı değil. Hassas davranmış olabilirim ben de.

Kızlar gonal f kullanıyorum ben bi de bugün ek olarak cetrotide diye bi iğneye başladım ama çok yakıyor bu kullanan var mı cetrotide bu kadar çok yakması normal mi gonal f de hiç sıkıntı yaşamıyorum

Kızlar gonal f kullanıyorum ben bi de bugün ek olarak cetrotide diye bi iğneye başladım ama çok yakıyor bu kullanan var mı cetrotide bu kadar çok yakması normal mi gonal f de hiç sıkıntı yaşamıyorum
Evet cetrotide yakıyor biraz, hatta bende biraz kızarıklık yapmıştı.

Merhaba kızlar, bugün çok mutsuzum. Kimsenin umudunu hevesini kırmak istemiyorum ama kendimi çok kötü hissediyorum. Bunu sizlerden başka kimseyle de paylaşamıyorum. Geçen hafta Histereskopi oldum çok şükür bişey çıkmadı ama düşüklere bir sebep bulamadı doktor yazın sil baştan 3 dondurulmuş embriyom olmasına rağmen tüp bebek tedavisine baslayacam. Bugün kaynanama gittim eltim hamileymiş. Bugün öğrendim yası benden çok küçük benden iki sene sonra evlendiler. Kendimi çok kötü hissettim. Tabi belli etmedim. Ama kaynanam söylerken acaba nasıl söylesem diye kırk defa düşünmüştür. Bunu düşünmek bile üzüyor beni. Eltim ben o kadar tedavi düşük kürtaj yaptım birgün geçmiş olsun demedi. Kaynanamlarda kimse de ondan memnun değil. Şu an çok karışığım bağıra çağıra ağlamak istiyorum ama eşim evde ve bendeki kırıklıgın farkında etrafımda dört dönüyor onunda bize üzüldüğünün çok farkındayım ağlayamıyorum içimi kimseye açamıyorum da beni insanlar yanlış anlar. Kimseyi kıskanmak değil Allah herkese versin ama tuhaf ve üzgün hissediyorum kendimi.

Ah canım çok iyi anlıyorum seni eltim falan yok ama çevremde benden sonra evlenen herkesin hamile olduğunu duyunca üzülüyorum. Asla kıskanmıyorum ama çok farklı Bi duygu. Ben bu yola daha yeni başladım çok umutluyum. Sende umudunu kaybetme Allah büyük ol derse olur. İnşallah hepimizin kucaklarını hayırlı sağlıklı evlatlar la doldurur hepimiz bu günlerin mükafatını alacağız inanıyorum Allah büyük

Cnm bu durumu çok yaşadık bizde. Ben artık hissizleştim galiba. Kimin hamile olduğunu duysamda eskisi gibi üzülmüyorum. Şunu unutma hepimiz bu dünyaya zevk sefa için gelmedik. Hepimiz bi sınavdayız. Dün bi yazı ile karşılaştım. Rabbim duanı kabul ediyorsa istediğini veriyordur, kabul etmiyorsa daha güzelini vermek için seni bekletiyordur. Bu dünyada hiçbirşey tesadüf değildir. Eğer bu sınavdasan emin ol Allah katında kıymetlisindir. Herşeyin hayırlısını iste ve hep olumlu olmaya çalış.... buarada düşüklerinin sebebi belli değilse ramotolojiye gidip ANA testi iste belki de bağışıklığın izin vermiyordur. Mesela Bestttt arkadaşımızın düşüklerinin sebebi bağışıklıkmış bağışıklığı baskılayan serumlarla çok şükür bebişini kucağına aldı. Benimde 3 düşüğüm var ve benimde bağışıklık sorunum çıktı. Kendini de eşini de üzme. Rabbim ol derse herşey olur ve çok dua etttttt

Fala inanma falsız kalma ama böyle bebekle ilgili bişey duyunca okadar umutlanıyorum rabbim inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz her yerde karşıma çıkıyor

Eklentiler

• Screenshot_20190331-192223.webp
    54,3 KB · Görüntüleme: 34
lucina06 canım hayırlı olsun inşallah, kese görebilirsin sanırım şu an gitsen.
T Tubeee canım seni çok iyi anlıyorum. Etrafımda bebeği olmayan kalmadı ve ilginç yaklaşımlarla karşılaştığım oldu. Çok eve gelip gecelerde ağladığım oldu, hele eşimin kendini nasıl hissettiğini anlatamam. Çok zor.. Sizi okudukça ağladım Brunettex sen de canım geçecek hepsi imtihanımız zor. Farkındayım içini yaralayan şeylerin.
Rabbim inşallah bu duyguyu en kısa zamanda nasip etsin hepimiz kucağıma bebeklerimizi alalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…