- 11 Kasım 2015
- 1.125
- 1.275
- 133
Cnm bu durumu çok yaşadık bizde. Ben artık hissizleştim galiba. Kimin hamile olduğunu duysamda eskisi gibi üzülmüyorum. Şunu unutma hepimiz bu dünyaya zevk sefa için gelmedik. Hepimiz bi sınavdayız. Dün bi yazı ile karşılaştım. Rabbim duanı kabul ediyorsa istediğini veriyordur, kabul etmiyorsa daha güzelini vermek için seni bekletiyordur. Bu dünyada hiçbirşey tesadüf değildir. Eğer bu sınavdasan emin ol Allah katında kıymetlisindir. Herşeyin hayırlısını iste ve hep olumlu olmaya çalış.... buarada düşüklerinin sebebi belli değilse ramotolojiye gidip ANA testi iste belki de bağışıklığın izin vermiyordur. Mesela @Bestttt arkadaşımızın düşüklerinin sebebi bağışıklıkmış bağışıklığı baskılayan serumlarla çok şükür bebişini kucağına aldı. Benimde 3 düşüğüm var ve benimde bağışıklık sorunum çıktı. Kendini de eşini de üzme. Rabbim ol derse herşey olur ve çok dua etttttt
Kızlar gonal f kullanıyorum ben bi de bugün ek olarak cetrotide diye bi iğneye başladım ama çok yakıyor bu kullanan var mı cetrotide bu kadar çok yakması normal migonal f de hiç sıkıntı yaşamıyorum
Üzülme canım benim elti aile yemeğinde söyledi hem de ikiz dedi ben yıkıldım ki o gün histereskolpi olmuştum psiklojim dipteydi.Sonra boş gebelik kürtaj oldu benle konuşmadı bir süre duydum ki benim onu nazar ettiğimi düşünüyormuş ondan benimle konuşuyormuş.İşte insanlar bir garip.Merhaba kızlar, bugün çok mutsuzum. Kimsenin umudunu hevesini kırmak istemiyorum ama kendimi çok kötü hissediyorum. Bunu sizlerden başka kimseyle de paylaşamıyorum. Geçen hafta Histereskopi oldum çok şükür bişey çıkmadı ama düşüklere bir sebep bulamadı doktor yazın sil baştan 3 dondurulmuş embriyom olmasına rağmen tüp bebek tedavisine baslayacam. Bugün kaynanama gittim eltim hamileymiş. Bugün öğrendim yası benden çok küçük benden iki sene sonra evlendiler. Kendimi çok kötü hissettim. Tabi belli etmedim. Ama kaynanam söylerken acaba nasıl söylesem diye kırk defa düşünmüştür. Bunu düşünmek bile üzüyor beni. Eltim ben o kadar tedavi düşük kürtaj yaptım birgün geçmiş olsun demedi. Kaynanamlarda kimse de ondan memnun değil. Şu an çok karışığım bağıra çağıra ağlamak istiyorum ama eşim evde ve bendeki kırıklıgın farkında etrafımda dört dönüyor onunda bize üzüldüğünün çok farkındayım ağlayamıyorum içimi kimseye açamıyorum da beni insanlar yanlış anlar. Kimseyi kıskanmak değil Allah herkese versin ama tuhaf ve üzgün hissediyorum kendimi.
Hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz. 3/4 güne eltinin hamile olduğu bileğisin Zihninde oturur ve yoluna devam etmeye başlarsın. Çok zor gerçekten. Bende böyle haberler alınca uykum kaçıyor uyuyamıyorum. Sonra alışıyorum taki yeni bir haber alana kadar. Bir döngü gibi ilerliyor. Biri Merve sana bir haberim var deyince allahım lütfen biri hamile olmasın diye için için dua ediyorum. Ben hamile kalana kadar kimse kalmasın istiyorum. Sonra kendimden utanıyorum. Kıskançsın sen kötü düşüncelisin allah seni cezalandırıyor diye düşünüyorum. Kendimden tiksiniyorum. Senin anlayacağın rabbim büyük sınavlardan sakınsın. Bize sabretmek düşüyor. İnşallah bunlarda geçer.Merhaba kızlar, bugün çok mutsuzum. Kimsenin umudunu hevesini kırmak istemiyorum ama kendimi çok kötü hissediyorum. Bunu sizlerden başka kimseyle de paylaşamıyorum. Geçen hafta Histereskopi oldum çok şükür bişey çıkmadı ama düşüklere bir sebep bulamadı doktor yazın sil baştan 3 dondurulmuş embriyom olmasına rağmen tüp bebek tedavisine baslayacam. Bugün kaynanama gittim eltim hamileymiş. Bugün öğrendim yası benden çok küçük benden iki sene sonra evlendiler. Kendimi çok kötü hissettim. Tabi belli etmedim. Ama kaynanam söylerken acaba nasıl söylesem diye kırk defa düşünmüştür. Bunu düşünmek bile üzüyor beni. Eltim ben o kadar tedavi düşük kürtaj yaptım birgün geçmiş olsun demedi. Kaynanamlarda kimse de ondan memnun değil. Şu an çok karışığım bağıra çağıra ağlamak istiyorum ama eşim evde ve bendeki kırıklıgın farkında etrafımda dört dönüyor onunda bize üzüldüğünün çok farkındayım ağlayamıyorum içimi kimseye açamıyorum da beni insanlar yanlış anlar. Kimseyi kıskanmak değil Allah herkese versin ama tuhaf ve üzgün hissediyorum kendimi.
Cnm beklemedeyim korunmayı bıraktık. Eşimin 45 gün önce yaptığı testte 3 milyon sperm çıkmıştı ve hepsi ölüydü. 2 hafta ateşliydi ağır bi grip geçirmişti. 15 gün önce tekrar test yaptı 1 cc de 6 milyon çıktı toplamda 18 milyon hareketli biraz artmış ama dediğim gibi çok az. Bu değerlerle gebe kalamam gibi. Beklemedeyiz. Bende inafolic kullanıyorum 2 aldır. Tatile kadar böyle devam edecez olmazsa tüp yapmayı düşünüyoruz. Bakalım hayırlısı....Zeynep sen nasılsın canım ? Nasıl gidiyor her şey ?
Anladım canım Sağlık olsunEvet beni de yakmıştı. Normal canım.
inşallah.. zaten hormonlarla daha artar yumurta sayısı...Kızlar gittim doktora 7 yumurta gördü şimdilik bakalım inşallah hepsi aynı anda ve sağlıkla büyüyüp toplanırlar.Kan tahlili sonuçlarına göre başlayacağız.Doktorum bir de büyüme hormonu verdi.Kullanan oldu mu hiç.İlk defa bu kadar yumurtam oldu ama inşallah kalitelidirler.
Kızlar gittim doktora 7 yumurta gördü şimdilik bakalım inşallah hepsi aynı anda ve sağlıkla büyüyüp toplanırlar.Kan tahlili sonuçlarına göre başlayacağız.Doktorum bir de büyüme hormonu verdi.Kullanan oldu mu hiç.İlk defa bu kadar yumurtam oldu ama inşallah kalitelidirler.
[/QUOTE hadi haylrsi canmmm. Senin yasin kacti ve amh degerini błyrmyduñ
Cok fazla da yukssķ dgl sanrm benm bildgm hem digerlyle baglantili bakiyorlr fsh amh fln baktrdn miKızlar ya w2 yüksek 87 çıkmış.Doktora dedim yüksek değil mi evet dedi ama başlamaya engel değil bir iki yumurtan büyük dedi.niye böyle ya.
Adetin 3. Günüydü fsh 7 çıktı amh baktırmadım.Bugün Allah nasip ederse başladık iğnelere.Bana yüksek geldi sanki e2 korkuyorum ne bileyim.Cok fazla da yukssķ dgl sanrm benm bildgm hem digerlyle baglantili bakiyorlr fsh amh fln baktrdn mi
Canimm baheciye gdincede gozlemlerini beni etikyylrerk paylasrsan sevinrm.. bayrama da gne 65 gun falan varr ins degelr toplanir baskentte bu civarlda bekleyecktn tahminim ama bska yelrde gtmen iyi olacak icn rahat edr aklin klmz kske benm esimde ikna olsa bska yerlere bi baslayak burdan deyip dryoSelam kızlar Bahçeci Berfu Demire gideceğiz birde onunla görüşeceğiz. Herhalde bayramdan sonra başlarız Allahın izniyle. Bu arada eşim 1 haftadır sigara içmiyor. İnşallah spermin kalitesi de artar. Duruma göre ya Başkent Ya Bahçeci başlayacağız Allah nasip ederse. Ailelerimize de söylemedik. Kimse duysun istem,yoruz. Şimdi bir de o stresi yaşamak istemiyorum. Sadece ablama söyledim. Onada anlatınca çok duygulandım. Meğer duygularımı ne kadar bastırıyormuşum. Rabbim bekletmeden tüm evlat isteyenlere biran önce nasip etsin inşallah. İnsan duygularını bir kenara bırakınca üzülmüyor sanıyor ama öyle değilmiş. Bastırdığımız duygular çıkıyor ortaya işte. Bahar da geldi. Yüreklerimize de bahar gelsin, çiçekler açsın, inşallah. Annelik duygusunu bize de yaşatsın.
Bnm de 79 du fsh 8 ama sorn degl bu araliklr dedi degisr ay ay dedi blmyrm artk. amhde 2 .03 cikmsti . Dikktli kontrol ve dozllrla ins hc bi sknti olmzAdetin 3. Günüydü fsh 7 çıktı amh baktırmadım.Bugün Allah nasip ederse başladık iğnelere.Bana yüksek geldi sanki e2 korkuyorum ne bileyim.
Evet geçen ay baktırmıştım o zaman da 40 çıkmıştı bu ay daha yüksek inşallah sorun olmaz.Bnm de 79 du fsh 8 ama sorn degl bu araliklr dedi degisr ay ay dedi blmyrm artk. amhde 2 .03 cikmsti . Dikktli kontrol ve dozllrla ins hc bi sknti olmz
E2 yumurtalar büyüdükçe artar,doktorda demiş önde olanlar var diye.hormın iğneleri ile yumurtalar büyüdükçe e2artacak yumurta toplama zamanı e2değeri olgun yumurta başına 200 olur.nırmalde tedaviye başlarken 50 altı olsun ister doktorlar sizinki de çok yüksek değil doktorda sorun olmaz değiş zaten rahat olun benceEvet geçen ay baktırmıştım o zaman da 40 çıkmıştı bu ay daha yüksek inşallah sorun olmaz.
Hiç belli olmaz kuzum. Hastalıkta etkiliyor özellikle ateşli hastalık geçirdiğimde geçen yıl yumurtlamam bile çok geç kalıp adet gecikmişti.Cnm beklemedeyim korunmayı bıraktık. Eşimin 45 gün önce yaptığı testte 3 milyon sperm çıkmıştı ve hepsi ölüydü. 2 hafta ateşliydi ağır bi grip geçirmişti. 15 gün önce tekrar test yaptı 1 cc de 6 milyon çıktı toplamda 18 milyon hareketli biraz artmış ama dediğim gibi çok az. Bu değerlerle gebe kalamam gibi. Beklemedeyiz. Bende inafolic kullanıyorum 2 aldır. Tatile kadar böyle devam edecez olmazsa tüp yapmayı düşünüyoruz. Bakalım hayırlısı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?