Cnm ilacı 2 ay falan oldu bırakalı. Şimdi trombosit değerlerim iyi çok şükür. Rabbim kimseyi hastalıkla sınamasın. Çok kötü ve zor bi süreç her anlamda. Buarada tüm arkadaşlar için bi liste paylaşacağım. Eşimin değerleri iki ay önce 3 milyon sperm ve hepsi ölüydü. Bir ay sonra 6 milyon oldu. Bugünde testi yeniledik paylaşıcam. Çok şükür bi nebzede olsa düzelmiş sayı yine az ama inş zamanla artacak. Eşim bu listedekileri uyguladı. Bide 2 litre su içine bir paket karbonat koyup hergün içti. Bu su vücudu alkali hale getiriyormuş. Bizde artış oldu valla inş size de fayda sağlarHiç belli olmaz kuzum. Hastalıkta etkiliyor özellikle ateşli hastalık geçirdiğimde geçen yıl yumurtlamam bile çok geç kalıp adet gecikmişti.
İnşallah hayırlı zamanda Rabbim nasip etsin. Senin rahatsızlığın nasıl oldu? İlaç kullanıyor Musun şimdi ?
Evet teşekkür ederim artık 3. Olunca insan tesirgin okuyor.E2 yumurtalar büyüdükçe artar,doktorda demiş önde olanlar var diye.hormın iğneleri ile yumurtalar büyüdükçe e2artacak yumurta toplama zamanı e2değeri olgun yumurta başına 200 olur.nırmalde tedaviye başlarken 50 altı olsun ister doktorlar sizinki de çok yüksek değil doktorda sorun olmaz değiş zaten rahat olun bence
Teşekkür ederim :)3 morfoloji olarak iyi aslında buradaki arkadaşlardan bazıları 0 morfoloji ile gebe kaldı ve Doğum yaptı. Eşiniz için hergün 200 lük evicap kullanabilirsiniz. Keçi boynuzu kürü ve pekmezini de. Sizde pıhtılaşma testinizi yaptırın, eşiniz ve siz genetik testlerinizi yaptırın düşük için gerekli tüm testleri yaptırın bence. Ama 3 morfoloji iyi Yani. İnş bu defa sağlıklı gebelik oluşur
Canm.bnlr kadin erkek icn mi
Sarimsak falan olayini ben yapyrm ama esime yaptramadim
Eşim için eşim yaptı.Canm.bnlr kadin erkek icn mi
Gözün aydın canım :)) sağlıkla kucağına al inşallahKızlaaaaaar hamileyim6075 çıktı sonucum
Canım gerçekten faydası oldumu birde bizde ileri hız 0 ona ve morfoloji ye faydası olurmu?
Tamam canım paylaşırım. Daha nerede başlayacağımı bilmiyorum. Bahçecideki doktordan da görmeden konuşmadan elektrik aldım ama gidince ne olur bilmiyorum. Şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin. Kucaklarımızı doldursun inşallah. Hakkımızda hayırlısı olsun.Canimm baheciye gdincede gozlemlerini beni etikyylrerk paylasrsan sevinrm.. bayrama da gne 65 gun falan varr ins degelr toplanir baskentte bu civarlda bekleyecktn tahminim ama bska yelrde gtmen iyi olacak icn rahat edr aklin klmz kske benm esimde ikna olsa bska yerlere bi baslayak burdan deyip dryoablana dasoylemn iyi olmus guvendg bi kisilyle paylsaamk durumu dha normlastryor ve insani ferahlatyr .. ins haylrli yerlerde karar veririz hepimiz
Yani bizde oldu. Sizin için birşey diyemem inş sizede faydası olur.Canım gerçekten faydası oldumu birde bizde ileri hız 0 ona ve morfoloji ye faydası olurmu?
Ben kullandım bir sorun olmadı bence kullanabilirsin.Kızlar keçiboynuzu pekmezi ile çakşır birlikte kullanılırsa sıkıntı olr mu hani iki kür aynı anda kullanılmyr diye soryrm
Denizcim nasılsın? Başladın değil mi?Ben kullandım bir sorun olmadı bence kullanabilirsin.
Evet başladım hayırlısıyla dün ilk iğnelerimi oldum.Sadece e2 yüksek çıktı 87 doktora sordum yüksek değil mi diye evet yüksek dedi ama sorun yok dedi ben özellikle üçüncü denemem diye belirttim.Sanırım yumurtalardan bir ikisi biraz büyük diye.Ama ısrarla sordum sorun yok dedi.Geçen aydan fazla yumurtam gözüküyor ama bakalım kaçı istenilen olgunlukta döllenebilecek ki sayıdan ziyade kalite önemli.eğer kalırsa sağlıklı embriyolarım pgt istediğimi söyledim.Ekstr büyüme hormonu saizen diye bir iğne verdi geçen tedavimde de kullanmıştım bakalım perşembe kontrol var.İnşaşlah her şey güzel olur bu defa.Denizcim nasılsın? Başladın değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?