Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cnm ilacı 2 ay falan oldu bırakalı. Şimdi trombosit değerlerim iyi çok şükür. Rabbim kimseyi hastalıkla sınamasın. Çok kötü ve zor bi süreç her anlamda. Buarada tüm arkadaşlar için bi liste paylaşacağım. Eşimin değerleri iki ay önce 3 milyon sperm ve hepsi ölüydü. Bir ay sonra 6 milyon oldu. Bugünde testi yeniledik paylaşıcam. Çok şükür bi nebzede olsa düzelmiş sayı yine az ama inş zamanla artacak. Eşim bu listedekileri uyguladı. Bide 2 litre su içine bir paket karbonat koyup hergün içti. Bu su vücudu alkali hale getiriyormuş. Bizde artış oldu valla inş size de fayda sağlar bide gebelik gelirse süper olur. İnşşşşşşAllah. Sağlıkla hayırla...

Buarada 2-3 aydık inafolic combi kullanıyorum. Kadın doğumcuya gittim ve 3-4 yumurtam vardı. Adetin 9. Günündeyim ve 2 yumurtam 12-13 mm di. Doktor çok iyi dedi çok şükür. Rahim kalınlığım vs de iyiydi. İnafolic gerçekten bende işe yarıyor.

Merhaba ben size bir soru sormak istiyorum cevaplardan çok sevinirim esimin morfolojisi %3 iki defa hamile kaldım ikiside 8. Haftada sebepsiz kanamayla düştü acaba bu sebep olur mu dusuge doktor olmaz dedi ama 3 az gibi

3 morfoloji olarak iyi aslında buradaki arkadaşlardan bazıları 0 morfoloji ile gebe kaldı ve Doğum yaptı. Eşiniz için hergün 200 lük evicap kullanabilirsiniz. Keçi boynuzu kürü ve pekmezini de. Sizde pıhtılaşma testinizi yaptırın, eşiniz ve siz genetik testlerinizi yaptırın düşük için gerekli tüm testleri yaptırın bence. Ama 3 morfoloji iyi Yani. İnş bu defa sağlıklı gebelik oluşur

Evet teşekkür ederim artık 3. Olunca insan tesirgin okuyor.

Teşekkür ederim :)

Kizlarrr gecey ay kan testi vermstm ya onda seyi fark ettm kizamikciga karsi bagisiklk olup olmadigina baklms bu test onemli Allah korusun gebelikte anne gecirrse bebege cddi zararlar verrms oyuxden buna baktrlm gebelikten once .rubella igg testi sanrm adi 10 uzeri pzotf cikyr buda bagisilk kazandigimizi gostyrms

Tamam canım paylaşırım. Daha nerede başlayacağımı bilmiyorum. Bahçecideki doktordan da görmeden konuşmadan elektrik aldım ama gidince ne olur bilmiyorum. Şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin. Kucaklarımızı doldursun inşallah. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Kızlar keçiboynuzu pekmezi ile çakşır birlikte kullanılırsa sıkıntı olr mu hani iki kür aynı anda kullanılmyr diye soryrm

Denizcim nasılsın? Başladın değil mi?
Evet başladım hayırlısıyla dün ilk iğnelerimi oldum.Sadece e2 yüksek çıktı 87 doktora sordum yüksek değil mi diye evet yüksek dedi ama sorun yok dedi ben özellikle üçüncü denemem diye belirttim.Sanırım yumurtalardan bir ikisi biraz büyük diye.Ama ısrarla sordum sorun yok dedi.Geçen aydan fazla yumurtam gözüküyor ama bakalım kaçı istenilen olgunlukta döllenebilecek ki sayıdan ziyade kalite önemli.eğer kalırsa sağlıklı embriyolarım pgt istediğimi söyledim.Ekstr büyüme hormonu saizen diye bir iğne verdi geçen tedavimde de kullanmıştım bakalım perşembe kontrol var.İnşaşlah her şey güzel olur bu defa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…