Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ben kullandığın takviyelerin işe yaratacağını düşünüyorum. Yumoşlar eşit büyüsünler diye baskılayıcı sanırım cetrotide veriyorlar ben 3 gün kullanmıştım dozu da bir tık yükseltmişlerdi. Pco olduğu için eşit büyümüyorlardı küçük kalan olmuştu. Üzülmüştüm ama sonra 30 yumoş oldu. 26 olgundu normalde o kadar beklemiyordu dr ben talviyelerle sağlandığını düşünüyorum Olgun yumoşların.
O yüzden pozitif ol inşallah güzel sonuç alacaksın. Benim de e2 21 diye üzülmüştüm çok düşük gelmişti bana. Opuya kadar inofolik kullandım.

Son düzenleme:
Kzlar bsy sorcam tedavi suresinde iğne olrkn gun asiri mi kontrole gdyrnz yoksa iki gune bir falan mi degsir mi yoksa. Ona gore git gel yda kalack yer dusuncegz hazlrkli olalm maddi manevi :)

Kzlar bsy sorcam tedavi suresinde iğne olrkn gun asiri mi kontrole gdyrnz yoksa iki gune bir falan mi degsir mi yoksa. Ona gore git gel yda kalack yer dusuncegz hazlrkli olalm maddi manevi :)
Benim doktor iki güne bir çağırıyo canım herkesin böyle mi oluyo bilmiyorum ama

Kızlar benim tsh 3 çıkmış tahlillerde. Acaba sorun yaratır mı? Haftaya pazartesi gidicez doktora kontrole o zaman soracağım ama bi bilginiz var mı?

Ben daha yeni başladım ama normaldir herhalde.Ağrıyorda daha öncekiler bu kadar ağrımamıştı.
Valla benim ilk denemem ya bu ilk başlarda ağrımıyodu ama artık ağrıyor amaann napalm dayanıyoruz işte Allah bu yaşadıklarımızın karşılığını verecek inşallah

Valla benim ilk denemem ya bu ilk başlarda ağrımıyodu ama artık ağrıyor amaann napalm dayanıyoruz işte Allah bu yaşadıklarımızın karşılığını verecek inşallah
Evet dayanıcaz inşallah son olur da bir daha gerek kalmaz .Allah nasip eder bize de sağlıkla kucağımıza almayı.

Kizlr iyi aksmslr mart 10 da adet olmustm bugn 25gunu ve kahverengi lekelelr damlalar geldi hc 25 gune olamstm 27 faln olrm infolik ve diger viț kullndgm icn mi erkn oldu devami da gelmedi ama geleck hissi vr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…