- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Ben kullandığın takviyelerin işe yaratacağını düşünüyorum. Yumoşlar eşit büyüsünler diye baskılayıcı sanırım cetrotide veriyorlar ben 3 gün kullanmıştım dozu da bir tık yükseltmişlerdi. Pco olduğu için eşit büyümüyorlardı küçük kalan olmuştu. Üzülmüştüm ama sonra 30 yumoş oldu. 26 olgundu normalde o kadar beklemiyordu dr ben talviyelerle sağlandığını düşünüyorum Olgun yumoşların.Evet başladım hayırlısıyla dün ilk iğnelerimi oldum.Sadece e2 yüksek çıktı 87 doktora sordum yüksek değil mi diye evet yüksek dedi ama sorun yok dedi ben özellikle üçüncü denemem diye belirttim.Sanırım yumurtalardan bir ikisi biraz büyük diye.Ama ısrarla sordum sorun yok dedi.Geçen aydan fazla yumurtam gözüküyor ama bakalım kaçı istenilen olgunlukta döllenebilecek ki sayıdan ziyade kalite önemli.eğer kalırsa sağlıklı embriyolarım pgt istediğimi söyledim.Ekstr büyüme hormonu saizen diye bir iğne verdi geçen tedavimde de kullanmıştım bakalım perşembe kontrol var.İnşaşlah her şey güzel olur bu defa.
İnşallah canım hepimiz alırız miniklerimizi kucaklarımızaBen takviyelerin işe yaratacağını düşünü
Biz kullandik hatta dune kadar kullaniyorduk caksiri 8 lt almistim dun bitti oda.sknti olmadi cok sukurKızlar keçiboynuzu pekmezi ile çakşır birlikte kullanılırsa sıkıntı olr mu hani iki kür aynı anda kullanılmyr diye soryrm
Benim doktor iki güne bir çağırıyo canım herkesin böyle mi oluyo bilmiyorum amaKzlar bsy sorcam tedavi suresinde iğne olrkn gun asiri mi kontrole gdyrnz yoksa iki gune bir falan mi degsir mi yoksa. Ona gore git gel yda kalack yer dusuncegz hazlrkli olalm maddi manevi :)
BiZde de iki günde bir çağırıyor.Kzlar bsy sorcam tedavi suresinde iğne olrkn gun asiri mi kontrole gdyrnz yoksa iki gune bir falan mi degsir mi yoksa. Ona gore git gel yda kalack yer dusuncegz hazlrkli olalm maddi manevi :)
Ozaman kalmasam dha karlı olrum hem evimde dha raht gun asiri olrsa kalabilrm:)BiZde de iki günde bir çağırıyor.
Ben sanırım 3 kez kontrole anca gittim. :) ilki iğneden 3 gün sonra sonra 2 kez gün aşırı sonra da opu.Ozaman kalmasam dha karlı olrum hem evimde dha raht gun asiri olrsa kalabilrm:)
Amin canım inşallahGözün aydın canım :)) sağlıkla kucağına al inşallah
Bence evinin rahatlığı hiç bir yerde yoktur.Ozaman kalmasam dha karlı olrum hem evimde dha raht gun asiri olrsa kalabilrm:)
Benimde eşim yapıyor benimde çok sertleşti artık ağrıyor galiba normal bişi çünkü her gün her gün olunca sertleşirKızlar iğnelerimi kendim yapıyorum ama iğne yerim sertleşmiş normal mi acaba sertleşmesi hafif ağrıyorda bastırınca.
Ben daha yeni başladım ama normaldir herhalde.Ağrıyorda daha öncekiler bu kadar ağrımamıştı.Benimde eşim yapıyor benimde çok sertleşti artık ağrıyor galiba normal bişi çünkü her gün her gün olunca sertleşir
Valla benim ilk denemem ya bu ilk başlarda ağrımıyodu ama artık ağrıyor amaann napalm dayanıyoruz işte Allah bu yaşadıklarımızın karşılığını verecek inşallahBen daha yeni başladım ama normaldir herhalde.Ağrıyorda daha öncekiler bu kadar ağrımamıştı.
Evet dayanıcaz inşallah son olur da bir daha gerek kalmaz .Allah nasip eder bize de sağlıkla kucağımıza almayı.Valla benim ilk denemem ya bu ilk başlarda ağrımıyodu ama artık ağrıyor amaann napalm dayanıyoruz işte Allah bu yaşadıklarımızın karşılığını verecek inşallah
Amin canım inşallahEvet dayanıcaz inşallah son olur da bir daha gerek kalmaz .Allah nasip eder bize de sağlıkla kucağımıza almayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?