- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
Çekilir bi sıkıntı olmaz.Sadece yumurtlama sonrası istemiyorlar gebelik falan oluşmuşsa diyeKizlar adetin 9. Gunu rahim filmi cekleblr dimi gec olmz bugn olmadi sayilr oyuzden 9diyorumSaklicennet [USER=792699]@moonlovers kizlr randevu gunumu desgtrmm grekr mi
Nerdee ztn iliskiye de dkkt edrm gene de neolr ne olmz dye hani kalinlasmi ne olyrms agri aryytyrms bide hemsire 10 gun icinde dems esim ole hatylr bn emin olmdm ztn 10gunde yum gunum olmzÇekilir bi sıkıntı olmaz.Sadece yumurtlama sonrası istemiyorlar gebelik falan oluşmuşsa diye
SpermArkadaslar eşimin semen analizi bu konuda hiç bilgim yok olan yardımcı olabilir mi henüz doktora gösteremedim çok merak ediyorum bi akşam aldik sonucları sperm sayisi ve morfoloji normal mi.hareketlilik birde yardım arkadaslar
benm bildgm sayiniz ml de20 milyn dan fzla ama artirabilr hizinz fena degl morgolji 2 bu deger bzmde ole cikyrz .yani bzm sayimiz dha fzla ma gene gbelik olmyr morgolji sebb olyr belki ozmn. Degrlnz kotu dgl iyilestrrblr .kac yildr evlisznn cocuk istyrszn ona gore beklyp vitaminlrle desetklyblr yda tüp bbek dusunblrszn bna gore 1 yil kndilignden olmaysa beklemk vakit kaybiyms canm .Arkadaslar eşimin semen analizi bu konuda hiç bilgim yok olan yardımcı olabilir mi henüz doktora gösteremedim çok merak ediyorum bi akşam aldik sonucları sperm sayisi ve morfoloji normal mi.hareketlilik birde yardım arkadaslar
Canim 4 yıldır evliyim olmuyor son iki yıldır ugrasiyorumSperm
benm bildgm sayiniz ml de20 milyn dan fzla ama artirabilr hizinz fena degl morgolji 2 bu deger bzmde ole cikyrz .yani bzm sayimiz dha fzla ma gene gbelik olmyr morgolji sebb olyr belki ozmn. Degrlnz kotu dgl iyilestrrblr .kac yildr evlisznn cocuk istyrszn ona gore beklyp vitaminlrle desetklyblr yda tüp bbek dusunblrszn bna gore 1 yil kndilignden olmaysa beklemk vakit kaybiyms canm .
Sorun olmaz canım. Yumurtlama zamanından önce olması önemli gebeliğe etki etmesin diye. Erken adet olmanda vitamin kaynaklıdır. Sen bırakma devam et zararı olmaz.Kizlar adetin 9. Gunu rahim filmi cekleblr dimi gec olmz bugn olmadi sayilr oyuzden 9diyorumSaklicennet [USER=792699]@moonlovers kizlr randevu gunumu desgtrmm grekr mi
Düzeltilmeyecek birşey yok gibi. Sayı güzel. Haraket hafif düşük morfoloji de hafif düşük. Sonuç kötü değil takviyelerle düzelir.Yani olmasi gereken normal degerler kac acaba hareketlilik sayı morfoloji
Aminnnn inşallah canim bu engel mi acaba normal yolla gebeligeDüzeltilmeyecek birşey yok gibi. Sayı güzel. Haraket hafif düşük morfoloji de hafif düşük. Sonuç kötü değil takviyelerle düzelir.
Kesinlikle engel değil. Ben neler gördüm. Hatta siz daha avantajlısınız. Keçiboynuzu kürüyle bile artabileceğini düşünüyorum. Şimdi sırayla takviyeleri deneyip deneyip test yapma zamanı hangisinin fayda ettiğini göreceksin ve ona devam edip sonuca ulaşabilirsin diye düşünüyorum.Aminnnn inşallah canim bu engel mi acaba normal yolla gebelige
Canm her bebekle ilgilikonuda bndn dha bilģsn cani gonulden blyrm. Ama burda sana katlmyrm evt bu is nasip isi doktrlr bile soylyr ama 2 yildr olmyrms arkdsn sence takviylerle olur mu degrlr artblr ama olur mu sence tabiki takviye alsn ona lafim yok hc bsy kullnmdan da olblr allah ol derse ama bilimsel acidan 2yil dogla yolda olmynca zor bnce. Cnku dha iyi degrlrde olmayana cok.seni sevyrm sadce fikir alisvrisi icn soyledm bunu:)Kesinlikle engel değil. Ben neler gördüm. Hatta siz daha avantajlısınız. Keçiboynuzu kürüyle bile artabileceğini düşünüyorum. Şimdi sırayla takviyeleri deneyip deneyip test yapma zamanı hangisinin fayda ettiğini göreceksin ve ona devam edip sonuca ulaşabilirsin diye düşünüyorum.
Inşallah canim bakalım doktorum ne diyecekKesinlikle engel değil. Ben neler gördüm. Hatta siz daha avantajlısınız. Keçiboynuzu kürüyle bile artabileceğini düşünüyorum. Şimdi sırayla takviyeleri deneyip deneyip test yapma zamanı hangisinin fayda ettiğini göreceksin ve ona devam edip sonuca ulaşabilirsin diye düşünüyorum.
Daha iyi değerde derken semen analizinden mi bahsettin canim.hareketlilik az yüzde 50 gibi olmalıymış ve malesef morfoloji 2 düşük.bu sebepten mi acaba olmadiCanm her bebekle ilgilikonuda bndn dha bilģsn cani gonulden blyrm. Ama burda sana katlmyrm evt bu is nasip isi doktrlr bile soylyr ama 2 yildr olmyrms arkdsn sence takviylerle olur mu degrlr artblr ama olur mu sence tabiki takviye alsn ona lafim yok hc bsy kullnmdan da olblr allah ol derse ama bilimsel acidan 2yil dogla yolda olmynca zor bnce. Cnku dha iyi degrlrde olmayana cok.seni sevyrm sadce fikir alisvrisi icn soyledm bunu:)
acikcasi canm ben degrlere rakmlra bu bebek konsunda cok takmyrm dha kotu evt semen analizlyle hamile klanlr oldu iyi dglrle olmadi senn morfoji 6 ya ciksada belki takviyelrle olmnyblŕ bu degslk bisy olan biriñ ilk aydan olyr olmayack birinde kac yil olmyr bnm 4yilolmadi amelyt flnda oldk degsimedi yani takviye kullan ama cokda ertleme maddi skntn yoksa bu konuyuDaha iyi değerde derken semen analizinden mi bahsettin canim.hareketlilik az yüzde 50 gibi olmalıymış ve malesef morfoloji 2 düşük.bu sebepten mi acaba olmadi
Malesef maddi sıkıntım var yani tüp bebek yapacak durumda değilim şu an.borc ödüyorum canim ya moralim bozuldu ya.gittigim hicbir doktor eşimden tahlil istemedi bir ton sorun yaşadım hsg yok laparakopi yok histeroskopi .şimdide klomen başlayacam.doktor değiştim hemen eşimi değerlendirdi.sonucu da attim.A
acikcasi canm ben degrlere rakmlra bu bebek konsunda cok takmyrm dha kotu evt semen analizlyle hamile klanlr oldu iyi dglrle olmadi senn morfoji 6 ya ciksada belki takviyelrle olmnyblŕ bu degslk bisy olan biriñ ilk aydan olyr olmayack birinde kac yil olmyr bnm 4yilolmadi amelyt flnda oldk degsimedi yani takviye kullan ama cokda ertleme maddi skntn yoksa bu konuyu
Moralinizi bozmayın,takviyeler yapmanızı öneririm sizin durumunz bizden ve tanıdğm birçok kişiden daha iyi durumda,umudunuzu kaybetmeyin :)Malesef maddi sıkıntım var yani tüp bebek yapacak durumda değilim şu an.borc ödüyorum canim ya moralim bozuldu ya.gittigim hicbir doktor eşimden tahlil istemedi bir ton sorun yaşadım hsg yok laparakopi yok histeroskopi .şimdide klomen başlayacam.doktor değiştim hemen eşimi değerlendirdi.sonucu da attim.
10 güne kadar sıkıntı yok demişlerdi. Ama sor kuzum istersen ara da yönlendiriyorlar seniKizlar adetin 9. Gunu rahim filmi cekleblr dimi gec olmz bugn olmadi sayilr oyuzden 9diyorumSaklicennet [USER=792699]@moonlovers kizlr randevu gunumu desgtrmm grekr mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?