- 26 Aralık 2016
- 443
- 424
- 103
- 43
Bence değerlerin düzelebilir.Bir kaç ay dene aynı yerde tekrar tahlil yaptır.Ben eşime keçiboynuzu kürü,havuç suyu,promen k,çakşır suyu içirdim iki ay.Kuruyemiş yedi.Değerlerimiz çok düzeldi doktorlar normal yolla olur dediler.Ama sonraki iki ay rahata verip hiç birini yapmayınca hepsi geri düştü tekrar ve tekrar tüp bebeğe başladık.Benim çok uzun zaman oldu ama o yüzden tekrar tüpe başladık.Malesef maddi sıkıntım var yani tüp bebek yapacak durumda değilim şu an.borc ödüyorum canim ya moralim bozuldu ya.gittigim hicbir doktor eşimden tahlil istemedi bir ton sorun yaşadım hsg yok laparakopi yok histeroskopi .şimdide klomen başlayacam.doktor değiştim hemen eşimi değerlendirdi.sonucu da attim.
Yetişir inşallah. Bende de vardı dedim ya irili ufaklıydı dr cetrotide başlayıp Gonal f dozunu bir tık yükseltmişti.Kızlar doktor kontrolünden çıktım yumurta boyutları 11-10-8 acaba 8 olanlar yetişirler mi zaten az yumurtam oluyor.
Gerçekten üzüldüm. Artı diğer üzüldüğüm nokta da eşinden bende bir gidip görüneyim belki benim değerlerimde bir problem vardır dememesi.Malesef maddi sıkıntım var yani tüp bebek yapacak durumda değilim şu an.borc ödüyorum canim ya moralim bozuldu ya.gittigim hicbir doktor eşimden tahlil istemedi bir ton sorun yaşadım hsg yok laparakopi yok histeroskopi .şimdide klomen başlayacam.doktor değiştim hemen eşimi değerlendirdi.sonucu da attim.
Moralini bozma canm senn normla yolla olmasa bile tuple sansn yuksek olr degrlrn guzel ben isteme suren cok uzunsa dye soyledm. Kac yil sonra kavusanlr vr bebegine n azndan esinde buyuk promblem yok bnce senn de rahim filmini faln cektr hazrlan maddi manevi bi bakmasin 1 yil sonra olms . Yani bu yolda cabalamak dua etmek gerek ben edimi evlrekapattm bsyde yapamdm 4 ylim gcti sadce durumu kabl edp akklilla davrnsydm keske . Sen ole yp dye dyrmMalesef maddi sıkıntım var yani tüp bebek yapacak durumda değilim şu an.borc ödüyorum canim ya moralim bozuldu ya.gittigim hicbir doktor eşimden tahlil istemedi bir ton sorun yaşadım hsg yok laparakopi yok histeroskopi .şimdide klomen başlayacam.doktor değiştim hemen eşimi değerlendirdi.sonucu da attim.
İnşallah canım cumartesi tekrar çağırdı bakalım ne durumda olacağız o zaman.Yetişir inşallah. Bende de vardı dedim ya irili ufaklıydı dr cetrotide başlayıp Gonal f dozunu bir tık yükseltmişti.
Bu arada e2 600 çıkmış nasıl sizce.Bugün iğnelerin 3. Günü.İnşallah canım cumartesi tekrar çağırdı bakalım ne durumda olacağız o zaman.
Canm sen nerde tedavi olyrsnİnşallah canım cumartesi tekrar çağırdı bakalım ne durumda olacağız o zaman.
Benim 3. İğnede 700 çıkmıştı bence gayet iyi ilerliyorsun.Bu arada e2 600 çıkmış nasıl sizce.Bugün iğnelerin 3. Günü.
İnşallah canım ya inşallah toplanır da kaliteli olurlar.Stresi hiç bitmiyor ki.Benim 3. İğnede 700 çıkmıştı bence gayet iyi ilerliyorsun.
Adetim 2 gün geçti bekliyorum hala
Adetim 2 gün geçti bekliyorum hala
[/QUOTE belki ilaclardan dolayi psikolji de tabi etkilemistr olur merak etme
Sperm
benm bildgm sayiniz ml de20 milyn dan fzla ama artirabilr hizinz fena degl morgolji 2 bu deger bzmde ole cikyrz .yani bzm sayimiz dha fzla ma gene gbelik olmyr morgolji sebb olyr belki ozmn. Degrlnz kotu dgl iyilestrrblr .kac yildr evlisznn cocuk istyrszn ona gore beklyp vitaminlrle desetklyblr yda tüp bbek dusunblrszn bna gore 1 yil kndilignden olmaysa beklemk vakit kaybiyms canm .
Haklisiniz bu konuda dikkãt etmiyorum . Bundan sonra dikkat edeceğim.Kendine sesli harf satın al, yeminle okuyamıyorum....
Bu ay olacak mo transferin yani çok heyecanlı.İnşallah çok mutlu olursun sonundaDr gecikebileceğini söylemişti. Hayırlısı artık.
İnşallah canım inşallah. Nasip olursa adetim fazla gecikmezse bu ay sonu inşallah olur.Bu ay olacak mo transferin yani çok heyecanlı.İnşallah çok mutlu olursun sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?