Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bence değerlerin düzelebilir.Bir kaç ay dene aynı yerde tekrar tahlil yaptır.Ben eşime keçiboynuzu kürü,havuç suyu,promen k,çakşır suyu içirdim iki ay.Kuruyemiş yedi.Değerlerimiz çok düzeldi doktorlar normal yolla olur dediler.Ama sonraki iki ay rahata verip hiç birini yapmayınca hepsi geri düştü tekrar ve tekrar tüp bebeğe başladık.Benim çok uzun zaman oldu ama o yüzden tekrar tüpe başladık.

Gerçekten üzüldüm. Artı diğer üzüldüğüm nokta da eşinden bende bir gidip görüneyim belki benim değerlerimde bir problem vardır dememesi.
Kadının işi daha meşakkatli erkeğin ki bir analize bakıyor diye ilk eşim kontrole gitti ve sorun onda çıktı ben son 5 aydın falan ayrıntılı dr gidiyorum o da tüp bebek için. Bu yanlış tabuyu yıkmak lazım. Halbuki zamanımızda ne değerli.. fakat geri dönüşü Yok. Maddi durumunuz problem teşkil ediyorsa size tavsiyem 3/4 ay takviye kullanın. İlk önce keçiboynuzu kürü ve şuan piyasada en uygun takviye olan promen k yı deneyin. Bitince tekrar bir test yaptırıp öncesi ve sonrası diye burada paylaşın. Güvenin bana bu konuda gerçekten tecrübeliyim. 3 ay sonunda eğer hiç bir değişme olmazsa takviyelere para harcamayın. Tüp bebek için birikime geçin. Birikim yaptıktan sonra sen ve eşin yumurta ve sperm kalitesini yükseltmek için 2 ay daha takviye alıp tüp bebeğe geçersiniz. Yine diyorum sizin değerlerinizden ümitliyim düzelmeyecek bir durumunuz yok. İleri harakete takılmışsınız %2 birşey ifade etmiyor +4 ve +3 ileri haraket demek ikisinin toplamı 31 olsa yetiyor. Kaldı ki 20 olanlar da hamile kalıyor. %50 ileri haraket olan ben hiç görmedim kim demişse yalan söylemiş. :) vardır ama istisnadır.

Moralini bozma canm senn normla yolla olmasa bile tuple sansn yuksek olr degrlrn guzel ben isteme suren cok uzunsa dye soyledm. Kac yil sonra kavusanlr vr bebegine n azndan esinde buyuk promblem yok bnce senn de rahim filmini faln cektr hazrlan maddi manevi bi bakmasin 1 yil sonra olms . Yani bu yolda cabalamak dua etmek gerek ben edimi evlrekapattm bsyde yapamdm 4 ylim gcti sadce durumu kabl edp akklilla davrnsydm keske . Sen ole yp dye dyrm

Kendine sesli harf satın al, yeminle okuyamıyorum....

Benimde eşimin sayısı düşük geldi doktor çokda düşük değil dedi(10 milyon) bu ay ilaç kullandı eşim artsın diye haftaya kontrole gideceğiz artmış mı diye bu arada hala hamile değilim bir yıl oldu evleneli bende sıkıntı yok . Doktor yaştan dolayı süreci hızlandıralım dedi aşılama yapacak herhalde acaba beklesek mi yoksa aşılamaya geçsek mi haftaya bakalım doktor ne diyecek benim durumda olan var mı acaba

Kızlar sağ tarafta 2 yumurtam vardı pazartesi 12-13 ml. Bugün yada dün çatlamış mıdır yada kaç olmuştur sizce ??? Ben bu işi anlamıyorum çok.

Kızlar doktora gittim eşimin sonuçlarını gösterdik. Morfoloji 2 .hareketli sperm tani +4 de 2 çok düşük dedi.klomen yazmıştı vazgeçti.olmaz dedi bu koşullarla ürolojiye yolladı eşimi.yada üniversite has.asilama yapın dedi.muayene etti beni.1 gün sonra adet olacam yumurtan daha çatlamamış dedi.normal mi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…