Vajinal mi yapıldı muayenem canimKızlar sağ tarafta 2 yumurtam vardı pazartesi 12-13 ml. Bugün yada dün çatlamış mıdır yada kaç olmuştur sizce ??? Ben bu işi anlamıyorum çok.
Evet cnm.Vajinal mi yapıldı muayenem canim
Çok korkuyorum o muayenedenEvet cnm.
Bence normal değil ama bu konuda çok bilgili değilim. Çatlamamış olması bu ay yumurtlamadığın anlamına geliyor. Çatlatlayıp spermle buluşursa gebelik olabilir. Üroloğa gözükmesi iyi olur. Varikosel muayenesi olsun sonra yol çizersiniz.Kızlar doktora gittim eşimin sonuçlarını gösterdik. Morfoloji 2 .hareketli sperm tani +4 de 2 çok düşük dedi.klomen yazmıştı vazgeçti.olmaz dedi bu koşullarla ürolojiye yolladı eşimi.yada üniversite has.asilama yapın dedi.muayene etti beni.1 gün sonra adet olacam yumurtan daha çatlamamış dedi.normal mi bu.
Korkma neden korkuyorsun. Hiç bir problem yaşamıyorsun sonra da alışıyorsun zaten.Çok korkuyorum o muayeneden
Ağrı oluyor mu daha önce hiç olmadım ondanKorkma neden korkuyorsun. Hiç bir problem yaşamıyorsun sonra da alışıyorsun zaten.
Yani yumurtayı gösterdi ekrandan bak burda görüyor musun çatlamamış dedi.o an düşünemedim 1 gün sonra adet olacam normal mi diye sormak. Hayırlısı artık rabbim yardımcımcimiz olsunBence normal değil ama bu konuda çok bilgili değilim. Çatlamamış olması bu ay yumurtlamadığın anlamına geliyor. Çatlatlayıp spermle buluşursa gebelik olabilir. Üroloğa gözükmesi iyi olur. Varikosel muayenesi olsun sonra yol çizersiniz.
BEnim hiç ağrı falan olmadı hatta hissetmedim de pekAğrı oluyor mu daha önce hiç olmadım ondan
Canim ilkte herkes bi cekiniyor sonra ne varnis diyor bazen aci hissi bile bana psiklojik geliyor beynimizde bitiyor her sey inandirabilsek keske kendimizi . ama bí tecrube yeterli olurBEnim hiç ağrı falan olmadı hatta hissetmedim de pektüp bebek aşamasında biraz oldu o da yumurtalar büyüdü dokunsam acıyordu ama o da korkutmasın. Sen çocuk nasıl doğurmayı düşünüyorsun ilişkide ağrı olmuyorsa muayenede de olmaz emin ol.
Deneyip gorecez canimBEnim hiç ağrı falan olmadı hatta hissetmedim de pektüp bebek aşamasında biraz oldu o da yumurtalar büyüdü dokunsam acıyordu ama o da korkutmasın. Sen çocuk nasıl doğurmayı düşünüyorsun ilişkide ağrı olmuyorsa muayenede de olmaz emin ol.
Bende senin gibi çok korkuyordum ve çekiniyorum ilk muayenede bunu yaşarsın ama diğerlerinde alışmış olursun ağrı da olmuyor canım merak etme ben artık gayet rahat muayene oluyorum sende alışırsın korkmanı gerektirecek Bi durum yok emin olAğrı oluyor mu daha önce hiç olmadım ondan
Sağol canim cokkk rahatlattin rahim emeğini bebekle taclandirsinBende senin gibi çok korkuyordum ve çekiniyorum ilk muayenede bunu yaşarsın ama diğerlerinde alışmış olursun ağrı da olmuyor canım merak etme ben artık gayet rahat muayene oluyorum sende alışırsın korkmanı gerektirecek Bi durum yok emin ol
Merhaba benim eşimde de testesteron hormonu düşük çıktı sayımız çok yüksekti son testte yarı yarıya düşmştü yine yüksek bir sayıda ama doktor iğne yazı eşime 3hafta kullancak sonra tekrar test yapcaklar bizim sorunumuz ileri hareketlilikte %7 çünkü ve morfolojide %4 ,eşime verilen iğnenin adı Sustanon 250mg ampul umarım işe yarar bu ay proxdeed plus vitamin,l arginine başladık ve keçiboynuzu kürü incir kürü yapıoruz bakcaz inş yarar bunlar bir sonuç alırsak yazacağım sizde yazın lütfen bu sorunu yazan herkes okumuş olur.Merhaba kızlar,1 senedir bizde sizlerin yaşadığı problemlerle uğraşyrz bugün doktor kontrolümüz vardı 1 ay önce testesteron hormonun düşük oldğnu ve sperm sayı ve hızının bundan dolayı düşük oldğnu demişti bize ilaç vermedi bitkisel bi macun kullandrdı ( liste şeklinde bir sürü ot,aktardan alıp bala katarak macun elde ettik )1 ay sonucunda testesteron dışında diğer hormonlar düzene girmiş ama testesteronda ilerleme yok bunun için TALES adında bi ilaç verdi kullanan yada bu ilaçla ilgili bilgisi olan var mı
Hangi doktora gidiyorsunuz acaba biz devlet hastanesine gittikMerhaba kızlar,1 senedir bizde sizlerin yaşadığı problemlerle uğraşyrz bugün doktor kontrolümüz vardı 1 ay önce testesteron hormonun düşük oldğnu ve sperm sayı ve hızının bundan dolayı düşük oldğnu demişti bize ilaç vermedi bitkisel bi macun kullandrdı ( liste şeklinde bir sürü ot,aktardan alıp bala katarak macun elde ettik )1 ay sonucunda testesteron dışında diğer hormonlar düzene girmiş ama testesteronda ilerleme yok bunun için TALES adında bi ilaç verdi kullanan yada bu ilaçla ilgili bilgisi olan var mı
bizimde sayı ve hareketlilik düşük aynı şeyleri bizde kullanıyoruz l arginin ve iğne hariç.yeni test yaptırmadık faydası olursa mutlaka yazın olur muMerhaba benim eşimde de testesteron hormonu düşük çıktı sayımız çok yüksekti son testte yarı yarıya düşmştü yine yüksek bir sayıda ama doktor iğne yazı eşime 3hafta kullancak sonra tekrar test yapcaklar bizim sorunumuz ileri hareketlilikte %7 çünkü ve morfolojide %4 ,eşime verilen iğnenin adı Sustanon 250mg ampul umarım işe yarar bu ay proxdeed plus vitamin,l arginine başladık ve keçiboynuzu kürü incir kürü yapıoruz bakcaz inş yarar bunlar bir sonuç alırsak yazacağım sizde yazın lütfen bu sorunu yazan herkes okumuş olur.
Amin canım hepimizinkini inşallahSağol canim cokkk rahatlattin rahim emeğini bebekle taclandirsin
Canim bizim ileri hareketlilik 2 ve morfolojisi de 2.siz asilama denediniz miMerhaba benim eşimde de testesteron hormonu düşük çıktı sayımız çok yüksekti son testte yarı yarıya düşmştü yine yüksek bir sayıda ama doktor iğne yazı eşime 3hafta kullancak sonra tekrar test yapcaklar bizim sorunumuz ileri hareketlilikte %7 çünkü ve morfolojide %4 ,eşime verilen iğnenin adı Sustanon 250mg ampul umarım işe yarar bu ay proxdeed plus vitamin,l arginine başladık ve keçiboynuzu kürü incir kürü yapıoruz bakcaz inş yarar bunlar bir sonuç alırsak yazacağım sizde yazın lütfen bu sorunu yazan herkes okumuş olur.
Bu değerlerle aşılama da vakit kaybetmeyin benceCanim bizim ileri hareketlilik 2 ve morfolojisi de 2.siz asilama denediniz mi
Yazacağım merk etmeyin sizde yazınbizimde sayı ve hareketlilik düşük aynı şeyleri bizde kullanıyoruz l arginin ve iğne hariç.yeni test yaptırmadık faydası olursa mutlaka yazın olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?