Yok canım denemedik çünkü proxdeed plusa yeni başladık spermlerin yenilenme ve düzelme süreci 3-6ayı buluyormş 15gündür kullanıuorz 2ay sonra test yapcaz bakalm gidişata göre ilaç iyi geliyorsa devam edeceğim normal yolla hamile kalabilmek için bu ilaçla kalan çok çünkü umudum var yoksa artık yapacak çok birşey kalmıyor mecbur aşılama tüp bebek başlayacağım yaşım 29Canim bizim ileri hareketlilik 2 ve morfolojisi de 2.siz asilama denediniz mi
Hangi doktora gidiyorsunuz devlet mi yada özelde prof falan mı testeronu direkt iğne daha çabuk yükseltiyor diyorlar vücut geliştirici birinden öğrendik bnu doktor tavsiyesiyle onlarda içiyormuşbizimde sayı ve hareketlilik düşük aynı şeyleri bizde kullanıyoruz l arginin ve iğne hariç.yeni test yaptırmadık faydası olursa mutlaka yazın olur mu
profa gitmedik biz henüz 3 ay denedık olmadı ürologa gittik proxeed önerdi 1 aydır onu ve kürleri kullanıyoruz 1 ay sonra tekrar test vercezHangi doktora gidiyorsunuz devlet mi yada özelde prof falan mı testeronu direkt iğne daha çabuk yükseltiyor diyorlar vücut geliştirici birinden öğrendik bnu doktor tavsiyesiyle onlarda içiyormuş
Trbznda özele gittik imperial bizim doktorumz bitkisel tedavi amaçlyr,iğne vermedi bayramdan sonra kontrolümz var eğer değişklk olmzsa iğne istcz daha etkili olr diyeHangi doktora gidiyorsunuz acaba biz devlet hastanesine gittik
Ay ben artık bekleyemiyor um ya 4 yıldır bekliyorum zatenYok canım denemedik çünkü proxdeed plusa yeni başladık spermlerin yenilenme ve düzelme süreci 3-6ayı buluyormş 15gündür kullanıuorz 2ay sonra test yapcaz bakalm gidişata göre ilaç iyi geliyorsa devam edeceğim normal yolla hamile kalabilmek için bu ilaçla kalan çok çünkü umudum var yoksa artık yapacak çok birşey kalmıyor mecbur aşılama tüp bebek başlayacağım yaşım 29
Canm moralini bozma hic konsantrasyon dedigin sperm miktari degil minsperm var iste sen hazirlan yine kendini ve esini guzel bi merkezde ins bebek sahibi olursun rakamarda cok takilma nasipte varsa olur sen mucadeleye devam etMerhaba kızlar. Ben eşimle araştırma hastanesine gittik bi Prof vardı birde ona görünelim dedik ve eşimden sperm testi benden hormon testi istedi. Benim sonuçlar normal çıktı. Fakat eşim oligospermi çıktı. Morfoloji sıfır ileri hareket sıfır konsantrasyon 4.5 ml çıktı. Bu değerler çok mu kötü. Normal yolla cocuk sahibi olmanız çok zor dedi. Muhtemelen tüp olacak. Biz bir sene takviye aldık hiç mi etki etmez. Çok üzülüyorum bana yardımcı olur musunuz iyi şeyler duymaya ihtiyacım var psikolojik olarak hiç iyi değilim
Canım öncelikle çok teşekkür ederim. Ben bu kadar kötü oldugunu bilmiyordum çünkü hep olur doğal yolla dediler araştırma hastanesinde kruger e göre yapıldı spermiogram en ince ayrıntısına kadar incelendi. Eğer 6 hafta sonrada böyle çıkarsa tüp bebek olacak. Morfoloji koca bir sıfır tüp tutmazsa diye korkuyorum. Eşimde çok üzülüyor. Üstelik çevremizden sürekli baskı görüyoruz. Oligospermi ne demek onu bile bilmiyorum. Mücadeleye devam edicem nefes alıyorsak herzaman umut vardır. Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasınCanm moralini bozma hic konsantrasyon dedigin sperm miktari degil minsperm var iste sen hazirlan yine kendini ve esini guzel bi merkezde ins bebek sahibi olursun rakamarda cok takilma nasipte varsa olur sen mucadeleye devam et
Canm siz de hareketlilk var sadce ileri dogusal yok buda tup bbekde o kadae onemli degil sıkma canini sansin tabiki var tup bebek bence biraz da artik hastanenin lab. deneyimi bilginsi tabiki en onemlisi nasip ama sizde haretlilk var uzulme o yuzden elinden geleni yap hic belli olmaz bu isler Allahin takdiri ins olr bozma sakin moralini.Buda spermiogram
Şuan beni çok mutlu ettin Allah yüzünü her daim güldürsün inşallah. Çok sevindim şansımız olsunda en kötü tüp yaparız Allah tüm isteyenlere versin canımCanm siz de hareketlilk var sadce ileri dogusal yok buda tup bbekde o kadae onemli degil sıkma canini sansin tabiki var tup bebek bence biraz da artik hastanenin lab. deneyimi bilginsi tabiki en onemlisi nasip ama sizde haretlilk var uzulme o yuzden elinden geleni yap hic belli olmaz bu isler Allahin takdiri ins olr bozma sakin moralini.
Sayinizi artirabilrsizn takviylerle vitaminlerle keci boynuzu kuru gibi.. vitamileri arkadaslar tavsiye edecektir ama sayi var hizda var bnce artik sonrasi nasip kimin sansi az faza burda degistiini gordum benn oyuzden net bisey ykk.denemeden ogrenemecgiz hic birımizŞuan beni çok mutlu ettin Allah yüzünü her daim güldürsün inşallah. Çok sevindim şansımız olsunda en kötü tüp yaparız Allah tüm isteyenlere versin canım
Bu sonuçlarda büyük bir problem Yok. Doğrusal olmayan hızlı ile ileri hızlı arasında da fark Yok.dünya sağlık örgütü artık o ikisini bir tutuyor ayrımı kabul etmiyor ikisi toplamı %31 olsa yetiyor. İleri doğrusal olmayan diye ayırdıkları spermlerlede normal yolla hamile kalan bir çok kadın var. Morfoloji de baş anomalisi biraz yüksek. Normal yolla hamile kalınmaz diye birşey yok ama morfoloji biraz zaman aldırabiliyor. Bence sizde sayı düşük. Morfoloji için evicap e vitamini deneyin belki faydasını görürsünüz.Buda spermiogram
Canım bir seneden beri e vitamini arginin ve carnitin kullanıyo eşim keçiboynuzu kürüde 4 ay filan kullandık hiç değişmiyor bırakınca ilaçları daha beter oluyo. Eşimde bende çok yorulduk artık. Zaten kk olmasaydı ben bu kadar takviye vitaminleri öğrenip eşime içiremezdim. Allah razı olsun burdaki arkadaşlardan çok şey öğrendim. Çok yazmıyorum buraya ama hep takip ediyorum burayı özellikle bu topiği. Herşey Allah tan nasipten ötesi yok.Sayinizi artirabilrsizn takviylerle vitaminlerle keci boynuzu kuru gibi.. vitamileri arkadaslar tavsiye edecektir ama sayi var hizda var bnce artik sonrasi nasip kimin sansi az faza burda degistiini gordum benn oyuzden net bisey ykk.denemeden ogrenemecgiz hic birımiz
Siz artık profosyonel olmuşsunuz burda. Sizi biliyorum çok uğraştığınızı ne kadar üzüldüğünüzü inşallah çabalarınız karşılık bulur. Aslında iki ay önce sayı 34 ml du şimdi daha da düştü. E vitamini 7 aydır kullanıyor hiç aksatmiyor. Arginin karnitin hep kullanıyor. Ama eşimin midesi bulanıyor artık ilaçlardan. Tüp bebek yapalım diyo onuda anlıyorum. Ama morfoloji 0 çıktı ben ona takıldım biraz. Doktor çok ertelemeyin dedi 6 hafta sonra tekrar örmek istedi.rapor çıkarsa çok iyi olur bizim için. Çünkü yaşadığımız yer çok küçük ve Erzurum araştırmaya gidiyoruz yani çok masraf oluyor. En azından rapor alırsak bu yarı yarıya düşer diye tahmin ediyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahBu sonuçlarda büyük bir problem Yok. Doğrusal olmayan hızlı ile ileri hızlı arasında da fark Yok.dünya sağlık örgütü artık o ikisini bir tutuyor ayrımı kabul etmiyor ikisi toplamı %31 olsa yetiyor. İleri doğrusal olmayan diye ayırdıkları spermlerlede normal yolla hamile kalan bir çok kadın var. Morfoloji de baş anomalisi biraz yüksek. Normal yolla hamile kalınmaz diye birşey yok ama morfoloji biraz zaman aldırabiliyor. Bence sizde sayı düşük. Morfoloji için evicap e vitamini deneyin belki faydasını görürsünüz.
Tüp bebeğe gelecek olursak siz de baya baya şans var. Benim eşimin ileri doğrusal olmayan haraket %2 ileri zaten hiç Yok haraketsiz 90 küsür morfoloji 0 ve maaşallah benim minnoşlarıma 3 tane iyi kalite ve beni bekliyorlar donmuş bir şekilde. Benim için bir hayaldi ama rabbim nasip edecekse oluyor gerçekten. İnşallah hepimize nasip eder.
Proxdeedten beklentim var o yüzden bekleyeceğim çünkü aşılama ve tüptede tutmama ihtmali var dğerleei yükseltip öyle onlara gitmek en azından bana daha mantıklı geliyorAy ben artık bekleyemiyor um ya 4 yıldır bekliyorum zaten
Sonucu mutlaka yazmanızı rica ediyorum bende yazacağım inş yarıyordurprofa gitmedik biz henüz 3 ay denedık olmadı ürologa gittik proxeed önerdi 1 aydır onu ve kürleri kullanıyoruz 1 ay sonra tekrar test vercez
Eşimde bgn bir ateş durumu var hormon ilaçları ateş yapıyor ve yağlı iğne oluyomş çok kalçası ağrıyor inş bütün bunlara değer de düzelirTrbznda özele gittik imperial bizim doktorumz bitkisel tedavi amaçlyr,iğne vermedi bayramdan sonra kontrolümz var eğer değişklk olmzsa iğne istcz daha etkili olr diye
Fazla e vitamini de zararlı olabiliyor bence ara verin 3/4 hafta kullanmayın. Gerçekten zorlayıcı bir süreç. Geçmişi okuduysanız bize de hiçbirşeyin fayda etmediğini biliyorsunuzdur. Bazen kapasitenin üzerine çıkamıyorlar elden de birşey gelmiyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Siz artık profosyonel olmuşsunuz burda. Sizi biliyorum çok uğraştığınızı ne kadar üzüldüğünüzü inşallah çabalarınız karşılık bulur. Aslında iki ay önce sayı 34 ml du şimdi daha da düştü. E vitamini 7 aydır kullanıyor hiç aksatmiyor. Arginin karnitin hep kullanıyor. Ama eşimin midesi bulanıyor artık ilaçlardan. Tüp bebek yapalım diyo onuda anlıyorum. Ama morfoloji 0 çıktı ben ona takıldım biraz. Doktor çok ertelemeyin dedi 6 hafta sonra tekrar örmek istedi.rapor çıkarsa çok iyi olur bizim için. Çünkü yaşadığımız yer çok küçük ve Erzurum araştırmaya gidiyoruz yani çok masraf oluyor. En azından rapor alırsak bu yarı yarıya düşer diye tahmin ediyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
inşallah tabi yazarımSonucu mutlaka yazmanızı rica ediyorum bende yazacağım inş yarıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?