Evet biliyorum özellikle karaciğere zarar veriyormuş ki benim eşim asker bu sene sağlık kontrolünden geçicek karaciğerde yağlanma olunca mesleğe almıyorlar. En iyisi kendimizi tüp bebeğe hazırlamak olucak Allah bizi bununla sınıyor olsun Herşey Allah tan deyip yolumuza devam edicez. Allah herkesin yardımcısı olsunFazla e vitamini de zararlı olabiliyor bence ara verin 3/4 hafta kullanmayın. Gerçekten zorlayıcı bir süreç. Geçmişi okuduysanız bize de hiçbirşeyin fayda etmediğini biliyorsunuzdur. Bazen kapasitenin üzerine çıkamıyorlar elden de birşey gelmiyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Temmuza kendin mi ertledin canin. Genetik taramayi kim istedi. Cokme canm durumun koru degl ki bu surcte ins guzel hazirlanip dogru karari verecegiz nasibimiz nerdeyse cagricak bizi zaten. Zaten baskentte gidenler bize fikir olacak bu surecte belki senden once baslarim sana da yardimci olur fikir veririmsende yine arasttrsn uzulme az kaldi ins. Cuma gidecegim ben gene izlenimlerimi soylerim ama kafam seye takildi hareket olmadigi icn kaliteli ebriyo olusumu dedigi seyi anlamadim morfoloji sifir falan olnca belki ole olabilir diye dusunuyorum bende canlilik testi yaptir bide istersen canim.Allah yardimcin olsun .buralarda ol gitme lutfen destek olalim :)Selam kızlar. Nasılsınız? T Tubeee canım bahçeciye gittim. Doktor soğuk geldi biraz ya da benim aklım göğşen hocada kaldığı için öyle geldi. Süreçte hep kendim ilgileniyorum dedi. Berfu Demire gittim. Rahim filmine baktı. Oda tüpler açık rahimde perde var dedi. İyice kafam karıştı. Eşimin sperm sonuçlarına baktıktan sonra Kaliteli embriyo şansımız hareket olmadığı için düşer dedi. Ama yaşın avantaj bizim için dedi. Nerede yaptıracağıma hala karar veremedim. Gerçi temmuzda başlamayı düşünüyoruz o yüzden karar vermek için çok erken daha. Bu arada ailem bilmiyor tüp bebek yaptıracağımı. Annem sürekli soruyor. Hastaneye gidin falan diyor. Psikolojik olarak şimdiden çöktüm yane yapacağımı şaşırdım. Bide genetik taramadan geçmemiz lazım...
Göğşen Hoca sigarayı bırak 3 ay sonra gelin dedi. Sigarayı bırakmasına vesile oldu eşimin. Bizde sigarayı bırakmışken 3 ay daha bekleyelim dedik. Kafamı karıştıran biri tüpler tıkalı diyor biri rahimde perde var diyor. Yeniden rahim filmi mi çektirsem ne yapsam bilemedim. Canım genetik taramayı kendimiz yaptırmak istiyoruz. Bizim akraba evliliği var o yüzden. Başkentte pgt varmıydı. Doğru söylüyorsun Nasibimiz çağıracak. Morfolojide 0 bizde. Canlılık testini tüp bebekten önce yaptıralım diyoruz. DNA hasar testi de yaptırmayı düşünüyoruz zaten. Hem sigaranın etkisini de görmüş oluruz.Temmuza kendin mi ertledin canin. Genetik taramayi kim istedi. Cokme canm durumun koru degl ki bu surcte ins guzel hazirlanip dogru karari verecegiz nasibimiz nerdeyse cagricak bizi zaten. Zaten baskentte gidenler bize fikir olacak bu surecte belki senden once baslarim sana da yardimci olur fikir veririmsende yine arasttrsn uzulme az kaldi ins. Cuma gidecegim ben gene izlenimlerimi soylerim ama kafam seye takildi hareket olmadigi icn kaliteli ebriyo olusumu dedigi seyi anlamadim morfoloji sifir falan olnca belki ole olabilir diye dusunuyorum bende canlilik testi yaptir bide istersen canim.Allah yardimcin olsun .buralarda ol gitme lutfen destek olalim :)
Benim esimde bi kilinik de tedevi oldu ogun birakti sigariyi bizde gene 2 bucuk ay beklems olacagiz sigaradan sonra . Var pgt ama sanki oraya gidenelr cok yaptrmamis sanirim dusuklerden sonra falan oneriyor gogsen hoca ben ole anladim ya da. Orda yaziyordu pgt falan giriste... biz de ogun biraktigini soyledik bize 3 ay falan demedi belki sayi fakan iyi diye ole bisey demedi testle film istedi sadce zaten bu surec dedi ne xaman baslyacgmiz belļi olmaz dedi ben hemen baslamak istemiyorum deyince .bakalim esim test de versin ben mayis sonu baslamak istiyorim ikinci adet sonrasi oluyor . Bayram izni flan iyi olur diye dusunyrm ama ins hocalrda izne cikmaz:)Göğşen Hoca sigarayı bırak 3 ay sonra gelin dedi. Sigarayı bırakmasına vesile oldu eşimin. Bizde sigarayı bırakmışken 3 ay daha bekleyelim dedik. Kafamı karıştıran biri tüpler tıkalı diyor biri rahimde perde var diyor. Yeniden rahim filmi mi çektirsem ne yapsam bilemedim. Canım genetik taramayı kendimiz yaptırmak istiyoruz. Bizim akraba evliliği var o yüzden. Başkentte pgt varmıydı. Doğru söylüyorsun Nasibimiz çağıracak. Morfolojide 0 bizde. Canlılık testini tüp bebekten önce yaptıralım diyoruz. DNA hasar testi de yaptırmayı düşünüyoruz zaten. Hem sigaranın etkisini de görmüş oluruz.
Benim esimde bi kilinik de tedevi oldu ogun birakti sigariyi bizde gene 2 bucuk ay beklems olacagiz sigaradan sonra . Var pgt ama sanki oraya gidenelr cok yaptrmamis sanirim dusuklerden sonra falan oneriyor gogsen hoca ben ole anladim ya da. Orda yaziyordu pgt falan giriste... biz de ogun biraktigini soyledik bize 3 ay falan demedi belki sayi fakan iyi diye ole bisey demedi testle film istedi sadce zaten bu surec dedi ne xaman baslyacgmiz belļi olmaz dedi ben hemen baslamak istemiyorum deyince .bakalim esim test de versin ben mayis sonu baslamak istiyorim ikinci adet sonrasi oluyor . Bayram izni flan iyi olur diye dusunyrm ama ins hocalrda izne cikmaz:)
[/QUOTE
Hayırlısı olsun bakalım canım. Sizde inşallah güzel sonuçlar alırsınız.
Hiç üzülme canını da sıkma. Rahimde perde ben oluyor bilmiyorum ama sorunsa ilk onu çöz bebekten önce...Selam kızlar. Nasılsınız? T Tubeee canım bahçeciye gittim. Doktor soğuk geldi biraz ya da benim aklım göğşen hocada kaldığı için öyle geldi. Süreçte hep kendim ilgileniyorum dedi. Berfu Demire gittim. Rahim filmine baktı. Oda tüpler açık rahimde perde var dedi. İyice kafam karıştı. Eşimin sperm sonuçlarına baktıktan sonra Kaliteli embriyo şansımız hareket olmadığı için düşer dedi. Ama yaşın avantaj bizim için dedi. Nerede yaptıracağıma hala karar veremedim. Gerçi temmuzda başlamayı düşünüyoruz o yüzden karar vermek için çok erken daha. Bu arada ailem bilmiyor tüp bebek yaptıracağımı. Annem sürekli soruyor. Hastaneye gidin falan diyor. Psikolojik olarak şimdiden çöktüm yane yapacağımı şaşırdım. Bide genetik taramadan geçmemiz lazım...
Yumurta başına 200den hesaplarsak 9 yumoş görünüyor sankiBende bugün kontrolüm vardı e2 1800 olmuş.Sanki bu tedavim daha uzun sürdü.gonalf 225 kullanıyorum başından beri bir de menegon.İki gündür de cetrodite kullanıyorum.Çarşamba bir daha çağırdı.5. Kontrol olacak.Cuma ya da cumartesi toplarız dedi.Bugün iğnelerin 8. günü.Yumurtalarım yavaş mı büyüyor acaba.
Hareket hiç yok maalesef. Nerden başlayacağım, nasıl başlayacağım çok kararsız kaldım. Bir de üstüne aksilikler çıkınca acaba hiç anne olamayacakmışım gibi düşünüyorum korkuyorum. 7 yıllık evliliğimizde bir kere bile adetim gecikmedi. Hiç test yapmadım. Evlendikten hemen sonra hamile kalanları görünce içim burkuluyor.Hiç üzülme canını da sıkma. Rahimde perde ben oluyor bilmiyorum ama sorunsa ilk onu çöz bebekten önce...Afilim92 canım sende perde varmıydı? Aklımda öyle kalmış.
Eşinde yerinde haraket de Yok muydu? Bizde de neredeyse haraket yoktu çok azdı ama kaliteli embriyom oldu çok şükür Allah’ıma. Demoralize olma hiç belli olmaz bu işler. Bende çok korkuyordum döllenme bile olmaz diye ama hiç de öyle olmadı.
Aile konusunda bende kimseye söylemedim tüp bebek yaptığımı. Söylemeyi de düşünmüyorum. Kendimle mi ilgileneceğim annemi mi teselli edeceğim millete mi izahat vereceğim. Hiç uğraşamam. Eşim ve ben üstesinden geldik sayılır. Rabbim hepimizin yolunu açıp yardımcımız olsun.
İnşallah canım ya az kaldı toplamaya heyecan stres arttıkça arttı.İnşllah pgt ye gidecek kadar 5. güne kalabilir.Sen hala adet olmadın mı?Yumurta başına 200den hesaplarsak 9 yumoş görünüyor sanki
Yumurta gelişimde kişiden kişiye değişiyor ben 8 gün iğne kullanmıştım ve pco var. Olmayanlar daha çok kullanıyor diye biliyorum ben bir sıkıntı görmedim kötü düşünme bence güzel ilerliyor :)
Adetim gecikti kaç gündür ağrılarım var ama olamıyorum. Nasipse olunca başlayacağım.Hareket hiç yok maalesef. Nerden başlayacağım, nasıl başlayacağım çok kararsız kaldım. Bir de üstüne aksilikler çıkınca acaba hiç anne olamayacakmışım gibi düşünüyorum korkuyorum. 7 yıllık evliliğimizde bir kere bile adetim gecikmedi. Hiç test yapmadım. Evlendikten hemen sonra hamile kalanları görünce içim burkuluyor.Bu da bizim sınavımız diyorum. Rabbime dua ediyorum.
Senin transferin ne zaman inşallah hayırlısıyla sımsıkı tutunur bebişin sana.
Maalesefİnşallah canım ya az kaldı toplamaya heyecan stres arttıkça arttı.İnşllah pgt ye gidecek kadar 5. güne kalabilir.Sen hala adet olmadın mı?
Evet canim dogru hatırlıyorsun.Hiç üzülme canını da sıkma. Rahimde perde ben oluyor bilmiyorum ama sorunsa ilk onu çöz bebekten önce...Afilim92 canım sende perde varmıydı? Aklımda öyle kalmış.
Eşinde yerinde haraket de Yok muydu? Bizde de neredeyse haraket yoktu çok azdı ama kaliteli embriyom oldu çok şükür Allah’ıma. Demoralize olma hiç belli olmaz bu işler. Bende çok korkuyordum döllenme bile olmaz diye ama hiç de öyle olmadı.
Aile konusunda bende kimseye söylemedim tüp bebek yaptığımı. Söylemeyi de düşünmüyorum. Kendimle mi ilgileneceğim annemi mi teselli edeceğim millete mi izahat vereceğim. Hiç uğraşamam. Eşim ve ben üstesinden geldik sayılır. Rabbim hepimizin yolunu açıp yardımcımız olsun.
Hamileliğin nasıl geçmişti peki? Doktorun biri perdeden bahsetmedi tüplerin tıkalı olduğunu söyledi. Diğeride tüplerin açık perde var dedi.Evet canim dogru hatırlıyorsun.
Nasılsiniz? Hic giremiyorum topige
Ben evliligimin basinda ameliyat olmuştum. Hamileligimi etkilemedi canim.Hamileliğin nasıl geçmişti peki? Doktorun biri perdeden bahsetmedi tüplerin tıkalı olduğunu söyledi. Diğeride tüplerin açık perde var dedi.
Allah yardmcimiz olsun . Hayirli haberlerle ins. Nerde baslyacaksin nasipseBende kimseye söylemicem gerek yok bizde yarın doktora gideceğiz eşim tahlil verecek ona göre hareket ederiz sonucu yazarım size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?