Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hamileliğin nasıl geçmişti peki? Doktorun biri perdeden bahsetmedi tüplerin tıkalı olduğunu söyledi. Diğeride tüplerin açık perde var dedi.

Merhaba, bende hsg sonucunda rahimin üst kısmının basık, y şeklinde olduğu ve bir tüpte de genişleme olduğu görülmüştü, birkaç doktor da teyit ettikten sonra laproskopi ve histeroskopi operasyonları geçirdim. Rahmi genişletmişler ve tüpü temizlemişler. Şimdi hamileliğimde sıkıntı yaşamadım çok şükür. Perde derinse tüp bebek de olsa embriyo için yeterli alan olmadığından düşük sebebi olabiliyor.
 
Arkadaşlar bugün tv izlerken tüp bebek konusunda bir dr konuşmasına denk geldim. Rahim filmi çekilmeden rahim ve tüplerle ilgili problem olup olmadığının tespit ve tedavisi yapılmadan tüp bebek yapmak büyük bir kayıptır dedi. Dikkat edelim rahim ve tüpler üzerine duralım. Burada senelerce tedavi görmüş ama olumsuz sonuçlanmış bayanlarda sonradan tüpte sıvı veya rahim şekil bozukluğu tarzı şeylerden dolayı negatif denemelere rastlamıştım tedavi edildikten sonra gebe kalmışlardı. Gittiği bazı dr lar anlamamış.
 
Canım bende bunlarla ilgili kararsızlıktayım. Çünkü gittiğim ilk doktor rahimde şekil boxukluğu var ama dezavantaj değil dedi. Bahçecideki doktorda rahimde perde var dedi. Ama her ikisi de tüp bebekte bunlar sorun yaratır önce bunları tedavi edelim demedi.
 
Kızlar merhaba. Yardımınıza ihtiyacım var geçen sene mayıs ayında hamile kaldım ve 6 haftalıkların düşük yaptım. 6 aydır deniyoruz hamile kalamadım. Bende fsh yüksekliği var. Bu ay eşimde test verdi. Hiç beklemediğimiz bir şeydi. Test sonuçlarını da eklicem. Ne yapmamız lazım doktor emodex verdi .3 ay kullan dedi ama her ay test verecek. Hamileliğe engel değil doktor ama bilemedim. Yumurta rezervimde azalma var sizce beklemeden aşılama yada tüp bebek mi yaptırmalıyız. Bu değerlerle hamile kalanınız var yardımınıza ihtiyacım var
 

Eklentiler

  • image.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 58
  • image.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 60
Morfoloji kısmını bilemyrm ama sayı ve hız gayet iyi,ileri hız için havuç kürü yapablrsnz.Bence kürlerle deneyin normal yolla hamile kalmşsnz tekrarı neden olmasn :)
 
Ce
Morfoloji kısmını bilemyrm ama sayı ve hız gayet iyi,ileri hız için havuç kürü yapablrsnz.Bence kürlerle deneyin normal yolla hamile kalmşsnz tekrarı neden olmasn :)
cevabınız için çok teşekkür ederim. hangi kürleri yapmalıyım. Bugün keçiboynuzu kürüne başladım. Bununla birlikte havuç kürü mü uygulamalıyım.
 
Bence herhangi bir sorun yok. Sen yumurtladığından emin ol. Hatta sende takviye kullan. Prowomen gibi takviyeler bende fsh düşürmüştü.
 
Bence herhangi bir sorun yok. Sen yumurtladığından emin ol. Hatta sende takviye kullan. Prowomen gibi takviyeler bende fsh düşürmüştü.
FSH en son 13,50 çıktı amh 0,90 çıktı çok iyi değil durumum. hayıt otu içtim o ay 6 ya düştü sonraki ay aslan pençesi içtim 8 di sonra tekrar 13 çıktı sizin nasıldı değerleriniz? hangi marka içtiniz takviye ? eşimin morfoloji ve ileri hız galiba sıkıntılı. İleri hızın 25 olması gerekiyormuş
 
Ben eşinizde problemler göremiyorum açıkçası. Dr ne verdiyse kullansın. O değerle hamile kalanlar var. İleri hız 2 ileri yavaş 20 morfoloji 1 ile hamile kalanda oldu çok yüksek değerlerle kalamayan da oldu. Bence sen kendine de yoğunlaş. Benim fsh yüksek değildi 7 den 5e düştü. Amh sorunum yok hatta pco var. lifetime resveratrol kullandım. Günde 1 tane 1 tanede inofolik ve omega 3. Bunlar bitince prowomen kullanıp tüp bebek yaptırdım. Bizde sorun erkek faktörü.
 
Sizin değerleriniz çok iyiymiş. Prowomen fsh düşürüyor öğrendim çok teşekkürler bende başlayayım ozaman. Allah hepimize hayırlısını nasip etsin.
 
Ben de hayit otu aslanpencesi falam dye karisik bi cay aldim onu iciyorum ins faydasi olur ben de fsh 8 ama biraz daha dusse iui olur . Demek faydi oluyor
 
Kızlar Genart ile görüşeceğiz birde. Bu merkeze giden olumlu sonuç alan varmı ? Volkan Baltacı var hemde genetik uzmanı Onunla görüşeceğiz.
Genartı kesinlikle önermem canım. Akılları fikirleri para. Benim 3 tüp bebekte en çok parayı oraya verip kötü senaryoyu orada yaşamıştım. Tedaviden sonra Volkan'ın karısı Aysun bize çocuğunuz olmaz bile demişti. Biliyorsun bizim durumlarımız aynı.
 
Pislik şimdi gidip hamileyim sırf söylemek içim geldim de...
 
Bir de dedi ki biz Ankaradaki en ileri teknolojiyi kullanıyoruz. En iyi sperm seçme yöntemiyle seçtik vs.
Yılların Ankara üniversitesinde oldu işte imkansız olan. Yeter ki Allah nasip etsin.
Kesinlikle yerer ki nasip olsun. Ol derse olur işte. Ama maalesef ki sözüm meclisten dışarıya bazı entellektüel eğitimli kesim bilim haricini dikkate Almıyorlar dile bile getirmeyip emin ve net konuşuyorlar çok yazık. Ne olmazların okudum.
Burada bir kadın 12 cm miyomla hamile kalıp doğurmuş. Sorsan alınmalı olmaz derlerdi. Çok şükür canım. Kucağına da alacağın günleri gör inşallah.
 
Az önce çıktım canım cuma sabah 9 da opu olacak.Kendi doktorum yokmuş başka bir doktor yapacak.Heyecanlı bekleyiş başladı.E 2 yaptılar sonucunu bekliyorum.
Hadi innss bol kaliteli yumoslrla gel . Yum toplama isini baska doktor yapmasi fark etmez heralde ama keske kendi doktrlmz yapsa ben de bu konuyla ilgili cekincelerim var
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…