Hamileliğin nasıl geçmişti peki? Doktorun biri perdeden bahsetmedi tüplerin tıkalı olduğunu söyledi. Diğeride tüplerin açık perde var dedi.
Canm genart degl de novart ahmet mehmet ikiz hocalr varmis onlarla ilgili guzel seyler duymustmKızlar Genart ile görüşeceğiz birde. Bu merkeze giden olumlu sonuç alan varmı ? Volkan Baltacı var hemde genetik uzmanı Onunla görüşeceğiz.
oraya da gidebilirim canım ama genarta genetik için gideceğim.Canm genart degl de novart ahmet mehmet ikiz hocalr varmis onlarla ilgili guzel seyler duymustm
Canım bende bunlarla ilgili kararsızlıktayım. Çünkü gittiğim ilk doktor rahimde şekil boxukluğu var ama dezavantaj değil dedi. Bahçecideki doktorda rahimde perde var dedi. Ama her ikisi de tüp bebekte bunlar sorun yaratır önce bunları tedavi edelim demedi.Arkadaşlar bugün tv izlerken tüp bebek konusunda bir dr konuşmasına denk geldim. Rahim filmi çekilmeden rahim ve tüplerle ilgili problem olup olmadığının tespit ve tedavisi yapılmadan tüp bebek yapmak büyük bir kayıptır dedi. Dikkat edelim rahim ve tüpler üzerine duralım. Burada senelerce tedavi görmüş ama olumsuz sonuçlanmış bayanlarda sonradan tüpte sıvı veya rahim şekil bozukluğu tarzı şeylerden dolayı negatif denemelere rastlamıştım tedavi edildikten sonra gebe kalmışlardı. Gittiği bazı dr lar anlamamış.
Morfoloji kısmını bilemyrm ama sayı ve hız gayet iyi,ileri hız için havuç kürü yapablrsnz.Bence kürlerle deneyin normal yolla hamile kalmşsnz tekrarı neden olmasn :)Kızlar merhaba. Yardımınıza ihtiyacım var geçen sene mayıs ayında hamile kaldım ve 6 haftalıkların düşük yaptım. 6 aydır deniyoruz hamile kalamadım. Bende fsh yüksekliği var. Bu ay eşimde test verdi. Hiç beklemediğimiz bir şeydi. Test sonuçlarını da eklicem. Ne yapmamız lazım doktor emodex verdi .3 ay kullan dedi ama her ay test verecek. Hamileliğe engel değil doktor ama bilemedim. Yumurta rezervimde azalma var sizce beklemeden aşılama yada tüp bebek mi yaptırmalıyız. Bu değerlerle hamile kalanınız var yardımınıza ihtiyacım var
cevabınız için çok teşekkür ederim. hangi kürleri yapmalıyım. Bugün keçiboynuzu kürüne başladım. Bununla birlikte havuç kürü mü uygulamalıyım.Morfoloji kısmını bilemyrm ama sayı ve hız gayet iyi,ileri hız için havuç kürü yapablrsnz.Bence kürlerle deneyin normal yolla hamile kalmşsnz tekrarı neden olmasn :)
Bence herhangi bir sorun yok. Sen yumurtladığından emin ol. Hatta sende takviye kullan. Prowomen gibi takviyeler bende fsh düşürmüştü.Kızlar merhaba. Yardımınıza ihtiyacım var geçen sene mayıs ayında hamile kaldım ve 6 haftalıkların düşük yaptım. 6 aydır deniyoruz hamile kalamadım. Bende fsh yüksekliği var. Bu ay eşimde test verdi. Hiç beklemediğimiz bir şeydi. Test sonuçlarını da eklicem. Ne yapmamız lazım doktor emodex verdi .3 ay kullan dedi ama her ay test verecek. Hamileliğe engel değil doktor ama bilemedim. Yumurta rezervimde azalma var sizce beklemeden aşılama yada tüp bebek mi yaptırmalıyız. Bu değerlerle hamile kalanınız var yardımınıza ihtiyacım var
FSH en son 13,50 çıktı amh 0,90 çıktı çok iyi değil durumum. hayıt otu içtim o ay 6 ya düştü sonraki ay aslan pençesi içtim 8 di sonra tekrar 13 çıktı sizin nasıldı değerleriniz? hangi marka içtiniz takviye ? eşimin morfoloji ve ileri hız galiba sıkıntılı. İleri hızın 25 olması gerekiyormuşBence herhangi bir sorun yok. Sen yumurtladığından emin ol. Hatta sende takviye kullan. Prowomen gibi takviyeler bende fsh düşürmüştü.
Ben eşinizde problemler göremiyorum açıkçası. Dr ne verdiyse kullansın. O değerle hamile kalanlar var. İleri hız 2 ileri yavaş 20 morfoloji 1 ile hamile kalanda oldu çok yüksek değerlerle kalamayan da oldu. Bence sen kendine de yoğunlaş. Benim fsh yüksek değildi 7 den 5e düştü. Amh sorunum yok hatta pco var. lifetime resveratrol kullandım. Günde 1 tane 1 tanede inofolik ve omega 3. Bunlar bitince prowomen kullanıp tüp bebek yaptırdım. Bizde sorun erkek faktörü.FSH en son 13,50 çıktı amh 0,90 çıktı çok iyi değil durumum. hayıt otu içtim o ay 6 ya düştü sonraki ay aslan pençesi içtim 8 di sonra tekrar 13 çıktı sizin nasıldı değerleriniz? hangi marka içtiniz takviye ? eşimin morfoloji ve ileri hız galiba sıkıntılı. İleri hızın 25 olması gerekiyormuş
Sizin değerleriniz çok iyiymiş. Prowomen fsh düşürüyor öğrendim çok teşekkürler bende başlayayım ozaman. Allah hepimize hayırlısını nasip etsin.Ben eşinizde problemler göremiyorum açıkçası. Dr ne verdiyse kullansın. O değerle hamile kalanlar var. İleri hız 2 ileri yavaş 20 morfoloji 1 ile hamile kalanda oldu çok yüksek değerlerle kalamayan da oldu. Bence sen kendine de yoğunlaş. Benim fsh yüksek değildi 7 den 5e düştü. Amh sorunum yok hatta pco var. lifetime resveratrol kullandım. Günde 1 tane 1 tanede inofolik ve omega 3. Bunlar bitince prowomen kullanıp tüp bebek yaptırdım. Bizde sorun erkek faktörü.
Ben de hayit otu aslanpencesi falam dye karisik bi cay aldim onu iciyorum ins faydasi olur ben de fsh 8 ama biraz daha dusse iui olur . Demek faydi oluyorFSH en son 13,50 çıktı amh 0,90 çıktı çok iyi değil durumum. hayıt otu içtim o ay 6 ya düştü sonraki ay aslan pençesi içtim 8 di sonra tekrar 13 çıktı sizin nasıldı değerleriniz? hangi marka içtiniz takviye ? eşimin morfoloji ve ileri hız galiba sıkıntılı. İleri hızın 25 olması gerekiyormuş
Genartı kesinlikle önermem canım. Akılları fikirleri para. Benim 3 tüp bebekte en çok parayı oraya verip kötü senaryoyu orada yaşamıştım. Tedaviden sonra Volkan'ın karısı Aysun bize çocuğunuz olmaz bile demişti. Biliyorsun bizim durumlarımız aynı.Kızlar Genart ile görüşeceğiz birde. Bu merkeze giden olumlu sonuç alan varmı ? Volkan Baltacı var hemde genetik uzmanı Onunla görüşeceğiz.
Pislik şimdi gidip hamileyim sırf söylemek içim geldim de...Genartı kesinlikle önermem canım. Akılları fikirleri para. Benim 3 tüp bebekte en çok parayı oraya verip kötü senaryoyu orada yaşamıştım. Tedaviden sonra Volkan'ın karısı Aysun bize çocuğunuz olmaz bile demişti. Biliyorsun bizim durumlarımız aynı.
Bir de dedi ki biz Ankaradaki en ileri teknolojiyi kullanıyoruz. En iyi sperm seçme yöntemiyle seçtik vs.Pislik şimdi gidip hamileyim sırf söylemek içim geldim de...
Kesinlikle yerer ki nasip olsun. Ol derse olur işte. Ama maalesef ki sözüm meclisten dışarıya bazı entellektüel eğitimli kesim bilim haricini dikkate Almıyorlar dile bile getirmeyip emin ve net konuşuyorlar çok yazık. Ne olmazların okudum.Bir de dedi ki biz Ankaradaki en ileri teknolojiyi kullanıyoruz. En iyi sperm seçme yöntemiyle seçtik vs.
Yılların Ankara üniversitesinde oldu işte imkansız olan. Yeter ki Allah nasip etsin.
Az önce çıktım canım cuma sabah 9 da opu olacak.Kendi doktorum yokmuş başka bir doktor yapacak.Heyecanlı bekleyiş başladı.E 2 yaptılar sonucunu bekliyorum.D Denizci0507 canim gitti mi kontrole . Bugun gidecktin son kez sanirim yum toplamadam once
Hadi innss bol kaliteli yumoslrla gel . Yum toplama isini baska doktor yapmasi fark etmez heralde ama keske kendi doktrlmz yapsa ben de bu konuyla ilgili cekincelerim varAz önce çıktım canım cuma sabah 9 da opu olacak.Kendi doktorum yokmuş başka bir doktor yapacak.Heyecanlı bekleyiş başladı.E 2 yaptılar sonucunu bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?