- 26 Aralık 2016
- 443
- 424
- 103
- 43
Bence de aslında çok farketmez aslında beni kendi doktorum takip etti hep.e2 3500 çıkmış ama doktor o kadar demedi 8 yumurtan olur gibi deri.İnşllaha sayıdan ziyade kaliteli yumurtalarım olur.Hadi innss bol kaliteli yumoslrla gel . Yum toplama isini baska doktor yapmasi fark etmez heralde ama keske kendi doktrlmz yapsa ben de bu konuyla ilgili cekincelerim var
Inss olurr onemli olan bi tane olsun bizle kalsin zatenBence de aslında çok farketmez aslında beni kendi doktorum takip etti hep.e2 3500 çıkmış ama doktor o kadar demedi 8 yumurtan olur gibi deri.İnşllaha sayıdan ziyade kaliteli yumurtalarım olur.
Evet ben bu defa belki havuz yöntemi ve pgt yaptırabilirim. Bakalım gidişata göre karar verecek doktor.3. Denemem olduğu için.Inss olurr onemli olan bi tane olsun bizle kalsin zaten
Sağol canım önerin içinGenartı kesinlikle önermem canım. Akılları fikirleri para. Benim 3 tüp bebekte en çok parayı oraya verip kötü senaryoyu orada yaşamıştım. Tedaviden sonra Volkan'ın karısı Aysun bize çocuğunuz olmaz bile demişti. Biliyorsun bizim durumlarımız aynı.
Havuz yontmi nsl olyr canmEvet ben bu defa belki havuz yöntemi ve pgt yaptırabilirim. Bakalım gidişata göre karar verecek doktor.3. Denemem olduğu için.
5. Güne az embriyo kalırsa yapılıyor.İki üç toplama yapıp 5. Güne kalanları genetiğe yolluyorlar canım.Havuz yontmi nsl olyr canm
Eğer gebelik varsa kanda kesin çıkar canım.Merhaba arkadaşlar. Geçen ay Martta adet olmuştum. 25 günde adet oluyordum. Ama hala olmadım. Kullandığım antibiyotik geciktirmiş olabilir mi? Çok ağrım var adet olacakmışım gibi. Umutlanmak için daha çok erken sanki ama işte heyecanlanmadan edemiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Kan mı versem acaba çıkar mı kanda
Canim ben dis agrisi icin 3 4 kez agri kesici aldm o bile geciktirdi antibiyotik gecikmistir. Keske olsa ama benim fikrim bu yondeMerhaba arkadaşlar. Geçen ay Martta adet olmuştum. 25 günde adet oluyordum. Ama hala olmadım. Kullandığım antibiyotik geciktirmiş olabilir mi? Çok ağrım var adet olacakmışım gibi. Umutlanmak için daha çok erken sanki ama işte heyecanlanmadan edemiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Kan mı versem acaba çıkar mı kanda
5. Güne az embriyo kalırsa yapılıyor.İki üç toplama yapıp 5. Güne kalanları genetiğe yolluyorlar canım.
[/QUO himm yani bi kac ayi alir bu durum dogru anladiysam
Benim de opuyu başkası yaptı. Merkezde opu dr başka takip dr başka. Opu yapan takip yapmıyordu. Ama ben özellikle bayan istediğim için kendi dr farklı bir bayan opu dr girmişti sorun yaşamadım. İnşallah kaliteli embriyoların olur.Bence de aslında çok farketmez aslında beni kendi doktorum takip etti hep.e2 3500 çıkmış ama doktor o kadar demedi 8 yumurtan olur gibi deri.İnşllaha sayıdan ziyade kaliteli yumurtalarım olur.
İnşallah canım ya en stresli bölümler başlıyor şimdi bakalım kaçı kaliteli döllenecek 5. Güne gidebilecek mi?Benim de opuyu başkası yaptı. Merkezde opu dr başka takip dr başka. Opu yapan takip yapmıyordu. Ama ben özellikle bayan istediğim için kendi dr farklı bir bayan opu dr girmişti sorun yaşamadım. İnşallah kaliteli embriyoların olur.
Dediğiniz sistemin ismi IMSI. Eğer embriyolarda herşey normalse eşinize sperm DNA hasarı yaptırın. Genartta yapılıyor galiba. Birde rahimle ilgili sorunlar var mı? Rahim filmi temiz mi? İnşallah güzel sonuç alırsınız. Bitkiler tedavi bilmiyorum ama antioksidan tedavisi hem bayan hem erkek faktöründe etkili olabiliyor.Arkadaşlar merhaba, hepinizin yazdiklarini okuyamadim belki yazmissinizdir ama benim icin tekrar yazabilir misiniz? ben 8 yillik evliyim. 4 tup bebek denemem oldu hatta bugun aldim sonuncusunun sonucunuda. doktorlar ben de bir proboem olmadigini soylediler. tedavilerimin 1 i genartta(kesinlikle tavsiye etmem) 3 üde anatolia da oldu. esimde hem sayi hemde sekil bozuklugu var. ama tedavilerimde döllenme oldu hatta embriyo kalitesi de hep guzel oldu 5. gune kadar ds gitti ama malesef tutmadi. Simdi size sorum bu sekil ve sayi probleminde bitkisel tedavi de olabiliyormus bildiginiz bir tedavi yontemi varmi? Hamile kalan var mi? birde spermin 7000 kat buyuterek tup bebek yapilan merkez varmis benim merkeziminkini bilmuyorum ama Ankarada boyle merkezler varmi? Cevaplarsaniz sevinirim
Canım bana sormadın ama Dimes marka nar suyu nektar değil ama nar suyu.
Torku canim
Transfere kaç gün kala içmeliyim biliyor musun?Canım bana sormadın ama Dimes marka nar suyu nektar değil ama nar suyu.
Kızlar bu nar suyunun neye faydası var bilgilendirir misinizTransfere kaç gün kala içmeliyim biliyor musun?
Birde katkısız değil mi kaş yapalım derken göz çıkarmasam. Yada hergün gidip dışarıda atom mu içsem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?