Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hadi innss bol kaliteli yumoslrla gel . Yum toplama isini baska doktor yapmasi fark etmez heralde ama keske kendi doktrlmz yapsa ben de bu konuyla ilgili cekincelerim var
Bence de aslında çok farketmez aslında beni kendi doktorum takip etti hep.e2 3500 çıkmış ama doktor o kadar demedi 8 yumurtan olur gibi deri.İnşllaha sayıdan ziyade kaliteli yumurtalarım olur.

Bence de aslında çok farketmez aslında beni kendi doktorum takip etti hep.e2 3500 çıkmış ama doktor o kadar demedi 8 yumurtan olur gibi deri.İnşllaha sayıdan ziyade kaliteli yumurtalarım olur.
Inss olurr onemli olan bi tane olsun bizle kalsin zaten

Sağol canım önerin için

Merhaba arkadaşlar. Geçen ay Martta adet olmuştum. 25 günde adet oluyordum. Ama hala olmadım. Kullandığım antibiyotik geciktirmiş olabilir mi? Çok ağrım var adet olacakmışım gibi. Umutlanmak için daha çok erken sanki ama işte heyecanlanmadan edemiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Kan mı versem acaba çıkar mı kanda

Eğer gebelik varsa kanda kesin çıkar canım.

Canim ben dis agrisi icin 3 4 kez agri kesici aldm o bile geciktirdi antibiyotik gecikmistir. Keske olsa ama benim fikrim bu yonde

Benim de opuyu başkası yaptı. Merkezde opu dr başka takip dr başka. Opu yapan takip yapmıyordu. Ama ben özellikle bayan istediğim için kendi dr farklı bir bayan opu dr girmişti sorun yaşamadım. İnşallah kaliteli embriyoların olur.

İnşallah canım ya en stresli bölümler başlıyor şimdi bakalım kaçı kaliteli döllenecek 5. Güne gidebilecek mi?

Arkadaşlar merhaba, hepinizin yazdiklarini okuyamadim belki yazmissinizdir ama benim icin tekrar yazabilir misiniz? ben 8 yillik evliyim. 4 tup bebek denemem oldu hatta bugun aldim sonuncusunun sonucunuda. doktorlar ben de bir proboem olmadigini soylediler. tedavilerimin 1 i genartta(kesinlikle tavsiye etmem) 3 üde anatolia da oldu. esimde hem sayi hemde sekil bozuklugu var. ama tedavilerimde döllenme oldu hatta embriyo kalitesi de hep guzel oldu 5. gune kadar ds gitti ama malesef tutmadi. Simdi size sorum bu sekil ve sayi probleminde bitkisel tedavi de olabiliyormus bildiginiz bir tedavi yontemi varmi? Hamile kalan var mi? birde spermin 7000 kat buyuterek tup bebek yapilan merkez varmis benim merkeziminkini bilmuyorum ama Ankarada boyle merkezler varmi? Cevaplarsaniz sevinirim

Dediğiniz sistemin ismi IMSI. Eğer embriyolarda herşey normalse eşinize sperm DNA hasarı yaptırın. Genartta yapılıyor galiba. Birde rahimle ilgili sorunlar var mı? Rahim filmi temiz mi? İnşallah güzel sonuç alırsınız. Bitkiler tedavi bilmiyorum ama antioksidan tedavisi hem bayan hem erkek faktöründe etkili olabiliyor.

Kizlar rahim filmini cektrdm son dkka anastesizis cektirmeye ikna oldum biraz baski oldu ama suan iyym gogsen hoca yokms gosteremedim. Ama ceken doktor gecis var acik dedî ins baska bisey yoktur cd verdiler ordan bkarm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…