Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Transfere kaç gün kala içmeliyim biliyor musun?
Birde katkısız değil mi kaş yapalım derken göz çıkarmasam. Yada hergün gidip dışarıda atom mu içsem :)
Bence şimdiden başla ki sen adet olunca transfer olacaksın ne kadar erken başlarsan o kadar faydası olur bence.Bir çok kişi fayda görmüş canım Saraçoğlu da öneriyor.Bence bir şey olmaz.

Bu arada bugün adetin 2. Günü transfer sürecine girdim. Natural olacak hormon kullanmayacağım doğal gebelik gibi takibi olup yumurtlaanın tahminen 5. Günü transfer olacak. dualarınızı bekliyorum.
Cuma mübarek gün her şey hakkında hayırlı olur inşallah dualarımız seninle

İyi Akşamlar hanımlar yazılanlari okudum ama anlamadım 3 ay önce spermiyogram yaptırdık nadir yavaş hareketliydi ama sayı % falan yoktu 1 hafta önce yaptırdık hiç yok varoksel yok fsh 24 diğer hormonlar normal egitim araştırmaya gitmek için bekliyoruz fakat merakım ilaçla tedavi yeterlimi doğal yolla hamilekalma şansım var mı ?

Merhaba, sonucu gönderin isterseniz, sayıya hiç mi bakılmamış anlayamadım.

Eklentiler

• WhatsApp Image 2019-04-05 at 22.48.47.webp
    18 KB · Görüntüleme: 54
  • WhatsApp Image 2019-04-12 at 20.47.18 (1).webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 48
çok

tabiki cok memnun olurum
Rapora göre sayı az olduğu için daha detaylı incelenememiş diye anladım. Bu durumu yaşayan arkadaşlar belki daha iyi bilgi verir, azospermi ile aynı mı bilemiyorum. Ama öyle ise bile çare bulunabiliyor okuduğum kadarı ile, Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…