- 26 Aralık 2016
- 443
- 424
- 103
- 43
Bence şimdiden başla ki sen adet olunca transfer olacaksın ne kadar erken başlarsan o kadar faydası olur bence.Bir çok kişi fayda görmüş canım Saraçoğlu da öneriyor.Bence bir şey olmaz.Transfere kaç gün kala içmeliyim biliyor musun?
Birde katkısız değil mi kaş yapalım derken göz çıkarmasam. Yada hergün gidip dışarıda atom mu içsem :)
Hadi hayırlısı olsun canım. İnşallah güzel gelişmeler olur.Bu arada bugün adetin 2. Günü transfer sürecine girdim. Natural olacak hormon kullanmayacağım doğal gebelik gibi takibi olup yumurtlaanın tahminen 5. Günü transfer olacak. dualarınızı bekliyorum.
hadi hayırlı olsun canımBu arada bugün adetin 2. Günü transfer sürecine girdim. Natural olacak hormon kullanmayacağım doğal gebelik gibi takibi olup yumurtlaanın tahminen 5. Günü transfer olacak. dualarınızı bekliyorum.
hormon kullanmadan olması çok güzel canım..Bu arada bugün adetin 2. Günü transfer sürecine girdim. Natural olacak hormon kullanmayacağım doğal gebelik gibi takibi olup yumurtlaanın tahminen 5. Günü transfer olacak. dualarınızı bekliyorum.
Cuma mübarek gün her şey hakkında hayırlı olur inşallah dualarımız seninleBu arada bugün adetin 2. Günü transfer sürecine girdim. Natural olacak hormon kullanmayacağım doğal gebelik gibi takibi olup yumurtlaanın tahminen 5. Günü transfer olacak. dualarınızı bekliyorum.
Canım inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınAllah razı olsun arkadaşlar. İsmimi söylememe gerek var mı bilmiyorum ama bilmeyeniniz de bana dua etmek istersenizMerve diyerek edebilirsiniz. Bu süreçte en çok duaya ve rabbimin yardımına ihtiyacım var.
Nar suyu rahim duvarını kalınlaştırıyor ama fazla kalınlaşmamasıda lazım o yüzden kullanımı dikkat istiyor bence.Kızlar bu nar suyunun neye faydası var bilgilendirir misiniz
mervecim güzel sonuçlar alırsın inşallah. dua eder ve dua beklerim inşallahAllah razı olsun arkadaşlar. İsmimi söylememe gerek var mı bilmiyorum ama bilmeyeniniz de bana dua etmek istersenizMerve diyerek edebilirsiniz. Bu süreçte en çok duaya ve rabbimin yardımına ihtiyacım var.
Anladım canım teşekkür ederimNar suyu rahim duvarını kalınlaştırıyor ama fazla kalınlaşmamasıda lazım o yüzden kullanımı dikkat istiyor bence.
Hayırlısı olsun cnm.Bu arada bugün adetin 2. Günü transfer sürecine girdim. Natural olacak hormon kullanmayacağım doğal gebelik gibi takibi olup yumurtlaanın tahminen 5. Günü transfer olacak. dualarınızı bekliyorum.
Fazlada içilse sorun değilmiş galiba yanlış bilgi vermek istemem. Araştırırsınız.Anladım canım teşekkür ederim
Tamam canım sağolasınFazlada içilse sorun değilmiş galiba yanlış bilgi vermek istemem. Araştırırsınız.
Allah yardımcın olsun, inşallah hayırlı haberlerle gelirsinBu arada bugün adetin 2. Günü transfer sürecine girdim. Natural olacak hormon kullanmayacağım doğal gebelik gibi takibi olup yumurtlaanın tahminen 5. Günü transfer olacak. dualarınızı bekliyorum.
Merhaba, sonucu gönderin isterseniz, sayıya hiç mi bakılmamış anlayamadım.İyi Akşamlar hanımlar yazılanlari okudum ama anlamadım 3 ay önce spermiyogram yaptırdık nadir yavaş hareketliydi ama sayı % falan yoktu 1 hafta önce yaptırdık hiç yok varoksel yok fsh 24 diğer hormonlar normal egitim araştırmaya gitmek için bekliyoruz fakat merakım ilaçla tedavi yeterlimi doğal yolla hamilekalma şansım var mı ?
çokMerhaba, sonucu gönderin isterseniz, sayıya hiç mi bakılmamış anlayamadım.
tabiki cok memnun olurumMerhaba, sonucu gönderin isterseniz, sayıya hiç mi bakılmamış anlayamadım.
Rapora göre sayı az olduğu için daha detaylı incelenememiş diye anladım. Bu durumu yaşayan arkadaşlar belki daha iyi bilgi verir, azospermi ile aynı mı bilemiyorum. Ama öyle ise bile çare bulunabiliyor okuduğum kadarı ile, Allah yardımcınız olsun.çok
tabiki cok memnun olurum
âmin çok teşekkür ederimRapora göre sayı az olduğu için daha detaylı incelenememiş diye anladım. Bu durumu yaşayan arkadaşlar belki daha iyi bilgi verir, azospermi ile aynı mı bilemiyorum. Ama öyle ise bile çare bulunabiliyor okuduğum kadarı ile, Allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?