Hadi hayırlısı olsun canım dualarım senınle emeklerının karşılığını alıcaksın inşallahBu arada bugün adetin 2. Günü transfer sürecine girdim. Natural olacak hormon kullanmayacağım doğal gebelik gibi takibi olup yumurtlaanın tahminen 5. Günü transfer olacak. dualarınızı bekliyorum.
9da 6 çok iyi, moralinizi bozmayın.Benimde dün opu oldu kızlar.12 yumurtadan bugün aradılar 9 ı işleme alınmış 6 sı döllenmiş.Çok üzgünüm tabi bu işler kısmet ama ne bileyim daha ilk günleri 5. güne gelebilcekler mi o bile belli değil.Çok canım sıkıldı.Olmazsa bir toplama daha yapacak.
İnşallah canım ya ama bu daha ilk günleri bakalım devam edebilecekler mi .9da 6 çok iyi, moralinizi bozmayın.
İçini ferah tut canım benim 15 taneden sadece 6 tanesi 3. Güne gelebildi bende ilk başta çok kötü olmuştum ama bi tane olsun bizim olsun dedim şimdiden böyle moral bozarsan olmazBenimde dün opu oldu kızlar.12 yumurtadan bugün aradılar 9 ı işleme alınmış 6 sı döllenmiş.Çok üzgünüm tabi bu işler kısmet ama ne bileyim daha ilk günleri 5. güne gelebilcekler mi o bile belli değil.Çok canım sıkıldı.Olmazsa bir toplama daha yapacak.
Canım benim bak 5/6 yumurtam olacak derken 12 yumurtan olmuş 9 u Olgun çıkmış. Bende de 26 da 18 döllenmişti elemeler olur deniyor zaten. Merak etme ben 6 tane olup 5. Güne giden çok biliyorum. İnşallah sende onlardan olursun.Benimde dün opu oldu kızlar.12 yumurtadan bugün aradılar 9 ı işleme alınmış 6 sı döllenmiş.Çok üzgünüm tabi bu işler kısmet ama ne bileyim daha ilk günleri 5. güne gelebilcekler mi o bile belli değil.Çok canım sıkıldı.Olmazsa bir toplama daha yapacak.
Tüp bebekte yıkama sonrası önemli ve sizde o anlamda hiçbir sorun görmüyorum. Morfoloji de çok değişken bir gördüğünü diğer testde göremiyorsun. Bu değerlerle normal yolla bile olabilir ama zaman alır hızın biraz daha yükselmesi gerek. Tüp bebek için anormal bir durum yok canım.Kizlar gögsen hocanin istegi uzerine baskennte test verdik . Ilk defa morfolji bole cikti.birde 2 gunlktu perhiz sayi az olm olblr. Yikama sonrasi nasil durum o mu onemli oncesi mi bi yardim edinSaklicennet moonlovers durumumuz kotu mu anlamadimEki Görüntüle 2258157
İnşallah canım işte insan oğlu böyle azı gördüm üzüldüm çok oldu gene garip oldum inşallah sağlıkla ilerler de 5. Güne gelebilirler.Çok stresli çok.Canım benim bak 5/6 yumurtam olacak derken 12 yumurtan olmuş 9 u Olgun çıkmış. Bende de 26 da 18 döllenmişti elemeler olur deniyor zaten. Merak etme ben 6 tane olup 5. Güne giden çok biliyorum. İnşallah sende onlardan olursun.
Aynen canım ama doktor bu defa havuz yapalım az embriyo kalırsa 5. Güne derdi.Daha önce iki negatif denemem olduğu için bu defa genetiğe gönderelim diyor.Onun içinde en az 4-5 5.gün embriyosu istiyor.İçini ferah tut canım benim 15 taneden sadece 6 tanesi 3. Güne gelebildi bende ilk başta çok kötü olmuştum ama bi tane olsun bizim olsun dedim şimdiden böyle moral bozarsan olmaz
Sayi az degil mi canim yikama sonrasi peki morfolji yıkama isleminden etkilenmiyor mu moralim bozuldu sifir cikinca 2 il 4 cikiyordu bide hiz yikama sonrasi yuzde yuz olmus sanrm sasirdm . Sagol canm sen olmasan ben baya kotu olacaktm .Tüp bebekte yıkama sonrası önemli ve sizde o anlamda hiçbir sorun görmüyorum. Morfoloji de çok değişken bir gördüğünü diğer testde göremiyorsun. Bu değerlerle normal yolla bile olabilir ama zaman alır hızın biraz daha yükselmesi gerek. Tüp bebek için anormal bir durum yok canım.
Anladım canım çok fazla bilgim yoktu bu konuda kusura bakma. İnşallah güzel güzel yetişirler 5. Güne Allah ın izniyleAynen canım ama doktor bu defa havuz yapalım az embriyo kalırsa 5. Güne derdi.Daha önce iki negatif denemem olduğu için bu defa genetiğe gönderelim diyor.Onun içinde en az 4-5 5.gün embriyosu istiyor.
Yıkama sonrası haraketsizler gelip gidince haraketliler kalıyor o yüzden %100.Sayi az degil mi canim yikama sonrasi peki morfolji yıkama isleminden etkilenmiyor mu moralim bozuldu sifir cikinca 2 il 4 cikiyordu bide hiz yikama sonrasi yuzde yuz olmus sanrm sasirdm . Sagol canm sen olmasan ben baya kotu olacaktm .
Tup bbek yaptiracagim yerde yaptrdim canim iste baskent universitesi hastanesinde . Hoca kendi istemisti ilk defa yikama islemiyle test verdik biz 200tlye yaptrdk. Oyuzden anlaymadm sagol canim bilgin icn.Yıkama sonrası haraketsizler gelip gidince haraketliler kalıyor o yüzden %100.
Nerede yaptırdınız testi. Bu tarz şeyler lab kalitesi ve deneyimiyle alakalı kullandıkları yöntemler de önemli. Kimi yerde yıkama sonrası çok çıkar kimi yerde az. Ona takılma 4 milyon haraketli sperm tüp bebek için yeterli. Baş ano düşük olduğu için 0 olması da pek mühim olmaz. Stres yapma.
Merhaba test verdınız mi ilac nasıl faydalı mıBize de sperm sayısı düğük olduğu için promotil verdi çok iyi bu ilaç dedi bakalım Nisa’nda tekrar gideceğiz artıp artmadığını burdan yazarım :)
Biz kullandık promotil bize çok iyi geldiMerhaba test verdınız mi ilac nasıl faydalı mı
Üçlü etki varmış sıvı l carnitin pharmaton ve zinco bunları denedınız mi buda cok etkılıymişBiz kullandık promotil bize çok iyi geldi
Biz sadece promotil kullandık varikosel ameliyatı sonrası.Üçlü etki varmış sıvı l carnitin pharmaton ve zinco bunları denedınız mi buda cok etkılıymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?