Hemen etkısını gösterdı mı ve gebelik oldu mu acabaBiz sadece promotil kullandık varikosel ameliyatı sonrası.
biz 6 ay sonra yaptırmıştık test sayı ml de 30 milyondan 100 milyona çıktı ilaç etkisi mi, varikosel etkisi mi bilmiyorum ama gebelik oluşmadı malesef.Hemen etkısını gösterdı mı ve gebelik oldu mu acaba
Rabbim nasıp eylesin inşAllah tesekkürederimbiz 6 ay sonra yaptırmıştık test sayı ml de 30 milyondan 100 milyona çıktı ilaç etkisi mi, varikosel etkisi mi bilmiyorum ama gebelik oluşmadı malesef.
Evet test verdik yüksek çıktı 76 milyon çıktı ama gebelik yok doktor bekleyin dedi bizde bekliyoruz çalışmalara devamMerhaba test verdınız mi ilac nasıl faydalı mı
Canım bizim de Başkent’te verdiğimiz testlerde yıkama sonrası 4 milyon civarıydı. Morfolojiyi hatırlayamadım ama 0 ya da 1 di. 2 yi hiç görmedik biz. Gönlünü ferah tut tüp bebek için yeterliSayi az degil mi canim yikama sonrasi peki morfolji yıkama isleminden etkilenmiyor mu moralim bozuldu sifir cikinca 2 il 4 cikiyordu bide hiz yikama sonrasi yuzde yuz olmus sanrm sasirdm . Sagol canm sen olmasan ben baya kotu olacaktm .
Sagol canimm . Ins oledir. Senin ilk denemen dimi. Valaha unutyrm kusura bakma filmi de cektrdm ama gogsen hoca yokms . Mesaj attm ama donmedi henuz .Canım bizim de Başkent’te verdiğimiz testlerde yıkama sonrası 4 milyon civarıydı. Morfolojiyi hatırlayamadım ama 0 ya da 1 di. 2 yi hiç görmedik biz. Gönlünü ferah tut tüp bebek için yeterli
waw süper Rabbim ttz zamanda nasıp eylesın inşAllah promotilEvet test verdik yüksek çıktı 76 milyon çıktı ama gebelik yok doktor bekleyin dedi bizde bekliyoruz çalışmalara devam
Amin canım inşallah hepimize hayırlısıyla güzel haberler alırızWaw s
waw süper Rabbim ttz zamanda nasıp eylesın inşAllah promotil
Degerleriniz cok iyi insallah olur.kafaya takmayin fazlaCanım bizim sorunumuz daha önce iki taraflıydı bende rahim perdesi vardı. Eşimde de hız ve morfoloji sorunu. Ben iki kere histereskopi oldum. Eşimde ilaç kullandı. Önceki değerleri ileri hareket %7 morfoloji %3 sayı totalde 59 m,lyondu.İlaç kullanımından sonra sayı totalde 182 milyona 1 cc de 59 milyona ileri hareket %32 ye morfoloji de % 15 e çıktı. Sizce bu değerlerle doğal yoldan şansımız var mı? Daha önce tüp demişlerdi.
Degerler cok ıyı neler yaptınız neler kullandınızDegerleriniz cok iyi insallah olur.kafaya takmayin fazla
Mefhaba neler kullandınız epey artmışCanım bizim sorunumuz daha önce iki taraflıydı bende rahim perdesi vardı. Eşimde de hız ve morfoloji sorunu. Ben iki kere histereskopi oldum. Eşimde ilaç kullandı. Önceki değerleri ileri hareket %7 morfoloji %3 sayı totalde 59 m,lyondu.İlaç kullanımından sonra sayı totalde 182 milyona 1 cc de 59 milyona ileri hareket %32 ye morfoloji de % 15 e çıktı. Sizce bu değerlerle doğal yoldan şansımız var mı? Daha önce tüp demişlerdi.
Ne zamandır istiyorsunuz canımkızlar uzun zamandır yazmıyordum bizde de hala tık yok temmuzda tüp bebek yapıcaz artık
Canım ya 6 tanesi 3. Güne geldi ama bugün 5. Günleri bakalım 5. Güne kaçı gelecek.Bizim durumlarda biliyorsun 3. Gün değil 5. Gün önemli bugün arayacaklar çok heyecanlı ve stresliyim İnşallah 5. güne gelebilirler.Aslında mikroçip de yaptılar ama 5. Gün eleme olacak kesin.Stresten erkenden uyuyorum.Kendimi uykuya verdim.Az kalırsa bir toplama daha yapacak doktor.Denizcimmmm mesajımı oku lütfen. Minnoşlar nasıl. Bilgi vermemişsin inşallah ilerliyorlardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?