Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar bende aranıza katılayım o zaman . Eşimin morfolojisi 1 çıktı sayıda 13 milyon varikosel ameliyatı oldu 25 gün olacak işte . Kafamdan atmaya çalışıyorum ama beynime kazındı resmen hamile olabilecek miyim diye . Eşimin ameliyat öncesi sperm sonucunu ekledim bakabilirsiniz

Eklentiler

• A34B4065-9B37-476F-A4F4-57556F46EF75.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 75
Sayi az degil mi canim yikama sonrasi peki morfolji yıkama isleminden etkilenmiyor mu moralim bozuldu sifir cikinca 2 il 4 cikiyordu bide hiz yikama sonrasi yuzde yuz olmus sanrm sasirdm . Sagol canm sen olmasan ben baya kotu olacaktm .
Canım bizim de Başkent’te verdiğimiz testlerde yıkama sonrası 4 milyon civarıydı. Morfolojiyi hatırlayamadım ama 0 ya da 1 di. 2 yi hiç görmedik biz. Gönlünü ferah tut tüp bebek için yeterli

Saklicennet canım benim bu süreç inşallah güzel hayırlı haberlerle sonuçlanacak. Merakla bekliyoruz. Benim bulantılar fazla olduğu için pek uğraşamadım buralara. Yatıyorum çoğu zaman. Hepinizi Talip’e etmeye çalışıyorum inşallah güzel haberlerle müjdeleneceğiz. Dualarım sizle

Canım bizim de Başkent’te verdiğimiz testlerde yıkama sonrası 4 milyon civarıydı. Morfolojiyi hatırlayamadım ama 0 ya da 1 di. 2 yi hiç görmedik biz. Gönlünü ferah tut tüp bebek için yeterli
Sagol canimm . Ins oledir. Senin ilk denemen dimi. Valaha unutyrm kusura bakma filmi de cektrdm ama gogsen hoca yokms . Mesaj attm ama donmedi henuz .

Degerleriniz cok iyi insallah olur.kafaya takmayin fazla

Mefhaba neler kullandınız epey artmış

Bizde tüp bebek yaptırcaz Kaan koca varikosel başlangıcı var demişti sadece ama hakan Halil oğluna gittik sol tarafta şiddetli varikosel varmış hangi doktora inancağımızı şaşırdık rabbim yardımcımız olsun

Denizcimmmm mesajımı oku lütfen. Minnoşlar nasıl. Bilgi vermemişsin inşallah ilerliyorlardır.

Denizcimmmm mesajımı oku lütfen. Minnoşlar nasıl. Bilgi vermemişsin inşallah ilerliyorlardır.
Canım ya 6 tanesi 3. Güne geldi ama bugün 5. Günleri bakalım 5. Güne kaçı gelecek.Bizim durumlarda biliyorsun 3. Gün değil 5. Gün önemli bugün arayacaklar çok heyecanlı ve stresliyim İnşallah 5. güne gelebilirler.Aslında mikroçip de yaptılar ama 5. Gün eleme olacak kesin.Stresten erkenden uyuyorum.Kendimi uykuya verdim.Az kalırsa bir toplama daha yapacak doktor.

merhaba arkadaşlar,
eşimin spermiogram sonucunu yorumlarmısınız? hacim : 1.8 ml
likefikasyon süreesi : 15 dk
viskozite : normal ph : 7.5
morfoloji (kruger -strict ) : kit yok
spermatozoa dışı yuvarlak hücre sayısı 1.000000 /ml
lokosit sayısı : kit yok
not: tüm alanda 4 ader motil, 2 adet adet immotil spermatozoa görüldü.
hormon testide fsh :32.82 lh :15.96 testesteron :3.38 estradiol :17 prolaktin : 18.38
doktor doğru düzgün bişey söylemedi endrokronolojiye yönlendirdi
durum çokmu kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…