Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Anladığım kadarıyla sperm sayısı çok az tani 6 tane görülmüş.Eşinizin hormon değerleri çok yüksek bir de benim anladığım bu ama bence olumsuz düşünmeyin ne yöntemler var.Eşinizin önce sanırım hormon değerlerinin düşürülmesi gerekir.Burda daha tecrübeli arkadaşlar var onlar daha açıklayıcı olur.Vitamin ilaçla tüp bebek için bence yeterli sayıya ulaşılır hiç karamsar olmayın.

cevabınız için çok teşekkür ederim, doktorlar bi açıklama yapmıyorlar ağlamaktan öldüm alt üst oldum bu sonucu hiç beklemiyordum inşallah düzelir bir tedavisi vardır

Hayırlısı olsun canım. Evet bizim durumda 5. Gün önemli 3. Güne bende de hepsi gitmişti. Ama bir arkadaş var 5. Güne 1 tane gitmişti onunla da bebeği oldu. Rabbim yeterki ol desin. Bol bol dua inşallah :)

Hayırlısı olsun canım. Evet bizim durumda 5. Gün önemli 3. Güne bende de hepsi gitmişti. Ama bir arkadaş var 5. Güne 1 tane gitmişti onunla da bebeği oldu. Rabbim yeterki ol desin. Bol bol dua inşallah :)
Aynen öyle canım kısmet ve nasip işi hep dua ediyorum ama 3. Denemem olduğu için bir umutsuzluk hali var bende hep tedirgin hep korkuyorum.Çünkü eşim kolay kolay bir daha istemez.Adam da yıprandı daha ne kadar deneyeceksin diyor.Stres yedi bitirdi onu da.Bende hep oğlum için o mutlu olsun yalnız olmasın sonra keşke demeyeyim diye uğraşıyorum.İnşallah Allahım bana da isteyen herkese de o güzel duyguyu yaşatsın.

cevabınız için çok teşekkür ederim, doktorlar bi açıklama yapmıyorlar ağlamaktan öldüm alt üst oldum bu sonucu hiç beklemiyordum inşallah düzelir bir tedavisi vardır
Bence tedavi edilir en azından bir kaç tane de olsa var.Tedaviyle daha da düzeleceğini düşünüyorum.Bak kuzenimin eşinde bir tane bile çıkış yoktu ameliyatla aldılar 5 tane ve şimdi 1 yaşında kızları oldu.Yani umutsuzluğa kapılma evet zor süreç ama bol dua ve tedaviyle inşallah mutlu son olur.

Umutsuz olmamalısın. Senin tutunduğun bir evladın var daha çok moralinin yüksek olması lazım aslında. İnşallah olacak böyle düşün. Rabbim nasip etsin.
Olmadı olmuyor diyelim. Bir tane var çok şükür bizde o da Yok. :) evladın çok mu kardeş istiyor koruyucu aile olursunuz o kadar miniğin anne ve babaya ihtiyacı var ki. Evladına da Kardeş olur kim bilir. Herşey nasip kısmet sen elinden geleni yapıyorsun allahım yardımcın olsun. Moralini yüksek tut.

hiçbir şey söylenmedi tedavi olurmu nasıl bir süreç bizi bekliyor soruyoruz sevkettiğim yer karar verir deyip çıkıyolar işin içinden dediğin gibi herşey duayla Allahım aratmasın kimseye

Çok kötü değil bence. Gördüğüm kadarıyla çıkış var. Fakat fsh çok yüksek olduğu için sanırım sayıyı düşürmüş. Fsh düşmesiyle inşallah normal seyrine dönecektir. Sizin iyi bir üroloğa görünmeniz lazım.

Merhaba eşim 10 şubatta ameliyat oldu tek taraflı varikoseldi. ameliyattan önce sayı 29 milyon ileri hareketlilik %5 morfoloji%8 idi bazı takviye ilaçlar verildi sperra gibi. mayısta tekrar test yapılcak bir gelişme oldu mu gerileme mi var çok stresliyiz

Öyle canım haklısın Allah’a şükür evet bir evladım var ama kardeşi olsun istiyor ondan uğraşmam.

Aradılar canım ya 6 embriyodan sadece bir tane kaliteli kalmış geriye.3 taneyi de geriden gelen varmış onları takip edip yarına kadar bakacaklar gelişim gösterirlerse yollayacaklar göstermezse sadece bir embriyo genetiğe gidecek.Şansım çooook az yani.O da bozuk gelirse elde 0 .Yoruldum artık.

Hayırlısı olsun canım dua etmekten başka yapacak birşey yok. Geriden gelenlerden inşallaj 1/2 si yarına kaliteli çıksın da genetiğe 2/3 tane gider inşallah.

İnşallah canım ya ama benim çok da umudum yok.Hayırlısı artık.
Sen istediğin kadar umutsuz ol allahtan embriyolar senden şuanda bağımsız gelişiyorlar. :)
Sağlıklı 1 tane bile olsa gelirse terapi almadan sakın başlama bu işe. Kötü enerji verirsin minnoşuna sonra. :)

Sen istediğin kadar umutsuz ol allahtan embriyolar senden şuanda bağımsız gelişiyorlar. :)
Sağlıklı 1 tane bile olsa gelirse terapi almadan sakın başlama bu işe. Kötü enerji verirsin minnoşuna sonra. :)
Evet aslında şimdi çok kötüyüm ama tabiki dünyanın sonu değil.Allaha şükür sağlığımız yerinde.Bir kaç güne düzelirim inşallah.Ama 3. Deneme olunca artık insan bir yıkılıyor ve yoruluyor.Ama elden gelen hiç bir şey yok.Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Allah razi olsun bunu duymaya cok ihtiyacim vardi

rahimle ilgili sknti yok rahim filmim temiz. dun bi haber dinledim azosperm de yeni bir tedavi bulunmus 7 hastada denenmis 7 sinde gebe kalmis. teknolji gelisiyor rabbim hepimze yardim etsin. antioksidani bir arastirayim tesekkur ederim.

rahimle ilgili sknti yok rahim filmim temiz. dun bi haber dinledim azosperm de yeni bir tedavi bulunmus 7 hastada denenmis 7 sinde gebe kalmis. teknolji gelisiyor rabbim hepimze yardim etsin. antioksidani bir arastirayim tesekkur ederim.
Çok güzel bir haber bu.

Denizcim ne oldu. Seni memorialın sayfasında gördüm. Hayırdır inşallah??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…