- 26 Aralık 2016
- 443
- 424
- 103
- 43
Benim sadece bir embriyom kaldı 5 aa kaliteymiş bir tane daha gelişimi yavaş var onu da 7. Güne kadar beklettiyorlar.O bir embriyoyu da pgt ye gönderiyorum.Ordan sağlıklı gelme şansı az olduğu için bende bir daha ki tedaviyi planlamaya başladım.Eşim çok istekli değil ama okul tatil olunca haziran adetiyle memorial düşünüyorum şimdilik.En son orayı da deneyeyim dedim en azından denemedim demem.Ki zaten çok yoruldum.Ama İstanbul’da 10 gün kalacak olmak bana zor geliyor.Beni korkutan bir tek o.Bilmiyorum şansım ne kadar ki zaten yumurta sayım da az.Arayan embriyolağa sordum şansım ne diye bilemeyiz dedi.8 tane embriyosu olup pgt den sağlam gelmeyen de var dedi.Ne bileyim.Merkez ilgili aslında ama bir tane kalınca çok üzüldüm ki onun da pgt den sağlam gelmesi zor geçen sene de 5.gün AA embriyom vardı ama olmadı.O yüzden çok ümitli değilim.Denizcim ne oldu. Seni memorialın sayfasında gördüm. Hayırdır inşallah??
İnşallah bu kez olur canım. Ne diyeyim. İstanbulda bir otel varmış 160 lira geceliği güvenilir diyorlar aklında bulunsun sayfada yazıyor. İnşallah gerek kalmaz inşallah.Benim sadece bir embriyom kaldı 5 aa kaliteymiş bir tane daha gelişimi yavaş var onu da 7. Güne kadar beklettiyorlar.O bir embriyoyu da pgt ye gönderiyorum.Ordan sağlıklı gelme şansı az olduğu için bende bir daha ki tedaviyi planlamaya başladım.Eşim çok istekli değil ama okul tatil olunca haziran adetiyle memorial düşünüyorum şimdilik.En son orayı da deneyeyim dedim en azından denemedim demem.Ki zaten çok yoruldum.Ama İstanbul’da 10 gün kalacak olmak bana zor geliyor.Beni korkutan bir tek o.Bilmiyorum şansım ne kadar ki zaten yumurta sayım da az.Arayan embriyolağa sordum şansım ne diye bilemeyiz dedi.8 tane embriyosu olup pgt den sağlam gelmeyen de var dedi.Ne bileyim.Merkez ilgili aslında ama bir tane kalınca çok üzüldüm ki onun da pgt den sağlam gelmesi zor geçen sene de 5.gün AA embriyom vardı ama olmadı.O yüzden çok ümitli değilim.
Allah yardımcın olsun ama oyle düsünme Rabbim verecekse 1 taneyle de verir. Emanetini yollamayacaksa da 20 tane olsa ne yazar. Berat kandilinde birbirimize dua edelim.Benim sadece bir embriyom kaldı 5 aa kaliteymiş bir tane daha gelişimi yavaş var onu da 7. Güne kadar beklettiyorlar.O bir embriyoyu da pgt ye gönderiyorum.Ordan sağlıklı gelme şansı az olduğu için bende bir daha ki tedaviyi planlamaya başladım.Eşim çok istekli değil ama okul tatil olunca haziran adetiyle memorial düşünüyorum şimdilik.En son orayı da deneyeyim dedim en azından denemedim demem.Ki zaten çok yoruldum.Ama İstanbul’da 10 gün kalacak olmak bana zor geliyor.Beni korkutan bir tek o.Bilmiyorum şansım ne kadar ki zaten yumurta sayım da az.Arayan embriyolağa sordum şansım ne diye bilemeyiz dedi.8 tane embriyosu olup pgt den sağlam gelmeyen de var dedi.Ne bileyim.Merkez ilgili aslında ama bir tane kalınca çok üzüldüm ki onun da pgt den sağlam gelmesi zor geçen sene de 5.gün AA embriyom vardı ama olmadı.O yüzden çok ümitli değilim.
Öyle canım da 3. Defa olunca insan ister istemez umutsuz oluyor.Hayırlı kandiller evet Allahım bu güzel geceler hürmetine emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.Allah yardımcın olsun ama oyle düsünme Rabbim verecekse 1 taneyle de verir. Emanetini yollamayacaksa da 20 tane olsa ne yazar. Berat kandilinde birbirimize dua edelim.
Canım kalacak yer sorunum yok.Ama ben kimse bilmesin istiyorum İstanbul’a gelirsem soracaklar böyle durup dururken niye gittin diye etraftan.Kafam çok karışık biraz daha düşünmek istiyorum aslında benim merkezde kötü değil .Ne bileyim iki ay daha vitaminlerimi daha dikkatli kullanayım eşimle bakalım ne olacak.Bak mesela sende de 2. Gün o kadar yumurta varken 5. Gün birden çok büyük bir kısmı gitti.Benimde 6 da 1 e düştü.Hangi vitaminleri kullanmamı önerirsin.Bir de sen arı sütü kullandın mı kullansak mı eşimle.İnşallah bu kez olur canım. Ne diyeyim. İstanbulda bir otel varmış 160 lira geceliği güvenilir diyorlar aklında bulunsun sayfada yazıyor. İnşallah gerek kalmaz inşallah.
Amiin canim benim. Benim de 4. oldu. bende cok umutsuz davrandim 4. denememde hep.olmayacak diye dusundum. Simdi keske öyle yapmasaydim diyorum Allah var umut herzaman var. sen embriyolarinla bagini koparma. umutsuzluga kapilmadan severek gecir gunlerini transferden sonra. ben pisman oldum o yuzden sen oyle yapmaÖyle canım da 3. Defa olunca insan ister istemez umutsuz oluyor.Hayırlı kandiller evet Allahım bu güzel geceler hürmetine emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.
Ben senin yerinde olsam eğer bir kez daha deneyeceksem kesin memorialı tercih ederdim. Benim eşimde şiddetli sorun olduğu için bizim ki çok elendi. Eğer ki şiddetli sorun olun yoksa birçok embriyo kalanlar oluyor genelde yarı yarıya oluyor lab güveniyorum gerçekten ama rabbim verecekse her yerde de verir o da ayrı. Sen şuan elinde olan kaliteli embriyona sarıl. Genetiğe ben olsam göndermezdim çünki zaten 1 tane transfer olsun derdim ama gönderdiysen de umarım sağlıklı gelene ve sana evlat olur. Ben propolis değild çörekotu tarçın bal polen kullanmıştım. Bir de multivitamin eşimde sperra emodex kullanmıştı.Canım kalacak yer sorunum yok.Ama ben kimse bilmesin istiyorum İstanbul’a gelirsem soracaklar böyle durup dururken niye gittin diye etraftan.Kafam çok karışık biraz daha düşünmek istiyorum aslında benim merkezde kötü değil .Ne bileyim iki ay daha vitaminlerimi daha dikkatli kullanayım eşimle bakalım ne olacak.Bak mesela sende de 2. Gün o kadar yumurta varken 5. Gün birden çok büyük bir kısmı gitti.Benimde 6 da 1 e düştü.Hangi vitaminleri kullanmamı önerirsin.Bir de sen arı sütü kullandın mı kullansak mı eşimle.
Bende öyle düşünüyorum ama bilemiyorum bizim de ileri hareket hiç YÖK olmuyor da morfoloji hep 0 genelde.Vitaminlerde kullandım kalan iki embriyo daha vardı çok uğraştılar 7. Güne kadar beklettiler genetiğe gitsin diye ama ilerlemesidirler.Bugün aradılar merkezden onları göndermiyoruz diye.Evet aslında haklısın ama daha önce iki negatif alınca o bekleme süreci falan çok zor.Eğer sağlıksızsa gene o kadar bekleyeceğim ve gene yıkım.Birde ilaçlar kullanacağım.Bir hafta 10 güne çıkar sonuç dedi embriyolog tek embriyo olduğu için.Bende omepa ,folikasit kullanıyorum bugün saf arısütü aldım eşimle kullanalım diye bir daha ki tedaviye kadar.Ramazan sonrasına kaldığı için o zamana kadar karar da veririm nerde yaptıracağıma.İncir kürü yapsam mı acaba işe yarar mı benim yumurta rezervi de az ya.Ben senin yerinde olsam eğer bir kez daha deneyeceksem kesin memorialı tercih ederdim. Benim eşimde şiddetli sorun olduğu için bizim ki çok elendi. Eğer ki şiddetli sorun olun yoksa birçok embriyo kalanlar oluyor genelde yarı yarıya oluyor lab güveniyorum gerçekten ama rabbim verecekse her yerde de verir o da ayrı. Sen şuan elinde olan kaliteli embriyona sarıl. Genetiğe ben olsam göndermezdim çünki zaten 1 tane transfer olsun derdim ama gönderdiysen de umarım sağlıklı gelene ve sana evlat olur. Ben propolis değild çörekotu tarçın bal polen kullanmıştım. Bir de multivitamin eşimde sperra emodex kullanmıştı.
Canim bna sormadnama eczaci bana yum gelisimi icin bee up propolis markàli icinde probolis arisutu bal gibi karisim tavsiye etti. Tablet surup sprey sekilnde istege bagli cesitleri var bnde onumzdeki ay alacgm ama eczaneden al . Incir kuru icinde bnde duydugum her hormonlrda sknti yoksa kuilblr yoksa fzla yukseltem fln olyrms de duydum. Tabi okuduklrim bunlar fzlada bilmyrm.Bende öyle düşünüyorum ama bilemiyorum bizim de ileri hareket hiç YÖK olmuyor da morfoloji hep 0 genelde.Vitaminlerde kullandım kalan iki embriyo daha vardı çok uğraştılar 7. Güne kadar beklettiler genetiğe gitsin diye ama ilerlemesidirler.Bugün aradılar merkezden onları göndermiyoruz diye.Evet aslında haklısın ama daha önce iki negatif alınca o bekleme süreci falan çok zor.Eğer sağlıksızsa gene o kadar bekleyeceğim ve gene yıkım.Birde ilaçlar kullanacağım.Bir hafta 10 güne çıkar sonuç dedi embriyolog tek embriyo olduğu için.Bende omepa ,folikasit kullanıyorum bugün saf arısütü aldım eşimle kullanalım diye bir daha ki tedaviye kadar.Ramazan sonrasına kaldığı için o zamana kadar karar da veririm nerde yaptıracağıma.İncir kürü yapsam mı acaba işe yarar mı benim yumurta rezervi de az ya.
Bizde 1 yıldır istiyoruz inşallah hayırlısıyla kavuşuruz Bebişleriöize1,5 yıl oldu
Rahim filminde kist miyom bilgisi yazmaz diye biliyorum. Histereskopi de belli oluyor kist miyom.Saklicennet cnim gene ben:) benm filmin raporu cikti hsg normal sinirlarda yaziyor kist miyom gibi seylr olsaydi raporda yazardi dimi bunlr icin doktor goruntuye bakmaz . Yani tuplerin acik oldugu falan yaziyor ama bu tur bseyin ollup olamdigi yazmyr cok sacma dusundum gne dimi sen de snki kucuk capta miyom mu ne vrdi yaziyor muydu diye .sorun olmz demislrdi hatta ondanseni bunaltyrm :)
Muhakkak çıkar canım sorun yoktur o zaman. Bende polip vardı. Aman allah korusun miyom kist falan Yok. :)Saklicennet cnim gene ben:) benm filmin raporu cikti hsg normal sinirlarda yaziyor kist miyom gibi seylr olsaydi raporda yazardi dimi bunlr icin doktor goruntuye bakmaz . Yani tuplerin acik oldugu falan yaziyor ama bu tur bseyin ollup olamdigi yazmyr cok sacma dusundum gne dimi sen de snki kucuk capta miyom mu ne vrdi yaziyor muydu diye .sorun olmz demislrdi hatta ondanseni bunaltyrm :)
Rahimi görüntüledileri için ne varsa santimine kadar yazıyor echomar görüntüsünü de veriyor başka yerlerde farklı mı oluyor bilemedim.Rahim filminde kist miyom bilgisi yazmaz diye biliyorum. Histereskopi de belli oluyor kist miyom.Saklicennet te görünce cevaplar bende yazmak istedim.
Ayy yanlis hatrlmisim kusura bkmza ztn onlarin farkinda bilmiyrm dâ:)Muhakkak çıkar canım sorun yoktur o zaman. Bende polip vardı. Aman allah korusun miyom kist falan Yok. :)
Benim bildiğim tüplere bakıyor, sıvı veriliyor tüpte geçiş var mı yok mu ona bakılıyor diyebiliyorum ama :)Rahimi görüntüledileri için ne varsa santimine kadar yazıyor echomar görüntüsünü de veriyor başka yerlerde farklı mı oluyor bilemedim.
Bn hsg orneklrine baktm okudum o tur seyler de gorunuyor gorulunyorsa yazilirda heralde:)Benim bildiğim tüplere bakıyor, sıvı veriliyor tüpte geçiş var mı yok mu ona bakılıyor diyebiliyorum ama :)
Ay ne bileyin yanlış bilgide vermek istemiyorum ama bana bir sıvı verildi geçiş gözlemlendi sonra göbeğime doğru birşey yakınlaştırdılar ve çekim yaptılar düşün 2mm ilk poliplerim göründü hayta dr içime birşey yerleştirdi ve ekrandan izlerkende gördü. 1/2 cm üzerinde olan polip kist gibi şeylere müdehale ediliyormuş milimlik şeyler önemli değilmiş demişlerdi o yüzden görür diye düşündüm. T TubeeeBenim bildiğim tüplere bakıyor, sıvı veriliyor tüpte geçiş var mı yok mu ona bakılıyor diyebiliyorum ama :)
Bizde de morfoloji sıfır ileri Yok ama ileri yavaş %2ydi yıkama sonrası 500 tane anca haraketli kalıyordu. Bunları kafana takma. Ne gerekiyorsa kullanın allah büyük inşallah olur canım.Bende öyle düşünüyorum ama bilemiyorum bizim de ileri hareket hiç YÖK olmuyor da morfoloji hep 0 genelde.Vitaminlerde kullandım kalan iki embriyo daha vardı çok uğraştılar 7. Güne kadar beklettiler genetiğe gitsin diye ama ilerlemesidirler.Bugün aradılar merkezden onları göndermiyoruz diye.Evet aslında haklısın ama daha önce iki negatif alınca o bekleme süreci falan çok zor.Eğer sağlıksızsa gene o kadar bekleyeceğim ve gene yıkım.Birde ilaçlar kullanacağım.Bir hafta 10 güne çıkar sonuç dedi embriyolog tek embriyo olduğu için.Bende omepa ,folikasit kullanıyorum bugün saf arısütü aldım eşimle kullanalım diye bir daha ki tedaviye kadar.Ramazan sonrasına kaldığı için o zamana kadar karar da veririm nerde yaptıracağıma.İncir kürü yapsam mı acaba işe yarar mı benim yumurta rezervi de az ya.
Evet sanırım öyle kafaya takmamak ama her defasında maddi ve manevi yıpranıyorsun.Kısmet bazılarının ilk denemesinde olur bazıları daha çok uğraşır.Allahın nasibi.Bizde de morfoloji sıfır ileri Yok ama ileri yavaş %2ydi yıkama sonrası 500 tane anca haraketli kalıyordu. Bunları kafana takma. Ne gerekiyorsa kullanın allah büyük inşallah olur canım.
Omega 3 de alın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?