YOk canım benim aldığım dükkandaki adam da acı demişti yerken biraz bala karıştırıp öyle ye dedi özellikle.Günaydın, yumurta kalitesi için saf arı sütü aldım şişede olanlardan. Bugün deneyim dedim ama çok zorlandım, bir daha denilebilir miyim bilmiyorum. tadı böyle kötü mü? Yoksa ürün bozuk olabilir mi? Dolapta duruyor, kargoyla da soğutucu içinde gelmişti 2 gün önce. Bileğisin olanlar cevap verebilir mi?
Ekşimsi çok kötü bi tadı var, yarım çay kaşığı dil altı yapın diyr önerilmiş ama zor yuttum.. balla karıştırılabiliyosa öyle alınabilir. Teşekkür ederimYOk canım benim aldığım dükkandaki adam da acı demişti yerken biraz bala karıştırıp öyle ye dedi özellikle.
Kızlar Allah rızası için bana ileri hızı arttırmak için bir çare söyleyin kesin bir cevap istiyorum lütfenYOk canım benim aldığım dükkandaki adam da acı demişti yerken biraz bala karıştırıp öyle ye dedi özellikle.
Yani canım ne bileyim bizde aynı dertle uğraşıyoruz 3. Tüp bebeği de yaptım o da umutsuz tüpünde bir garantisi yok yani.Ben çakşır suyu,havuç suyu. Vitamin kullandım biraz arttı gibi ama net bir ilerleme pek olmadı.Kızlar Allah rızası için bana ileri hızı arttırmak için bir çare söyleyin kesin bir cevap istiyorum lütfen
Düşük normal degerlerin altında. İstanbulda yasıyorsan celalettin peruya gitsın eşin. Birde proxeed plus ta güzel artıs saglıyor. Eşimde sıkıntı olmamasına ragmen bende oldugundan ona kullandırdım artıs ıyıydıKızlar bilen varsa yorumlayabilirmi, normospermi yazılmış ama sperm sayısı düşük değilmi sizce
Dna hasarini soruyorsaniz esimde hasar %48 di .Oglum 9 aylik oldu bile .cok sukurbin sukur .Allah size de nasip etsin.Merhaba, bana yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim. İlk 2 denememizde 10 yumurtadan 3-4 tanesi döllendi 3. Günden sonra gelişimleri durdu. 3. Denemem de doktor değiştirdim. Spermlere IMSI uygulandı. 9 taneden 7 si döllendi. Meğerse spermlerin başı armut görüntüsündeymiş. Fakat yine 3. Güne 7-8-9 hücreli embriyolar 5. Güne gitmedi. Doktorumuz sperm Dna hasarı baktıralım dedi. Bu durumda olup tedavisi olumlu sonuçlanan var mı?
Keci boynuzu pekmezi de icebilirsiniz soğuk pres olanlaridan hem daha kolay bi kullanim olur . Ikimizde iciyoruz hatta muzun cevizin ustune gezdiyorum daha bi keyifli oluyor.Arkadaşlar keçiboynuzunu kaynatmayıp taze tüketmek de aynı yararı sağlar mı sizce?
Eşim suyunu içmek yerine kıtır kıtır yemeyi seviyor.
Uzun zamandır Atışeri marka olanını da kullanıyoruz.Keci boynuzu pekmezi de icebilirsiniz soğuk pres olanlaridan hem daha kolay bi kullanim olur . Ikimizde iciyoruz hatta muzun cevizin ustune gezdiyorum daha bi keyifli oluyor.
Ben iyim canim.. mayis sonu adetimle ramazanin son haftasiyla baslamayi dusunuyorum konusmak icin gidecgim ins olur hayirli zamanda. Sen nasilsinn suan neler yapiyorsun.Kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?