- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
Bende iyiyim canım bebek icin bise yapmıyorum suan bakalim yaz sonu tekrar denicem nasipBen iyim canim.. mayis sonu adetimle ramazanin son haftasiyla baslamayi dusunuyorum konusmak icin gidecgim ins olur hayirli zamanda. Sen nasilsinn suan neler yapiyorsun.
üzüldüm.... zor olsada hayırlısı demekten birşey gelmiyor elden.. belkide hormonlardan dolayı daha vücudumuz kendine gelemedi daha... farklı tepkiler veriyor... benimde dengem bozulduArkadaşlar benim transfer iptal oldu. Rahim kalınlaşıyor ama bu ay yumurtam oluşmadı. Dengem bozuldu. Dualarınızı eksik etmeyin.
Masallah canim hayirli saglikli devameder ins. Nerde tedavi oldunMrb arkadaşlar eşimden kaynaklı problemden dolayı bu ay ilk tüp bebek denememizi yaptık ve pozitifi gördük şükürler olsun 10 gün sonra kese görmeye gitcez. Umut olsun hepinize diye yazdım Rabbim hepimizin kucaklarını doldurur inşallah
Hayırlısı olsun.Natural mı olacak yine? Bidahaki ay bal tarçın çörekotu ye yumurtlamaya faydası oluyor yaArkadaşlar benim transfer iptal oldu. Rahim kalınlaşıyor ama bu ay yumurtam oluşmadı. Dengem bozuldu. Dualarınızı eksik etmeyin.
Hayırlı olsun negüzel haberMrb arkadaşlar eşimden kaynaklı problemden dolayı bu ay ilk tüp bebek denememizi yaptık ve pozitifi gördük şükürler olsun 10 gün sonra kese görmeye gitcez. Umut olsun hepinize diye yazdım Rabbim hepimizin kucaklarını doldurur inşallah
Amin inşallahh rabbim size de sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Annelik duygusunu hepimiz tadalım aminnnn....Mrb arkadaşlar eşimden kaynaklı problemden dolayı bu ay ilk tüp bebek denememizi yaptık ve pozitifi gördük şükürler olsun 10 gün sonra kese görmeye gitcez. Umut olsun hepinize diye yazdım Rabbim hepimizin kucaklarını doldurur inşallah
Darısı sana ve isteyen herkese olsun inşallahHayırlı olsun negüzel haber
Amin canım inşallah kayseri memorial de oldumMasallah canim hayirli saglikli devameder ins. Nerde tedavi oldun
Peki tüp bebek tedavisi toplamda ne kaadar tuttu acaba? :$Amin canım inşallah kayseri memorial de oldum
7300 tedavi ücreti 2000 civarı da ilaçlar tuttu canımPeki tüp bebek tedavisi toplamda ne kaadar tuttu acaba? :$
Pahalı ama değer :)7300 tedavi ücreti 2000 civarı da ilaçlar tuttu canım
Hayırlı olsun. Allah kucağına almayı nasip etsin. Dualarını eksik etme.7300 tedavi ücreti 2000 civarı da ilaçlar tuttu canım
Amin canım inşallah her daim dualarımdasınız. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallahHayırlı olsun. Allah kucağına almayı nasip etsin. Dualarını eksik etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?