Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar benim transfer iptal oldu. Rahim kalınlaşıyor ama bu ay yumurtam oluşmadı. Dengem bozuldu. Dualarınızı eksik etmeyin.
üzüldüm.... zor olsada hayırlısı demekten birşey gelmiyor elden.. belkide hormonlardan dolayı daha vücudumuz kendine gelemedi daha... farklı tepkiler veriyor... benimde dengem bozuldu

Saklicennet canim uzulme hic anlamiyrm bundan sonraki sureci yum olusmasi gerektiginde bilmiyirdm ama isin zor kismimi gectin zaten olabilr onca ilactan sonra bi ay daha bekleyeceksin mubarek ayda olur ins .

Masallah canim hayirli saglikli devameder ins. Nerde tedavi oldun

Hayırlı olsun negüzel haber

Amin inşallahh rabbim size de sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Annelik duygusunu hepimiz tadalım aminnnn....

eşinde bu tip problem olupta normal yolla hamile kalan hiç mi yok ya gün geçtikçe ve yazılanları okudukça umudum azalıyor

T Tubeee natural olacaksa transfer normal süreç gibi ilerliyor o yüzden yumurtayı takip ediyorlar canım. Üzülmedim desem yalan olur ama Ramazan’da ne yapacağım diye düşünüp duruyordum. Rabbim oruç tutmamı istedi galiba :)
M moonless ben yaklaşık 3 aydın falan yumurtlama dönemime kadar yapıyorum bekli 4/5 ay bu ayda yaptım içine polende koyuyorum. Kesinlikle bu bir işaret. Milim bile büyüme Yok yumurtamda inofolik de kullanıyorum ama oluşmadı. Nasip dr da dedim zamanını bekliyor. Tekrar natural olacak çünki hiç yumurtlamıyor değilim. Kontrollerinde de yaptıkları aylarda hep yumurtlamışım. Hormonlardan sonra bende psikolojik olarak çok şeyler değişti. Çok stresli bir aydı ekstra sınavlarım vardı. Hiç düzenim olmadı. Uykularım kaçtı uykularımdan korkarak uyandım falan anlatamam zor günler geçirdim. Şimdi şimdi toparlanıyorum. Hormonlar mı ne bilmiyorum beni alt üst etti. Nasıl hamile kalacağım bu halde diye düşünüyordum. Ya nasip. İnşallah diğer ay güzel geçer herşey. Prowomen kullanacağım o ay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…