- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Kesinlikle. Sonu güzel olsun. Ertelenmeler önemli değil.üzüldüm.... zor olsada hayırlısı demekten birşey gelmiyor elden.. belkide hormonlardan dolayı daha vücudumuz kendine gelemedi daha... farklı tepkiler veriyor... benimde dengem bozuldu
İnşallah en kısa zamanda olur canım üzülme zamanı var işte bekleyeceğiz..T Tubeee natural olacaksa transfer normal süreç gibi ilerliyor o yüzden yumurtayı takip ediyorlar canım. Üzülmedim desem yalan olur ama Ramazan’da ne yapacağım diye düşünüp duruyordum. Rabbim oruç tutmamı istedi galiba :)
@moonless ben yaklaşık 3 aydın falan yumurtlama dönemime kadar yapıyorum bekli 4/5 ay bu ayda yaptım içine polende koyuyorum. Kesinlikle bu bir işaret. Milim bile büyüme Yok yumurtamda inofolik de kullanıyorum ama oluşmadı. Nasip dr da dedim zamanını bekliyor. Tekrar natural olacak çünki hiç yumurtlamıyor değilim. Kontrollerinde de yaptıkları aylarda hep yumurtlamışım. Hormonlardan sonra bende psikolojik olarak çok şeyler değişti. Çok stresli bir aydı ekstra sınavlarım vardı. Hiç düzenim olmadı. Uykularım kaçtı uykularımdan korkarak uyandım falan anlatamam zor günler geçirdim. Şimdi şimdi toparlanıyorum. Hormonlar mı ne bilmiyorum beni alt üst etti. Nasıl hamile kalacağım bu halde diye düşünüyordum. Ya nasip. İnşallah diğer ay güzel geçer herşey. Prowomen kullanacağım o ay.
Ben de ole dusudnnm canm rabbimin ins sevgili kulusun. Normal bence durumun havalár isindi yuru gez dolas dusunmemeye calis inss olucaktir mayista . Birde sana sorum vardi hani ignelere basliyoruz ya o ongunluk falan surecte yine vitamleri kullaniyor musun bi sorun olmazdegil mi. O surecte bende pro women kullanacagim daT Tubeee natural olacaksa transfer normal süreç gibi ilerliyor o yüzden yumurtayı takip ediyorlar canım. Üzülmedim desem yalan olur ama Ramazan’da ne yapacağım diye düşünüp duruyordum. Rabbim oruç tutmamı istedi galiba :)
@moonless ben yaklaşık 3 aydın falan yumurtlama dönemime kadar yapıyorum bekli 4/5 ay bu ayda yaptım içine polende koyuyorum. Kesinlikle bu bir işaret. Milim bile büyüme Yok yumurtamda inofolik de kullanıyorum ama oluşmadı. Nasip dr da dedim zamanını bekliyor. Tekrar natural olacak çünki hiç yumurtlamıyor değilim. Kontrollerinde de yaptıkları aylarda hep yumurtlamışım. Hormonlardan sonra bende psikolojik olarak çok şeyler değişti. Çok stresli bir aydı ekstra sınavlarım vardı. Hiç düzenim olmadı. Uykularım kaçtı uykularımdan korkarak uyandım falan anlatamam zor günler geçirdim. Şimdi şimdi toparlanıyorum. Hormonlar mı ne bilmiyorum beni alt üst etti. Nasıl hamile kalacağım bu halde diye düşünüyordum. Ya nasip. İnşallah diğer ay güzel geçer herşey. Prowomen kullanacağım o ay.
Yok olmaz canım. Ben elimde olanları bitirmeye çalışmıştım. Omega da kullanmıştım.Ben de ole dusudnnm canm rabbimin ins sevgili kulusun. Normal bence durumun havalár isindi yuru gez dolas dusunmemeye calis inss olucaktir mayista . Birde sana sorum vardi hani ignelere basliyoruz ya o ongunluk falan surecte yine vitamleri kullaniyor musun bi sorun olmazdegil mi. O surecte bende pro women kullanacagim da
Uyku düzeni çok önemliymiş. Bunun için Melatonin kullanıyorlar hatta uyku düzenini sağlamak için.Vücudun dinlenmiş olur. Omega 3te kullanmalısın benceT Tubeee natural olacaksa transfer normal süreç gibi ilerliyor o yüzden yumurtayı takip ediyorlar canım. Üzülmedim desem yalan olur ama Ramazan’da ne yapacağım diye düşünüp duruyordum. Rabbim oruç tutmamı istedi galiba :)
Evet omega da kullanacağım. Hayırlısı bakalım. Belki bebişim zamanını beklediği için böyle oldu. :)Uyku düzeni çok önemliymiş. Bunun için Melatonin kullanıyorlar hatta uyku düzenini sağlamak için.Vücudun dinlenmiş olur. Omega 3te kullanmalısın bence
Merhaba çok sevindim pozitifi gördüğüne. Rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah. Memorial da kime gittiniz? Ben cumartesi arzu hanımla görüştüm ama pekte memnun kalmadım. Bilmiyorum belki de önyargı yapıyorum.Amin canım inşallah kayseri memorial de oldum
Ben onunla ilgili Bi kaç olumsuz yorum okudum o yüzden hiç görüşmedim bile hastanede karşılaştığımda da hiç hoşlanmadım. Semih zeki Uludağ a gittim canım ben. Harika Bi adam bilgili ilgili çok dikkatli ve samimi Bi insan istersen Bi de onunla ön görüşme yapMerhaba çok sevindim pozitifi gördüğüne. Rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah. Memorial da kime gittiniz? Ben cumartesi arzu hanımla görüştüm ama pekte memnun kalmadım. Bilmiyorum belki de önyargı yapıyorum.
Zaten sadece bir kez görüştük oda sperm testi için. Sonra Oğuz Ekmekçioğlu'na gittik. Ameliyat olmaya karar verdik şimdilik. Semih bey de aklımda bulunsun. Arzu hanıma bir daha gideceğimi sanmıyorum çünkü.Ben onunla ilgili Bi kaç olumsuz yorum okudum o yüzden hiç görüşmedim bile hastanede karşılaştığımda da hiç hoşlanmadım. Semih zeki Uludağ a gittim canım ben. Harika Bi adam bilgili ilgili çok dikkatli ve samimi Bi insan istersen Bi de onunla ön görüşme yap
Oğuz hoca ya bizde gittik çok iyi Bi adam o da biz kimle görüşmeye gittiyse tüp bebek için oğuz hoca ne derse o dedi hepsi . İnşallah canım hakkında hayırlısı olsun varikosel mi olacakZaten sadece bir kez görüştük oda sperm testi için. Sonra Oğuz Ekmekçioğlu'na gittik. Ameliyat olmaya karar verdik şimdilik. Semih bey de aklımda bulunsun. Arzu hanıma bir daha gideceğimi sanmıyorum çünkü.
Evet canım varikosel. Gerçekten bizde çok memnun kaldık. Gayet gerçekçi konuşuyor. Ameliyat olmasanız da olur bu şekilde de tüp bebeğe gidebilirsiniz ama ameliyatla şansınız daha da artar dedi. Benim tedirgin olduğum nokta ameliyattan sonra değerlerin düşmesi. Bakalım şimdilik ameliyat olacağız gibi gözüküyor.Oğuz hoca ya bizde gittik çok iyi Bi adam o da biz kimle görüşmeye gittiyse tüp bebek için oğuz hoca ne derse o dedi hepsi . İnşallah canım hakkında hayırlısı olsun varikosel mi olacak
Hakkınızda hayırlısı olsun canım bize ameliyatı boşuna olmayın dedi demek ki sizde umut var ki olun dedi Bi bakarsın ameliyattan sonra kendiliğinden olur inşallahEvet canım varikosel. Gerçekten bizde çok memnun kaldık. Gayet gerçekçi konuşuyor. Ameliyat olmasanız da olur bu şekilde de tüp bebeğe gidebilirsiniz ama ameliyatla şansınız daha da artar dedi. Benim tedirgin olduğum nokta ameliyattan sonra değerlerin düşmesi. Bakalım şimdilik ameliyat olacağız gibi gözüküyor.
İnşallah canım hayırlısıyla.Hakkınızda hayırlısı olsun canım bize ameliyatı boşuna olmayın dedi demek ki sizde umut var ki olun dedi Bi bakarsın ameliyattan sonra kendiliğinden olur inşallah
Ameliyat mikrocerrahi yöntemiyle olacaksa ben de kesinlikl tavsiye ederim çok ilerlemiş olanlar için bir şey diyemem ama bu sıkıntıda yolun başındaysanız çok faydalı oluyor olunmazsa sonu kısırlık...İnşallah canım hayırlısıyla.
Evet özellikle doktora sordum mikrocerrahi dedi. Sayıyı,hızı ve morfolojiyi baya etkilemiş bizimkisi. Bilmiyorum faydası olur mu? Eşiniz ameliyat oldu mu sizin?Ameliyat mikrocerrahi yöntemiyle olacaksa ben de kesinlikl tavsiye ederim çok ilerlemiş olanlar için bir şey diyemem ama bu sıkıntıda yolun başındaysanız çok faydalı oluyor olunmazsa sonu kısırlık...
Oldu 4 ay önce canım bakalım ne zaman hamile kalabileceğim :)Evet özellikle doktora sordum mikrocerrahi dedi. Sayıyı,hızı ve morfolojiyi baya etkilemiş bizimkisi. Bilmiyorum faydası olur mu? Eşiniz ameliyat oldu mu sizin?
Bana da doktor ameliyattan sonra 6-7 ay denersiniz sonra tüp bebeğe geçersiniz dedi. Peki sizin ameliyat öncesi değerleriniz nasıldı?Oldu 4 ay önce canım bakalım ne zaman hamile kalabileceğim :)
Git canım git. Tek doktora bağlı kalma. Bilmem ameliyattan sonra bizimde durumumuz ne olur. Doktor ameliyatı tüp bebek ihtimali daha da artsın diye yapıyor bizde.Berbattı canım.. Sadec sayımız ve morfolojimiz artmış maşallah 40 bin kere.. Ama ileri hız aynı yavaş hızlı artmış yerinde hareketli artmış yinede çok yetersiz birkaç ay daha bekleyeceğiz doktor çalışmalara devam dedi tüp vs demedi yani... Benim birkaç derdim daha var viskoziye artmış aglütinasyon pozitif çıktı ve likefaksiyon süresi 120 dk.İnanabiliyor musun 120 dkBunlar zaten varikosel kaynaklı şeyler değil ama ben yine de 4 ay da kendiliğinden düzelir iye bekledim ı ıhh düzelmemiş doktora sordum sorun yok dedi ama bilmiyorum başka doktora gidebiliriz belki biriki ay sonra.. bu sefer özele gitmeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?