Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlarrr hayirli günlerr.. nasilsinizz? Havalar da iyice güzellesti .ilk pikniğimizi yaptik biz boyle zamanlarda insan kiziyla cicilerini giyip cimlerde kosmak istiyor:) babalar da mangal yapsin bize
İyiyim canım. Belli ki sen de iyisin ne güzel. :))
Sana katılıyorum

Kızlar öyle bir ruh halindeyim ki son 2 aydın falan. Dokunsalar ağlayacağım. Haber izlesem ağlayacağım filim izlesem ağlayacağım birşey okusam duysam ağlayacağım. Hemen burnum sızlamaya gözlerim dolmaya başlıyor. İlla konu bebek de olmasına gerek Yok. Anlamadım gitti. Acı bir olay olmasa da ağlayacağım. Böyle olan var mı? Yoksa benim durum psikiyatrik mi oldu acaba.

Canimmmm havalar cidden ben de oleyim birgun her seý super bi gun yasamaya sebbeim yok gibi his edyrm ins gececek bu gunler.burcun ne bu arada:)

Canimmmm havalar cidden ben de oleyim birgun her seý super bi gun yasamaya sebbeim yok gibi his edyrm ins gececek bu gunler.burcun ne bu arada:)
:) ya ben de çok kötüyüm anlatamam biri konuşsun ağlamaklı oluyorum orta birşey yokken.

Aldığın hormonların etkisi de olabilir. Bende biara öyleydim adetim yaklaştıkça herşeye patlar oldum, herşey battı bana. Hiçbirşey istediğim gibi olmuyor heray bi umit bekliyorum ya olursa diye ama elim hep boş.Tedaviye başlamak istiyorum biran önce beklemekten çok sıkıldım

Ay hiç bilmiyorum.
Gerçekten beklemek çok stres verici. Senin de az kaldı inanıyorum bu kez olacak zaman yavaş yavaş geliyor . Unut dolu günler bizim olsun.

Ay hiç bilmiyorum.
Gerçekten beklemek çok stres verici. Senin de az kaldı inanıyorum bu kez olacak zaman yavaş yavaş geliyor . Unut dolu günler bizim olsun.
Aynen hormon ilaçlarının çok etkisi var bence psikolojimizde, ben histeroskopi sonrası 6 hafta estrofem kullandığım dönemde herşeye ağlama, sızlama, kaygı halindeydim. Ancak ilaçlar bitince kendime geldim.

sanırım süreç bizi bu hale getirdi.. dokunsan ağlayacak durumdayım.. hafta sonu iyi gelir belki diye bir yerlere gittik. kafam dağılsın diye..

Canım benim normal bence sürç zor ve uzundu. Artık yıprandık haklısın. Üzme kendini hiç ertelenmesinde de vardı hayır. Rabbim zorlaştırıyorsun güzelleştiriyprdur inşallah.

Canım benim normal bence sürç zor ve uzundu. Artık yıprandık haklısın. Üzme kendini hiç ertelenmesinde de vardı hayır. Rabbim zorlaştırıyorsun güzelleştiriyprdur inşallah.
Sağol canım. Ruh halimden başka bir sıkıntım Yok çok şükür. :) ben bu süreçlerin uzamasına alıştım ama ne insanlar var senelerce bekleyip defalarca negatif görmüşler. Benim beklemem onlarınkinin yanında hiç kalır. O yüzden çok şükür. Sonucu güzel olsun ve sizin kervana katılayım inşallah.
Sen nasılsın? Bulantılar geçti mi?

Kızlar benim de giden tek embriyom pgt den bozuk geldi.Yani bu da bitti.Transfer olmadan ki kosaydı da negatif olacaktı.Ağladım içimi boşalttım bir iki güne de toparlarım herhalde o kadar emek para çöp.Genetiği sağlam bulabilecek miyiz o da belli değil.Çok yıprandım ama vazgeçemiyorum ileride keşke dememek için ama maddi manevi çok yorucu.Ve bir garantisi de yok.Bu süreçte doğal hamile kalanlara o kadar özeniyorum ki 4 senedir bunun mücadelesini veriyorum ve yoruldum yıprandım.Ne büyük sınav benim ki hem eşimle sınavım ve çocukla.Allahım sağlığımızla sınav vermesin inşallah.Yapacak söyleyecek çok da bir şey YÖK aslında.Kader kısmet.

Canim seninde dedigin gibi Allh sağlikla sinamasin bizleri.gercekten bu gunumuze sukur.Allah cocuguna saglik hayirli omur nasip etsin ins bigun Allh ona kardes nasip eder.uzulme desekte insan uzuluyo elde degil fakat şükrü birakmamak gerek.ben ne zaman psikolojik anlamda yılsam cevremde kotu olaylar yasayan insanlari goruyorum.ve gercekten halime şükrediyorum.

Öyle tabi Allah’a şükür sağlığımız yerinde yine toparlanınca Ramazan’dan sonra denemeyi düşünüyorum tabi eşim ikna olursa.Ama insan ister istemez yoruluyor ve etrafımda arkadaşlarımı görünce hemen hamile kalabilen ne bileyim işte çok zor.Allahım isteyen uğraşan herkese nasip etsin.

Geçecek inşallah bir sürü şey yüklendik o süreçte. Çok haklısın Rabbim inşallah nasip eder. Hepimiz kucaklarımıza alırız yavrularımızı. Daha iyiyim az az var çok değil artık. Napalım çok şükür canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…