Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım benim gerçekten üzücü olmuş ama mesela 4 tane embriyo göndersen bile sağlıklısı anca 2 tane oluyor. Kaç kişiyi okuduysam hep yarı yarıya sağlıklı geliyor. Sağlıklı geleninde garantisi yok. Öyle ki sağlıksız gelenin bile garanti tutmaz ya da düşer garantisi Yok. Pgt karmaşık bir olay. Rabbim hayırlısını versin. Allah evladını sana bağışlasın. ETRAFImda 1 evladım olsun başka birşey istemem diyen o kadar çok kişi varki. Şuan hayatımız çocuktan ibaret ama olmamalı. Dünyaya geliş amacımız sadece doğurmak değil. Hayat su gibi akıp geçiyor. Allahın bizim için verdiği nimetlerden fayşanmak gerek. Ben çocuğu olanları da görüyorum. Bir çembere sıkışıp kalmışlar gibi yaşıyorlar. Ne ibadet nede seyahat ne eğitim ne de başka birşey. Hayat bu olmamalı. Sen yolun yarısını geçmişsin 1 evlat daha istiyorsun sadece. Ben ve benim gibiler olacak mı olmayacak mı endişesi taşıyoruz sürekli. Hayat mı yoksa çevre mi baskı mı? Bir misyon yüklüyorlar sanki bizlere. Herkesin evladı olmak zorunda değil ki. Bir tane oldu çok şükür 2. 3. 4. 5. Çok doğuran mertebe mi kazanıyor. Yaşadıkların eminim kolay değil. Çevrende yaşananlar canını da sıkıyor olabilir ama hayatı kaçırmanı istemem.
İstanbul’a gelip burada içine sinen bir tüp bebek merkeziyle görüşme yapmanı öneririm. Su gibi akıp geçer inşallah. Gönlündekini allah nasip etsin. Çok stres yapma zamana ailenle güzel kaliteli vakit geçir minik çekirdek ailen büyük bir nimet. Yaz geldi küçük kaçamaklar yapın. Etrafa da kulak asma. Herkes aynı hayatı yaşamak zorunda değil. Arkana baktığında elinde olan çocuğun için ailen için gereken ne varsa eksiksiz yapmış olduğunu gör. Bir evladından alıp diğerine ondan diğerine verip yarım hayatlar oluşturmaktan daha iyidir emin ol. Öncelikle allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize. 1 veya 2 nasip etsin de gerisi önemli değil. Sıkma canını

Allah hepimize öyle küçüklü büyüklü hamilelik bulantıları nasip etsin inşallah. :)

Canimm tedaviden onceki ayda adetli gitmek sart degl dimi sonucalrimi gostp mayis snu adetimle gdicegmde .ama 1 mayista gtmk istiyordum adetin2.gunu oluyordu ama calismyrms cuma gidecgm fark edr mi daha once muaye etti ama adetli etmedi hic .ertleensn istmyrm b yuzde

Çok sağol canım elbetteki söylediklerin doğru ama işte annelik inşallah olunca anlayacaksın sende bir kardeş için uğraşacaksın.Aslında ben bu konuya odaklanmadım ama her defasında üzülüyorum elde değil maddi manevi yıpratıcı.Korkuyorum bir daha ki sefere de aynı olur diye.Bu gün tekrar rahim filmi çektirdim İstanbul’a gelmeye karar verirsem elimde bulunsun diye sol tüpten geçiş zor oldu.Korkuyorum bir dahaki sefere de sağlıklı bulunmazsa diye Ama iyiyim ben gezmemi de yapıyorum arada aklıma geliyor üzülüyorum sonra kendime geliyorum.Allahım inşallah nasip eder bana da bir bebek daha ben elimden geleni gene yapacağım Allah’ın izniyle ama çok ara vermeyeceğim maddi olarak biraz toparlanınca tekrar başlamayı düşünüyorum.Allahım inşallah bu defa nasip eder.

Rahim filmini İstanbul’a gelirsen Semra Kahraman’a muhakkak göster. Randevuyu 1 ay öncesinden anca alabiliyorsun aklında bulunsun. İnşallah kısa zaman da hamile kalırsın.

Merhabalar ıbrahım saracoğlu e vıtamını sentetık olmayan soya fasulyelı olanı önerıyr hangı markanın vıtamınde var bu e vıtamını kullanan var mı

Kizlar emriyo dondurma islem ucreti ne kadár biliyor msunuz .baskentte 4 bin dedilr cok degil mi toplamms.

Benim de eşimin sperm sayısı düşük ve morfoloji bozukluğu var . Moralim altüst olmuş durumda hiç anne olamayacakmısım gibi hissediyorum .morfolojisi düzelip hamile kalan var mı aranızda

Benim de eşimin sperm sayısı düşük ve morfoloji bozukluğu var . Moralim altüst olmuş durumda hiç anne olamayacakmısım gibi hissediyorum .morfolojisi düzelip hamile kalan var mı aranızda
Bu sayfadaki bi cok kisi bebegine kavustu .Hic uzulme .morfoloji tek basina bisey ifade etmez. Ben de dusuk morfoloji ilehamile kaldim .Ustelik dna hasari sifir hareketle baslamistik bu yola .
Esine bol ceviz yedir caksir suyu icir .

Korkmayın inşallah olursunuz. Bizim değerlerimizde aşırı düşük morfoloji sıfır. 2 tane blast pgtli embriyom 1 tane de pgtsiz embriyom var. Demek ki oluyor. Aralarından inşallah evlat olan da olur. Transferim olmadı ama yazmak istedim belki iyi gelir.

Bu sayfadaki bi cok kisi bebegine kavustu .Hic uzulme .morfoloji tek basina bisey ifade etmez. Ben de dusuk morfoloji ilehamile kaldim .Ustelik dna hasari sifir hareketle baslamistik bu yola .
Esine bol ceviz yedir caksir suyu icir .
Ya gerçekten mi şuan resmen umut ışığı oldunuz bana . Doktorum direk tüp bebek dedi . Dünya başıma yıkıldı . Üstelik ikinci testi vermeden.siz ne kadar sürede hamile kaldınız .

O yazdıklarınız ne oluyor tam anlayamadım ?tüp bebek tedavisi mi gördünüz?

Merhaba kızlar. Uzun zamandır girmiyorum sayfaya kendimi işe çok odakldım. Normalde özel izmir tınaztepe hastanesi tüp bebek merkezinde sperm testi veriyorduk. İleri hareket 10 yavaş hareket 20 çıktı sayı 68 milyon çıktı. Bu defa barış altayın yönlendirmesiyle tavmergene gittik. Eşim sağda ben solda gerildik kaldık artık. Sayı 72 milyon. Hızlı hareket yok. Yavaş hareket 42 morfoloji 2. Biz neye inancaz bilmiyorum. Morfolojinin baş boyun anatomileri tavmergen testinde yazmıyor. Tınaztepede baş anatomisi %45 gösteriyor. Bizim ileri hızlımıza ne oldu niye yok bu testte. Morfoloji neden 2. Bide morfoloji kısmında strick tygreberg yazıyor bu ne. Bilen arkadaşlar yorumlayabilir mi ben çıldırmak üzereyim artık. Morfolojiyi yükseltelim derken düşürüyor muyuz bilmiyorum. Saklıcennet seni merak ettim. En son tüp bebeğe karar vermiştin. Hamile misin canım? İnşallah hamilesindirde en azından biraz mutlu olurum. Umut olursun bizlere. Uğraşların son bulur.

O yazdıklarınız ne oluyor tam anlayamadım ?tüp bebek tedavisi mi gördünüz?
Ben böyle pat diye konuya daldım. 2 konu aynı anda takip edip cevaplıyordum. Sizi de tüp bebek bölümüne yazdınız sanarak direkt konuya girdim k. Bakmayın. Evet ben tüp bebek tedavisi gördüm ama bizim değerler inanılmaz düşüktü. Umarım siz takviyelerle yükseltip doğal yoldan hamilelik elde edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…