- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Canım benim gerçekten üzücü olmuş ama mesela 4 tane embriyo göndersen bile sağlıklısı anca 2 tane oluyor. Kaç kişiyi okuduysam hep yarı yarıya sağlıklı geliyor. Sağlıklı geleninde garantisi yok. Öyle ki sağlıksız gelenin bile garanti tutmaz ya da düşer garantisi Yok. Pgt karmaşık bir olay. Rabbim hayırlısını versin. Allah evladını sana bağışlasın. ETRAFImda 1 evladım olsun başka birşey istemem diyen o kadar çok kişi varki. Şuan hayatımız çocuktan ibaret ama olmamalı. Dünyaya geliş amacımız sadece doğurmak değil. Hayat su gibi akıp geçiyor. Allahın bizim için verdiği nimetlerden fayşanmak gerek. Ben çocuğu olanları da görüyorum. Bir çembere sıkışıp kalmışlar gibi yaşıyorlar. Ne ibadet nede seyahat ne eğitim ne de başka birşey. Hayat bu olmamalı. Sen yolun yarısını geçmişsin 1 evlat daha istiyorsun sadece. Ben ve benim gibiler olacak mı olmayacak mı endişesi taşıyoruz sürekli. Hayat mı yoksa çevre mi baskı mı? Bir misyon yüklüyorlar sanki bizlere. Herkesin evladı olmak zorunda değil ki. Bir tane oldu çok şükür 2. 3. 4. 5. Çok doğuran mertebe mi kazanıyor. Yaşadıkların eminim kolay değil. Çevrende yaşananlar canını da sıkıyor olabilir ama hayatı kaçırmanı istemem.Kızlar benim de giden tek embriyom pgt den bozuk geldi.Yani bu da bitti.Transfer olmadan ki kosaydı da negatif olacaktı.Ağladım içimi boşalttım bir iki güne de toparlarım herhalde o kadar emek para çöp.Genetiği sağlam bulabilecek miyiz o da belli değil.Çok yıprandım ama vazgeçemiyorum ileride keşke dememek için ama maddi manevi çok yorucu.Ve bir garantisi de yok.Bu süreçte doğal hamile kalanlara o kadar özeniyorum ki 4 senedir bunun mücadelesini veriyorum ve yoruldum yıprandım.Ne büyük sınav benim ki hem eşimle sınavım ve çocukla.Allahım sağlığımızla sınav vermesin inşallah.Yapacak söyleyecek çok da bir şey YÖK aslında.Kader kısmet.
Allah hepimize öyle küçüklü büyüklü hamilelik bulantıları nasip etsin inşallah. :)Geçecek inşallah bir sürü şey yüklendik o süreçte. Çok haklısınRabbim inşallah nasip eder. Hepimiz kucaklarımıza alırız yavrularımızı. Daha iyiyim az az var çok değil artık. Napalım çok şükür canım.
Canimm tedaviden onceki ayda adetli gitmek sart degl dimi sonucalrimi gostp mayis snu adetimle gdicegmde .ama 1 mayista gtmk istiyordum adetin2.gunu oluyordu ama calismyrms cuma gidecgm fark edr mi daha once muaye etti ama adetli etmedi hic .ertleensn istmyrm b yuzdeGeçecek inşallah bir sürü şey yüklendik o süreçte. Çok haklısınRabbim inşallah nasip eder. Hepimiz kucaklarımıza alırız yavrularımızı. Daha iyiyim az az var çok değil artık. Napalım çok şükür canım.
Çok sağol canım elbetteki söylediklerin doğru ama işte annelik inşallah olunca anlayacaksın sende bir kardeş için uğraşacaksın.Aslında ben bu konuya odaklanmadım ama her defasında üzülüyorum elde değil maddi manevi yıpratıcı.Korkuyorum bir daha ki sefere de aynı olur diye.Bu gün tekrar rahim filmi çektirdim İstanbul’a gelmeye karar verirsem elimde bulunsun diye sol tüpten geçiş zor oldu.Korkuyorum bir dahaki sefere de sağlıklı bulunmazsa diye Ama iyiyim ben gezmemi de yapıyorum arada aklıma geliyor üzülüyorum sonra kendime geliyorum.Allahım inşallah nasip eder bana da bir bebek daha ben elimden geleni gene yapacağım Allah’ın izniyle ama çok ara vermeyeceğim maddi olarak biraz toparlanınca tekrar başlamayı düşünüyorum.Allahım inşallah bu defa nasip eder.Canım benim gerçekten üzücü olmuş ama mesela 4 tane embriyo göndersen bile sağlıklısı anca 2 tane oluyor. Kaç kişiyi okuduysam hep yarı yarıya sağlıklı geliyor. Sağlıklı geleninde garantisi yok. Öyle ki sağlıksız gelenin bile garanti tutmaz ya da düşer garantisi Yok. Pgt karmaşık bir olay. Rabbim hayırlısını versin. Allah evladını sana bağışlasın. ETRAFImda 1 evladım olsun başka birşey istemem diyen o kadar çok kişi varki. Şuan hayatımız çocuktan ibaret ama olmamalı. Dünyaya geliş amacımız sadece doğurmak değil. Hayat su gibi akıp geçiyor. Allahın bizim için verdiği nimetlerden fayşanmak gerek. Ben çocuğu olanları da görüyorum. Bir çembere sıkışıp kalmışlar gibi yaşıyorlar. Ne ibadet nede seyahat ne eğitim ne de başka birşey. Hayat bu olmamalı. Sen yolun yarısını geçmişsin 1 evlat daha istiyorsun sadece. Ben ve benim gibiler olacak mı olmayacak mı endişesi taşıyoruz sürekli. Hayat mı yoksa çevre mi baskı mı? Bir misyon yüklüyorlar sanki bizlere. Herkesin evladı olmak zorunda değil ki. Bir tane oldu çok şükür 2. 3. 4. 5. Çok doğuran mertebe mi kazanıyor. Yaşadıkların eminim kolay değil. Çevrende yaşananlar canını da sıkıyor olabilir ama hayatı kaçırmanı istemem.
İstanbul’a gelip burada içine sinen bir tüp bebek merkeziyle görüşme yapmanı öneririm. Su gibi akıp geçer inşallah. Gönlündekini allah nasip etsin. Çok stres yapma zamana ailenle güzel kaliteli vakit geçir minik çekirdek ailen büyük bir nimet. Yaz geldi küçük kaçamaklar yapın. Etrafa da kulak asma. Herkes aynı hayatı yaşamak zorunda değil. Arkana baktığında elinde olan çocuğun için ailen için gereken ne varsa eksiksiz yapmış olduğunu gör. Bir evladından alıp diğerine ondan diğerine verip yarım hayatlar oluşturmaktan daha iyidir emin ol. Öncelikle allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize. 1 veya 2 nasip etsin de gerisi önemli değil. Sıkma canını
Rahim filmini İstanbul’a gelirsen Semra Kahraman’a muhakkak göster. Randevuyu 1 ay öncesinden anca alabiliyorsun aklında bulunsun. İnşallah kısa zaman da hamile kalırsın.Çok sağol canım elbetteki söylediklerin doğru ama işte annelik inşallah olunca anlayacaksın sende bir kardeş için uğraşacaksın.Aslında ben bu konuya odaklanmadım ama her defasında üzülüyorum elde değil maddi manevi yıpratıcı.Korkuyorum bir daha ki sefere de aynı olur diye.Bu gün tekrar rahim filmi çektirdim İstanbul’a gelmeye karar verirsem elimde bulunsun diye sol tüpten geçiş zor oldu.Korkuyorum bir dahaki sefere de sağlıklı bulunmazsa diye Ama iyiyim ben gezmemi de yapıyorum arada aklıma geliyor üzülüyorum sonra kendime geliyorum.Allahım inşallah nasip eder bana da bir bebek daha ben elimden geleni gene yapacağım Allah’ın izniyle ama çok ara vermeyeceğim maddi olarak biraz toparlanınca tekrar başlamayı düşünüyorum.Allahım inşallah bu defa nasip eder.
İnşallah canım hepimiz biranönce hayırlısıyla hamile kalırız.Rahim filmini İstanbul’a gelirsen Semra Kahraman’a muhakkak göster. Randevuyu 1 ay öncesinden anca alabiliyorsun aklında bulunsun. İnşallah kısa zaman da hamile kalırsın.
Allah yardimcin olsun canim .Çıktığın dikenli yollarin sonu gül bahçesi olsun .Arkadaşlar benim transfer iptal oldu. Rahim kalınlaşıyor ama bu ay yumurtam oluşmadı. Dengem bozuldu. Dualarınızı eksik etmeyin.
Allah razı olsun canım. Çok sağol.Allah yardimcin olsun canim .Çıktığın dikenli yollarin sonu gül bahçesi olsun .
Benim de eşimin sperm sayısı düşük ve morfoloji bozukluğu var . Moralim altüst olmuş durumdaMerhaba kizlar
Biz bu hasarlar duzeltilmez sanip dr.larda tup bebek diyince direk tup bebege yoneldik
Ancak sonucunda bebegimin kalbi atmadi ve dusme asamasinda
Gelin eslerimize kendimize yaptigimiz kurleri vitaminleri tedavileri paylasalim
Bilmediklerimizi ogrenelim birbirimize destek olup careler arayalim
Topicteki hamile olmak isteyen, inşallah hamile olacak olan, halihazırda hamile olan arkadaslarim
- @Defnelfin 29, Antalya, 8 aydır bekliyor --- HAMİLE
- @Alevce7 28, 3 yildir bekliyor----HAMİLE
Afilim92 25, X ilinde, 8 aydır bekliyor----HAMİLE-erkek bebis bekliyor - @Gamze020 26, Denizli 2yildir bekliyor... cok sukur tup bebek tedavisiyle suanda HAMİLE
- @sellida 29, İstanbul 14 aydir bekliyor HAMİLE
- @Selvi25 26, uzun zamandir bebek bekliyor HAMİLE
Beth18 30, Ankara, 2.5 yıldır bekliyor HAMİLE
- @raortac , 30 X ilinde 12 aydir bekliyor HAMİLE
- @ruyagokk 26, X ilinde, 3 yıldır bekliyor HAMİLE
- @Perican01 6 aylik evliler, yas 40, Ilk tup bebek denemesinden HAMİLE
- @cetiha88 29, X ilinde, 10 aydır bekliyor , HAMİLE
- @Beyza_2018 30, 3 yildir bekliyor, HAMİLE
- @Karabiberim123 32,Izmir 1.5 yildir bekliyor, HAMİLE
- @zeynepppppppp 31, Sanliurfa 2,5 yıldır bekliyor
- @-Pandora- 28.5, Ankara, 1.5 yildır bekliyor
sekerim00 25, Ankara, 2 yıldır bekliyor - @Eylul41213 25, X ilinde, 1 yıldır bekliyor
- @rvydmrt 25, 4 yildir bekliyor.
- @Bestttt 26, 3 yıldır bekliyor 5 dusugu var
Saklicennet 26, uzun suredir bekliyor - @Suskun Ceylan 33 17 aydir bekliyor.
- @ayllllliiiin35 30,2 yildir bekliyor.
- @Longway2015 yas 29
- @Rm_angel 30, 3. Tup bebek denemesi olacak.
Bu sayfadaki bi cok kisi bebegine kavustu .Hic uzulme .morfoloji tek basina bisey ifade etmez. Ben de dusuk morfoloji ilehamile kaldim .Ustelik dna hasari sifir hareketle baslamistik bu yola .Benim de eşimin sperm sayısı düşük ve morfoloji bozukluğu var . Moralim altüst olmuş durumdahiç anne olamayacakmısım gibi hissediyorum .morfolojisi düzelip hamile kalan var mı aranızda
Korkmayın inşallah olursunuz. Bizim değerlerimizde aşırı düşük morfoloji sıfır. 2 tane blast pgtli embriyom 1 tane de pgtsiz embriyom var. Demek ki oluyor. Aralarından inşallah evlat olan da olur. Transferim olmadı ama yazmak istedim belki iyi gelir.Benim de eşimin sperm sayısı düşük ve morfoloji bozukluğu var . Moralim altüst olmuş durumdahiç anne olamayacakmısım gibi hissediyorum .morfolojisi düzelip hamile kalan var mı aranızda
Evicap neli bilmiyorum ama dr onu öneriyor.Soyafasulyelı e vıtamını marka bılgınız var mı acaba
Ya gerçekten miBu sayfadaki bi cok kisi bebegine kavustu .Hic uzulme .morfoloji tek basina bisey ifade etmez. Ben de dusuk morfoloji ilehamile kaldim .Ustelik dna hasari sifir hareketle baslamistik bu yola .
Esine bol ceviz yedir caksir suyu icir .
O yazdıklarınız ne oluyor tam anlayamadım ?tüp bebek tedavisi mi gördünüz?Korkmayın inşallah olursunuz. Bizim değerlerimizde aşırı düşük morfoloji sıfır. 2 tane blast pgtli embriyom 1 tane de pgtsiz embriyom var. Demek ki oluyor. Aralarından inşallah evlat olan da olur. Transferim olmadı ama yazmak istedim belki iyi gelir.
Ben böyle pat diye konuya daldım. 2 konu aynı anda takip edip cevaplıyordum. Sizi de tüp bebek bölümüne yazdınız sanarak direkt konuya girdim k. Bakmayın. Evet ben tüp bebek tedavisi gördüm ama bizim değerler inanılmaz düşüktü. Umarım siz takviyelerle yükseltip doğal yoldan hamilelik elde edersiniz.O yazdıklarınız ne oluyor tam anlayamadım ?tüp bebek tedavisi mi gördünüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?