- 17 Nisan 2019
- 2.804
- 2.986
- 133
Bize ameliyattan önce doktorumuz bu şekilde de çocuğunuz olur ama varikosel ilerledikçe ameliyat başarısı düşer demişti. Ameliyat oldu eşim hala sonucu göremedik üç aydır korunmadan deniyoruz 16 kat büyük bir rakamMemorialdeki semih beye gittim bende doktor bey bize hic problem olmayana gore 16 kat cocugunuzun olma ihtimali az dedi normal saglikliyla esinde sorun olan 16 kat farkliymis yani
Merhaba yurtdısıbdan getıttırdıgı ilac ismi ne acabaCombi fertil verdi bize doktor . İnş inş faydası olmuştur . Günlerdir araştırmakt
takviyelere cevap vermezse tüp bebek diyorsunuz yani. Öyle olacak sanırımbakalım inş bu ay gittiğimizde değerler değişmiş olur. Bide az önce bi kadın Doğum doktoruyla görüştüm . İlaçlarla yükselme ihtimali var tabi, niye ümitsizsin bu kadar dedi . Yurt dışından getirttirimiz ilaç var kesin çözüm dedi. Ama ne kadar güvenmeliyim bilmiyorum .
Siz öyle dıyorsanız dogrudur evıcap da da soya varmış bu arada:)E vit bu kadar kafa yorma bence biz kullandık ama müthiş sonuçlar almadık. Alanlar vardır belki fakat çok olsaydı bilimsel bir çalışması olurdu. Soya infertilitede uzak durulması gereken birşey diye biliyorum. Biz evicap kullandık %1lik bir artış olmuştu ama devamlı kullanmak da sakıncalı diye bıraktık sonra yine düştü. E vit çok da gerekli değil bana göre.
Sevgili doktor isim vermedi . Üstüne bir de forma attı.Merhaba yurtdısıbdan getıttırdıgı ilac ismi ne acaba
İlkinde ileri hızlı %2, ileri yavaş da %26 çıkmıştı bizim, ikincide toplam ileri hareketli %35’ti, ikisini ayrı vermemişlerdi, inşallah en kısa zamanda siz de alırsınız mutlu haberi hayırlısıylaSen evet hamile kaldığın zaman ekran alıntısı yapıp eşimede göndermiştim bak progenym kullanıyorlardı mutlu haberi almışlar diye:) ileri hızlınız kaçtı sizin canım unutmuşum tamamen
İsim vermedıgk ilaçı bilseydıkte alsaydık siz merak etmedınız mı acaba ne ısmıSevgili doktor isim vermedi . Üstüne bir de forma attı.
İsim vermedıgk ilaçı bilseydıkte alsaydık siz merak etmedınız mı acaba ne ısmı
Sen evet hamile kaldığın zaman ekran alıntısı yapıp eşimede göndermiştim bak progenym kullanıyorlardı mutlu haberi almışlar diye:) ileri hızlınız kaçtı sizin canım unutmuşum tamamen
kesinlikle oturup ağlayacaktım ya . Karşısında hayvan var sanki . Ama gerçekten Allah büyük . İnsanlar bana hiç bişey olmaz der gibi yaşıyorlar ya Allah korkusu olmadan .Saygısızın teki yahu bundan gelecek hayır Allah'tan gelsin. İlaç ismini vermeyecekse bile en azından bunu insani bir şekilde söyleyerek yapmalıydı. Para gözün teki Allah ıslah etsin
Boşver canım üzme kendini yine olan kendine olacak sonrakesinlikle oturup ağlayacaktım ya . Karşısında hayvan var sanki . Ama gerçekten Allah büyük . İnsanlar bana hiç bişey olmaz der gibi yaşıyorlar ya Allah korkusu olmadan .
Bu konuşmanın üzerine beni engelledi. Ona yazdığım msjı dahi görmedi üstelikçok zoruma gitti
Allah ıslah etsın ve sız üzülmeyın streste yapmayın basla vıtamın ılaclar var Rabbim şifa versın inşAllahBu konuşmanın üzerine beni engelledi. Ona yazdığım msjı dahi görmedi üstelikçok zoruma gitti
Soya mı varmış? Nereden öğrendin bak ben de bunu yeni öğrendim :)Siz öyle dıyorsanız dogrudur evıcap da da soya varmış bu arada:)
(( çok üzüldüm hiç stres yapmayın ba
Allah ıslah etsın ve sız üzülmeyın streste yapmayın basla vıtamın ılaclar var Rabbim şifa versın inşAllah
Canım varikosel var mıydı eşinde varsa zaten artmıyor takviyelerle de olsa...
Şuan combi fertil kullanıyoruz. İçerisinde e vitamini ve çeşitli şeyler var
Arkadaşlar kilo da morfolojiyi çok etkiliyormuş . Dün bir yaşı okudum da , eşiniz kiloluysa zayıflatınO ilacı bizimle de paylaşırsan sevinirim.
Tabiki yükselme ihtimali var. Ben hani olurda olmazsa tüp bebekle de ihtimal var üzülme demek istedim. Şuan takviyelere odaklan. İnşallah yükselir qh diye bir takviye var q10 dan daha etkiliymiş onuda deneyin hız için. Sayı için de 1 ay olsa bile sperrayı öneririm gerçekten. Bizim kullanmadığımız takviye kalmadı neredeyse. Tek etkiyi sperradan aldık sayı arttı. Bizim problem hızdı o da zaten hiç artmadı.
Evet eşimdeSizde sorun eşinizde mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?