Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Memorialdeki semih beye gittim bende doktor bey bize hic problem olmayana gore 16 kat cocugunuzun olma ihtimali az dedi normal saglikliyla esinde sorun olan 16 kat farkliymis yani
Bize ameliyattan önce doktorumuz bu şekilde de çocuğunuz olur ama varikosel ilerledikçe ameliyat başarısı düşer demişti. Ameliyat oldu eşim hala sonucu göremedik üç aydır korunmadan deniyoruz 16 kat büyük bir rakam

Merhaba yurtdısıbdan getıttırdıgı ilac ismi ne acaba

Siz öyle dıyorsanız dogrudur evıcap da da soya varmış bu arada:)

Sen evet hamile kaldığın zaman ekran alıntısı yapıp eşimede göndermiştim bak progenym kullanıyorlardı mutlu haberi almışlar diye:) ileri hızlınız kaçtı sizin canım unutmuşum tamamen
İlkinde ileri hızlı %2, ileri yavaş da %26 çıkmıştı bizim, ikincide toplam ileri hareketli %35’ti, ikisini ayrı vermemişlerdi, inşallah en kısa zamanda siz de alırsınız mutlu haberi hayırlısıyla

Bu konuşmanın üzerine beni engelledi. Ona yazdığım msjı dahi görmedi üstelik çok zoruma gitti

Saygısızın teki yahu bundan gelecek hayır Allah'tan gelsin. İlaç ismini vermeyecekse bile en azından bunu insani bir şekilde söyleyerek yapmalıydı. Para gözün teki Allah ıslah etsin

Sen evet hamile kaldığın zaman ekran alıntısı yapıp eşimede göndermiştim bak progenym kullanıyorlardı mutlu haberi almışlar diye:) ileri hızlınız kaçtı sizin canım unutmuşum tamamen
Saygısızın teki yahu bundan gelecek hayır Allah'tan gelsin. İlaç ismini vermeyecekse bile en azından bunu insani bir şekilde söyleyerek yapmalıydı. Para gözün teki Allah ıslah etsin
kesinlikle oturup ağlayacaktım ya . Karşısında hayvan var sanki . Ama gerçekten Allah büyük . İnsanlar bana hiç bişey olmaz der gibi yaşıyorlar ya Allah korkusu olmadan .

Bu konuşmanın üzerine beni engelledi. Ona yazdığım msjı dahi görmedi üstelik çok zoruma gitti
(( çok üzüldüm hiç stres yapmayın ba
Allah ıslah etsın ve sız üzülmeyın streste yapmayın basla vıtamın ılaclar var Rabbim şifa versın inşAllah

Saygısız mahluk. Boşver üzülme. Kesin çözüm diye de birşey yok. Keşke olsa.
Allah yaşattığını ona yaşatsın. Allah’a havale et.

Y Yasmnyaso etiketlemeyi unutmuşum.
Şuan combi fertil kullanıyoruz. İçerisinde e vitamini ve çeşitli şeyler var
Arkadaşlar kilo da morfolojiyi çok etkiliyormuş . Dün bir yaşı okudum da , eşiniz kiloluysa zayıflatın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…