Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evicap neli bilmiyorum ama dr onu öneriyor.
Soya da erkek infertilitesi için iyi değil diye biliyorum.
İbrahim saracoğlu e vitamını önerıp içünde soyafasulyesı olsun dıyor ama tup bebek denemesı yaptıgınız da da soya kullanmayın dedı soya ve soyafasulyesı farklı seyler mi yok dıye bılıyorum ama evıcap sentetık dedıklerı için acaba sıkıntı olur mu dıye dusunuyorum

Bizim morfoloji 0. Sperm sayısı toplam 9 milyon

E vit bu kadar kafa yorma bence biz kullandık ama müthiş sonuçlar almadık. Alanlar vardır belki fakat çok olsaydı bilimsel bir çalışması olurdu. Soya infertilitede uzak durulması gereken birşey diye biliyorum. Biz evicap kullandık %1lik bir artış olmuştu ama devamlı kullanmak da sakıncalı diye bıraktık sonra yine düştü. E vit çok da gerekli değil bana göre.

Sayı için sperra denemenizi tavsiye ederim. Bizim sayımızı yükseltmişti. Toplam haraket kaç.
Biİm toplam haraket %6/7 hiç geçmedi o yüzden tüp bebek yaptırdık. Anladım ki haraket çok önemli bu süreçti normal ua da tüp bebekte.

Yerinde hareketli %10 yavaş hareketli %5

Yerinde hareketli %10 yavaş hareketli %5
Size naçizane tavsiyem. 2 yılı aşkın normal olsun diye uğraştım bir de varikosel ameliyatı oldu eşim. 6 ay güzel bir şekilde uğraşın eğer değerlerinizde yükselme olmuyorsa tüp bebeğe başlayın. Tüp bebekle şansınız var. Normal yolla takviyelere cevap verme yüzdesine bağlı.

Combi fertil verdi bize doktor . İnş inş faydası olmuştur . Günlerdir araştırmakt
takviyelere cevap vermezse tüp bebek diyorsunuz yani. Öyle olacak sanırım bakalım inş bu ay gittiğimizde değerler değişmiş olur. Bide az önce bi kadın Doğum doktoruyla görüştüm . İlaçlarla yükselme ihtimali var tabi, niye ümitsizsin bu kadar dedi . Yurt dışından getirttirimiz ilaç var kesin çözüm dedi. Ama ne kadar güvenmeliyim bilmiyorum .

Ya gerçekten mi şuan resmen umut ışığı oldunuz bana . Doktorum direk tüp bebek dedi . Dünya başıma yıkıldı . Üstelik ikinci testi vermeden.siz ne kadar sürede hamile kaldınız .
Hepsini burda anlattim okuyabilirsiniz

O ilacı bizimle de paylaşırsan sevinirim.
Tabiki yükselme ihtimali var. Ben hani olurda olmazsa tüp bebekle de ihtimal var üzülme demek istedim. Şuan takviyelere odaklan. İnşallah yükselir qh diye bir takviye var q10 dan daha etkiliymiş onuda deneyin hız için. Sayı için de 1 ay olsa bile sperrayı öneririm gerçekten. Bizim kullanmadığımız takviye kalmadı neredeyse. Tek etkiyi sperradan aldık sayı arttı. Bizim problem hızdı o da zaten hiç artmadı.

Hikayeni okudum, başta yaşadıklarımız hep aynı sorunumuz da aynı. Aynı zamanlarda evlenmişiz. Bende bir sene vajinusmusla uğraştım Tam hallettik derken eşimin değerlerinin çok düşük olduğunu öğrendik. Anladığım kadarıyla bebişine kavuşmuşsun. İnşallah hersey benzediği gibi benim de sonum seninki gibi güzel olur..

Bizimde sayı 6 milyon, ileri hız 0 ve morfoloji 1. Dün tüp bebek tedavisine başladım. Bundan önce 2 ay e vitamini ve proxeed plus kullandı eşim ama hiç bir değişiklik olmamış. Siz vitamin kullanıyormusunuz

Bizimde sayı 6 milyon, ileri hız 0 ve morfoloji 1. Dün tüp bebek tedavisine başladım. Bundan önce 2 ay e vitamini ve proxeed plus kullandı eşim ama hiç bir değişiklik olmamış. Siz vitamin kullanıyormusunuz
Şuan combi fertil kullanıyoruz. İçerisinde e vitamini ve çeşitli şeyler var

Gören olmadı sanırım. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu hiç?

eşinde bu tip problem olupta normal yolla hamile kalan hiç mi yok ya gün geçtikçe ve yazılanları okudukça umudum azalıyor
Memorialdeki semih beye gittim bende doktor bey bize hic problem olmayana gore 16 kat cocugunuzun olma ihtimali az dedi normal saglikliyla esinde sorun olan 16 kat farkliymis yani

Gören olmadı sanırım. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu hiç?
Merhaba, bizde de morfoloji %3’tü, ileri hızlı da %2’ydi ama progeny m ile krilom omega 3 kullanmıştı eşim, ondan sonra yükselmeye başlamıştı, sizin acaba varikosel mi var, o nedenle mi değerler artmadı ya da sigara etkili olabilir mi aklıma gelenler bunlar.

Sigara 1 yıldır içmiyor. Varikosel için film çekildik. Yarın randevu aldık. Ayrıntılı birşekilde soracağım dr'a. İleri hızlı sıfırlanıp yavaş hareketlinin bi anda yükselmesi saçma geldi

İleri yavaşın artması da iyi aslında, bizim ikinci testte ileri hareketli toplam yazılmıştı, ayrı ayrı gösterilmemişti bile, belki bizim artanlar da ileri yavaşlardı, hem sonuçta onlar da dölleyebilir diyor çoğu doktor, inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz.

Canım varikosel var mıydı eşinde varsa zaten artmıyor takviyelerle de olsa...

Sen evet hamile kaldığın zaman ekran alıntısı yapıp eşimede göndermiştim bak progenym kullanıyorlardı mutlu haberi almışlar diye:) ileri hızlınız kaçtı sizin canım unutmuşum tamamen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…