İbrahim saracoğlu e vitamını önerıp içünde soyafasulyesı olsun dıyor ama tup bebek denemesı yaptıgınız da da soya kullanmayın dedı soya ve soyafasulyesı farklı seyler mi yok dıye bılıyorum ama evıcap sentetık dedıklerı için acaba sıkıntı olur mu dıye dusunuyorumEvicap neli bilmiyorum ama dr onu öneriyor.
Soya da erkek infertilitesi için iyi değil diye biliyorum.
Bizim morfoloji 0. Sperm sayısı toplam 9 milyonBen böyle pat diye konuya daldım. 2 konu aynı anda takip edip cevaplıyordum. Sizi de tüp bebek bölümüne yazdınız sanarak direkt konuya girdim k. Bakmayın. Evet ben tüp bebek tedavisi gördüm ama bizim değerler inanılmaz düşüktü. Umarım siz takviyelerle yükseltip doğal yoldan hamilelik elde edersiniz.
E vit bu kadar kafa yorma bence biz kullandık ama müthiş sonuçlar almadık. Alanlar vardır belki fakat çok olsaydı bilimsel bir çalışması olurdu. Soya infertilitede uzak durulması gereken birşey diye biliyorum. Biz evicap kullandık %1lik bir artış olmuştu ama devamlı kullanmak da sakıncalı diye bıraktık sonra yine düştü. E vit çok da gerekli değil bana göre.İbrahim saracoğlu e vitamını önerıp içünde soyafasulyesı olsun dıyor ama tup bebek denemesı yaptıgınız da da soya kullanmayın dedı soya ve soyafasulyesı farklı seyler mi yok dıye bılıyorum ama evıcap sentetık dedıklerı için acaba sıkıntı olur mu dıye dusunuyorum
Sayı için sperra denemenizi tavsiye ederim. Bizim sayımızı yükseltmişti. Toplam haraket kaç.Bizim morfoloji 0. Sperm sayısı toplam 9 milyon
Yerinde hareketli %10 yavaş hareketli %5Sayı için sperra denemenizi tavsiye ederim. Bizim sayımızı yükseltmişti. Toplam haraket kaç.
Biİm toplam haraket %6/7 hiç geçmedi o yüzden tüp bebek yaptırdık. Anladım ki haraket çok önemli bu süreçti normal ua da tüp bebekte.
Size naçizane tavsiyem. 2 yılı aşkın normal olsun diye uğraştım bir de varikosel ameliyatı oldu eşim. 6 ay güzel bir şekilde uğraşın eğer değerlerinizde yükselme olmuyorsa tüp bebeğe başlayın. Tüp bebekle şansınız var. Normal yolla takviyelere cevap verme yüzdesine bağlı.Yerinde hareketli %10 yavaş hareketli %5
Combi fertil verdi bize doktor . İnş inş faydası olmuştur . Günlerdir araştırmaktSayı için sperra denemenizi tavsiye ederim. Bizim sayımızı yükseltmişti. Toplam haraket kaç.
Biİm toplam haraket %6/7 hiç geçmedi o yüzden tüp bebek yaptırdık. Anladım ki haraket çok önemli bu süreçti normal ua da tüp bebekte.
takviyelere cevap vermezse tüp bebek diyorsunuz yani. Öyle olacak sanırımSize naçizane tavsiyem. 2 yılı aşkın normal olsun diye uğraştım bir de varikosel ameliyatı oldu eşim. 6 ay güzel bir şekilde uğraşın eğer değerlerinizde yükselme olmuyorsa tüp bebeğe başlayın. Tüp bebekle şansınız var. Normal yolla takviyelere cevap verme yüzdesine bağlı.
Hepsini burda anlattim okuyabilirsinizYa gerçekten mişuan resmen umut ışığı oldunuz bana . Doktorum direk tüp bebek dedi . Dünya başıma yıkıldı . Üstelik ikinci testi vermeden.siz ne kadar sürede hamile kaldınız .
O ilacı bizimle de paylaşırsan sevinirim.Combi fertil verdi bize doktor . İnş inş faydası olmuştur . Günlerdir araştırmakt
takviyelere cevap vermezse tüp bebek diyorsunuz yani. Öyle olacak sanırımbakalım inş bu ay gittiğimizde değerler değişmiş olur. Bide az önce bi kadın Doğum doktoruyla görüştüm . İlaçlarla yükselme ihtimali var tabi, niye ümitsizsin bu kadar dedi . Yurt dışından getirttirimiz ilaç var kesin çözüm dedi. Ama ne kadar güvenmeliyim bilmiyorum .
Hikayeni okudum, başta yaşadıklarımız hep aynı sorunumuz da aynı. Aynı zamanlarda evlenmişiz. Bende bir sene vajinusmusla uğraştım Tam hallettik derken eşimin değerlerinin çok düşük olduğunu öğrendik. Anladığım kadarıyla bebişine kavuşmuşsun. İnşallah hersey benzediği gibi benim de sonum seninki gibi güzel olur..Hepsini burda anlattim okuyabilirsiniz
Erkek İnfertilitesi - Mucizem Beni Buldu Size de Umut Olsun
Evet kızlar beni bilen bilir bu forumda erkek faktörü ve gebelik öncesi topiğini aşındırdım 3 bin küsür mesajı eşime faydalı bir bilgi bulup ona şifa olsun diye yazdım sordum arastırdım .Bazı topikleri 10 kere 20 kere okudum . Ve biliyorum ki burda güzel haberlere muhtaç bir çok insan var...www.kadinlarkulubu.com
Bizim morfoloji 0. Sperm sayısı toplam 9 milyon
Şuan combi fertil kullanıyoruz. İçerisinde e vitamini ve çeşitli şeyler varBizimde sayı 6 milyon, ileri hız 0 ve morfoloji 1. Dün tüp bebek tedavisine başladım. Bundan önce 2 ay e vitamini ve proxeed plus kullandı eşim ama hiç bir değişiklik olmamış. Siz vitamin kullanıyormusunuz
Gören olmadı sanırım. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu hiç?Merhaba kızlar. Uzun zamandır girmiyorum sayfaya kendimi işe çok odakldım. Normalde özel izmir tınaztepe hastanesi tüp bebek merkezinde sperm testi veriyorduk. İleri hareket 10 yavaş hareket 20 çıktı sayı 68 milyon çıktı. Bu defa barış altayın yönlendirmesiyle tavmergene gittik. Eşim sağda ben solda gerildik kaldık artık. Sayı 72 milyon. Hızlı hareket yok. Yavaş hareket 42 morfoloji 2. Biz neye inancaz bilmiyorum. Morfolojinin baş boyun anatomileri tavmergen testinde yazmıyor. Tınaztepede baş anatomisi %45 gösteriyor. Bizim ileri hızlımıza ne oldu niye yok bu testte. Morfoloji neden 2. Bide morfoloji kısmında strick tygreberg yazıyor bu ne. Bilen arkadaşlar yorumlayabilir mi ben çıldırmak üzereyim artık. Morfolojiyi yükseltelim derken düşürüyor muyuz bilmiyorum. Saklıcennet seni merak ettim. En son tüp bebeğe karar vermiştin. Hamile misin canım? İnşallah hamilesindirde en azından biraz mutlu olurum. Umut olursun bizlere. Uğraşların son bulur.
Memorialdeki semih beye gittim bende doktor bey bize hic problem olmayana gore 16 kat cocugunuzun olma ihtimali az dedi normal saglikliyla esinde sorun olan 16 kat farkliymis yanieşinde bu tip problem olupta normal yolla hamile kalan hiç mi yok yagün geçtikçe ve yazılanları okudukça umudum azalıyor
Sizde sorun eşinizde miMemorialdeki semih beye gittim bende doktor bey bize hic problem olmayana gore 16 kat cocugunuzun olma ihtimali az dedi normal saglikliyla esinde sorun olan 16 kat farkliymis yani
Merhaba, bizde de morfoloji %3’tü, ileri hızlı da %2’ydi ama progeny m ile krilom omega 3 kullanmıştı eşim, ondan sonra yükselmeye başlamıştı, sizin acaba varikosel mi var, o nedenle mi değerler artmadı ya da sigara etkili olabilir mi aklıma gelenler bunlar.Gören olmadı sanırım. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu hiç?
Sigara 1 yıldır içmiyor. Varikosel için film çekildik. Yarın randevu aldık. Ayrıntılı birşekilde soracağım dr'a. İleri hızlı sıfırlanıp yavaş hareketlinin bi anda yükselmesi saçma geldiMerhaba, bizde de morfoloji %3’tü, ileri hızlı da %2’ydi ama progeny m ile krilom omega 3 kullanmıştı eşim, ondan sonra yükselmeye başlamıştı, sizin acaba varikosel mi var, o nedenle mi değerler artmadı ya da sigara etkili olabilir mi aklıma gelenler bunlar.
İleri yavaşın artması da iyi aslında, bizim ikinci testte ileri hareketli toplam yazılmıştı, ayrı ayrı gösterilmemişti bile, belki bizim artanlar da ileri yavaşlardı, hem sonuçta onlar da dölleyebilir diyor çoğu doktor, inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz.Sigara 1 yıldır içmiyor. Varikosel için film çekildik. Yarın randevu aldık. Ayrıntılı birşekilde soracağım dr'a. İleri hızlı sıfırlanıp yavaş hareketlinin bi anda yükselmesi saçma geldi
Canım varikosel var mıydı eşinde varsa zaten artmıyor takviyelerle de olsa...Bizimde sayı 6 milyon, ileri hız 0 ve morfoloji 1. Dün tüp bebek tedavisine başladım. Bundan önce 2 ay e vitamini ve proxeed plus kullandı eşim ama hiç bir değişiklik olmamış. Siz vitamin kullanıyormusunuz
Sen evet hamile kaldığın zaman ekran alıntısı yapıp eşimede göndermiştim bak progenym kullanıyorlardı mutlu haberi almışlar diye:) ileri hızlınız kaçtı sizin canım unutmuşum tamamenİleri yavaşın artması da iyi aslında, bizim ikinci testte ileri hareketli toplam yazılmıştı, ayrı ayrı gösterilmemişti bile, belki bizim artanlar da ileri yavaşlardı, hem sonuçta onlar da dölleyebilir diyor çoğu doktor, inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?