- 11 Kasım 2015
- 1.125
- 1.275
- 133
Yok canım gerek yok. Başlanacağı zaman zaten bakılıyor ay aya tutmuyor bazen zaten.Canimm tedaviden onceki ayda adetli gitmek sart degl dimi sonucalrimi gostp mayis snu adetimle gdicegmde .ama 1 mayista gtmk istiyordum adetin2.gunu oluyordu ama calismyrms cuma gidecgm fark edr mi daha once muaye etti ama adetli etmedi hic .ertleensn istmyrm b yuzde
Caim ya gogsen hoca ilk deneme dy usten bakyr her seye cok incelemyr sanki. Sen de pihtilasma istedi miYok canım gerek yok. Başlanacağı zaman zaten bakılıyor ay aya tutmuyor bazen zaten.
Bizim de morfoloji sorunumuz vardı.Hatta gittiğimiz ürolog bu kalıtsal bir durum vakit kaybetmeden tüp bebek yaptırın demişti.Ama Rabbim doğal yoldan nasip etti şimdi hamileyim çok şükür.Moralinizi yüksek tutmaya çalışın.Olumsuz düşünmemeye çalışın.Dua edin bol bolBenim de eşimin sperm sayısı düşük ve morfoloji bozukluğu var . Moralim altüst olmuş durumdahiç anne olamayacakmısım gibi hissediyorum .morfolojisi düzelip hamile kalan var mı aranızda
:)) İçinde neler varmış bakım derdim soya yağı olduğunu ögrendım,Soya mı varmış? Nereden öğrendin bak ben de bunu yeni öğrendim :)
İnşallah çok güzel sonuçlanır tedaviniz canım aksi halde de vakit kaybetmeden ürolojiye gidin varikosel ilerleyen ilerledikçe de spermlere daha da zarar verebilen bir illet maalesef...Ürolojiye gitmedi eşim ikna edemedim. Direk tüp bebek için başladık. Umarım ilk seferde tutar. Olmazsa giderim ürolojiye dedi
Varikosel ameliyatı eğer değerlerini etkiliyorsa ameliyat olmasında fayda var. Eşimde grade 3 tü sayı ml de50 milyon 70 milyon arası, morfoloji 2,1 di bize ameliyata gerek yok dendi 4 yıl boyunca ve 3 kez tüp denedik olmadı. Sonra kentte ömer beye ameliyat olduk morfoloji 6 ya çıktı. Eğer yaş sorununuz yoksa ameliyat olabilir ama yaş sorununuz varsa tüp de denenebilir karar sizinEgede üroloji prof dedik gittik dra. Bize 1. Decece varikosel var çift taraflı ameliyat olsun dedi. Dna hasarı yaptırın varsada yoksada ameliyat dedi. Ameliyata gerek var mı ki 1. Derece varikoselde? Tüp bebeği anlatıyo bize. Ticarethane resmen. Alsancağın göbeğinde muayenehanesi. Arkamızdan kesin oynadı axess reklamındaki adam gibi.
Yaa. Sizinde 1. Derece miydi? Yaşım 29 benim.çokta genç dğlm artık. Sayımız 72 milyon hızımız a+b 42 morfoloji 2Varikosel ameliyatı eğer değerlerini etkiliyorsa ameliyat olmasında fayda var. Eşimde grade 3 tü sayı ml de50 milyon 70 milyon arası, morfoloji 2,1 di bize ameliyata gerek yok dendi 4 yıl boyunca ve 3 kez tüp denedik olmadı. Sonra kentte ömer beye ameliyat olduk morfoloji 6 ya çıktı. Eğer yaş sorununuz yoksa ameliyat olabilir ama yaş sorununuz varsa tüp de denenebilir karar sizin
Bizim grade 3tü.çokta genç değilim derkenYaa. Sizinde 1. Derece miydi? Yaşım 29 benim.çokta genç dğlm artık. Sayımız 72 milyon hızımız a+b 42 morfoloji 2
Sayı hız iyi ama morfoloji kötü canım.... morfoloji 1 -2 olup hamile kalan bayanlard gördüm burada ama zor bir ihtimal varikosel 1. derece olunca ameliyat pek önermiyor dr lar değişim olmaz diye biraz daha denemeye devam edin morfoloji için bir ilaç vs isteyin doktoradan.Yaa. Sizinde 1. Derece miydi? Yaşım 29 benim.çokta genç dğlm artık. Sayımız 72 milyon hızımız a+b 42 morfoloji 2
Evet canım umarım güzel haberler veririm burdan. Hepimizin kalbindeki aynı allah kimseyi evlatsız bırakmasınİnşallah çok güzel sonuçlanır tedaviniz canım aksi halde de vakit kaybetmeden ürolojiye gidin varikosel ilerleyen ilerledikçe de spermlere daha da zarar verebilen bir illet maalesef...
İleri hız hep %10 çıkarken başka yaptırdığımız yerde bu kez 0 çıktı. Neye inancaz bilmiyorum yavaş ileri 42 çıktı:)))Sayı hız iyi ama morfoloji kötü canım.... morfoloji 1 -2 olup hamile kalan bayanlard gördüm burada ama zor bir ihtimal varikosel 1. derece olunca ameliyat pek önermiyor dr lar değişim olmaz diye biraz daha denemeye devam edin morfoloji için bir ilaç vs isteyin doktoradan.
Ruhum ihtiyar diyeyim o zaman:)) kendimi genç hissedemiyorum. Muhtemelen yavaş yavaş tüpü düşüneceğiz. Böyle giderse olmayacak çünkü. Grade dediğin varikosel derecesi mi cnm?Bizim grade 3tü.çokta genç değilim derkenben 31 oldum eşim 35 2014 ten beri uğraşıyoruz, ameliyat olalı 10 ay oldu temmuzda deneyeceğiz tüp bebek.siz daha önce tüp denemediyseniz deneyebilirsiniz ama normal yolla biraz zor oluyor nekadar sayı iyi olursa olsun ileri hız ve morfoloji kötü ise
Merhaba, DNA hasarı aklınıza takıldıysa ilk önce ona baktırın isterseniz, eğer ileride kesin olarak tüp bebek düşünecek olursanız da baktırmakta fayda vardır herhalde, zaten fiyatı uygun ve Düzen Lab. da 15 gün sonra sonuç çıkar deseler de biraz ısrar edince bir haftaya vermişlerdi bizeDün eşim ilk kez gidip kaan aydosu arayıp randevu almış. Gittiğimiz dr. Güven vermemiş onada. Dna hasarı ilaçla tedavi edilebiliyorken bu dr 1. Derece varikosele taktı. Dna hasarı varsa ameliyat etçem dio. Bi muayenesi 700se ameliyattan kimbilir ne kadar alcak. Adamın ağzında oturduk kalktık ameliyattan başka bşey yok. Kaan aydosun hemşireside 1. Derece varikosel dğl siz gelin dmş. Yaa arkadaşlar dün gttiğimiz dr bize dedi ki. Dna hasarı olsa düşük olır sizde gebelik oluşmuyor dna hasarı yok sizde dedi. Bazı drlarda dna hasarı varsa gebelik oluşmaz dio. İşin aslı nedir
Bizde gittik kaan aydos sa, o doktor da malesef dna hasarı dışında hiçbirşeyle ilgilenmiyor.eşime varikoseli varken yok dedi, DNA hasarı 7 çıktı sperlerle uğraşmayı bırakın dedi.6 yıldır gebelik oluşmamış, 3 tüp negatif, adam dna hasarı yok diye spermlerle uğraşmayın dedi ama morfoloji 2 1 ama spermlerle uğraşmayın. İzmirdeki doktor kötü birşey dememiş bence dna hasarı varsa 1. Derece de olsa ameliyat ederim etkiliyor spermleri demiş gayet normal demesi. Ayrıca varikosel ilerleyen birşey ve gerçekten spermleri bozuyor. Bence kaan aydosa gitmeden izmirde dna hasar testi yaptırın sorun çıkarsa kaan aydos ile iletişime geçin derim.Dün eşim ilk kez gidip kaan aydosu arayıp randevu almış. Gittiğimiz dr. Güven vermemiş onada. Dna hasarı ilaçla tedavi edilebiliyorken bu dr 1. Derece varikosele taktı. Dna hasarı varsa ameliyat etçem dio. Bi muayenesi 700se ameliyattan kimbilir ne kadar alcak. Adamın ağzında oturduk kalktık ameliyattan başka bşey yok. Kaan aydosun hemşireside 1. Derece varikosel dğl siz gelin dmş. Yaa arkadaşlar dün gttiğimiz dr bize dedi ki. Dna hasarı olsa düşük olır sizde gebelik oluşmuyor dna hasarı yok sizde dedi. Bazı drlarda dna hasarı varsa gebelik oluşmaz dio. İşin aslı nedir
Bu değerlerle normal yolla zor, olursa da mucize bence. Çünkü morfoloji ileri hız sıkıntılı ise gebelik zor oluyor malesef.grade derecesi evetİleri hız hep %10 çıkarken başka yaptırdığımız yerde bu kez 0 çıktı. Neye inancaz bilmiyorum yavaş ileri 42 çıktı:)))
Evet dna hasarı için randevu aldık dün ege labaratuvarından. İnşallah dna hasarı vardırda ilaçla düzelir. 6 ay daha süre tanıdık kendimize. Olmazsa tüp deneyeceğiz bizde.Merhaba, DNA hasarı aklınıza takıldıysa ilk önce ona baktırın isterseniz, eğer ileride kesin olarak tüp bebek düşünecek olursanız da baktırmakta fayda vardır herhalde, zaten fiyatı uygun ve Düzen Lab. da 15 gün sonra sonuç çıkar deseler de biraz ısrar edince bir haftaya vermişlerdi bizeHiç olmazsa ameliyata da daha net karar verirsiniz.
İzmirdeki dr tavrı hoşumuza gtmedi. Resmen ameliyat olmayacaksanız burda işiniz ne dedi. Ameliyat düşünmüyorsanız ben bişey yapamam size dedi. Sizin dereceniz yüksekmiş. Ama 1. Derece varikosel için ameliyat önerilmiyor diye biliyorum. Buradada gidip dr önermeyenler olmuştu yanlış hatırlamıyosam. Teyzemde hekim. Sakın yaptırmayın. 3 ün altına ameliyat yapılmamalı dedi. Onun branjı cerrah ama bilgisi var yinede. Bilmiyorum o adam işin ticareti peşinde gibi geldi bana. Bi umut işte değerlerimiz kötü. deniyoruz. 6 ay sonra tüp deneyeceğiz.Bizde gittik kaan aydos sa, o doktor da malesef dna hasarı dışında hiçbirşeyle ilgilenmiyor.eşime varikoseli varken yok dedi, DNA hasarı 7 çıktı sperlerle uğraşmayı bırakın dedi.6 yıldır gebelik oluşmamış, 3 tüp negatif, adam dna hasarı yok diye spermlerle uğraşmayın dedi ama morfoloji 2 1 ama spermlerle uğraşmayın. İzmirdeki doktor kötü birşey dememiş bence dna hasarı varsa 1. Derece de olsa ameliyat ederim etkiliyor spermleri demiş gayet normal demesi. Ayrıca varikosel ilerleyen birşey ve gerçekten spermleri bozuyor. Bence kaan aydosa gitmeden izmirde dna hasar testi yaptırın sorun çıkarsa kaan aydos ile iletişime geçin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?