Çok iyi yapmışsınız, inşallah hayırlı haberlerle de gelirsiniz, bence zaten yaşınız genç sizin, eğer yumurta rezervi de iyiyse olumsuz düşünmeyin, bence hiçbir şey imkansız değil, benim ameliyatımı yapan tüp bebek merkezindeki doktorum bize de ileri hızlı hareketli %2 ve morfololoji de %3 çıktığı için sizin tüp bebek olur demişti ama biz 3 ay kadar doğal deneme kararı almıştık, iyi ki de öyle yapmışız, eğer olmasaydı biz de tüp bebeğe geçecektik açıkçası ama çalışırken tedaviye nasıl gidip geleceğim konusu beni çok düşündürüyordu ve o da ekstra stres yaratacaktı. Yoksa herkes için hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun hakkında.Evet dna hasarı için rande
Evet dna hasarı için randevu aldık dün ege labaratuvarından. İnşallah dna hasarı vardırda ilaçla düzelir. 6 ay daha süre tanıdık kendimize. Olmazsa tüp deneyeceğiz bizde.
Grade 1 de ameliyat önerilmiyor ama dikkat edin ilerlemesin.bize de ilk varikosel dendiğinde bukadar yüksek değildi ama ilerledi şimdi morfoloji 6 ya çıktı.İzmirdeki dr tavrı hoşumuza gtmedi. Resmen ameliyat olmayacaksanız burda işiniz ne dedi. Ameliyat düşünmüyorsanız ben bişey yapamam size dedi. Sizin dereceniz yüksekmiş. Ama 1. Derece varikosel için ameliyat önerilmiyor diye biliyorum. Buradada gidip dr önermeyenler olmuştu yanlış hatırlamıyosam. Teyzemde hekim. Sakın yaptırmayın. 3 ün altına ameliyat yapılmamalı dedi. Onun branjı cerrah ama bilgisi var yinede. Bilmiyorum o adam işin ticareti peşinde gibi geldi bana. Bi umut işte değerlerimiz kötü. deniyoruz. 6 ay sonra tüp deneyeceğiz.
Aslında 6ysa doğal deneyebilirsiniz bikaç ay. 2den 6 ya bence güzel yükselmiş:))Grade 1 de ameliyat önerilmiyor ama dikkat edin ilerlemesin.bize de ilk varikosel dendiğinde bukadar yüksek değildi ama ilerledi şimdi morfoloji 6 ya çıktı.
Eğer dna da sorun çıkmazsa birde sperm genetik paneli gibi birşey vardı, genler inceleniyor hangi gende problem var,ona da baktırabilirsiniz.
Benide korkutan o aynen. Birde görevim değişti. Sorumluluğum çok arttı. Nasıl izin alcam bilmiyorum. Söylediklerin içimi açtı. Şu mübarek günde inşallah herkes uğraşlarının sonucunu en kısa zamanda alır.:)))Çok iyi yapmışsınız, inşallah hayırlı haberlerle de gelirsiniz, bence zaten yaşınız genç sizin, eğer yumurta rezervi de iyiyse olumsuz düşünmeyin, bence hiçbir şey imkansız değil, benim ameliyatımı yapan tüp bebek merkezindeki doktorum bize de ileri hızlı hareketli %2 ve morfololoji de %3 çıktığı için sizin tüp bebek olur demişti ama biz 3 ay kadar doğal deneme kararı almıştık, iyi ki de öyle yapmışız, eğer olmasaydı biz de tüp bebeğe geçecektik açıkçası ama çalışırken tedaviye nasıl gidip geleceğim konusu beni çok düşündürüyordu ve o da ekstra stres yaratacaktı. Yoksa herkes için hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun hakkında.
İnşallah canım, takviyelere devam edin siz yine, zaten DNA hasarı çıksa bile onun için de faydası olur antioksidanların, progeny ile krilom omega 3 kullandıktan sonra morfoloji de artmaya başlamıştı bizim.Benide korkutan o aynen. Birde görevim değişti. Sorumluluğum çok arttı. Nasıl izin alcam bilmiyorum. Söylediklerin içimi açtı. Şu mübarek günde inşallah herkes uğraşlarının sonucunu en kısa zamanda alır.:)))
Deniyoruz cnm daha sonuç alamadıkAslında 6ysa doğal deneyebilirsiniz bikaç ay. 2den 6 ya bence güzel yükselmiş:))
Hızınız sayınız nasıl? Umarım en kısa sürede hayırlı haberini alırız:)))Deniyoruz cnm daha sonuç alamadıktemmuza kadar olmazsa tekrar tüp deneyeceğiz.
Valla hızı hatırlamıyorum fazla %25-30du sanırım sayımız ml de 100 milyona çıktı.Hızınız sayınız nasıl? Umarım en kısa sürede hayırlı haberini alırız:)))
Yok hiç baktırmadım. Hgs çektireyim diyorum ama galiba biraz korkuyorum:))Valla hızı hatırlamıyorum fazla %25-30du sanırım sayımız ml de 100 milyona çıktı.
Peki sen hiç kendine baktırdın mı?
Bence kendinize de baktırın.önce adetli iken hormon testi yaptırın, adetin 21. Günü progesterona baktırın.eşinizle birlikte D vitamininize baktırın.eşinin de hormon testi yaptırması lazım belki hormonlarda değerlerini etkiler.Yok hiç baktırmadım. Hgs çektireyim diyorum ama galiba biraz korkuyorum:))
Adetken hormonlarıma bakıldı. Ben hgs için bahsettim. 21. Gün hiç gitmedim ama. Bide bende miyom var. Saplıymış. Ama rahim dıiında olduğu için problem arz etmiyormuş.Bence kendinize de baktırın.önce adetli iken hormon testi yaptırın, adetin 21. Günü progesterona baktırın.eşinizle birlikte D vitamininize baktırın.eşinin de hormon testi yaptırması lazım belki hormonlarda değerlerini etkiler.
Miyom oldgunu nasl anladilar acabaAdetken hormonlarıma bakıldı. Ben hgs için bahsettim. 21. Gün hiç gitmedim ama. Bide bende miyom var. Saplıymış. Ama rahim dıiında olduğu için problem arz etmiyormuş.
Ben de bisy sorayim:) 21 gun bakilan test tedavi oncesi sart mi o yum catlayip catlmadginj gostyr dyebilyrm . Buay ay fark etmez mi. Ben baktrmadim da merak ettmBence kendinize de baktırın.önce adetli iken hormon testi yaptırın, adetin 21. Günü progesterona baktırın.eşinizle birlikte D vitamininize baktırın.eşinin de hormon testi yaptırması lazım belki hormonlarda değerlerini etkiler.
İğneli mr çektiler canım. Orada çıktı. 10 dkda bitti zaten. İlk ultrasonda gördü. Emin olmak için mr çekti.Miyom oldgunu nasl anladilar acaba
Himm degisikmis . Doktor mu istedi bunu siz miİğneli mr çektiler canım. Orada çıktı. 10 dkda bitti zaten. İlk ultrasonda gördü. Emin olmak için mr çekti.
Tedavi öncesi sart değil, normalde yumurtlayıp yumurtlamadığını gösterir.Ben
Ben de bisy sorayim:) 21 gun bakilan test tedavi oncesi sart mi o yum catlayip catlmadginj gostyr dyebilyrm . Buay ay fark etmez mi. Ben baktrmadim da merak ettm
Dr istedi. Ultrasonda gördü. Bunlara baktıralım neymiş dedi. Miyom çıktıHimm degisikmis . Doktor mu istedi bunu siz mi
Ne kadar süre sonra oldu sizinBizim de morfoloji sorunumuz vardı.Hatta gittiğimiz ürolog bu kalıtsal bir durum vakit kaybetmeden tüp bebek yaptırın demişti.Ama Rabbim doğal yoldan nasip etti şimdi hamileyim çok şükür.Moralinizi yüksek tutmaya çalışın.Olumsuz düşünmemeye çalışın.Dua edin bol bol
Merhaba, DNA hasarı aklınıza takıldıysa ilk önce ona baktırın isterseniz, eğer ileride kesin olarak tüp bebek düşünecek olursanız da baktırmakta fayda vardır herhalde, zaten fiyatı uygun ve Düzen Lab. da 15 gün sonra sonuç çıkar deseler de biraz ısrar edince bir haftaya vermişlerdi bizeHiç olmazsa ameliyata da daha net karar verirsiniz. Ne kadar ucreti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?