Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Çok iyi yapmışsınız, inşallah hayırlı haberlerle de gelirsiniz, bence zaten yaşınız genç sizin, eğer yumurta rezervi de iyiyse olumsuz düşünmeyin, bence hiçbir şey imkansız değil, benim ameliyatımı yapan tüp bebek merkezindeki doktorum bize de ileri hızlı hareketli %2 ve morfololoji de %3 çıktığı için sizin tüp bebek olur demişti ama biz 3 ay kadar doğal deneme kararı almıştık, iyi ki de öyle yapmışız, eğer olmasaydı biz de tüp bebeğe geçecektik açıkçası ama çalışırken tedaviye nasıl gidip geleceğim konusu beni çok düşündürüyordu ve o da ekstra stres yaratacaktı. Yoksa herkes için hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun hakkında.

Grade 1 de ameliyat önerilmiyor ama dikkat edin ilerlemesin.bize de ilk varikosel dendiğinde bukadar yüksek değildi ama ilerledi şimdi morfoloji 6 ya çıktı.
Eğer dna da sorun çıkmazsa birde sperm genetik paneli gibi birşey vardı, genler inceleniyor hangi gende problem var,ona da baktırabilirsiniz.

Aslında 6ysa doğal deneyebilirsiniz bikaç ay. 2den 6 ya bence güzel yükselmiş:))

Benide korkutan o aynen. Birde görevim değişti. Sorumluluğum çok arttı. Nasıl izin alcam bilmiyorum. Söylediklerin içimi açtı. Şu mübarek günde inşallah herkes uğraşlarının sonucunu en kısa zamanda alır.:)))

İnşallah canım, takviyelere devam edin siz yine, zaten DNA hasarı çıksa bile onun için de faydası olur antioksidanların, progeny ile krilom omega 3 kullandıktan sonra morfoloji de artmaya başlamıştı bizim.

Yok hiç baktırmadım. Hgs çektireyim diyorum ama galiba biraz korkuyorum:))
Bence kendinize de baktırın.önce adetli iken hormon testi yaptırın, adetin 21. Günü progesterona baktırın.eşinizle birlikte D vitamininize baktırın.eşinin de hormon testi yaptırması lazım belki hormonlarda değerlerini etkiler.

Adetken hormonlarıma bakıldı. Ben hgs için bahsettim. 21. Gün hiç gitmedim ama. Bide bende miyom var. Saplıymış. Ama rahim dıiında olduğu için problem arz etmiyormuş.

Ben Ben de bisy sorayim:) 21 gun bakilan test tedavi oncesi sart mi o yum catlayip catlmadginj gostyr dyebilyrm . Buay ay fark etmez mi. Ben baktrmadim da merak ettm

Ne kadar süre sonra oldu sizin

Valla bizim Kasım sonunda spermiyogram ile birlikte yapılmıştı, tam hatırlamıyorum o yüzden ama arayıp sorunca da fiyat bilgisi veriyorlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…