Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Caim ya gogsen hoca ilk deneme dy usten bakyr her seye cok incelemyr sanki. Sen de pihtilasma istedi mi
Kuzu beni alttan muayene etmişti her defasında. Bilmiyorum ki şey tedavi sürecinde direk pıhtılaşma var gibi iğneye başlatıyor. gebelikten sonra test yaptırıp ona göre yol izliyor. Bırak ya da bırakma diyor

Sagoll cnimm benm yiorumlarnicn nasl gdyr hamilelek .usten baķyor derkn yani genel ve ayrintisiz manasinda dedim:)

Maşallah ne güzel inşallah sonuç yüksek çıkar peki sizde var mıydı bir sıkıntı siz kullandınız mı bize de ışık olur belki
Ben 4.5 senedir uğraşıyorum. Eşimde varikosel vardı ameliyat oldu 2 yıl önce. 3 düşüğüm var. 2-3 ay önce eşimin değerleri berbattı tüm spermler ölüydü. O yazdıklarımı yaptık toparladı çok şükür. En sonki testte
1 cc de 15.7milyon çıktı
ileri hareketli 36
Yerinde hareketli 15
Hareketsiz 49 çıkmıştı.
Bende 2-3 aydır inafolic kombi kullanıyorum.

Amin canım inşallah güzel sonuç çıkar :) belki yine ikizdir testte erken çıktı gibi geldi bana ama bu konuları pek bilmem :) çoklu gebelikte yüksek çöküyormuş ya aklıma geldi.
Muhtemelen yumurtam erken çatladı. Adetin 9. Günü doktora gitmiştim 13 mm idi yumurtam

Benim eşimde iki buçuk ay önce ameliyat oldu varikoselden çok tedirginim tebrik ederim inşallah sağlıkla ilerler tüm süreçler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…