- 11 Kasım 2015
- 1.125
- 1.275
- 133
Kuzu beni alttan muayene etmişti her defasında. Bilmiyorum kiCaim ya gogsen hoca ilk deneme dy usten bakyr her seye cok incelemyr sanki. Sen de pihtilasma istedi mi
Sagoll cnimm benm yiorumlarnicn nasl gdyr hamilelek .usten baķyor derkn yani genel ve ayrintisiz manasinda dedim:)Kuzu beni alttan muayene etmişti her defasında. Bilmiyorum kişey tedavi sürecinde direk pıhtılaşma var gibi iğneye başlatıyor. gebelikten sonra test yaptırıp ona göre yol izliyor. Bırak ya da bırakma diyor
Boş yere ümitlendrmk istemyrm ama sanki var gibiKızlar bi testime bakar mısınız ???? Eki Görüntüle 2267777 Ben çizgi görüyorum sizce de var mı ????
Bence de var çizgiKızlar bi testime bakar mısınız ???? Eki Görüntüle 2267777 Ben çizgi görüyorum sizce de var mı ????
6 gün var adet günüme. Bugün adetin 22. GünüBence de var çizgiKaç gün vardı adet gününe, inşallah sağlıklı ilerler
O zaman çok iyi maşallah6 gün var adet günüme. Bugün adetin 22. Günü
O zaman çok iyi maşallahEvde test varsa önümüzdeki günler de tekrarlayıp koyulaşmasına bakarsıb istersen Allah sağlıkl kucağınıza almayı nasip etsin
Tebrikler ben çok net gördüm :) takviye falan kullandınız mı acaba bu ayTeşekkürler cnm
Kuzum bende gördüm ama 6 gün olmasına rağmen çıkması biraz şaşırttı. Kan tahlili versene inşallah güzel haberi alırsın.Kızlar bi testime bakar mısınız ???? Eki Görüntüle 2267777 Ben çizgi görüyorum sizce de var mı ????
Verdim cnm sonuç 6 buçuk gibi çıkacak inşKuzum bende gördüm ama 6 gün olmasına rağmen çıkması biraz şaşırttı. Kan tahlili versene inşallah güzel haberi alırsın.
Maşallah ne güzel inşallah sonuç yüksek çıkar peki sizde var mıydı bir sıkıntı siz kullandınız mı bize de ışık olur belkiEki Görüntüle 2267822 Bunları uyguladık. Emodex kullanıyorduk onu bile biraktık. Sadece bunları yaptık. Özellikle karbonatlı su günde 2-3 litre tüketiyordu
Amin canım inşallah güzel sonuç çıkar :) belki yine ikizdir testte erken çıktı gibi geldi bana ama bu konuları pek bilmem :) çoklu gebelikte yüksek çöküyormuş ya aklıma geldi.Verdim cnm sonuç 6 buçuk gibi çıkacak inş
Ben 4.5 senedir uğraşıyorum. Eşimde varikosel vardı ameliyat oldu 2 yıl önce. 3 düşüğüm var. 2-3 ay önce eşimin değerleri berbattı tüm spermler ölüydü. O yazdıklarımı yaptık toparladı çok şükür. En sonki testteMaşallah ne güzel inşallah sonuç yüksek çıkar peki sizde var mıydı bir sıkıntı siz kullandınız mı bize de ışık olur belki
Muhtemelen yumurtam erken çatladı. Adetin 9. Günü doktora gitmiştim 13 mm idi yumurtamAmin canım inşallah güzel sonuç çıkar :) belki yine ikizdir testte erken çıktı gibi geldi bana ama bu konuları pek bilmem :) çoklu gebelikte yüksek çöküyormuş ya aklıma geldi.
Benim eşimde iki buçuk ay önce ameliyat oldu varikoselden çok tedirginim tebrik ederim inşallah sağlıkla ilerler tüm süreçlerBen 4.5 senedir uğraşıyorum. Eşimde varikosel vardı ameliyat oldu 2 yıl önce. 3 düşüğüm var. 2-3 ay önce eşimin değerleri berbattı tüm spermler ölüydü. O yazdıklarımı yaptık toparladı çok şükür. En sonki testte
1 cc de 15.7milyon çıktı
ileri hareketli 36
Yerinde hareketli 15
Hareketsiz 49 çıkmıştı.
Bende 2-3 aydır inafolic kombi kullanıyorum.
Çok şükür canım çok sevindimKızlar betahcg 32 çıkmış. :)
Gözün aydın çok sevindimKızlar betahcg 32 çıkmış. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?