Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
S
Çok şükür canım çok sevindim Rabbim güzel gönlünün mükafatını verdi inşallah.
canimsen nasilsn .neler yapiyorsun. Ben bu adetime baslayacgm tahmini 26 mayis falan ama dusunmemeye calsiyrm fazlada merkezi falan sorgulamak istmyrm artk akisa birakp nasip diyecgm dogru mu sence bu dha rahat olrm gibi gelyr ole dusunce:)

S
canimsen nasilsn .neler yapiyorsun. Ben bu adetime baslayacgm tahmini 26 mayis falan ama dusunmemeye calsiyrm fazlada merkezi falan sorgulamak istmyrm artk akisa birakp nasip diyecgm dogru mu sence bu dha rahat olrm gibi gelyr ole dusunce:)
İyiyim canım bende hamd olsun her zaman. Tedavim iptal oldu biliyorsun vardır bir hayr dedim. Muhakkak minik melek minnoşum zamanını bekliyordur. Böyle düşününce bende daha çok rahatlıyorum :)) ben güya Kasım Aralık gibi tüp bebeğe başlayacaktım başlamam Şubatı buldu Mart gibi transfer olurum derken rahim dinlenme çıktı sonra yumoşum büyümedi. Dr la git gel o kadar samimi olduk ki Merve hanım gelin sizin tabirle yumoşlarınıza bir bakalım der oldu. Dedim ki benim yumoşun bu ay keyfi Yok akıntım falan olmadı anlıyorum o yüzden hareketlenme Yok. :) bizde iptal edince fırsat bulduk eşimle 4 günlük bir tatile çıktık Ramazan falan dinlemedik. :) biraz dinlendim şimdi evime dönüyorum. Şehir ve yaşadıklarım artık yorar oldu gerçekten. Rabbim hepimizin emeklerine en kısa zamanda cevap versin. Mübarek günlerde çok dua ediyorum. Belkide bu günler evlatlarımızın yolunu açacak.
Sizde karar verdiyseniz artık merkezi falan düşünmeyin tedavine odaklan bol su ve yürüyüş yap muhakkak iğne zamanı. Omega vs devamlı deşiğim şeyler işte onları ihmal etme tevekkül et. İnşallah olacak.

Iyi yapmisiniz canim.. haziranda olacaksin transefer o zaman ins anladigim kadariyla bn sisli memoriyeln sayfasinda bazen yorumlari okyrm fikir olsun dye orda bi tane mozaik embiryom var ondanda umutlu dgilm falan mi yazmisin ben mi yanlis bsy anladim yoksa uzuldum kafama takildi dedgin gibi su icyrm omega d 2 aydr inifolik de ole. Sadce yurume az bakalim nasip iste

Q10 falan kullandın mı? Arısütü de iyi geliyormuş ben çoğu kişiden duydum takviye ile yumurta sayısını arttırmışlar ama sen şimdi onları düşünme tedavine odaklan.
Hani benim 4 tane embriyoma genetik test yapıldı ya çok şükür 2 tane sağlıklı geldi ama bir tane de mozaik geldi yani kabaca ne sağlıklı ne sağlıksız ortası rahimde belki sağlıklı gebelik olabilir belkide tutunamaz ama ben o mozaik embriyodan umutlu değilim demek istemişimdir. :)

Bi ay kullandm q10 simdi de prowomen alacagim o surece dogru ve surecte onu kulanms olacgimm ins.evde esime bal corek otu zencefil tarsin uzüm cekirdegi tozu yaptim ben de onu kullansam iyi gelr heralde . Ama balli seyler benm yumurtalarimi cok cabuk buyutuyor catlatiyor gibi o yuzden de cekinyrm infolikte ayni seyi yapiyor .

O zaman kullanacaklarını dikkatli kullan. Çok fazla birşey yüklemene gerek Yok tedaviye az kalmış. Sadece prowomen kullansan yeter. 1/2 aydır yaptıkların kullandıkların yumurtalarına etki etmiştir.

Bahar kokulu misss anneler, belki de dunyanin en sabirli tatlis anne adaylari annenler gununuz kutlu olsn. Bu kucaginiz bos son anneler gunununuz olsun :)
Yarama tuz basma :)
Hamile olarak girmeyi planlıyordum ne hayaller ne hayaller inşallah Birgün gerçekleşir.

Yarama tuz basma :)
Hamile olarak girmeyi planlıyordum ne hayaller ne hayaller inşallah Birgün gerçekleşir.
Hangimiz yaralanmadik cilginlařr gibi.muslum babaya bagladim. Onume gelenn annelr gunu kutluyrmm gayinvalideme de cicek gondrrm .bastrlims duygularimi disariya guzel vurmaya calsiyrm.

Hayırlı olsun canım çok güzel bi sonuç. Kat kat artsın inşallah.
Çok sağol cnm. RAbbim isteyen herkese nasip etsin inş. Cuma akşamı öyle içten dua ettim ağladım hayırlı sağlıklı evlat ver dedim rabbim. Cumartesi günü de testte çizgi çıktı. Çok sevindim duam yada birilerinin benim için ettiği dua kabul olmuş çok şükür

-Pandora- cnm ben iki güne bi test yapmak istemiyorum. Stres yapmıycam. Evde gebelik testlerim var ondan yükselip yükselmediğini anlarım diyorum. Sence mantıklı mı ???
Bence de mantıklı canım. Hatta idrar testlerini bile yapma, adet olmazsan devam ediyordur. Biliyorsun son tüp bebekte benim idrar testinde çıkmadı, kanda 150 küsür çıkmıştı. Adetini 1 hafta-10 gün geçince kese görmeye gidebilirsin. O zaman bebeğin kalp atışı bile belli oluyor ama çok zayıf diye dinletmiyorlar.
Kendini yormamaya çalış, ayaklarını yükseltip dinlen. Kan sulandırıcı ya da prednol kullanacak mısın? Doktor en son ne demişti? O konuyu düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…