Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bu arada kızlar cinsiyeti öğrendik. Oğluşumuz olacak inşallah. Geçen sene anneler gününde yumurta toplama işlemim vardı, o zaman nasip olmadı. Bu sene oldu diyorum, şükür ediyorum ama kucağa almadan halen o korku geçmiyor. İnşallah seneye kucağımda olur diye dua ediyorum, inşallah Allah sizlere de en yakın zamanda nasip etsin. hep aklımdasınız, bu derdi çeken bilir.

150 mg ecopirin, 04 mg clexene iğne, 16 mg prednol , 200 mg progestan ve folik asit dün başlattı. Bugün adetin 23. Günü. 35. Günü gitmeyi düşünüyorum. Oğluşunda hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşşş.

Teşekkür ederim canım. Sen elinden geleni yapıyorsun, inşallah bu sefer sonuç güzel olur.

Çok sevindim. Rabbim oğluşuna hayırlı ömür versin inşallah.

Kizlar yardim 1 mayista regl bitti sabahtan kanama lekelenme tarzi bise oldu ve idrara çıkmaktan gına geldi daha cok erkende idrar ve ara kanama ne alaka kist mi vardi patladi acaba suan bi yogunluk yok ara ara peceteye geliyo ama adet baslangici gibi akintili

Eşim zatüree oldu iğne oluyor hergün. Biraz topsrladık derken sanırım yere çakıldık yine. Cumadan beri ateşi 39lara kadar çıktı. Sizce bir problem yaratır mı bu durum? Hiç eşi iğne olcak kadar hasta olup iyileşince normale dönen oldu mu

Ateşli hastalık maalesef sorun oluşturabilir. 2/3 ay geçmesi gerek spermlerin yenilenmesi için. Eşiniz iyileştiğinde sperm testi yaptırarak etkileyip etkilemediğini görün. Aksi halde başlamanızı tavsiye etmem.

Kalıcı hasardan çok korkuyorum. Zaten morfoloji kötü hız biraz toparlandı. Hepsi sıfırlanıp eski halini almycak die ödümüz patladı. Zaten ona bişey olcak diye 3 gündür ben ben değilim. Bide buna çok sıkıldık.

Yok kalıcı birşey olmaz inşallah. Dikkat edin bol su içsin. Duşunu sıcak almasın Gerisi Allah’a emanet.

Aynen canım ya. Çok zor ama çok güzel ufak Bi tavsiye gaz masallarını iyi öğren ve emzirme ile ilgili herseyi araştır oku ben ikisinde çok sorun yaşadım
Ben sağlıkçıyım canım ama terzi kendi söküğünü dikemezmiş derler ya bakalım nasıl olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…