150 mg ecopirin, 04 mg clexene iğne, 16 mg prednol , 200 mg progestan ve folik asit dün başlattı. Bugün adetin 23. Günü. 35. Günü gitmeyi düşünüyorum. Oğluşunda hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşşş.Bence de mantıklı canım. Hatta idrar testlerini bile yapma, adet olmazsan devam ediyordur. Biliyorsun son tüp bebekte benim idrar testinde çıkmadı, kanda 150 küsür çıkmıştı. Adetini 1 hafta-10 gün geçince kese görmeye gidebilirsin. O zaman bebeğin kalp atışı bile belli oluyor ama çok zayıf diye dinletmiyorlar.
Kendini yormamaya çalış, ayaklarını yükseltip dinlen. Kan sulandırıcı ya da prednol kullanacak mısın? Doktor en son ne demişti? O konuyu düşün.
Teşekkür ederim canım. Sen elinden geleni yapıyorsun, inşallah bu sefer sonuç güzel olur.150 mg ecopirin, 04 mg clexene iğne, 16 mg prednol , 200 mg progestan ve folik asit dün başlattı. Bugün adetin 23. Günü. 35. Günü gitmeyi düşünüyorum. Oğluşunda hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşşş.
Çok sevindim. Rabbim oğluşuna hayırlı ömür versin inşallah.Bu arada kızlar cinsiyeti öğrendik. Oğluşumuz olacak inşallah. Geçen sene anneler gününde yumurta toplama işlemim vardı, o zaman nasip olmadı. Bu sene oldu diyorum, şükür ediyorum ama kucağa almadan halen o korku geçmiyor. İnşallah seneye kucağımda olur diye dua ediyorum, inşallah Allah sizlere de en yakın zamanda nasip etsin.hep aklımdasınız, bu derdi çeken bilir.
Amin canım inşallah. En yakın zamanda senin de güzel haberlerini duymak dileğiyle...Çok sevindim. Rabbim oğluşuna hayırlı ömür versin inşallah.
Allah razı olsun. Dualarını eksik etme inşallah o günler gelir inşallah.Amin canım inşallah. En yakın zamanda senin de güzel haberlerini duymak dileğiyle...
1 senedir deniyorduk canım.Ne kadar süre sonra oldu sizin
Ateşli hastalık maalesef sorun oluşturabilir. 2/3 ay geçmesi gerek spermlerin yenilenmesi için. Eşiniz iyileştiğinde sperm testi yaptırarak etkileyip etkilemediğini görün. Aksi halde başlamanızı tavsiye etmem.Eşim zatüree oldu iğne oluyor hergün. Biraz topsrladık derken sanırım yere çakıldık yine. Cumadan beri ateşi 39lara kadar çıktı. Sizce bir problem yaratır mı bu durum? Hiç eşi iğne olcak kadar hasta olup iyileşince normale dönen oldu mu
Kalıcı hasardan çok korkuyorum. Zaten morfoloji kötü hız biraz toparlandı. Hepsi sıfırlanıp eski halini almycak die ödümüz patladı. Zaten ona bişey olcak diye 3 gündür ben ben değilim. Bide buna çok sıkıldık.Ateşli hastalık maalesef sorun oluşturabilir. 2/3 ay geçmesi gerek spermlerin yenilenmesi için. Eşiniz iyileştiğinde sperm testi yaptırarak etkileyip etkilemediğini görün. Aksi halde başlamanızı tavsiye etmem.
Yok kalıcı birşey olmaz inşallah. Dikkat edin bol su içsin. Duşunu sıcak almasın Gerisi Allah’a emanet.Kalıcı hasardan çok korkuyorum. Zaten morfoloji kötü hız biraz toparlandı. Hepsi sıfırlanıp eski halini almycak die ödümüz patladı. Zaten ona bişey olcak diye 3 gündür ben ben değilim. Bide buna çok sıkıldık.
Ömrümden 10 yıl gitti rahat. O kadar korkuttu ki beni. Acilde film istemeseler anlayamıycaktık. Sağolasın saklıcennet:))Yok kalıcı birşey olmaz inşallah. Dikkat edin bol su içsin. Duşunu sıcak almasın Gerisi Allah’a emanet.
Amin canım inşallahCanım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinmerhaba ne ara 4 aylık hamilesin ben çok şey kacırdım bu topikte
Aynen canım ya. Çok zor ama çok güzel ufak Bi tavsiye gaz masallarını iyi öğren ve emzirme ile ilgili herseyi araştır oku ben ikisinde çok sorun yaşadımAmin canım inşallahsen bebişle uğraşırken bizi farketmemişsindir :) Nasılsın, nasıl gidiyor annelik ?
Ben sağlıkçıyım canım ama terzi kendi söküğünü dikemezmiş derler ya bakalım nasıl olacak.Aynen canım ya. Çok zor ama çok güzel ufak Bi tavsiye gaz masallarını iyi öğren ve emzirme ile ilgili herseyi araştır oku ben ikisinde çok sorun yaşadım
İnşallah her şey çok güzel olur. Sağlıkla gelsin deBen sağlıkçıyım canım ama terzi kendi söküğünü dikemezmiş derler ya bakalım nasıl olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?