Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Maşallah ne kadar güzel peki trombosit için ne olacak doktorunuz ne diyor
Itp hastasıyım ben trombosit sayım az zaten hasta olmayan bi bireye göre. Gebelikte biraz daha düşüyor ve üstüne de aspirin ve kan sulandırıcı iğne kullanınca trombosit sayım daha da düşüyor risk büyük oluyor haliyle.

-Pandora- cnm 150 mg ecopirin mi claxene 04 mg iğne mi plt daha çok düşürür ??? Hangisi daha etkilidir sence ???
Bu konuda net bir bilgim yok canım malesef. Test verirken hemogram ve koagülasyon testlerini de isteseydin keşke. Kan tablosu hakkında fikir verir.
Değerin güzel artmış maşallah.

Güzel şeyler olsa da gelsem yazsam. :) yine de hamd olsun. İyiyim sen nasılsın? Ramazan oruç ibadet geçiyor bu günler. Güzel değerlendirmeye çalışıyorum. Sen neler yapıyorsun ?
Bende oruc ttyrm allah kabl edr ins onun disinda kuran ı kerim mealiden okyrm . Ama tabi fazla bisy yapmyrm okdar. Gunler ole gecyr duyarsizlastm heyecan da yok adet yaklasti.

Bu konuda net bir bilgim yok canım malesef. Test verirken hemogram ve koagülasyon testlerini de isteseydin keşke. Kan tablosu hakkında fikir verir.
Değerin güzel artmış maşallah.
Canım bi
Kızlar bi testime bakar mısınız ???? Eki Görüntüle 2267777 Ben çizgi görüyorum sizce de var mı ????
Bende 23 nisanda adet olmuştum, dün ve bugün kahverengi akıntım var bugün test yaptık çok basit bi testti ilk defa silik bi çizgi çıktı, pazartesi adet günüm inşallah senin gibi bende hamileyimdir

Test yapsaydın ya hemen. Ben olsam hemen yaptırırdım. İnşAllah gebesindir cnm.

Test yapsaydın ya hemen. Ben olsam hemen yaptırırdım. İnşAllah gebesindir cnm.
Yurtdışındayım ben burada hiç hastaneye gitmedim, akşam eşim gelsin konuşacağım hemen yarın baktırabiliriz yada pazartesi.6 yıldır hiç gebe kalmadım 4tüp bebek 1 aşılama oldum hiç çizgi çıkmamıştı inşallah vardır gebelik

inşallah vardır, kahverengi akıntı dediğin tutunma kanaması galiba.

Merhabalar,

1,5 yıllık evliyiz. Eşim varikosal bazı doktorlar ameliyat dedi bazısı ilaç verdi bir kaç aydır kullanıyor fakat herhangi bir gebelik olmadı. İnternetten araştırmalarıma istinaden sperm sayısında sıkıntı olunca tüp ve aşılama tutma oranı düşükmüş..
Önce varikosal tedavisi yani ameliyat yazıyor çoğı yerde, sizce hangi yolu izlemeliyiz. Aynı durumda olan varmı?
yardımcı olursanız sevinirim.

Eşimde vardı varikosel ama doktorlar gerek yok dedi grade 3tü.sonra aşılama 4 keztüp denedik tutmadı.Eylülde eşim ameliyat oldu değerleri düzeliyor.
Eger tek sorun varikosel ise ve morfoloji ileri hız düşükse bence olunmalı.

Test varsa bir daha test yap veya hergün idrar testini yap koyulaşma oranına bak. Rabbim inş olumlu sonuç gösterir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…