Maşallah ne kadar güzel peki trombosit için ne olacak doktorunuz ne diyorKIZlar beta hcg Cumartesi 33 çıkmıştı bugün yine baktırdık beta 670 çıkmış. Ama bacağımda kırmızı beneklerde çıkmaya başladı. Trombositim düşmeye meğilli.
Itp hastasıyım ben trombosit sayım az zaten hasta olmayan bi bireye göre. Gebelikte biraz daha düşüyor ve üstüne de aspirin ve kan sulandırıcı iğne kullanınca trombosit sayım daha da düşüyor risk büyük oluyor haliyle.Maşallah ne kadar güzel peki trombosit için ne olacak doktorunuz ne diyor
Bu konuda net bir bilgim yok canım malesef. Test verirken hemogram ve koagülasyon testlerini de isteseydin keşke. Kan tablosu hakkında fikir verir.-Pandora- cnm 150 mg ecopirin mi claxene 04 mg iğne mi plt daha çok düşürür ??? Hangisi daha etkilidir sence ???
Yaptım cnm 670 çıktı sonucum.Saklicennet Suskun Ceylan neler yapiyorsnz ya hic ses soluk yok ozledim. Zeynep senin nasil gidyor test yptin mi tekrar canm
Sukurr.. masallah cok iyi dimi . Doktora gttn miYaptım cnm 670 çıktı sonucum.
Yok cnm gitmedim Pazartesi gitmeyi düşünüyorum inşAllah.Sukurr.. masallah cok iyi dimi . Doktora gttn mi
Güzel şeyler olsa da gelsem yazsam. :) yine de hamd olsun. İyiyim sen nasılsın? Ramazan oruç ibadet geçiyor bu günler. Güzel değerlendirmeye çalışıyorum. Sen neler yapıyorsun ?Saklicennet Suskun Ceylan neler yapiyorsnz ya hic ses soluk yok ozledim. Zeynep senin nasil gidyor test yptin mi tekrar canm
Bende oruc ttyrm allah kabl edr ins onun disinda kuran ı kerim mealiden okyrm . Ama tabi fazla bisy yapmyrm okdar. Gunler ole gecyr duyarsizlastm heyecan da yok adet yaklasti.Güzel şeyler olsa da gelsem yazsam. :) yine de hamd olsun. İyiyim sen nasılsın? Ramazan oruç ibadet geçiyor bu günler. Güzel değerlendirmeye çalışıyorum. Sen neler yapıyorsun ?
Canım biBu konuda net bir bilgim yok canım malesef. Test verirken hemogram ve koagülasyon testlerini de isteseydin keşke. Kan tablosu hakkında fikir verir.
Değerin güzel artmış maşallah.
Bende 23 nisanda adet olmuştum, dün ve bugün kahverengi akıntım var bugün test yaptık çok basit bi testti ilk defa silik bi çizgi çıktı, pazartesi adet günüm inşallah senin gibi bende hamileyimdirKızlar bi testime bakar mısınız ???? Eki Görüntüle 2267777 Ben çizgi görüyorum sizce de var mı ????
Test yapsaydın ya hemen. Ben olsam hemen yaptırırdım. İnşAllah gebesindir cnm.Canım bi
Bende 23 nisanda adet olmuştum, dün ve bugün kahverengi akıntım var bugün test yaptık çok basit bi testti ilk defa silik bi çizgi çıktı, pazartesi adet günüm inşallah senin gibi bende hamileyimdir
Yurtdışındayım ben burada hiç hastaneye gitmedim, akşam eşim gelsin konuşacağım hemen yarın baktırabiliriz yada pazartesi.6 yıldır hiç gebe kalmadım 4tüp bebek 1 aşılama oldum hiç çizgi çıkmamıştı inşallah vardır gebelikTest yapsaydın ya hemen. Ben olsam hemen yaptırırdım. İnşAllah gebesindir cnm.
inşallah vardır, kahverengi akıntı dediğin tutunma kanaması galiba.Yurtdışındayım ben burada hiç hastaneye gitmedim, akşam eşim gelsin konuşacağım hemen yarın baktırabiliriz yada pazartesi.6 yıldır hiç gebe kalmadım 4tüp bebek 1 aşılama oldum hiç çizgi çıkmamıştı inşallah vardır gebelik
Aaaaa çok sevindim hadi inşallahhhhhh....Canım bi
Bende 23 nisanda adet olmuştum, dün ve bugün kahverengi akıntım var bugün test yaptık çok basit bi testti ilk defa silik bi çizgi çıktı, pazartesi adet günüm inşallah senin gibi bende hamileyimdir
İnşallah tutunma lekesidir.birde spora gittim hopladım zıpladım inşallah yerinden etmem bebiş varsainşallah vardır, kahverengi akıntı dediğin tutunma kanaması galiba.
Ümitlenmek istemiyorum ama ilk defa silik pembe çizgi gördümAaaaa çok sevindim hadi inşallahhhhhh....
Eşimde vardı varikosel ama doktorlar gerek yok dedi grade 3tü.sonra aşılama 4 keztüp denedik tutmadı.Eylülde eşim ameliyat oldu değerleri düzeliyor.Merhabalar,
1,5 yıllık evliyiz. Eşim varikosal bazı doktorlar ameliyat dedi bazısı ilaç verdi bir kaç aydır kullanıyor fakat herhangi bir gebelik olmadı. İnternetten araştırmalarıma istinaden sperm sayısında sıkıntı olunca tüp ve aşılama tutma oranı düşükmüş..
Önce varikosal tedavisi yani ameliyat yazıyor çoğı yerde, sizce hangi yolu izlemeliyiz. Aynı durumda olan varmı?
yardımcı olursanız sevinirim.
Test varsa bir daha test yap veya hergün idrar testini yap koyulaşma oranına bak. Rabbim inş olumlu sonuç gösterir.Yurtdışındayım ben burada hiç hastaneye gitmedim, akşam eşim gelsin konuşacağım hemen yarın baktırabiliriz yada pazartesi.6 yıldır hiç gebe kalmadım 4tüp bebek 1 aşılama oldum hiç çizgi çıkmamıştı inşallah vardır gebelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?