Görüntüyü atsanaÜmitlenmek istemiyorum ama ilk defa silik pembe çizgi gördüm
5 saat geçti resimde belli olmuyor, sabah yapacağım tekrar ilk haliyle çeker yüklerim artık.Görüntüyü atsana
ben 1,5 yıldır olmadı hatta geçti bile geçen sene nisanda ameliyat ettik msjlarımıda okuyabilrsin daha yeni düzeldi değerler yinede olmadı bazısında 6 ayda çocuk oluyo bazısında 1 sene sonra ben artık temmuzda tüp yapacam varikoseli varken bile sayı iyiydi çok iyi beslersen takviye ilaç alırsan iyi rakamlar çıkıyo sperm sayısında biz ameliyattan önce verdik 50 mlyndu spermi, morfoloji ve hız sorunu vardı ameliyat bitti nisanda adamın değeri ancak ocakta düzeldi ürolojı doktoru tıp ilerledi aşılama tüp bebek var dedi kendi bile ameliyatı yapan dedi düşün , ben pişmanım adam varikosel dediğinde ameliyat yerine tüp yapsaydım keşke ,aynı şeklde komsumuz varikoseldi ilk çocuk tüp oldu sonra ameliyat oldu aradn 4 yıl geçti yine cocuk olmuyo 2.yide tüp yaptılar vaktin paran varsa tüp yap derim sonrasında ameliyat olsun rahat rahat düzelsinMerhabalar,
1,5 yıllık evliyiz. Eşim varikosal bazı doktorlar ameliyat dedi bazısı ilaç verdi bir kaç aydır kullanıyor fakat herhangi bir gebelik olmadı. İnternetten araştırmalarıma istinaden sperm sayısında sıkıntı olunca tüp ve aşılama tutma oranı düşükmüş..
Önce varikosal tedavisi yani ameliyat yazıyor çoğı yerde, sizce hangi yolu izlemeliyiz. Aynı durumda olan varmı?
yardımcı olursanız sevinirim.
İNŞALLAH vardır çok bekledin çok isterim olsun. Zaten olmaması anormaldi değerleriniz çok iyi maaşallah. Bekle dinlen spor da yapma nasibi varsa doğar zaten :)Ümitlenmek istemiyorum ama ilk defa silik pembe çizgi gördüm
Benim eşimde de varikosel vardı doktor önermedi her ameliyat sonrası sperm artacak garantisi yokmuş bizde de sperm yok denecek kadar azdı neredeyse ameliyatla sperm alınacaktı tüp bebek denedik ilk denememiz çok şükür hamileyim bayanda sorun yoksa tutma ihtimali daha çok artıyomuş diye duydum Bi kaç doktor daha araştırın bnce hemen ameliyat olmasın bende 2 yıllık evliyim bu arada.Merhabalar,
1,5 yıllık evliyiz. Eşim varikosal bazı doktorlar ameliyat dedi bazısı ilaç verdi bir kaç aydır kullanıyor fakat herhangi bir gebelik olmadı. İnternetten araştırmalarıma istinaden sperm sayısında sıkıntı olunca tüp ve aşılama tutma oranı düşükmüş..
Önce varikosal tedavisi yani ameliyat yazıyor çoğı yerde, sizce hangi yolu izlemeliyiz. Aynı durumda olan varmı?
yardımcı olursanız sevinirim.
Iyiyim canım ramazan yoğunluğu işte bebek icin suan bise yapmıyorum inofolik kullanmaya başladım sen neler yapıyorsun:)Saklicennet Suskun Ceylan neler yapiyorsnz ya hic ses soluk yok ozledim. Zeynep senin nasil gidyor test yptin mi tekrar canm
Sadece bebek icin sormuyrm canim.merak edyrm seni. Ben de aynen ramazanin telasi.. tayin isteyecgz ins cikar burdan gitmeden bi de bebek sahibi olursam ohh. Ben de pro women ve omega kullnyrm suan. Olee:)Iyiyim canım ramazan yoğunluğu işte bebek icin suan bise yapmıyorum inofolik kullanmaya başladım sen neler yapıyorsun:)
Ceylancım bende kendi derdime düştüm bir çoğunuzun hatrını soramaz oldum ama aklıma geliyorsunuz tanımasamda arkadaşım gibi benimsedim sizleriIyiyim canım ramazan yoğunluğu işte bebek icin suan bise yapmıyorum inofolik kullanmaya başladım sen neler yapıyorsun:)
Kırmızı kart yedim yinemoonlovers kuzum seni bekliyorum güzel haber ver bize.
Nezamn takviye kullansam adet düzenim bozuluyor 2 gün önce geliyor hep. Nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum? Acaba inositol yapar mı sence?moonlovers kuzum seni bekliyorum güzel haber ver bize.
Evet yumurtayı erken çatlatıyor inositol erken maddesi. Yumurtlamanı ovülasyon testleriyle takip et canım. Herşeyi hayırlısı olsun inşşş....Nezamn takviye kullansam adet düzenim bozuluyor 2 gün önce geliyor hep. Nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum? Acaba inositol yapar mı sence?
İnositol adeti düzenleyebiliyor. Tahminden bir iki gün önce adet olabilirsin. Normalde de zaten 2 gün öncesi veya sonrası olabiliyor. Erken yumurtlamış olabilirsin inositolün böyle bir etkisi var.Nezamn takviye kullansam adet düzenim bozuluyor 2 gün önce geliyor hep. Nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum? Acaba inositol yapar mı sence?
Normalde 28 günde oluyordum, 2 aydır 26 ya düştü. Kullandığım vitaminde inositol 2000 mg var içinde bıraksam mı bilemedim. Amh geçen sene 2.17idi tekrar baktırmam heralde.İnositol adeti düzenleyebiliyor. Tahminden bir iki gün önce adet olabilirsin. Normalde de zaten 2 gün öncesi veya sonrası olabiliyor. Erken yumurtlamış olabilirsin inositolün böyle bir etkisi var.
Demek adet oldun. O kırmızı kartları yiye yiye bitiremedik zaten.
Ne zaman Türkiye’ye geliyorsun? Geldiğinde amh ye baktıracak mısın?
Heray 28 günde olurdum iki aydır 26 ya düştü. Acaba bıraksam mı vitamini? Temmuzda tedaviye başlayacağım artık.Evet yumurtayı erken çatlatıyor inositol erken maddesi. Yumurtlamanı ovülasyon testleriyle takip et canım. Herşeyi hayırlısı olsun inşşş....
Mg fazlaymış sadece ama sorun olacağını düşünmüyorum multivitamin ise gün aşırı kullanabilirsin atladığın güne başka birşey kullanabilirsin. Ben bazen öyle yapıyordum. Vücudumun reaksiyonuna göre.Normalde 28 günde oluyordum, 2 aydır 26 ya düştü. Kullandığım vitaminde inositol 2000 mg var içinde bıraksam mı bilemedim. Amh geçen sene 2.17idi tekrar baktırmam heralde.
Temmuz başı gelip başlayacağım hemen tedaviye sıkıldım beklemekten.
Yumurta için omega 3te çok önemliymiş ve gebelik için sen şimdiden başla bence hamilelik için dha oranı yüksek omega 3 e.arginin de tutunma için önemliymiş Pro women da var sanırım.Mg fazlaymış sadece ama sorun olacağını düşünmüyorum multivitamin ise gün aşırı kullanabilirsin atladığın güne başka birşey kullanabilirsin. Ben bazen öyle yapıyordum. Vücudumun reaksiyonuna göre.
Amhye baktırmasan da olur. Baya takviye aldın amhyi etkilemiştirdşye düşünüyorum ondan sordum.
Ben günde 2 tane inofolik kullandım bu ay yumurtam büyümedi ben pek faydasını tek kullandığımda görmedim şimdi onu bıraktım prowomen kullanıyorum o bana daha iyi geldi.
Temmuz’a az kalmış. Eşine keçiboynuzu verebilirsin çerez gibi kıtır kıtır yesin. Spermin yumurtaya bağlanmasını sağlıyormuş ben eşime yedirmiştim.
Canım ben temmuzu bekliyorum rapor cikarticam sonra bilemicem inşallah dediğin vitamine bakayım benimde aklimdasiniz okuyup çıkıyorum hatta girdiğimde yazıları begeniyorumki varlığımı hissedin diyeCeylancım bende kendi derdime düştüm bir çoğunuzun hatrını soramaz oldum ama aklıma geliyorsunuz tanımasamda arkadaşım gibi benimsedim sizleri
İnofoliğe başlamışsın iyi yaptın ama bence onun yerine mutlaka lifetime resveratrol kullanmalısın. Birde arısütü benim tüp bebek yaptırdığım yerdeki rezerv sorunu olanlar arısütü kullanmış çok fayda görmüş en az 3 ay bunları kullan ben inanıyorum daha çok yumurtan olacak. Tedaviye ne zaman başlayacaksın bilmiyorum ama iyi bir planlama yapmalısın. Lifetime omega arısütü polen prowomen bunları incele kullanmanı çok isterim. İnofoliğin başlı başına rezerve katkısı Yok maalesef o kadar para vermeni istemem. Bana takviyelere başlayacağın zaman mutlaka yaz birlikte planlama yapalım. Sana elimden geldiğince yardımcı olmak istiyorum.
BEn bu takviyeleri sana daha önce de söylemiştim bence muhakkak yapmalısın bir kaç tane yumurtan fazla olsa şansında artar. Tabbi allahım 1 taneden de yaratır ama sen önlemini al muhakkak.Canım ben temmuzu bekliyorum rapor cikarticam sonra bilemicem inşallah dediğin vitamine bakayım benimde aklimdasiniz okuyup çıkıyorum hatta girdiğimde yazıları begeniyorumki varlığımı hissedin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?