Ayni sey bende de oluyor inofolik kullanca .Nezamn takviye kullansam adet düzenim bozuluyor 2 gün önce geliyor hep. Nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum? Acaba inositol yapar mı sence?
Ocean marka 1200 mg omega 3 .30 adet 50 tłe aldm . Sen de alabilrsn. Prowomen icindw arjinin var ama inositolde var aslinda inositol ruh sagligi icn deiyimisYumurta için omega 3te çok önemliymiş ve gebelik için sen şimdiden başla bence hamilelik için dha oranı yüksek omega 3 e.arginin de tutunma için önemliymiş Pro women da var sanırım.
Eşime de takviye kullanıyorum ama keçiboynuzu yok malesef burada, ama çeyrek sürekli tüketiyoruz.
Az kaldı tedaviye heyecanlanıyorum düşündükçe. Senin de haziranda olur sanırım transfer?
Sanırım senin de adetlerim benim gibi düzenli,oyüzden inositol( inofolik içindeki madde) bize iyi gelmiyor. Bende kullanıyom omega 3,birde hayıt hapı kullanıyorum bem fsh 9bucuk çıkıyor onu düşürmek için.Ayni sey bende de oluyor inofolik kullanca .
Evt . Ben suan prowomen basldm onun icinde de var ama yum donemim gecmisti oyuzden bu ay etkilemez belki. Benim de fsh 8 belki bu kulladiklarimiz dusurur. Ben de hayit cayi aldm bi iki ictim üsendm. Umarim cok yuksek cikmaz da ben de baslrm.Sanırım senin de adetlerim benim gibi düzenli,oyüzden inositol( inofolik içindeki madde) bize iyi gelmiyor. Bende kullanıyom omega 3,birde hayıt hapı kullanıyorum bem fsh 9bucuk çıkıyor onu düşürmek için.
Evet canım l arjinin ve omega 3 önemli ikisinin kullanıyorum. İnşallah Haziran’da olur diye düşünüyorum ama allah bilir tabi ben Nisa’n Mayıs diye düşünüyordum olmadı bakalım Haziran’da okur mu? Bu ay bende de kahverengi akıntı ile küçük parça geldi 2 kez sonra kesildi adet oldum sandım ama olmadım neydi anlamadım. Herşeyden tedirgin olur oldum. Şuan düşünüyorum da defalarca tüp bebek yaptırabilirim tabi allah korusun da beni çok zorlamadı şu transfer süreci çok zorluyor bir de natural istiyorum sürekli yumurta kontrol ediliyor hormonların hazır olması gerek falan. Senin için bende heyecanlıyım bu kez nasıl sonuçlanacak merak ediyorum açıkcası. :) inşallah bebişlerimizin haberi ile sonuçlanır.Yumurta için omega 3te çok önemliymiş ve gebelik için sen şimdiden başla bence hamilelik için dha oranı yüksek omega 3 e.arginin de tutunma için önemliymiş Pro women da var sanırım.
Eşime de takviye kullanıyorum ama keçiboynuzu yok malesef burada, ama çeyrek sürekli tüketiyoruz.
Az kaldı tedaviye heyecanlanıyorum düşündükçe. Senin de haziranda olur sanırım transfer?
Pahalı almışsın canım ben 50 kapsül 1200 mg 42 aldım. N11denOcean marka 1200 mg omega 3 .30 adet 50 tłe aldm . Sen de alabilrsn. Prowomen icindw arjinin var ama inositolde var aslinda inositol ruh sagligi icn deiyimis
Ezcaneden aliyrm.nette biraz daha uygun ama esim guvenmiyormus. Biraz indirim de istyrm eczaneden ama :)Pahalı almışsın canım ben 50 kapsül 1200 mg 42 aldım. N11den
Prowomen içinde inositol oranı daha düşük, bu ay erken olmazsan inositol den diyebiliriz. Hayıt tohumu düşürüyor fsh ı ve fsh nekadar düşük olursa yumurta okadar kaliteli oluyor.Evt . Ben suan prowomen basldm onun icinde de var ama yum donemim gecmisti oyuzden bu ay etkilemez belki. Benim de fsh 8 belki bu kulladiklarimiz dusurur. Ben de hayit cayi aldm bi iki ictim üsendm. Umarim cok yuksek cikmaz da ben de baslrm.
Ben yumurta toplandıktan sonra çok heyecanlı oluyorum kaç tane döllendi, kaç hücreli oldu diyeEvet canım l arjinin ve omega 3 önemli ikisinin kullanıyorum. İnşallah Haziran’da olur diye düşünüyorum ama allah bilir tabi ben Nisa’n Mayıs diye düşünüyordum olmadı bakalım Haziran’da okur mu? Bu ay bende de kahverengi akıntı ile küçük parça geldi 2 kez sonra kesildi adet oldum sandım ama olmadım neydi anlamadım. Herşeyden tedirgin olur oldum. Şuan düşünüyorum da defalarca tüp bebek yaptırabilirim tabi allah korusun da beni çok zorlamadı şu transfer süreci çok zorluyor bir de natural istiyorum sürekli yumurta kontrol ediliyor hormonların hazır olması gerek falan. Senin için bende heyecanlıyım bu kez nasıl sonuçlanacak merak ediyorum açıkcası. :) inşallah bebişlerimizin haberi ile sonuçlanır.
Aynen tohum bnm aldigim demleme seklinde yapmk lazmms. Ama yum donemi oncesi icilmeli diyorlar. Hayir hamile olacagimdam da degil de . Gec kaldim icmek icin:)Prowomen içinde inositol oranı daha düşük, bu ay erken olmazsan inositol den diyebiliriz. Hayıt tohumu düşürüyor fsh ı ve fsh nekadar düşük olursa yumurta okadar kaliteli oluyor.
Evet evet o zamanlar da çok heyecanlı olunuyor onu unuttum :) bir de benim opu çok sancılı olmuştuBen yumurta toplandıktan sonra çok heyecanlı oluyorum kaç tane döllendi, kaç hücreli oldu diye. Adet söktürücü mü kullansan senin bayağı oldu sanırım.
Takip ettiysen beni biliyorsundur asıl sen nasılsın? Sen en öğrenmişsindir bebişinin cinsiyetini artık :)Kızlar nasılsınız? Neler yapıyorsunuz? Takip ediyorum sizi. Keyifler nasıl?
Biliyorum kuzum. İnşallah zamanı var. Bugün gideceğim doktora gidemedim daha. Bakalım sağlıklı hayırlı olsun da inşallahTakip ettiysen beni biliyorsundur asıl sen nasılsın? Sen en öğrenmişsindir bebişinin cinsiyetini artık :)
Canimm benim endiselenme de haklisin. Ama guclu ol bbegin his etsn seni. Okula gitmen iyi bsy aslnda cok dusunmemis oluyrsn. Kismetin de varsa rabbim ol demisse o bbek senle kalacak ins.Kızlar ne yapıyorsunuz??? Ya ben çok endişeliyim korkuyorum.kese görünecek mi , kalp atışı duyulacak mı , aspirin iğne kullanıyorum ama ödüm kopuyor trombositlerim düşer mi diye? Bu bebeği de kaybetmek istemiyorum 5. Senem kabus görüyorum. Kürtaj olmuşum bebek gitmiş gibi uyanıyorum yataktan. Tüm gün endişeli bi şekilde geziniyorum etrafta. midem de bulanıyor zaten. Okula da geliyorum maalesef yoruluyorum. Ama evde kalınca da daha çok kötü düşüncelere kapılıyorum.
Biliyor musun ben snki sen cinsiyeti soyledin diye hatlyrm ve erkek demistn gibj gelyr :)Biliyorum kuzum. İnşallah zamanı var. Bugün gideceğim doktora gidemedim daha. Bakalım sağlıklı hayırlı olsun da inşallah
Tatil yapmışsın ne güzel, çok ihtiyacım var benim de. Çok yoruldum okulda
Canım korkma sakin ol. İnan seni anlıyorum, çok haklısın. Düşündüğün her şey zamanında yaşadıklarından ama korkma dua edelim senin için. İnşallah göreceksin. Mide bulantın başladı mı ?Kızlar ne yapıyorsunuz??? Ya ben çok endişeliyim korkuyorum.kese görünecek mi , kalp atışı duyulacak mı , aspirin iğne kullanıyorum ama ödüm kopuyor trombositlerim düşer mi diye? Bu bebeği de kaybetmek istemiyorum 5. Senem kabus görüyorum. Kürtaj olmuşum bebek gitmiş gibi uyanıyorum yataktan. Tüm gün endişeli bi şekilde geziniyorum etrafta. midem de bulanıyor zaten. Okula da geliyorum maalesef yoruluyorum. Ama evde kalınca da daha çok kötü düşüncelere kapılıyorum.
O zaman hayır olsun inşallah diyelim. Ama sanırım Pandorayı hatırlıyorsunBiliyor musun ben snki sen cinsiyeti soyledin diye hatlyrm ve erkek demistn gibj gelyr :)
Ayyy hadi bni de etkiletle ogrenince ben ole mihis ettm naptm.ben de beklyrm canm. Degisik duygulr icindeym suan ilk hedef siknti cikmasinda baslayayim diyorm. Bu arada sennyas kacti canm unttmO zaman hayır olsun inşallah diyelim. Ama sanırım Pandorayı hatırlıyorsunakşama doğru yazarım. Bu arada tedavini bekliyorum merakla senin de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?